Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin laten veranderen:

Voortuin laten veranderen

Graag zouden wij de voortuin willen veranderen, graag willen wij grote tegels plaatsen met een voorhekje (zwart), het liefst met 2 openingen. De tuin heeft de volgende afmetingen: breedte: 465 cm, lengte 303 cm. De voortuin heeft een ook een klein stukje waarbij niks veranderd kan worden (zie foto). De afstand tussen de voorkant en de grote tegel is 183 cm. Oud materiaal afvoeren. Graag ook een worteldoek plaatsen, de tuin ophogen en egaliseren.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin laten veranderen uit heel Nederland:

Tuin veranderen

Wij willen graag ons tuin veranderen. De plaats waar wij nu een vlonder hebben zouden we grote grijze tegels willen van ongeveer 60 x 60 cm. De afmeting van het terras zou ongeveer 6 bij 4 meter moeten worden. De vlonder is nu ongeveer 7 bij 6 meter. We zouden het vlonder hout willen hergebruiken voor een looppad naar de achterkant bijvoorbeeld. Onze tuin is 20 meter diep en 12 meter breed. Verder willen wij gras, grind, grijze grote tegels en ons vlonderhout dus hergebruiken. Ook willen wij onze voortuin renoveren en de oprit opnieuw laten bestraten. We zouden hiervoor dezelfde tegels willen gebruiken maar dan omkeren. Ons oprit is ongeveer 7 bij 12 meter.

Tuin renoveren en drainage aanleggen

Na het vernieuwen van de schutting na een storm blijkt ook met de bestrating de nodige problemen. Bij de achterdeur is een zinkgat, vorige bewoners hebben een put/waterafvoer laten dicht bestraten en we hebben de nodige wateroverlast aan voornamelijk de achterzijde van de tuin. Vanwege het herplaatsen van de schutting is een deel van de bestrating en het grootste deel van de beplanting verwijderd. Graag willen wij deze puinhoop weer veranderen in een tuin met bestrating (zonder dat put bedekt is) met voornamelijk onderhoudsarme beplanting en eventueel verschillende fruitstruiken (in voortuin staan verschillende struiken die we indien mogelijk willen verplaatsen.) De pruimenboom willen we behouden, maar advies over snoeien is gewenst. In verband met het wateroverlast overwegen we dringen met grind. Het gaat om een tuin van 9,20 bij 8 meter. Wat afgevoerd moet worden mag door de vakman gedaan. De tuin heeft een achterom. We willen kijken of de bestrating hergebruikt kan worden.

Voortuin bestraten en hekwerk plaatsen

Ik heb een voortuin van 5 x 6 meter die ik helemaal wil laten veranderen. Er staan nu 2 bomen in en er is beplanting en wat bestrating. Ik wil de hele tuin leeg laten halen en de ondergrond geschikt laten maken voor het leggen van natuurstenen tegels van 1 x 1 meter. Ook wil ik aan 2 kanten van de tuin een laag hekwerk laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de tuin te laten beoordelen en om mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte voor de werkzaamheden en materialen. Ik wil de klus in april of mei 2018 laten uitvoeren.

Aanpassingen in de voortuin maken

Wij willen graag het volgende aan onze voortuin veranderen: (1) dichtmaken van een pad en dan doortrekken van de haag, 1.5 meter breed; (2) borders verbinden, border aan voorzijde iets vergroten en borders beplanten, eventueel gebruik makend van hetgeen er al is; (3) border langs voorzijde veranda maken, 3 rijen stenen weg, en beplanten. Doel is om plek vrij te houden om één auto te kunnen parkeren aan de voorzijde.

