Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

Ik heb een nieuwe schutting in de tuin nodig, als afscheiding met de buurtuin. De schutting zal 5.30 meter lang worden en 1.80 meter hoog. Het gaat om houten palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Bamboe schutting plaatsen

Mensen, wij willen graag een bamboeschutting bestellen en laten plaatsen. Het gaat om net iets meer dan 10meter als afscheiding tussen onze tuin en die van de buren. We willen graag dikke bamboestokken in schermen met palen er tussen en indien mogelijk op een rijtje stenen zodat de bamboe niet in de grond staat. Wij wonen in een nieuwbouwwijk in Hilversum dus er staat nog niks in de tuin. De schutting moet komen tussen de schuur en de regenpijp (op 10cm afstand) van het huis

Schutting plaatsen en tegels leggen

Voor het plaatsen van een schutting +/-16m en tegels +/-15m2

Betonschutting plaatsen

Ik wil samen met de buren een betonschutting laten plaatsen, (uit de folder met gratis plaatsen), wij willen tussen de schermen een gaasscherm. Hier moet echter ook een beton plaat onder zoals bij de andere schermen. Is dit mogelijk en zit dit ook bij de gratis plaatsing in? Ook willen wij graag de poort mee vervangen, kan dit ook bij de schutting geplaatst worden? Het gaat om totaal 9 betonschuttingen, verdeeld over 3 zijdes en 1 gaasscherm en 1 poort van 90 cm.

Sierbestrating aanleggen en schuttingen plaatsen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen ong, 75 m2 en shuttingen laten plaatsen ong. 18 meter. Houten schutting met betonpalen en onderkant. Ik denk ook zand ophogen. Tegels of stenen maakt niet veel uit, wil wel graag iets lichtgrijs. Kan de tuin evt. Zelf leeghalen, liggen nu tegels in en klimop aan/om de schutting en og tuinhuisje. Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om ook de tuin leeg te laten halen. Met vriendelijke groet, R Engelhart

Schuttingdeuren en -scherm plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om in 2 aangrenzende tuinen 2 deuren van 1 meter breed en 1,80 meter hoog, 2 deuren van 90 cm breed en 1,80 meter hoog en 1 schuttingdeel van 1,20 meter breed te plaatsen. Dit in een bestaande schutting tussen 2 tuinen.

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen ,niet te duur. 2 hoeken en een tuindeur 90cm. (totaal een kleine 30 meter) plaatsing inclusief materiaal. (schutting & palen).

Houten schuttingdelen plaatsen

Graag wil ik 4 schuttingdelen laten plaatsen. 1 van de schermen moet worden ingekort. Het gaat om houten delen met houten palen. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Schutting plaatsen

Schutting: houten beton plaatsen in onze achtertuin, 9 meter. Bij voorkeur zo snel mogelijk.

Schutting op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een schutting van 12 meter laten maken van douglas hout en vervolgens laten plaatsen. Kunt u hiervoor een offerte maken? De schutting moet 2 meter hoog zijn. Indien nodig mogen de palen van staal zijn. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Hartelijk

Heg door hout-betonschutting vervangen

Graag wil ik een hout/beton schutting laten plaatsen van 9 of 10 meter lang inclusief poort ter vervanging van de heg in de achtertuin. De heg is ongeveer 7 meter lang en deze moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte van u. Het puin mag ook afgevoerd worden door de vakman.

Partners

Partners van Casius