Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin uitgraven en opnieuw aanleggen :

Tuin uitgraven en opnieuw aanleggen

Wij willen ons tuin 10 bij 6 meter opnieuwe aanleggen ivm oneffenheden in de hele tuin en hij moet worden verlaagd ivm afwatering naar de straatkant.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin uitgraven en opnieuw aanleggen uit heel Nederland:

Tuin uitgraven en misschien ophogen met zand

Ongeveer 45m2 tuin uitgraven 20cm en ophogen met zand (nieuwbouwwoning)

Uitgraven en vullen met ophoogzand

Ik heb een tuin van 3.50 bij 2.50 meter die ik wil uitgraven met 10 cm en vervolgens weer aanvullen met ophoogzand. Ik heb een achterom.

Tuin leeg halen en aanleggen

De tuin leeghalen, struiken uitgraven en vlakken met zand. Vervolgens in het midden van de tuin een tegelpad aanleggen met tegels 60 x 40 cm. Links en rechts van het pad opvullen met 'split stenen'. Achterin de tuin moet er ook een vlak van zo'n 30 m2 gelegd worden met dezelfde tegels. De tuin heeft een gehele afmeting van 28 x 5 meter. Graag zou ik ook willen weten wanneer u zou kunnen starten.

Tuin ophogen en egaliseren

Ik wil graag onze stadstuin laten ophogen. De tuin is 10,5 meter diep en 5,9 meter breed, de tuin is niet via een achterom bereikbaar. De tuin gaat uit 2 delen bestaan: Deel I: Achterin tuin (2,5 meter diep, 5,9 meter breed) hier moet 25 cm zand komen. Deel II: Middenstuk (8 meter diep, 5,9 meter breed) hier mag +/-7 cm ondergrond komen voor kunstgras en om te tegelen. Daarna graag ook egaliseren (eventueel uitgraven?. Wij zorgen dat de tuin verder helemaal is leeggehaald. Er is geen haast geboden bij de klus, echter we zouden het geheel wel graag graag voor de derde week oktober af willen hebben.

Bestrating rondom de hoekwoning leggen

Voor ons huis wil ik een stuk laten bestraten, naast het huis een gedeelte en achter huis een terras. In totaal ongeveer zo'n 70 vierkante meter. Voorwerk tegels verwijderen, uitgraven. Leggen zandbed kunnen we zelf. De tuin is goed bereikbaar.

Bestrating laten leggen

Het gaat om het laten bestraten van onze achtertuin, nieuwbouwwoning. De tuin is 42 m2 groot en er is een achterom aanwezig. Indien u door tijdgebrek liever alleen komt bestraten dan zorg ik er zelf voor dat de tuin uitgegraven wordt en opgevuld met zand. Maar mocht u er wel tijd voor hebben dan ontvang ik graag los een offerte voor de kosten voor het uitgraven en opvullen met zand.

Tuin uitgraven, afvoeren en gedeelte ophogen

Gaat om een nieuwbouwwoning waarbij de tuin uit 2 delen bestaat. Eén kant gras (20 m2), andere kant tegels (20 m2). Dit mag afgegraven worden, afgevoerd en opgehoogd. Wie kan ons helpen?

Tuin uit laten graven

50 m2 tuin 15cm uitgraven. Tuin is goed te bereiken vanuit de openbare weg. Geen schutting dus een graafmachine heeft vrijbaan.

Uitgraven en zand erin

In de achtertuin dient er 45 m2 uitgegraven te worden. Dit gaat om aarde en gras en zal ook afgevoerd moeten worden. Hierna zal de 45 m2 opgevuld moeten worden met zand. De tuin heeft een achterom.

Tuin uitgraven, afvoeren en nieuw zand storten

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een tuin van 5 bij 12 meter. De grond is redelijk vervuild door de afbouw van de vorige woningen. Het gaat om uitgraven rond de 20 cm en deels (waar kunstgras komt) iets minder. Aanvullen met nieuw, schoon zand. Het zand is redelijk vervuild.

Partners

Partners van Casius