Voortuin veranderen

Ik wil mijn voortuin (20 a 25 m2) veranderen voor het aanzicht van de straat, mag gewoon simpel gedaan worden. Er moet wat aarde uitgegraven worden tot 10 a 15 cm, voor geel zand. Ook moet dan worden geëgaliseerd. Dan wil ik het graag laten betegelen. Aan de voorkant (bij de straat) wil ik graag een rand creëren zodat ik daar de plantenbak op kan zetten. Een stuk wil ik betegelen zodat ik er bijvoorbeeld met een picknicktafel kan zitten en er moet een pad van de deur naar de straat komen. De voorkeur gaat uit naar 40 x 60 cm tegels. Ik heb nog niets aangeschaft.

Voortuin naar parkeerplaats veranderen

Wij willen onze voortuin veranderen. Nu staan er nog planten in met daartussen grind We willen dit veranderen in alleen tegels. Dit om meer parkeerruimte voor auto en fietsen te creëren. Ik wil eventueel wel helpen met de aanleg van de nieuwe tuin. De tuin is ongeveer 50 tot 60 m2 groot.

Wortels frezen, Leilinden plaatsen en overig tuinwerk

Wij willen onze voortuin gaan veranderen. Er staan nu allerlei struiken en kleinere bomen, die willen we vervangen door een mooie rij leilinden over een lengte van in totaal ongeveer 10 tot 12 meter. Het kappen en snoeien van de struiken en bomen kunnen we zelf, maar het wegfrezen van de wortels en de aanplant van de leilinden willen we laten verzorgen. Daarnaast ontvangen we graag advies over het snoeien van enkele bomen en de kap van 1 pruimenboom. Er staan er daarvan 2 veel te dicht bij elkaar. Het opruimwerk van al het snoeiafval kunnen wij zelf verzorgen. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Ontwerpen en aanleggen voortuin

Wij hebben bij onze woning een kleine voortuin op het Zuiden. Er staat een haagje en wat groen, er is bestrating met klinkers en verder ligt er grind/split. Wij willen de voortuin graag veranderen, maar hebben zelf geen groene vingers. In het voor- en najaar zitten wij graag in de voortuin in het zonnetje en onze motor moet er geplaatst kunnen worden. De afscheiding met het trottoir moet zodanig zijn, dat de motorfiets er zonder schade door/over kan rijden. We maken graag een afspraak en laten dan een ontwerp en prijsopgave maken.

Leeghalen en afvlakken voortuin

Wij hebben een kleine voortuin van ongeveer 6 meter breed en 2,5 meter diep die wij willen veranderen. Wij willen daar alle beplanting, waaronder bamboe, uit laten verwijderen. Een palmboom moet overigens blijven staan. Daarna moet de grond worden afgevlakt. Vervolgens willen we er een kleine plaatfundering van ongeveer 30 cm diep laten plaatsen. Daarop willen wij in de toekomst steenkorven plaatsen. Omdat hier vroeger een gracht heeft gelopen die men gedempt heeft, is een kleine fundering noodzakelijk om de ondergrond voor de korven wat te stabiliseren. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Grote tuin renoveren met stallenbouw en straatwerk

Wij willen de tuin van ongeveer 800 m2 volledig laten veranderen. De tuin is nu voornamelijk voorzien van gras en wat beplanting. Wij willen de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - De tuin moet deels worden opgehoogd en ingezaaid zodat deze als weiland voor paarden en schapen gebruikt kan worden, ongeveer 600 m2: - Aansluitend hierop moet een inloop stal voor mini paarden en schapen geplaatst worden van ongeveer 8 x 3 x 1.9 meter groot (90 m2); - Aanleg oprit en parkeerplaatsen, hier ligt nu een asfalt laag met asbest, kan dit blijven liggen of kan hier overheen bestraat worden? Ongeveer 150 m2; - Aanleg eenvoudig terras, ongeveer 20 m2; - Vervanging van de huidige beschoeiing, dit gaat om een stuk van 20 meter en 8 meter; - Dempen stukje sloot en elders in de voortuin terugnemen, indien mogelijk, ongeveer 8 m2. Kunnen jullie ook de benodigde vergunningen regelen? Er dient rekening gehouden te worden met de Flora en Fauna wet.

Partners

Partners van Casius