Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin opnieuw inrichten:

Tuin opnieuw inrichten

Ik heb een tuin van zo'n 60 vierkante meter. Die wil ik opnieuw inrichten. Ik wil onder andere de schuur verwijderen (inclusief afvoeren), overkapping maken achterin de tuin, terras moet worden uitgebreid, nieuwe planten en de borders moeten verhoogt woorden. Dit is een indicatie van wat ik wil. Graag iemand langskomen om er samen even naar te kijken. Er is geen achterom, alles moet door het huis.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opnieuw inrichten uit heel Nederland:

Voortuin en achtertuin renoveren

Wij willen onze achtertuin van ongeveer 140 m2 opnieuw inrichten. De vijver dient te worden verwijderd en er zal een nieuw ontwerp voor een moderne tuin gemaakt moeten worden. Hier zal het gaan om ongeveer de helft nieuwe bestrating en de helft beplanting. Hij dient zo onderhoudsvrij mogelijk te worden. De bestrating in de voortuinen de oprit is verzakt. Hier zal het vooral gaan om het ophogen. De totalen oppervlakte is 75 m2. De tegels willen wij graag opnieuw gebruiken.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Tuin inrichten met reeds aanwezig materiaal

Onze tuin moet ingericht worden met materiaal dat wij reeds hebben (leistenen tegels van 60 x 60 cm) en ander nieuw materiaal. De tuin is ongeveer 11 x 5 meter en moet opnieuw uitgegraven worden. Hetzelfde verhaal geldt ook voor 3 buurtuinen. Dit maakt het totaal te bewerken oppervlakte 22 meter lang en 11 meter diep. Graag willen wij een totaalprijs voor het opnieuw uitgraven van circa 20 cm grond het storten van zand en bestraten.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn 400 m2 tuin opnieuw inrichten. Ik wil een terras, graszoden, zwembadje, broeikas aanleggen. Er moet ook een garage geplaatst worden.

Tuin afgraven, ophogen en opnieuw inrichten

Mijn voortuin is 6 x 8 meter en er staan nu struiken en een boom. Deze moeten weg. Ik wil een klimrek plaatsen en daaromheen (gekleurde) houtsnippers. De rest deels bestraten (met bestaande tegels) en een deel houden voor borders. Ik heb wat sterke mannen die mee willen en kunnen helpen maar geen verstand hebben van tuinieren. Prijs is belangrijk dus ik wil graag kosten laag houden door hen mee te laten helpen. Ook moet een hek geplaatst worden.

Tuin inrichten met witte muren en bankirai schutting

We willen onze achtertuin aanleggen, aan de ene kant over een lengte van 9 meter willen een muurtje van 80 cm hoog (strak wit afgewerkt) met daarbovenop 1.40 meter horizontale bankirai schuttingplanken, zonder zichtbare palen ertussen. Aan de andere kant willen we over de gehele lengte van de tuin 11.40 meter hetzelfde (80 cm, muur met 1.40 meter horizontaal bankirai) met een moderne (wit afgestreken) vierkante, afgedekte vuurplaats/bbq/houtoven (1.20 meter breed, 60 cm diep, 2 meter hoog) en aan de beide zijkanten stenen bakken voor planten (60 cm hoog, 60 cm diep en 2 meter breed, ook wit afgestreken) met een rand van 10 cm. Aan de achterkant willen we 2.40 meter lang 2.20 meter hoog bankirai horizontale schutting en een 1.20 meter deurtje naar achteren. Rechts achterin willen we een met hout (bankirai) aan 3 kanten (2 x korte zijde, 1 x lange zijde die in de tuin staat) afgewerkte schuur van 2 meter x 3.60 meter en 2.40 meter hoog.

Voortuin ruimen en ophogen

Graag had ik mijn voortuin van 22.5 m2 geruimd en met zand opgehoogd en vlak gemaakt. Ik zou deels grind terug willen en deels een stukje loopbestrating en 'n tegelstuk voor plaatsen auto. Ik heb daar kleine vierkante stenen voor die nu ook in de voortuin liggen en hergebruikt kunnen worden. Er liggen ook wat grotere rechthoekige tegels die ik graag afgevoerd had. Wat zijn de kosten voor ruimen en ophogen van de tuin? En ik neem aan het leggen en inrichten van de tuin afhankelijk is van hoe en wat? Eventueel kan ik dit deels zelf doen. Graag hoor ik terug van geschikte stratenmaker/tuinier zodat we het kunnen bespreken en kunnen afspreken.

Tuin volledig opnieuw aanleggen

Ik wil onze achtertuin van ongeveer 15 x 12 meter graag opnieuw gaan inrichten. Ik zal de tuin zelf leeghalen. Ik heb er nu een folievijver in. Ik wil graag een nieuwe rechthoekige en strakke vijver op een andere plek in de tuin. Daarover wil ik graag advies krijgen. Ook moet er een pergola en bestrating worden geplaatst. Ik wil een afspraak maken, zodat de totale klus hier kan worden besproken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en offerte. Ik wil de klus in de 2e helft van oktober laten verzorgen.

Tuin opnieuw aanleggen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het opnieuw inrichten van de gezamenlijke tuin. De tuin is ongeveer 20 m2 en er staat een boom in welke gekapt dient te worden. Zelf zaten we te denken aan het volgende: 1. Kappen van de boom + afvoeren (stronk mag blijven staan) 2. Werkzaamheden border voorzijde opknappen - Beplanting / onkruid verwijderen - geheel doorvrezen - Tuinaarde aanbrengen (zanderig) - Beplanting aanplanten (70x Helmgras / 200x lavendel / 5x vlinderstruik, 25x wilde tijm) 3. Aanbrengen van een buis met punten, zodat het muurtje niet wordt gebruikt om op te zitten Is het mogelijk dat we op basis van bovenstaande gegevens een offerte krijgen?

Laag tuingrond afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin gaan renoveren en anders inrichten. Daarvoor ben ik nu eerst de kosten aan het bepalen. Ik ontvang graag een offerte voor het uitgraven van overtollige grond en kleine wortelresten en egaliseren. Het gaat om een oppervlakte van 50 m² die maximaal 40 cm diep moet worden verwijderd. Het werk is vanaf de straatkant uit te voeren, het betreft de voor- en zijtuin. Ik wil dit voor de winter laten afronden.

Partners

Partners van Casius