Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinpoort naar de tuin plaatsen:

Tuinpoort naar de tuin plaatsen

Alen deur voor tuin
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpoort naar de tuin plaatsen uit heel Nederland:

Dubbele tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een dubbele poort van hout voor onze tuiningang. De breedte is 335 cm en ik wil dat de poort 1,8 meter hoog word. Het hek moet tussen 2 palen worden geplaatst met 2 deuren zodat het mogelijk blijft de auto te parkeren. De poortdeuren moeten afzonderlijk geopend kunnen worden. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting met deur plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 9 delen van 180 x 180 cm, inclusief een tuinpoort van 180 x 90 cm en bijbehorende tuinpalen. Alles dient van hout te zijn. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Veranda en tuinpoort monteren

Veranda monteren van 10 vierkante meter, ik heb alle materialen in bezit. Tevens een tuinpoort plaatsen. Goed toegankelijk tuin.

Verzakte klinkers ophogen

Het ophogen van ongeveer 4 m2 klinkers die voor de tuindeuren verzakt zijn. Ongeveer 10 a 15 cm. Indien mogelijk met aantrillen van de ondergrond. Tuin is bereikbaar via normaal formaat enkele tuinpoort. Aan poort grenst parkeerplek zodat aanvoer zand makkelijk is. Klinkers zijn dus aanwezig, zand moet worden aangevuld.

Dubbele tuinpoort maken en plaatsen

Had gaarne een offerte voor een houten tuin poort (2 delen), breed 3 meter in totaal en hoogte tussen 180 en 200 cm en deze moet ook af te sluiten zijn. Inclusief plaatsing en materiaal. Dus alles inclusief. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie.

Tuin van nieuwe schuttingen voorzien

Er zijn 4 houten schuttingsdelen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna moeten er 4 nieuwe delen van 1.80 bij 1.80 meter geplaatst worden. Ook de tuinpoort zal vervangen moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinpoort plaatsen

In de tuin moet een nieuwe poort met een schuttingdeel komen. Poort moet op slot kunnen. Graag per mail een offerte.

Tuinschuttingen en tuinpoort plaatsen

Ik wil aan de linkerkant van mijn tuin 3,5 schuttingdelen plaatsen en aan de rechterkant 4,5 schuttingdelen. Tussen de rechterkant/schutting en de schuur wil ik 2 planken en een tuinpoort plaatsen.

Tuinpoort leveren en plaatsen

Graag wil ik mijn huidige houten afsluitbare tuinpoort laten vervangen. Een foto van de huidige situatie is bijgesloten. Afmetingen huidige poort: 94 cm breed en 200 cm hoog. De witte bevestigingsbalken aan de zijkant zijn 4 cm breed. De huidige poort moet verwijderd en afgevoerd worden, de tuin heeft een achterom. Graag ontvang ik van u een gedetailleerde offerte met daarin gespecificeerd: - Kosten materiaal - Aantal uren arbeid voor de plaatsing - Uurtarief arbeid - BTW percentage (materiaal en arbeid) - Opgave van eventuele bijkomende kosten

Tuinscherm en tuinpoort plaatsen met palen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van 1 tuinscherm van 1,80 bij 1,80 meter en een tuin poort van ongeveer 1 meter ernaast. Daar zitten dan ook 3 tuin palen bij en het hang en sluit werk van de poort.

Partners

Partners van Casius