Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vlonder aanleggen:

Vlonder aanleggen

Mevrouw/heer, Ik zou graag een offerte ontvangen voor het laten aanleggen van een vlonder (terras) in onze achtertuin, inclusief materiaal. Momenteel liggen er tegels op verschillende hoogtes, de vlonder kan hier wat ons betreft overheen gebouwd worden, als dat kan. (Onder de huidige tegels ligt aarde vermengd met puin. ) De oppervlakte is 5,8m in de lengte en 3m in de breedte. (Zie bijgevoegde foto met tekening.) De hoogte is 40cm vanaf de grond. We willen dat de vlonder aan de linkerkant twee treden krijgt waar de vlonder afloopt naar de tuin: een trede in de vlonder en een trede voor de vlonder. (Zichtbaar op bijgevoegde tekening. ) Verder is er links nog een kleine uitsparing waar een boarder zit. Ook moet de vlonder gelegd worden over een stuk waar momenteel een stuk aarde is, omrand met tegels. (Van ongeveer 1 m2). We zouden het werk graag zo snel mogelijk laten starten. Ik heb ook nog wat foto's van de tuin, maar ik kan hieronder geloof ik maar 1 bestand meesturen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn!
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlonder aanleggen uit heel Nederland:

Vlonder van hout aanleggen

Houten vlonder aanleggen achterin de tuin aan slootkant, daarbij constructie om hangmat op te hangen

Aanleggen van een terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Ongeveer 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Houten terras aansluitend vanaf het betonnen terras richting waterkant. Breedte circa 18 meter x lengte van 5 meter. Daarnaast op lager niveau een houten vlonder van 8 x 1 meter (aanlegsteigertje). Grond heeft verloop naar beneden vanaf betonnen terras naar waterkant, van ongeveer 60 cm. Dit hoeft niet opgevuld te worden. Wel moet hier worteldoek over gelegd worden. Tuin is goed toegankelijk.

Composiet vlonder aanleggen

Ik heb een balkon van ongeveer 6.86 x 1.15 meter breed waarop ik vlonders of terrasdelen neer wil leggen. De ondergrond momenteel is zink, dus is niet goed beloopbaar. In verband met afvoer regenwater moet er op het zink eerst een draagconstructie gebouwd worden, waarna de terrasdelen neergelegd kunnen worden. Ik heb nog geen materiaal in huis en zou ook graag advies willen over de mogelijkheden (kunststof/hout).

Composiet vlonder leggen

Ik wil graag een composiet vlonder aanleggen op mijn L-vormige dakterras. Het dakterras is 11,3 vierkante meter op de 4e verdieping (zonder lift). Het moet gelegd worden op een bitumen onderdak, dus met rubberen onderzetters. Graag zou ik ook advies willen wat ik allemaal moet kopen (vlonderplanken, regels, schroeven et cetera).

Aanleggen van vlonder en plaatsen hekwerk

Onze voortuin is momenteel betegeld. Hier willen we deels een vlonder aanleggen. Het is circa 12 m2. Een strook van 6 x 0,75 m langs het huis en 2 x 4,75 m voor het huis. Eventueel kunnen ook nog andere werkzaamheden uitgevoerd worden. Zoals plaatsing van het hekwerk, ongeveer 20 meter.

Vlonder aanleggen met prieeltje

Graag willen wij een hardhouten vlonder aan het water. Hoogteverschil met de rest van de tuin is nu 30 cm. De vlonder wordt 4 x 4 m. Hij komt tussen twee grote bomen te liggen. Ongeveer 80 cm steekt uit over het water. We willen bovenop de vlonder een dak waar eventueel sedum op kan liggen. Het prieel wordt ongeveer 2.30 m hoog en heeft bij het water en zijkant een houten hekwerk. Verder dient het terras opnieuw betegeld te worden met keramische tegels van 60 x 60 cm. Het terras is 500 × 300 cm. Aan de zijkant van het terras komen opsluitbanden. Graag een offerte met en zonder materiaal. Er is geen achterom. De deur van het huis is 90 cm breed.

Vlonder en gras in de achtertuin aanleggen

Graag offerte voor vlonder(3 x 3,5m) en grasmat van (3 x 3. 5m)

Vlonder in de achtertuin aanleggen

Graag offerte voor vlonder (3 x 3,5 m) en grasmat van (3 x 3,5 m) mvgr. Michael O

Bestrating in de tuin aanleggen

Ik wil graag bestrating in mijn tuin aan laten leggen. De oprit met klinkers en het terras met tegels van 60 x 60 cm taupe / mediterraans. Verder als mogelijk ook een tuinhuis van 5 meter breed en 2.70 meter diep op vlonder plaatsen. Geen voorwerk nodig, de grond zal wel uitgegraven en egaliseert moeten worden. In de bijlage de tekening van de tuin.

Vlonder op onverharde grond aanleggen

Aanleggen van een vlonder 6 m2 op onverharde grond.

Partners

Partners van Casius