Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhaag snoeien:

Coniferenhaag snoeien

Coniferenhaag van 8 meter lengte bovenop snoeien. Terugbrengen van ongeveer 3 meter naar 2 meter. Het is een oude, brede haag met dikke stammen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhaag snoeien uit heel Nederland:

Jaarlijks onderhoud aan coniferenhaag

De Coniferen haag is ongeveer 25 M1 en ruim 2 meter hoog. Graag zou ik 2 x per jaar onderhoud aan de haag laten uitvoeren, dus snoeien, voeding, aanvullen grond etc... en afvoeren ( snoei) afval.

Snoeien van de coniferenhaag

Ik wil onze haag elk voorjaar en najaar laten snoeien. Ik wil daarom een afspraak maken met een vakman dat hij steeds langskomt voor de klus. De haag is ongeveer 60 meter bij 2,5 meter.

Coniferenhaag snoeien

Graag ontvang ik een offerte voor het snoeien van een coniferenhaag van 29 meter lang en 2.80 meter hoog. Het afvoeren van het groen mag separaat vermeld worden op de offerte.

Conniferenhaag snoeien

Ik wil een coniferenhaag van 10 meter lengte en ruim 2 meter hoogte laten snoeien. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Coniferenhaag in vorm snoeien

De ongeveer 9 meter lange coniferenhaag wordt te hoog ondanks het jaarlijks snoeien. Zo laag mogelijk snoeien aan beide kanten (hoekhuis).

Coniferen snoeien

In de achtertuin staat een coniferenhaag van 20 meter lengte en 2 meter hoog. De coniferen dienen te worden gesnoeid. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het snoeiafval.

Coniferenhaag snoeien en toppen

Ik heb een coniferenhaag van 9 a 10 meter lang en bijna 3 meter hoog. Ik wil deze fors laten kortwieken maar weet niet goed of dit mogelijk is. Ook loopt de haag niet tabs en is niet recht meer.

Achtertuin hernieuwen

Ik wil de achtertuin van 46 m² op laten knappen: huidige tegels, gras en grind afvoeren, tuin egaliseren/ophogen. Coniferenhaag snoeien (9 meter lang en ongeveer 2 meter hoog). 2 terrassen laten aanleggen van in totaal 25 m². Offerte graag inclusief alle materialen/ benodigdheden, behalve de tegels. Nieuwe gras en beplanting doen we zelf.

Coniferenhaag snoeien

Zou u voor ons een offerte willen maken voor het snoeien van de coniferenhaag: Ca. 10,5 meter eenzijdig (aan de voorzijde, gedeeld met buren), ca. 30 meter aan de zij- en achterkant, 2 zijdig te snoeien.

Coniferenhaag snoeien en klimophaag bijwerken

Graag een offerte voor het snoeien van een coniferenhaag van ongeveer 30 meter lang en het afvoeren van het snoeiafval. Beide kanten van de haag vrij bereikbaar. De heg is momenteel ongeveer 3 meter hoog en we willen graag dat de heg iets voller wordt. De klimop is ongeveer 10 meter lang en 2 meter hoog. Ik krijg graag advies hoeveel er gesnoeid moet worden. We ontvangen graag een prijs indicatie hiervoor.

Partners

Partners van Casius