Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinpoort naar de tuin plaatsen:

Tuinpoort naar de tuin plaatsen

Alen deur voor tuin
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpoort naar de tuin plaatsen uit heel Nederland:

Tuinpoort plaatsen

Ik wil zo goedkoop mogelijk een tuinpoort laten plaatsen die op slot kan en mijn tuin afsluit. Graag zo snel mogelijk. De poort is 100 bij 180 cm.

Kunstgras leveren en aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van 25 m2 kunstgras. De tuin wordt momenteel schoongemaakt en geëgaliseerd met tuingrond, er zat een vijver in. Wat het kunstgras betreft gewoon de “normale” kwaliteit, niet de goedkoopste en niet de duurste. Tuinpoort entree 90 cm.

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10 m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10 m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,

Bouwtekening maken voor een tuinmuur

De tuin grenst aan een smal openbaar steegje. De tuinmuur is dus geen erfafscheiding met de buren, maar bedoeld als afscheiding tegen een weg (looppad). De bouwtekening komt er zo uit te zien dat er een enkele tuinpoort loopt tussen de 2 tuinmuren (ingang naar de tuin). Links en rechts van de poort moet dan een halfsteens muur gemetseld worden. Met een hoogte van 1,40 meter en een lengte van ongeveer 2 meter. Voor boven deze muurtjes hoop ik nog een oplossing te vinden voor het hekwerk. Voor een vergunningaanvraag zoek ik dus een bouwtekening.

Houten tuinpoort plaatsen

Wij willen onze huidige poort vervangen hebben voor een houten tuinpoort van hout. De poort moet 102 cm breed zijn en 200 cm hoog. De tuin is goed bereikbaar.

Dubbele tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een dubbele poort van hout voor onze tuiningang. De breedte is 335 cm en ik wil dat de poort 1,8 meter hoog word. Het hek moet tussen 2 palen worden geplaatst met 2 deuren zodat het mogelijk blijft de auto te parkeren. De poortdeuren moeten afzonderlijk geopend kunnen worden. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting met deur plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 9 delen van 180 x 180 cm, inclusief een tuinpoort van 180 x 90 cm en bijbehorende tuinpalen. Alles dient van hout te zijn. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Veranda en tuinpoort monteren

Veranda monteren van 10 vierkante meter, ik heb alle materialen in bezit. Tevens een tuinpoort plaatsen. Goed toegankelijk tuin.

Verzakte klinkers ophogen

Het ophogen van ongeveer 4 m2 klinkers die voor de tuindeuren verzakt zijn. Ongeveer 10 a 15 cm. Indien mogelijk met aantrillen van de ondergrond. Tuin is bereikbaar via normaal formaat enkele tuinpoort. Aan poort grenst parkeerplek zodat aanvoer zand makkelijk is. Klinkers zijn dus aanwezig, zand moet worden aangevuld.

Dubbele tuinpoort maken en plaatsen

Had gaarne een offerte voor een houten tuin poort (2 delen), breed 3 meter in totaal en hoogte tussen 180 en 200 cm en deze moet ook af te sluiten zijn. Inclusief plaatsing en materiaal. Dus alles inclusief. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie.

Partners

Partners van Casius