Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen:

Omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen

Tijdens de storm is een grote boom in onze tuin omgewaaid. Die moet in stukken gezaagd worden en worden verwijderd. Wil hier graag een offerte voor ontvangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen uit heel Nederland:

Omgevallen boom weghalen

Ik heb een boom staan die tijdens de storm is afgebroken. Ongeveer 15 meter lang. Graag ontvang ik enkele offertes hiervan.

Omgevallen boom afvoeren

Boom die is omgevallen door de storm moet worden afgevoerd. Circa 6 meter hoog. Er is ruimte om achter het huis te komen met een auto. De boom ligt nu in de tuin. Omdat ik geen enkel idee heb van de prijzen wens ik geen telefonisch contact te hebben. Deze offerte is puur voor vergelijking.

Omgevallen boom verwijderen

Door de storm vorige week is de boom in de achtertuin omgevallen/afgebroken. Graag zou ik deze weg willen laten halen. Het afgebroken stuk is naar schatting ongeveer 2 meter, en 30 cm in doorsnede.

Omgevallen boom van daken verwijderen

Een boom van onze woongemeenschap in Sassenheim is enkele weken geleden omgevallen. Alle takken zijn al afgezaagd voor zover mogelijk de stam en twee grote takken leunen op de daken van 2 buren. Dit moet nog verder afgezaagd worden en de boom in blokken. Die worden door iemand opgehaald na de klus. Aangezien de boom al enkele weken op de daken van de buren rust is het belangrijk dat dit nu snel opgelost wordt. Eén van deze buurpanden is een monumentaal pand.

Metselwerk of stevige schutting in de tuin maken

Door de harde wind en storm van twee weken terug is mijn muur en de boom omgevallen. Ik wil graag een muur laten zetten en de rest wat op de grond zit laten opruimen omdat ik zelf als 60 jarige dat niet kan. Een kant is inclusief deur 5,5 meter. De andere kant van de tuin is de muur ook omgevallen en het is 3,5 meter. In totaal is het dus 9 meter muur van een goed kwaliteit of een heel stevige schutting van hout. Ik zou graag z.s.m. een offerte willen ontvangen van u en alvast dank.

Schuren met stormschade vervangen

Wij doen het beheer van een complex woningen. Namens de VvE willen wij een offerte aanvragen voor de vervangen van 2 schuren. Er is onlangs een boom omgevallen op de twee schuren, waardoor deze fors beschadigd zijn. 1 schuur betreft een gemetselde schuur die gesloopt moet worden en daarna weer moet worden opgemetseld en voorzien van een dak en alles wat daarbij komt. De andere schuur betreft een houten schuur, die gesloopt moet worden en daarna moet worden opgebouwd naar huidig model. Dit betreft een schuur met plat dak en bitumen dakbedekking. Graag maken wij tijdens kantooruren een afspraak, zodat de situatie ter plaatse kan worden beoordeeld en opgemeten. We ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Sierbestrating voortuin herstellen na omgevallen boom

Ik wil de voortuin laten repareren. Een boom is omgevallen in de voortuin en hierdoor is er schade. Het is een oppervlakt van 30 m2. In de bijlage kunt u de foto's zien. Graag zou ik een offerte willen ontvangen wat de globale kosten zullen zijn.

Boom uit achtertuin verwijderen

Tijdens de storm (23-6) is in de achtertuin een boom omgevallen. Deze dient op korte termijn verwijderd te worden. De stronk hoeft niet verwijderd te worden. De boom is 10 meter lang ongeveer.

Herinrichten van de tuin

Wij en willen onze tuin laten herinrichten. Afgelopen week is een grote boom in onze tuin omgevallen. Deze boom zorgde voor een natuurlijk afscheiding tussen ons en de buren. Specificatie van de tuin: - de tuin ligt 1.50 meter lager dan het huis zelf, daardoor is deze altijd drassig; - de tuin ligt op het zuidwesten; - de tuin is ongeveer 30 m2, 5.50 meter breed en 5.50 a 6 meter diep; - we hebben een uitbouw gemaakt, die ligt ongeveer 80 cm lager. Aan de uitbouw ligt een terras, aan het einde van het terras een trapje van ongeveer 75 cm hoog en dan sta je in de tuin zelf. Onze ideeën: - een tuinhuisje linksachter, ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter diep; - aan het tuinhuisje een overkapping over de rest van de breedte, ongeveer 3 meter breed, voor een overdekt terras met zitje en houtkachel; - rest van de tuin veel planten; - paadje(s) naar het huisje en naar het overdekte terras. Huisje: stevig, goede kwaliteit, niet super topkwaliteit. Fundering: er heeft ooit een huisje gestaan, daar staan resten van een fundering. Verder: door het wegvallen van de boom hebben alle overburen zicht op ons terras en huis. We willen er graag weer iets plaatsen dat het zicht ontneemt. Ideeën: rij hoge coniferen (nadeel onderhoud). Hoog hekwerk plaatsen waar bijvoorbeeld klimop groeit. Misschien dat er andere opties zijn. We laten ons graag adviseren. Bijgevoegd foto's van de tuin zoals die er nu uitziet. Ik ben benieuwd wat jullie ideeën en mogelijkheden zijn ten aanzien van het aanpakken van onze tuin.

Omgewaaide boom afvoeren en boomstronk rooien

Vorige week is er een grote boom omgevallen in onze tuin. Deze is inmiddels omgezaagd en tot kleine stukken gemaakt. Nu moet alles nog afgevoerd worden en de boomstronk verwijderd worden. De stronk is van een boom die 60 jaar oud was. Door het pand dient alles afgevoerd. Graag zou ik willen weten wat ons dit gaat kosten. Er is een foto beschikbaar.

Partners

Partners van Casius