Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor magnolia verplaatsen:

Magnolia verplaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een Magnolia in onze kleine binnentuin in Amsterdam zuid kan verplaatsen. Dit in verband met een nieuwe erfscheiding. Het gaat om een magnolia van ongeveer 10 jaar oud, 4 meter hoog. Het zou deze of volgende week moeten gebeuren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor magnolia verplaatsen uit heel Nederland:

Achtertuin uitgraven en bomen verplaatsen of verwijderen

Achtertuin uitgraven door een kraantje en 3 fruitboompjes en een magnolia boom/plant verplaatsen of verwijderen en 62 m2

Bomen verplaatsen van ene tuin naar andere tuin

Ik heb een Magnolia van 33 jaar oud, altijd kort gehouden voor de buren. De stam is ongeveer 170 hoog en de takken ongeveer 2 meter. Hij is niet zo breed. De boom heeft emotionele waarde en wij kunnen hem niet meenemen, maar mijn zoon zijn huis is volgend jaar in deze tijd klaar. Wat kost het om de boom dan te verplaatsen op een afstand van 10 auto minuten?

Magnolia verplanten

In onze voortuin staat nu vijf jaar een magnolia van ongeveer 3 meter hoog met een stamomtrek van 16 cm. Deze boom moet enkele meters verzet worden. Wat kost het als we dat door een vakman laten doen? En wanneer is het daar een goede tijd voor? De boom staat nu volop in de knop en ik wil graag weten wat de beste periode is om dit te doen. We willen hem verplaatsen in verband met verbreding van de inrit.