Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor volledige tuinaanleg:

Volledige tuinaanleg

Ik wil kunstgras aanleggen in de tuin, een terras met donkere grote tegels, twee palmboompjes, een schutting aan de achterzijde met een grote poort en indien mogelijk op het kunstgras gedeelte een trampoline inbouwen en eventueel een duikelrek. De tuin is 5,16 bij 5,25 met nog een stuk tot aan het achterhek wat uit zou komen op 7 meter in plaats van 5,25.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledige tuinaanleg uit heel Nederland:

Volledige tuinaanleg

Ik wil tegels, borders en kunstgras laten aanleggen in onze tuin van 50 m2. Via de schuur kan de tuin bereikt worden.

Volledige tuinaanleg

We willen onze achtertuin volledig opnieuw aanleggen. Het betreft ongeveer 65 m2. We willen een grote houten vlonder, moestuintje en deel (kunst)gras, deel tegels en een border. Er is een tuinhuisje maar dient ook opgeknapt te worden daar het dak lek is. Er ligt nu een laag bitumen. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden en indeling te bespreken. De tuin is alleen via de woning te bereiken en wij zouden daar waar het kan willen starten in juli.

Volledige tuinaanleg

Ik zou graag mijn volledige achtertuin opnieuw willen laten aanleggen met tegels en kunstgras. De tuin is 35 m2 groot. Hiervan zal 12 m2 kunstgras gaan worden en 33 m2 tegelwerk. De vlonders en de border die nu aanwezig zijn dienen eventueel te worden verwijderd. De tuin heeft geen achterom, alles zal via de woning gedaan moeten worden.

Volledige tuinaanleg

Zou u een offerte kunnen maken of wellicht een prijsindicatie kunnen geven van de in het document aangegeven werkzaamheden in onze tuin? De tuin is in totaal ongeveer 130 m2 in de vorm van een driehoek. Wij hebben zelf een tekening gemaakt en de plantenkas en deur naar het huis gaan we niet realiseren. Wel het schuurtje/tuinhuisje in de punt en de deur in de carport als ingang naar de tuin. Wij zouden graag vanaf zaterdag 15 juli willen beginnen met in ieder geval geval het verwijderen van de struiken/beplanting van de gemeente die er nu staan. De week erna hebben wij een afspraak gepland met de monteur voor de betonnen schutting. De inplanting van planten en eventueel kleine meerstammige bomen, doen we nadat de basis is gelegd: grondwerk, aansluitingen stroom en water, ingang, tuinhuisje, tuinpad en hekwerk. TUINAANLEG actiepunten De grond vrij laten maken van struiken beplanting + alles afvoeren (15 of 17 juli?). Indien nodig afwateringsmaatregelen . Stroompunten aanleggen. Waterpunt aanleggen. Indien nodig extra grond storten. Paadjes aanleggen van keileem (zie tekening). Ingang/deur creëren in stenen muur (niet dragend) in de carport op een plek waar al een blind raam zit Deur => boerendeur zelf maken (? ) met slot. Hekwerk aan de korte zijde plaatsen ( 5 meter lang en 2 meter hoog) + beplanting => hedera of een groene muur/schutting maken met een mix van groenblijvende planten. Hedera + klimgaas (kippengaas) voor de betonnen schutting (22 meter lang). De schutting wordt 2m hoog met aan de bovenkant een 40cm opengewerkte rand/ornament. Aan de buitenkant graag winddoek o.i.d. zodat de hedera niet ‘naar binnen’ groeit. Tuinhuisje/schuurtje maken in de punt. Plantenvijver aanleggen. Pergola maken.

Volledige tuinaanleg

Ik wil graag bestrating aan laten leggen en een schutting plaatsen voor een nieuwbouw tuin met afmetingen van 6.80 meter lang bij 5 meter breed. Tuinontwerp ook meenemen in de offerte. Beplanting hoeft niet

Duurzame walbeschoeiïng plaatsen

Graag ontvangen wij offertes m.b.t. het aanleggen van duurzame walbeschoeiing met steiger bij onze nieuw te bouwen woning te Drachten. De kavel is circa 19 meter breed. Indien u interesse hebt in een dergelijk totaalproject, dan graag een gespecificeerde offerte afgeven mbt de volgende onderdelen: - Aanleggen walbeschoeiing met steiger over de volledige breedte van de achtertuin. - Bestraten van een oprit met twee parkeerplaatsen aan de voorkant van de woning. - Bestraten van terrassen in de achtertuin (minimaal 2). - Meedenken in een tuinontwerp (wb het aanleggen willen we graag het nodige zelf doen). De woning zal in april/mei opgeleverd worden, maar daarvoor kunnen bepaalde klussen al opgestart worden. Dit zal uiteraard in overleg gaan. De hovenier die met de beste prijs voor de walbeschoeiing komt, kan wellicht ook nog meedenken in de tuinaanleg en de bestrating verzorgen. Wij verzoeken u vriendelijk om uitsluitend per e-mail te reageren.

Volledige nieuwe tuinaanleg

Ik wil een geheel nieuwe tuinaanleg, waarbij alles wordt ontruimd en wordt afgevoerd wat er nu in de tuin groeit. De buren links en rechts hebben bamboe, dus ik heb daar ontzettend last van. Dit moet allemaal in mijn tuin worden weggegraven. De achtertuin is ongeveer 6m breed en 9m diep. Bestaande tegels, bestrating en planten moeten worden uitgegraven en worden afgevoerd. Ik wil dat er voldoende wordt afgegraven, dat er dan een antiworteldoek wordt neergelegd waarop dan een laag zandverhoging komt waarop een sierbestrating wordt gelegd met hemelwaterafvoer op bestaande riolering. Van opdrachtnemer verwacht ik, dat hij met creatieve voorstellen komt tijdens het offertegesprek bij mij thuis. Betreft ook levering van alle materialen.

Tuinaanleg, verwijderen en bestraten, schuttingen plaatsen

Verwijderen van bankirai vlonders over over de halve tuin ongeveer, een klein schuurtje 1,5x1,5m en rij coniferen van 2,5m breed, coniferen zijn 1.50m. Vervolgens volledige bestrating van de tuin (donkergrijze betontegel) en plaatsen van schuttingen 8-10m (inclusief levering in overleg) aan een kant van de tuin. Ik denk aan composietschermen. De tuin is ongeveer 5x10m.

we willen een nieuwe tuin met zwembad en ...

we willen een nieuwe tuin met zwembad en nieuwe bestrating een volledige tuinaanleg

Herbouw van een kempische ...

Herbouw van een kempische langgevelboerderij. Woongedeelte en schuur worden volledig gesloopt en volgens bouwtekening opnieuw opgebouwd (woonhuis met praktijkruimte). Aanbouw (voorheen koelcel van fruitbedrijf) wordt gedeeltelijk gesloopt en verbouwd naar carpoort en gedeelte van praktijkruimte. Opdracht betreft volledige herbouw, met uitzondering van: - aansluitingen riool, water, gas, electriciteit, telefoon en antenne - sloop en grondwerk - bestrating en tuinaanleg - schilderwerken - cv en mechanische ventilatie - tegelwerken vloeren en wanen - stucadoorwerken wanden en plafonds - aftimmeren, binnendeuren, houtenplafonds, plinten en architraven - elektrische installatie - telecommunicatie installatie