Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

Ik heb een nieuwe schutting in de tuin nodig, als afscheiding met de buurtuin. De schutting zal 5.30 meter lang worden en 1.80 meter hoog. Het gaat om houten palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen einde tuin van ongeveer 5 meter 50 met hierin een poort van ongeveer 90-100 cm

Heg verwijderen, afvoeren en schutting plaatsen

Dode buxushaag van 4 meter moet uitgestoken worden en afgevoerd. Op dezelfde plaats moet een schutting worden geplaatst (nog niet gekocht). Liefst zo snel mogelijk, want ik ben zelf gestart en heb 1 struik verwijderd en een paar kort gesnoeid. Ik krijg de rest van de struiken er niet uit en wil niet te lang zonder afscheiding naast de buren zitten. Er is een achterom.

Tuinafscheiding plaatsen

Ik zou graag aan 2 zijde een houten schutting willen laten plaatsen. Deze schuttingen zijn 2.80 meter breed en 1.80 meter hoog. Daarnaast moet er nog een metalen hekwerk van Gardena geplaatst worden. Hier zal het gaan om een breedte van 6 meter met een poortdeur van 1 meter. Op dit moment is er geen erfafscheiding aanwezig. Het werk dient voor 3 september uitgevoerd te zijn

Houten schutting plaatsen

Ik wil een houten schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Op dit moment staan er alleen palen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. De lengte van de schutting is 7 meter en de hoogte 2 meter. De vakman kan er goed bij, er is een achterom. Er staan wel een aantal planten die in overleg verwijderd kunnen worden.

Tuin van een schutting voorzien

Ik wil graag 2 schermen en 1 deur laten plaatsen. Liefst met ronde boog. 2x 180x180 scherm en 1 x deur 90x180. Er staat nog een oude schutting. Graag twee prijzen ook een met verwijdering van de oude. Mijn moeder voelt zich niet meer veilig dus wil een hogere schutting. Ze is 86 jaar en heeft niet veel uit te geven.

Houten schutting plaatsen met beton palen en rand

Graag wil ik weten wat het kost om een schutting van 940 bij 220 cm hoog te laten plaatsen met betonnen gladde palen en een gladde betonnen onderpand in de kleur antraciet. Inclusief plaatsing en materialen.

Schutting plaatsen

Heer, Ik wil graag een schutting laten plaatsen voor mijn nieuwbouwwoning. De afmetingen en houtsoort, staan in de bijlage. Dit is tevens een offerte van een ander bedrijf. Graag uw beste prijs per strekkende meter. Graag wil ik uw er op attent maken dat, wanneer we tot een akkoord komen, ik mijn 22 buren ook zal informeren over uw offerte. Gelieve te Mailen. Groet,

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Tuin leeghalen, opnieuw bestraten, schutting plaatsen. Tuin +/- 10 cm ophogen

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig (tuinschermen, palen, L-beslag en paalhouders). Van 1 resterend tuinscherm, zou ik graag een deur gemaakt willen hebben (90 cm breed). Totale afmeting is 12,90 meter.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen over 1 lange wand van circa 14 meter, met daaraansluitend 1 korte kant van circa 5,3 meter, met daarin een poort. Houten schutting, nieuwe materialen aanwezig. Datum in overleg, graag op korte termijn.

Partners

Partners van Casius