Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor beschoeiing vervangen:

Beschoeiing vervangen

Ik zoek een hovenier die de beschoeiing aan de waterkant kan vervangen. Het moet gebeuren over een breedte van ongeveer 5,5 meter en een diepte van ruim een meter. Dit moet van hout zijn. De huidige beschoeiing dient verwijderd te worden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschoeiing vervangen uit heel Nederland:

Beschoeiing vervangen

De bestaande beschoeiing is verrot en verzakt en wij willen deze laten vervangen. De breedte van de tuin is 11 meter. De sloot is ongeveer 2 meter breed met 1 meter diep water. Achter de sloot loopt een fietspad. Met een beetje snoeiwerk is de beschoeiing zowel vanaf het fietspad (met iets meer dan 2 meter lange platen) als vanuit de tuin bereikbaar. Wij ontvangen graag vrijblijvend offerte(s).

Beschoeing slootkant vervangen

Tuin grenst aan sloot waar een slechtte beschoeiing zit. Deze dient te vervangen worden zodat tuin recht gemaakt kan worden. Het is 35 meter lang. Tevens dient er een keerwand gemaakt te worden in tuin van 11 meter lang en ongeveer 90 cm hoog.

Steiger aanleggen en beschoeiing vervangen

Het gaat om een aanlegsteiger van 6,5 m2 van hardhout plus het vervangen van de beschoeiing van 3,25 m. Ik heb een tekening en een paar foto's gemaakt.

Beschoeiing langs de waterkant vervangen

Ik zoek een hovenier die beschoeiing aan de waterkant kan plaatsen. Dit moet gebeuren over een lengte van 15 meter. De tuin is goed bereikbaar. De huidige beschoeiing dient naar mijn weten niet per se verwijderd te worden. Dit werk moet waarschijnlijk gebeuren met zwaarder geschut. Met wat voor een materiaal de beschoeiing gemaakt moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Beschoeiing vervangen door kunststof

De beschoeiing van 35 strekkende meter dient te worden vervangen door kunststof. Tevens dient de aanwezig houten vlonder omgebouwd worden tot steiger. Het werk dient op een vakantiepart uitgevoerd te worden en is goed bereikbaar voor de vakman.

Vervangen beschoeiing 3 tuinen

Vervangen vlonder / beschoeiing van een achtertuinpad aan het water, dwz nieuwe beschoeiing plus stenen pad aanleggen voor drie achtertuinen op een rij, totaal ongeveer 14 meter.

Beschoeiing/damwand vervangen

Ik wil de beschoeiing laten vervangen. Deze is 1 meter hoog en 1,5 meter diep. Er komt een tuinhuis in mijn tuin en daarom moet deze aangepast worden. De tuin is 5,2 bij 4 meter.

Beschoeiing bij een volkstuin vervangen

We willen de 17,5 meter beschoeiing in onze volkstuin vervangen en zouden graag een oplossing willen. Het gaat om een tuin op een volkstuinenpark, de tuin is daarom niet met de auto bereikbaar. Er zijn wel karren op het park aanwezig om spullen te vervoeren. Het gaat om een tuin met een lengte van 17,5 meter. De sloot is 80 cm diep waarvan 40 cm modder. We zijn er nog niet uit of we de tuin willen opvullen aan de slootkant of dat we twee niveaus willen. We ontvangen graag een offerte met een passend voorstel voor beide opties.

Beschoeiing langs de sloot aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe beschoeiing laten maken van 5.5 meter breed. Ongeveer 120 cm hoog. Het water is ongeveer 60 cm. Diep. Graag wil ik dan daar ook een vlonder of houten terras tegen aan. Ik heb daar nu een stenen terras liggen, dat moet dan een klein stukje verlengd worden tot aan de nieuwe beschoeiing. Ook wil ik graag 3 houten schuttingschermen laten vervangen door 3 composiet schermen. Deze schermen met 4 palen heb ik al in mijn bezit. Al het puin dient afgevoerd te worden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Ik zoek een partij die mijn huidige beschoeiing kan vervangen. De beschoeiing is ongeveer 22 m lang en de hoogte vanaf de bodem 50 cm. De huidige beschoeiing dient afgevoerd te worden. De woning en tuin zijn erg goed bereisbaar.