Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin mooi laten maken:

Tuin mooi laten maken

Het liefst heb ik voor de helft vlonder andere helft kunstgras anders tegels opnieuw zetten staan nu scheef met veel onkruid tuin is nog 50 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin mooi laten maken uit heel Nederland:

Coniferen vervangen door schutting

Ik heb een 10 meter diepe tuin waar een schutting moet komen met een deur en een slot. Er staat momenteel echter een coniferenhaag op die plaats en die moet er eerst uit. Eerst dacht ik gewoon aan 180 x 180 cm delen te willen maar ik vond de korte delen op een stenen muur ook mooi in de folder, graag zou ik daar advies over willen krijgen. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om de haag achteraf af te laten voeren?

Bitumen dak aanbrengen

Ik wil in de tuin een houten overkapping maken, met opstaande rand. Overkapping sluit aan op schuurtje. Bij elkaar is het ongeveer 3 x 3 m (achterkant is breder dan de voorkant). Hierop wil ik een bitumen dak aanbrengen dat mooi in elkaar overloopt en goed aansluit.

Damwand aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een hardhouten damwand. De damwand moet geplaatst worden aan de rand van een sloot aan het einde van onze tuin. Op dit moment is er een zitkuil en talud aanwezig waardoor de damwand gemakkelijk geplaatst kan worden zonder dat er grondwerk nodig is. Als de damwand klaar is wordt het talud en de huidige zitkuil aangevuld met grond/zand zodat de totale tuin een stuk dieper wordt op éénzelfde niveau. Het hoogteverschil is ongeveer 110 cm. De totale breedte van de tuin is ruim 12 meter. In de damwand moet op 1/3 van de breedte van de tuin een hardhouten trap worden gemaakt zodat je vanuit de tuin ook naar het water kunt. Onderaan de trap een plateau van 1 x 1 meter d.m.v. hardhouten vlonderplanken. De foto die ik heb bijgevoegd is van een referentie die wij mooi vinden. Bovenop de damwand afgewerkt met een hardhouten plank. De tekening is een gemaatvoerde tekening waarop de werkzaamheden staan.

Kunstgras in de tuin aan laten brengen

In onze tuin hebben we nu een stuk gras van ongeveer 4 bij 9 meter. Dit willen we graag veranderen. We krijgen het niet mooi. Daarom willen we graag mooi kunstgras. We hebben een dochtertje die graag buiten speelt dus lekker speelgras is belangrijk. Wat gaat ons dat kosten? Graag reactie per mail.

Tegelwerken buitenshuis

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel hebben wij een terras van composietplanken. Deze willen we vervangen door keramische tegels met hout design. Het terras heeft globaal de vorm van een rechthoekige driehoek en heeft een oppervlakte van 20-25 m2. Het oude terras dient te worden opgebroken en afgevoerd (svp opnemen als stelpost, wellicht dat we dit zelf kunnen/willen doen). Vervolgens dient de ondergrond (momenteel gewoon zand/tuinaande) dusdanig verstevigd te worden dat er dikke keramische tegels (~30x120x4 cm) gelegd kunnen worden. Aangezien het terras 5-10 cm hoger is dan de rest van de tuin dient het geheel omsloten te worden met betonnen banden op de korte kanten en een natuurstenen band op de lange kant. Er is geen achterom! Af- en aanvoer dient te geschieden door de bijkeuken en de garage. Het zou mooi zijn als het terras voor 7 juli ligt.

Vlonder in de tuin laten bouwen

Wij zouden graag een vlonder in de tuin geplaatst hebben van Douglas houten planken. De maat is 4.67 x 3.50 meter. We vinden het mooi als hij wat hoger ligt, ongeveer 15 cm,dan de rest van de tuin. Er ligt nu zwart zand met wat gras. Verder staat er in de hoek een boompje waar de vlonder rondom heen moet komen. We horen graag wat +- de kosten zijn voor materiaal en maken van de vlonder. De tuin heeft een achterom.

Kunstgras in tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar mooi kunstgras wat ook gelegd wordt, voor in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 1,5 m2 x 4m2. Ik zal graag willen weten hoeveel het ongeveer in totaal zal gaan kosten. Gelieve een offerte per mail, zodat ik het thuis rustig kan bespreken.

Uitbouw maken en gevelvernieuwing

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een uitbouw aan ons huis. Wij willen graag een woonserre over de gehele lengte van ons huis, de tuin in. De afmeting zal zijn: 6 meter breed en 2 meter diep. Er zal wellicht funderen en heien bij komen kijken. Wij willen graag veel glas en staal/aluminium frames. Tevens willen wij tegelijk met dit project de gevelbedekking renoveren boven de gehele aanbouw. Momenteel zitten er houten planken (6 breed x 2,5 meter) tegen de achtergevel. Als er in juli of augustus met de bouw kan worden begonnen, zou dit mooi zijn, echter we zijn flexibel en eerder of later is ook geen probleem.

Tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden

We zijn al een tijdje bezig om een mooi ontwerp te krijgen voor onze tuin, maar tot op heden heeft nog niemand iets kunnen ontwerpen wat bij ons een “wow-reactie” tot gevolg heeft. Nu hebben we van u een flyer in de bus gehad en vragen ons dus af of u ons kunt helpen en adviseren. Voor de volledigheid hebben we 2 foto’s bijgevoegd (‘s avonds gemaakt dus een beetje onduidelijk, maar het geeft een idee). Ons doel is dat we in de zomer lekker buiten kunnen zitten in een tuin met ook een beetje kleur door diverse planten. We willen graag 2 of 3 offertes krijgen waarin er eentje is met een beperkt budget, eentje met wat meer budget en dus wat meer veranderingen en eentje waarin u zelf een compleet plan aangeeft. Onze wensen waaraan de ontwerpen moeten voldoen willen we graag in een mondeling gesprek bij ons thuis met u doornemen zodat we de tuin kunnen laten zien en bespreken. Na de aanleg willen we graag een contract afsluiten voor bijvoordbeeld 3 bezoeken per jaar (in de lente zomerklaar maken, in de zomer tussentijds onderhoud en in de herfst winterklaar maken van de tuin). Wij horen graag van u wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet,

Beton vloer leggen in tuin

Het gaat om een stuk tuinterras van 6 bij 4.50 meter. Het mogen platen zijn, maar uit 1 stuk lijkt ons ook mooi. Momenteel ligt er geel zand.

Partners

Partners van Casius