Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinpoort naar de tuin plaatsen:

Tuinpoort naar de tuin plaatsen

Alen deur voor tuin
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpoort naar de tuin plaatsen uit heel Nederland:

Tuin van nieuwe schuttingen voorzien

Er zijn 4 houten schuttingsdelen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna moeten er 4 nieuwe delen van 1.80 bij 1.80 meter geplaatst worden. Ook de tuinpoort zal vervangen moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinpoort plaatsen

In de tuin moet een nieuwe poort met een schuttingdeel komen. Poort moet op slot kunnen. Graag per mail een offerte.

Tuinschuttingen en tuinpoort plaatsen

Ik wil aan de linkerkant van mijn tuin 3,5 schuttingdelen plaatsen en aan de rechterkant 4,5 schuttingdelen. Tussen de rechterkant/schutting en de schuur wil ik 2 planken en een tuinpoort plaatsen.

Tuinpoort leveren en plaatsen

Graag wil ik mijn huidige houten afsluitbare tuinpoort laten vervangen. Een foto van de huidige situatie is bijgesloten. Afmetingen huidige poort: 94 cm breed en 200 cm hoog. De witte bevestigingsbalken aan de zijkant zijn 4 cm breed. De huidige poort moet verwijderd en afgevoerd worden, de tuin heeft een achterom. Graag ontvang ik van u een gedetailleerde offerte met daarin gespecificeerd: - Kosten materiaal - Aantal uren arbeid voor de plaatsing - Uurtarief arbeid - BTW percentage (materiaal en arbeid) - Opgave van eventuele bijkomende kosten

Tuinscherm en tuinpoort plaatsen met palen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van 1 tuinscherm van 1,80 bij 1,80 meter en een tuin poort van ongeveer 1 meter ernaast. Daar zitten dan ook 3 tuin palen bij en het hang en sluit werk van de poort.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Op 5 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik wil als de weersomstandigheden het toelaten ook direct een composiet schutting laten plaatsen. Ik wil daarvoor graag 2 verschillende offertes ontvangen. Het betreft een rechte schutting die ik deel met mijn buren. Dat gaat om een lengte van 720 cm en hoogte van 180 cm. Ik wil de kleur antraciet en denk aan de uitvoering Composiet Elephant Forte met een aluminium kader. Verder wil ik een 2e offerte ontvangen voor het plaatsen van een zelfde schutting van 200 cm breed en 180 cm hoog aan de achterkant van mijn tuin naast het tuinhuis. In die schutting moet een tuinpoort komen. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuinpoort vervangen/plaatsen

Mijn tuinpoort moet vervangen worden. Graag opmeten en montage van een nieuwe poort. Inclusief afleveren van materialen. Tuin is bereikbaar.

Tuinpoort vernieuwen

Vervangen poortdeur tuin

Tuindeur plaatsen

Wil graag en nieuwe tuinpoort laten plaatsen. Tuindeur gezien op praxis. Is al online besteld maar moet nog binnenkomen. Inclusief voorwerk (oude demonteren) en eventueel de huidige palen vernieuwen. Tuin is goed bereikbaar..

Sinkhole in de tuin vullen

Aan de achtergevel van mijn hoekwoning is in een hoek een 'sinkhole' ontstaan. Het is een flink, diep gat. Volgens mij wordt het regenwater niet goed afgevoerd. In de andere zijde heb ik al eens eerder wat kleinere gaten gevuld. Mijn idee is dat het beter is om langs de hele achtergevel (ongeveer 6 meter) te behandelen. Goederen kunnen via een de tuinpoort vrijwel aan de straat worden aangeleverd.

Partners

Partners van Casius