Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor conifeer en dode stronken verwijderen:

Conifeer en dode stronken verwijderen

De conifeer steekt boven een benedenhuis uit en er hangen nog wat dode stronken van een gouden regen tegenaan. Graag laat ik beide verwijderen. Rondom de tuin staat een schutting, er kan een deel verwijderd worden voor het afvoeren van het groen. Daar de conifeer scheef hangt zou ik de werkzaamheden graag snel willen laten uitvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor conifeer en dode stronken verwijderen uit heel Nederland:

Conifeer toppen

Mijn buurman heeft een conifeer die even hoog als het huis is. Deze zou 4 meter moeten worden gesnoeid. Ik zou graag advies willen wanneer dit het beste kan en wat de kosten zijn? Op de foto is het de boom achter de bruine (dode). Deze wordt reeds verwijderd.

Dode conifeer laten rooien

In de achteruin staat een dode conifeer die dreigt om te vallen na de harde oostenwind rond de kerstdagen. Dit hebben we pas op 27 dec ontdekt. De boom is met enig kunst en vliegwerk zodanig vast gezet dat onmiddelijk gevaar voor omvallen is geweken. De boom is alleen door het woonhuis te bereiken, is 7 a 8 mtr hoog en heeft op 1 meter hoogte een omtrek van 65 cm. Op deze hoogte splitst de stam zich in een aantal stammetjes waarvan de twee dikste tot bovenin reiken. Er is geen ruimte om de boom in 1 keer te laten vallen. Graag zsm prijsopgave inclusief het afvoeren en 6% BTW. Met vriendelijke groet, mevr. Tettero

Dode boom kappen in de achtertuin

Het kappen van een hoge conifeer, ongeveer 10 meter hoog. Het is een dode boom in de achtertuin. De conifeer bestaat uit drie stammen vanaf ca. 60 cm hoogte met een gemiddelde omtrek van ca. 1 meter op een hoogte van 1.30 meter. Er zal dus een kapvergunning nodig zijn. Afvoer vanaf de achterzijde via de betegelde ruimte van de achterbuurman, die hiervoor toestemming heeft gegeven. Wortel kan wellicht blijven zitten, afhankelijk van de kosten.

Dode conifeer omhakken

Het betreft een conifeer van ruim 5 meter die getopt dient te worden. Wij willen ongeveer 1.90 meter laten staan. het afval dient te worden afgevoerd.