Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gedeelte van de tuin leeghalen:

Gedeelte van de tuin leeghalen

Ons huis krijgt een uitbouw en daarvoor moeten 2 oude rozenstruiken, een oude fuchsia en een struik met bont blad worden uitgegraven. Bovendien een grote tulpenboom worden gekapt. Van deze laatste hoeft de stronk en wortels niet verwijderd, omdat hij niet onder ons nieuwe terras komt, maar hij mag niet meer verder groeien. Nadat de uitbouw gereed is, moet er een terras aangelegd worden. Klinkers hebben we dan waarschijnlijk al. Er moet ook ongeveer 10 m2 bestraat worden. Heel misschien moet dit ook opgehoogd worden. De vakman dient ook het puin af te voeren. Er moet ook een stuk van de schutting af. Het gaat om een stuk aan de achterkant waar een deur is waar ongeveer 2,5 meter schutting afgebroken moet worden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte van de tuin leeghalen uit heel Nederland:

Terras en pad in tuin aanleggen

Er dient zo'n 25 m2 betegeld te worden, een terras en een pad naar achteren in de tuin. Een mix van Waaltjes/kleine steentjes en betontegels voor het terras gedeelte waar een tafel komt te staan. De huidige ondergrond is deels cement met tegels er in gelegd, dit moet er uit,en verder gras/zand ondergrond. Er is geen achterom, de vakman dient zijn materialen via de woning aan te leveren.

Schutting in tuin vervangen

Er moet een schutting worden vervangen. De schutting heeft een hoek. Het smalste gedeelte meet 0.75 meter en 2 meter hoog. De andere kant meet 2.50 x 2 meter. Er moet ook een gedeelte van de oude schutting worden weggehaald. Tuin is gemakkelijk bereikbaar. Wat zou de meerprijs zijn van monteren van een lichtdoorlatend materiaal bijvoorbeeld 'Tuinscherm Louvre 180 x 90 cm'. Het moet zo snel mogelijk gebeuren.

Tuin uitgraven en egaliseren

Bij een gedeelte van 40 m2 dient er een klein laagje uitgegraven te worden, geëgaliseerd en gras gezaaid. Daarnaast hebben wij een deel van 28 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moeten worden en zand gestort om hier later een terras te maken. De vakman die de grond af te voeren en de tuin is goed bereikbaar.

Eigen tuinontwerp laten uitvoeren

De achtertuin is ongeveer 7 meter breed en 6 meter diep. Er is nu een gedeelte bestraat en dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast is er nog een boom aanwezig die gerooid moet worden en bamboe verwijderd. Daarna wil ik 1/3 deel van de tuin laten voorzien van een vlonder en 2/3 deel van kunstgras. De achtertuin is goed bereikbaar.

Schutting plaatsen en tuin betegelen

Ik wil graag een schutting geplaatst hebben van 13 meter lang en 5.5 meter breed op dit gedeelte moet ook een poortje komen. Daarnaast zoek ik iemand die mijn tuin kan betegelen, de tuin is ongeveer 80 m2 en is nu 1/3 betegelt en 2/3 met gras.

Afgraven, egaliseren en eventueel straten

Onze voortuin is 6 bij 6 meter groot. Er dient een redelijk gedeelte afgraven te worden daar er grint onder de grond ligt. Hierna zal de tuin moeten worden geëgaliseerd en eventueel betegeld. Voor het tegelwerk hebben wij nog geen tegels uitgezocht. Verder zijn er 2 boompjes van ongeveer 160 cm groot. Er zal 1 boompje volledig verwijderd moeten worden en 1 boompje verplaatst.

Aanleggen van een terras

Het betreft een gedeelte van 50 m2 waar wij graag een terras willen laten aanleggen met antraciet kleurige betontegels van 50 bij 50 cm. De ondergrond is gedeeltelijk zand en gras en het terras dient te worden afgewerkt met beton randen. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin ophogen en tegels aanbrengen

Tuin leegruimen, tegels er uit, gazonnetje er uit, tuin ophogen met ongeveer 15 centimeter, tegels weer terug leggen en het gedeelte waar het gazon was aanvullen met de zelfde soort tegels.

Sierbestrating in achtertuin leggen

Wij willen graag een offerte voor het laten leggen van sierbestrating in onze achtertuin. De tuin is ongeveer 10 bij 5 meter breed. Tevens willen wij in de offerte laten meenemen wat de kosten zijn voor het weghalen en afvoeren van de kiezels die op dit moment een groot gedeelte van de tuin in beslag nemen. Wij hebben zelf een tekening gemaakt op welke wijze wij de tegels gelegd willen hebben. We willen de tegels graag geïmpregneerd zodat er zo min mogelijk mos op kan groeien. Het idee is tegels van 80 x 80 cm met banen baksteen. Maar advies is van harte welkom! Met vriendelijke groet,

Tuin uit laten graven

Wij willen de tuin voor een gedeelte af laten graven. Groot gedeelte van de aarde kan op een andere plek in de tuin worden neergelegd. Tuin is via de zijkant goed te bereiken. In totaal wil ik 30 m2 laten afgraven. Diepte waarop alles afgegraven moet worden is ongeveer 30 cm.

Partners

Partners van Casius