Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhaag snoeien:

Coniferenhaag snoeien

Coniferenhaag van 8 meter lengte bovenop snoeien. Terugbrengen van ongeveer 3 meter naar 2 meter. Het is een oude, brede haag met dikke stammen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhaag snoeien uit heel Nederland:

Laurier verwijderen en Coniferen terugplaatsen

Uit onze tuin willen we een Laurierhaag laten verwijderen (ongeveer 7/8 meter) en hier coniferen voor terugzetten (van ongeveer 1.60 meter hoog). De Laurier is inmiddels een ruime meter breed met stevige stronken en dit is bijna niet smal te snoeien. Graag willen we weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn, dus zowel het extreem smal snoeien van de Laurierhaag, het verwijderen van de Laurierhaag en het eventueel meteen aanleggen van een Coniferenhaag.

Conifeerhaag snoeien

Graag wil ik weten wat het kost om een coniferenhaag van ongeveer 50 meter lengte met een hoogte van ongeveer 4 a 5 meter te snoeien.

Haag van coniferen laten snoeien

Wij hebben een coniferenhaag van 25 meter. Deze moet getopt en geschoren worden laatste keer was in 2017. De haag is goed te bereiken staat geheel op eigen grond, het snoeiafval kunnen we eventueel zelf afvoeren.

Jaarlijks onderhoud aan coniferenhaag

De Coniferen haag is ongeveer 25 M1 en ruim 2 meter hoog. Graag zou ik 2 x per jaar onderhoud aan de haag laten uitvoeren, dus snoeien, voeding, aanvullen grond etc... en afvoeren ( snoei) afval.

Snoeien van de coniferenhaag

Ik wil onze haag elk voorjaar en najaar laten snoeien. Ik wil daarom een afspraak maken met een vakman dat hij steeds langskomt voor de klus. De haag is ongeveer 60 meter bij 2,5 meter.

Coniferenhaag snoeien

Graag ontvang ik een offerte voor het snoeien van een coniferenhaag van 29 meter lang en 2.80 meter hoog. Het afvoeren van het groen mag separaat vermeld worden op de offerte.

Conniferenhaag snoeien

Ik wil een coniferenhaag van 10 meter lengte en ruim 2 meter hoogte laten snoeien. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Coniferenhaag in vorm snoeien

De ongeveer 9 meter lange coniferenhaag wordt te hoog ondanks het jaarlijks snoeien. Zo laag mogelijk snoeien aan beide kanten (hoekhuis).

Coniferen snoeien

In de achtertuin staat een coniferenhaag van 20 meter lengte en 2 meter hoog. De coniferen dienen te worden gesnoeid. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het snoeiafval.

Coniferenhaag snoeien en toppen

Ik heb een coniferenhaag van 9 a 10 meter lang en bijna 3 meter hoog. Ik wil deze fors laten kortwieken maar weet niet goed of dit mogelijk is. Ook loopt de haag niet tabs en is niet recht meer.