Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor houten vlonders op balkon aanleggen:

Houten vlonders op balkon aanleggen

Op 12 februari verhuizen wij naar de 12de verdieping. We hebben een balkon van 12 meter lengte en 1.84 meter breedte. We willen graag een houten terras, hart hout of Europees hout, afhankelijk van kosten. We zouden graag tussen 12 feb - 1 maart het terras laten betimmeren. Kunt u ons een offerte doen toekomen van materiaal, inclusief leggen. Er liggen nu tegels op, stoeptegels, en deze halen we weg. We zouden de planken graag in de lengte laten leggen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vlonders op balkon aanleggen uit heel Nederland:

Tuin aan laten leggen

De achtertuin wil ik graag aan gaan pakken. De tuin is ongeveer 110 m2 groot en dient volledig leeggehaald te worden. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden. De wensen voor de nieuwe tuin zijn grote tegels, plantenbakken en een tuinhuisje voor 4 fietsen. Verder wil ik een terras van 4 bij 4 meter met houten vlonders met een overkapping erboven. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis

Dit najaar willen wij onze tuin gaan aanleggen. Wij hebben reeds een ontwerp gemaakt die wij graag willen laten uitwerken. Het gaat om, het afgraven van een nieuwbouwtuin en afvoeren van de grond. Hierna zal er zand, aarde en puin gestort moeten worden. Er zal een terras geplaatst moeten worden, looppaden, houten vlonders, een tuinhuisje, schuttingwerk en beplanting. Op dit moment is de tuin nog kaal, alleen bouwgrond. De tuin is 14.97 meter breed en 25.57 meter lang.

Houten vlonders vernieuwen en vergroten

Huidige vlonders afmeting 3 x 3,5. Ik wil graag de vlonders langer maken en vernieuwen. Afmeting 3 x 5 meter. Dan moet er een een kant grond worden afgegraven, omdat het in een talud loopt naar de waterkant. Ik heb een zij ingang dus u hoeft niet door de kamer erheen te lopen.

Tegels van balkon verwijderen en vervangen voor vlondertegels

Ik wil graag de tegels van 50 bij 50 cm van 2 balkons verwijderd hebben, ongeveer 26 m2. Aangezien de balkons op de 2e verdieping liggen, zonder lift, zal dat moeten gebeuren met een hoogwerker of daklift. Opdrachtgever wil graag houten vlonders op de plek waar eerst de tegels lagen. Afval van de werkzaamheden moet worden weggegooid door de vakman. (Opdrachtgever bellen om extra specificatie over vervangende houten vlonders.)

Voortuin leeghalen en betegelen

Graag zou ik een schatting willen ontvangen voor een voortuin van ongeveer 3 bij 3 meter. Momenteel staat daar een grote bamboe boom in, tegels en houten vlonders. Dit alles zouden wij graag eruit willen hebben (kunnen we eventueel ook zelf doen) Maar ik denk dat de bamboe boom inclusief wortels definitief verwijderd moet worden met professionele hulpmiddelen. Daarna zouden wij graag de voortuin helemaal betegeld willen hebben. Tegels regelen wij zelf.

Lekkage op dakterras verhelpen

Wij hebben bij onze woning een grote overkapping bij de achterdeur waar onder een carport voor 3 auto's zit. De maat is ongeveer 5 x 10 meter. De bovenzijde is afgewerkt met bitumen of EPDM (moet even worden bekeken wat het precies is) en daarop hebben we een dakterras gemaakt met houten vlonders. Er is nu sprake van lekkage en we willen die graag laten opsporen en herstellen. We maken graag een afspraak en horen dan wat de kosten zijn.

Terras en houten vlonders aanleggen

Ik wil een terras (5,1 meter bij 3 meter) van betontegels (60 bij 60 cm) aanleggen en twee kleine rechte houten vlonders aanleggen. De ene vlonder is 1,20 meter bij 2,40 meter en de andere vlonder is 0,60 meter bij 1,80 meter. De tegels zijn aanwezig. Het h out in overleg. Het gaat om een bestaande tuin.

Schaduwdoek op het dakterras monteren

We willen op ons dakterras graag een schaduwdoek monteren. Daarvoor willen we 3 of 4 bevestigingspalen stevig laten bevestigen aan het bestaande aluminium hekwerk. Eventueel kan ook overwogen worden om de palen te verstevigen aan de houten vlonders. In ieder geval is het belangrijk dat een (winddoorlatende) schaduwdoek gespannen kan worden op een dak waar het flink kan waaien. Ik wil de onderdelen zelf aanschaffen, het gaat dus met name om de bevestiging waarbij de vakman wel adviseert over materiaalkeuze en de robuustheid van een dergelijke bevestiging aan bestaand hekwerk.

Plaatsen van een houten schutting

Het gaat om het plaatsen van een houten schutting tussen de 2 vlonders en volledig vanuit huidige situatie dit oppakken. De schuttingsdelen komen in lijn met de schuurtjes. De hoogte vanaf de vlonder is 1.80 meter en de schutting zal zo rond de 2.60 meter breed moeten zijn. Wat kost dit ongeveer en wanneer zou u in de gelegenheid zijn om dit te plaatsen?

Nieuw plat dak maken

Ik wil graag mijn platte daken vernieuwen, de afmeting van dak 1 is 7 bij 4.50 meter. Ik heb nog een ander dak ernaast van 7 bij 3.50 meter. Op het grotere dak liggen nu daktegels en houten vlonders, de daktegels wil ik graag laten verwijderen, de houten vlonders wil ik graag weer terug. Op het kleinere dak ligt nu bitumen met grind erop. Ik wil graag dakleer ervoor terug, zonder grind.

Partners

Partners van Casius