Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kunstgras leggen:

Kunstgras leggen

We zouden graag in onze achtertuin kunstgras willen aanleggen. De tuin is ongeveer 14 m2. Het kunstgras zal intensief gebruikt worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras leggen uit heel Nederland:

Kunstgras leggen in de tuin

Ik wil kunstgras laten leggen over een oppervlakte van 285 x 455 cm. Een kantafsluiting is aanwezig. Oude gazon moet worden verwijderd.

Tuin bestraten en kunstgras leggen

Ik wil graag een gedeelte met flagstone en cement onder de veranda aanleggen (3.57 x 3.10 meter). Dit loopt door tot buiten de veranda (1.70 x 7.14 meter). Dan is er nog een pad naar veranda toe van (6.50 meter x 60 cm). Het kunstgras langs pad moet bestaan uit twee vlakken van 6.5 x ongeveer 2.5 meter. Graag de kosten van alle bovenstaande aanleggen, aankoop kunstgras, aankoop flagstone en toebehoren.

Kunstgras aanleggen

We willen graag kunstgras in onze achtertuin aten aan leggen. Het stuk waar de kunstgras dient te komen liggen is 5 meter lang en 2 meter breed. Er liggen nu tegels die ik er eventueel zelf uit kan halen en wegbrengen. Het kunstgras hoeft geen hele dure te zijn, eventueel schaf ik het zelf aan. Kun je een offerte maken voor het leggen van de kunstgras? Kun je ook een indicatie geven wat het kost inclusief kunstgras en materiaal om het netjes te kunnen leggen?

Kunstgras in de achtertuin laten leggen

Graag ontvang ik advies over het plaatsen van kunstgras in de achtertuin. Op dit moment liggen er tegels, deze kunnen door de vakman of mijzelf verwijderd worden. Hierna zal de ondergrond aangepakt moeten worden en het gras geplaatst. Het gaat om ongeveer 15 tot 20 m2.

Kunstgras leggen

Totaal kosten plaatje, compleet leggen van kunstgras. Afmeting stuk is : 3.55 breed x 4.55 lang.

Tuintegels en een stukje kunstgras leggen

Het laten leggen van tuintegels 60 x 60 cm en een stukje kunstgras van 3 x 3 meter. Het gaat om de achtertuin, er ligt nu een stuk gazon en betontegels van 30 x 30 cm. De tuin is 4,5 x 9 m. Er staat een schuur van 2,20 x 3,10 meter in. Ik kom dan uit op 33,5 m2 Het bestraten is 24,50 m2 Het kunstgras 9 m2 achterom

Kunstgras leggen na egaliseren

We hebben de grond al aangevuld. Moet alleen gladgemaakt worden + leggen kunstgras Betreft ongeveer 30 m2.

Keramische tegels leggen in achtertuin

Achtertuin bestraten met keramische 60 x 60 x 2 cm tegels. De tuin zal op het moment van bestraten leeg zijn. Moet wel worden opgehoogd en geëgaliseerd, waarbij er voor moet worden gezorgd, dat de verzakking uitblijft (algemeen probleem in de omgeving). Een gedeelte van de bestrating kan nog vervangen worden door het leggen van een stukje kunstgras van 8 tot 10 m2. Optioneel is afvoeren van de materialen. We willen de tuin graag voor 1 juni klaar hebben.

Aanleg van kunstgras

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het aan laten leggen van kunstgras in onze tuin. Het type gras wat ik erin wil hebben moet geschikt zijn voor intensief door kinderen. Het betreft een stuk van 9.70 x 3.80 meter. En een stukje van 2.10 x 2.20 meter. In de bijgevoegde foto kunt u zien waar het om gaat. In de offerte zou ik graag een totaal prijs willen zien inclusief het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Tuin is via de zijkant van het huis goed bereikbaar. Bij vragen of onduidelijkheden mag u mij altijd bellen.

Achtertuin bestraten en kunstgras leggen

WE willen de achtertuin opnieuw bestraten met de zelfde stenen en de helft kunstgras.

Partners

Partners van Casius