Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gedeelte van de tuin leeghalen:

Gedeelte van de tuin leeghalen

Ons huis krijgt een uitbouw en daarvoor moeten 2 oude rozenstruiken, een oude fuchsia en een struik met bont blad worden uitgegraven. Bovendien een grote tulpenboom worden gekapt. Van deze laatste hoeft de stronk en wortels niet verwijderd, omdat hij niet onder ons nieuwe terras komt, maar hij mag niet meer verder groeien. Nadat de uitbouw gereed is, moet er een terras aangelegd worden. Klinkers hebben we dan waarschijnlijk al. Er moet ook ongeveer 10 m2 bestraat worden. Heel misschien moet dit ook opgehoogd worden. De vakman dient ook het puin af te voeren. Er moet ook een stuk van de schutting af. Het gaat om een stuk aan de achterkant waar een deur is waar ongeveer 2,5 meter schutting afgebroken moet worden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte van de tuin leeghalen uit heel Nederland:

Asbest verwijderen

Wij hebben een asbestinventarisrapport gehad. Het gaat over de achtergevel van de woning waar asbestplaten zijn die verwijderd moet worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 m2 en een tuin waar nog een plaat ligt van 3 m2. Ook is er nog een stuk van 6,5 m2. Het gedeelte van de voorkant hoeft niet weggehaald te worden. Het rapport zal ik via de mail opsturen. De vergunning is aangevraagd. De vakman moet het materiaal afvoeren.

Fundering maken voor een werkplaats in de tuin

We willen een nieuwe werkplaats realiseren in een gedeelte van onze achtertuin dat wat lager ligt. We willen een stevige fundering laten maken waarop eerst gemetseld kan worden. Daarna willen we zelf een houten werkplaats opbouwen. De tuin is 520 cm breed. De werkplaats zal iets smaller worden en ongeveer 300 cm diep. We zoeken iemand die de fundering kan maken. Het verder opbouwen willen we zelf doen. We hebben hier geen achterom, alle materialen moeten worden aangevoerd via het huis of met een kraan via de zijkant. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Diverse klussen in de tuin

Mijn achtertuin ligt aan het water en is hier en daar wat verzakt. Halverwege de tuin is er een trappetje naar een lager gedeelte met gras bij het water. Er staan daar ook 2 bomen. Ik wil het grasgedeelte van ongeveer 15 m² netjes en onderhoudsvrij laten maken. Ik denk zelf aan het plaatsen van worteldoek met een houten geraamte en daarop vlonderplanken. Verder wil ik 1 van de bomen laten verwijderen en afvoeren. Als laatste klus wil ik aan 2 kanten verlichting in de tuin laten aanbrengen. Alle aan- en afvoer moet via mijn huis gebeuren. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen. Ik krijg dan graag uw advies en een prijsopgave met aparte posten voor de verschillende onderdelen.

Inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten

Inrit bestraten is +/- 20 m2. Een tuin +/- 100 m2 aanleggen/beplanten en bestraten. In de inrit en gedeelte tuin (40 m2 ) ligt ni grind wat afgevoerd of hergebruikt mag worden.. (nu ligt er te veel).

Bestrating waterpas laten leggen

Bestrating waterpas laten leggen in de carpoort en gedeelte tuin.

Tuintegels leveren en laten leggen

Ik wil graag in mijn achtertuin tegels laten leggen waarvan een gedeelte bestaat uit rubberen tegels. De tuin is totaal 50 m2 inclusief schuur waarvan er 12 m2 rubberen tegels moeten worden. Het gedeelte waar de rubberen tegels gelegd gaan worden is nu nog groen aanwezig. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude tegels en het groen.

Tuin afgraven, boomstronken en heg verwijderen

Wij willen het brede pad aan de zijkant van ons huis egaliseren om het uiteindelijk te kunnen bestraten. Nu ligt er nog grind, een gedeelte is begroeid en er staat een coniferen heg, deze moeten weg. Verder zijn er twee kleine bomen gekapt waarvan de stronken nog uit de grond moeten.

Schutting vervangen

Wij willen samen met de buren de oude schutting gaan vervangen. Er zijn 5 schermen nodig van 180 cm en een poort. Van 1 scherm moet een gedeelte afgezaagd worden en gebruikt om "het hoekje" te zetten. Het andere stuk scherm komt dan op de scheidslijn van de tuinen. Behalve het klusmateriaal kopen wij de schermen en alles wat voor de schutting aan materiaal nodig is. Eén tuin is betegeld, de ander heeft een kleine border. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. We willen het werk graag in onderling overleg laten uitvoeren, bij voorkeur nog dit jaar.

Voortuintje afgraven

Ik wil eigenlijk binnen nu en 2 weken mijn voortuin 20 cm laten afgraven, het is een klein gedeelte van 4 bij 2.50 meter en vanaf de straat goed bereikbaar. (Er staat alleen een muurtje tussen straat en tuin). Eventueel afvoeren van het materiaal.

Tuin afgraven en kering plaatsen

Tuin met grind afgraven en kering plaatsen. Er dienen 4 vlakken afgegraven te worden: 2,60 x 2,32 x 1,57 meter 1,15 x 1,65 x 1,57 meter 4,05 x 4,00 x 1,85 meter 1,18 x 0,70 x 0,83 meter In totaal 43,11 m3. Er dient ook een ander gedeelte opgehoogd te worden. Betreft 8 x 5 meter met een hoogte verschil van ongeveer 20 cm, het loopt nu schuin af. Grind voeren we zelf af. De kering die er nu staat moet in overleg afgebroken worden. Een kering plaatsen, ongeveer 4.60 meter.

Partners

Partners van Casius