Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kunstgras en vlonder aanleggen:

Kunstgras en vlonder aanleggen

Wij willen de tuin aanpassen. Het lage gedeelte moet kunstgras worden en een deel tot 3 meter de tuin in moet een houten vlonder worden. De tuin is totaal 9,60 bij 5,60 meter. We hebben een poort.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras en vlonder aanleggen uit heel Nederland:

Schutting vervangen

Ik wil een oude schutting laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het gaat om een stuk van 10 en 8 meter. Die van 8 meter is iets lager dan 180 cm en er moet een poort in komen. De schommel moet verwijderd worden door de vakman indien mogelijk. Er ligt ook een vlonder van 8-9 m2 die ook weg moet. Alles vervolgens egaliseren en daarna kunstgras plaatsen op die 8-9 m2.

Achtertuin aanleggen

Wij gaan de achtertuin zelf leeghalen. Hierna moet er eventueel opgehoogd worden. Er zal een deel van 5 bij 6 meter bestraat moeten worden met grote tegels, een deel van 4 bij 6 kunstgras met daar tussen een looppad van stenen naar achter. Als laatste zal er een deel van 2 bij 6 meter houten vlonder gelegd moeten worden. De tuin is alleen te bereiken via de woning. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Gehele tuinrenovatie

Wij willen een volledige tuinrenovatie met terrassen, 'iets' voor onder het zwembad (kunstgras of vlonder). Dit moet onderhoudsvrij zijn. De tuin is 150 m2. Ik heb nu een terras van 5,5 bij 3,5 meter en nog een van 4,5 bij 3 meter. De tuin loopt in een L-vorm en ik heb allemaal Waaltjes en borders en deze wil ik weg hebben. Ik wil graag alles met steen en plantenbakken.

Tuin renoveren

Onze achtertuin bij onze hoekwoning wil ik graag renoveren. Zelf zullen wij de oude materialen verwijderen en afvoeren. Hierna zal er een hout beton schutting, inclusief betonnen onderplaten geplaatst moeten worden. De lengte zal 19 meter zijn inclusief poortdeur. Daarnaast wil ik een houten vlonder van 3 bij 6 meter laten plaatsen, een overkapping van hout met een dak van polycarbonaat platen, 40 m2 bestrating en 10 m2 kunstgras laten aanleggen.

Nieuwbouw tuin voor en achter

Betreft een nieuwbouwtuin (voor- en achtertuin, 240 m2) graag een gedeelte tegelen, vlonder aanleggen en kunstgras. Creatief meedenken wordt gewaardeerd! Achtertuin: Terras aansluitend aan de woning Overkapping aan de woning Vlonder Groot stuk kunstgras, voor voetballen planten, moestuin en dergelijke in bakken Voortuin Iets van bestrating toepassen

Bestrating en kunstgras leggen

Wij willen onze achtertuin die op dit moment volledig bestraat is gaan aanpakken. De tuin is 5.20 bij 8.45 meter groot inclusief schuur. De bestrating dient te worden verwijderd en 1/3 van deze beton klinkers moeten worden terug geplaatst. De overige klinkers moeten worden verwijderd. Ook het teveel aan zand moet door de vakman afgevoerd worden. Verder willen wij dat de vakman een houten vlonder legt en eventueel het kunstgras legt. De tuin heeft een achterom.

Eigen tuinontwerp laten uitvoeren

De achtertuin is ongeveer 7 meter breed en 6 meter diep. Er is nu een gedeelte bestraat en dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast is er nog een boom aanwezig die gerooid moet worden en bamboe verwijderd. Daarna wil ik 1/3 deel van de tuin laten voorzien van een vlonder en 2/3 deel van kunstgras. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin mooi laten maken

Het liefst heb ik voor de helft vlonder andere helft kunstgras anders tegels opnieuw zetten staan nu scheef met veel onkruid tuin is nog 50 m2.

Schutting en heg plaatsen, tuin bestraten

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor mijn tuin. En wat de mogelijkheden zoal zijn. Schuttingdelen ongeveer 6/7. Achtertuin circa 40 m2. - bestraten of vlonder (kosten verschil) en een gedeelte kunstgras.

Tuin aanleggen conform tuinontwerp

Wij hebben een achtertuin op het westen, waar wij een tuinontwerp voor hebben. De tuin is ongeveer 655 meter lang en 545 meter breed. Er zit nu 1 elektra-punt rechts op de achtergevel. We willen 5 elektra-punten in de tuin, 3 in het midden op grondhoogte en aan elke zijde op de rechterschutting een punt op 180 cm hoog. We willen bij de achtergevel een terras volgens ontwerp met vierkante tegels van 40, 50 of 60 cm. Bij een regenpijp op de achtergevel moet een grindput worden geplaatst. De afstand tussen de achtergevel en vlonder is 150 cm, deze loopt trapsgewijs naar de pergola. We willen rechts tegen de schutting een 10 cm verhoogde vlonder van 350 x 300 cm. Er achter moet ruimte blijven voor een klimplant. We willen geïmpregneerde grenen of vuren planken met een warme kleur. Voor/achter de vlonder willen we een verhoogde smalle antraciet opsluitband van circa 40 cm hoog. Aan de zijkant willen we daar 3 kleine borders met antraciet opsluitbanden die even hoog komen als de vlonder zelf (+/-10 cm). We willen op 2 plekken een border met tuinaarde. De ruimte tussen de border en het terras en de vlonder willen we met kunstgras. Als laatste willen we een pergola van circa 220 cm hoog t.p.v. de poortdeur, maximaal 200 cm breed. Graag horen we wat hiervan mogelijk is en we zijn benieuwd naar uw offerte. Wellicht kunt u een indicatie geven wanneer hier tijd voor is in uw agenda. We zullen het ontwerp aan u mailen.

Partners

Partners van Casius