Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen:

Omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen

Tijdens de storm is een grote boom in onze tuin omgewaaid. Die moet in stukken gezaagd worden en worden verwijderd. Wil hier graag een offerte voor ontvangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen uit heel Nederland:

Omgevallen boom opruimen

Onze conifeer van 5m hoog is omgewaaid en ligt nu dwars in de achtertuin. we willen weten wat het kost om deze z.s.m. te laten afvoeren (liefst deze week nog).

Stronk van omgevallen boom weghalen

Stronk van omgevallen boom, grotendeels uitgegraven.

Boomstronken verwijderen

Het betreft een omgevallen boom met nog een meter stam en een eenvoudig klein laag boomstronkje

Omgevallen boom verwijderen

Een rotte boom is omgevallen. De boom is circa 9 meter lang. De kleine zijtakken zijn al verwijderd. Het hout is zacht en makkelijk te zagen. De boom is goed toegankelijk maar het afvoeren moet door het huis (keuken en hal) want er is geen achterom.

Boomwortels verwijderen van een kleine boom

Mijn boom is 1 x al omgevallen, vervolgens heb ik hem gezaagd. Nu is het opnieuw gegroeid tot een kleine boom, omdat de wortels er niet uit waren. Ik wil de boomstronk verwijderen.

Omgevallen boom en stronk verwijderen

Tijdens de storm van 18 januari is er een grote boom bij ons omgewaaid. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de omgevallen boom en de boomstronk. De boom is naar schatting ongeveer 20 meter lang en ligt in een weiland die goed te bereiken is. De stronk die nog half in de grond zit dient volledig te worden verwijderd.

Omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen

Mijn boom is omver gewaaid en op het dak van mijn schuurtje terecht gekomen. Ik wil deze laten verwijderen, ik heb een klein stadstuintje en geen achterom. Wellicht is er een mogelijkheid via gemeenschapstuin (die aan mijn tuin grenst) met grotere toegang rechtstreeks vanaf de straat. Het betreft een conifeer van circa 7(?) meter. Graag ontvang ik uw offerte met daarbij ook een inschatting van de termijn waarop de werkzaamheden verricht kunnen worden. Tevens graag uitsplitsen wat de kosten zijn voor het verwijderen van de boom van het schuurtje (ivm opstalverzekering VVE) en voor het in stukken zagen en afvoeren ervan (voor mijn eigen rekening). Alvast hartelijk

Omgevallen boom weghalen uit tuin

Tijdens de storm is een boom in onze tuin omgewaaid. Die wil ik graag laten verwijderen. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen.

Omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen

Er is een boom in onze tuin omgewaaid, foto's in de bijlage zijn van de omgevallen boom. Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van deze boom? De tuin is omsloten door hekken maar goed bereikbaar.

Tuin renoveren

Ik wil een 1 boom in de tuin weghalen en een boom die al omgevallen is laten weghalen, een grasveld vernieuwen, een ombouw terras weghalen en nieuw terras plaatsen en een gazon opnieuw aanleggen (veel mos). Ook wil ik coniferen laten weghalen. In overleg het afvoeren van het puin. De totale tuin is ongeveer 80 m2.

Partners

Partners van Casius