Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinhuis clematis monteren:

Tuinhuis Clematis monteren

Ik wil graag een tuinhuis gaan kopen en het in onze tuin laten monteren. De ondergrond bestaat uit tuintegels. Het betreft het tuinhuis Clematis met overkapping, met de maat 427 x 300 cm. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis clematis monteren uit heel Nederland:

Montagewerk in de tuin

Ik wil: A) een tuinhuis/blokhut laten monteren (model Clematis). B) een erfscheiding laten plaatsen bestaande uit een schutting 13 meter, tuinschermen 16 meter (9 stuks), hekwerk met gaas 11 meter. Allen 1.80 meter hoog. De materialen voor de diverse erfscheidings onderdelen zijn reeds aanwezig. Graag een aparte prijsindicatie voor zowel A als B. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Blokhut plaatsen

Het gaat om het monteren van Tuinhuis Clematis: Hoogte 2.50 meter Breedte 4.27 meter Lengte 3.00 meter Blokhut Celmatis met overkapping van Noord Europees vurenhout, wanddikte 28 mm. De overkapping is voorzien van verstelbare paalvoet en naar keuze links of rechts aan te bouwen. Enkele deur (790 x 1740 mm) met kunststofglas. Dakhout met messing en groef in 16 mm dikte. Deze stapelbouw blokhut is voorzien van de zeer sterke en stabiele 4 plus hoekverbinding en wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. De onderdelen liggen al in de tuin. De ondergrond is betegeld.

Tuinhuis Clematis met overkapping plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van tuinhuis Clematis met overkapping, 12.80 m2. Fundering is reeds gelegd. Bij voorbaat dank.

Clematis tuinhuis opbouwen

Het betreft de montage van een tuinhuis type Clematis. De afmetingen zijn onbekend.