Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gedeelte van de tuin leeghalen:

Gedeelte van de tuin leeghalen

Ons huis krijgt een uitbouw en daarvoor moeten 2 oude rozenstruiken, een oude fuchsia en een struik met bont blad worden uitgegraven. Bovendien een grote tulpenboom worden gekapt. Van deze laatste hoeft de stronk en wortels niet verwijderd, omdat hij niet onder ons nieuwe terras komt, maar hij mag niet meer verder groeien. Nadat de uitbouw gereed is, moet er een terras aangelegd worden. Klinkers hebben we dan waarschijnlijk al. Er moet ook ongeveer 10 m2 bestraat worden. Heel misschien moet dit ook opgehoogd worden. De vakman dient ook het puin af te voeren. Er moet ook een stuk van de schutting af. Het gaat om een stuk aan de achterkant waar een deur is waar ongeveer 2,5 meter schutting afgebroken moet worden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte van de tuin leeghalen uit heel Nederland:

Tuin afgraven en kering plaatsen

Tuin met grind afgraven en kering plaatsen. Er dienen 4 vlakken afgegraven te worden: 2,60 x 2,32 x 1,57 meter 1,15 x 1,65 x 1,57 meter 4,05 x 4,00 x 1,85 meter 1,18 x 0,70 x 0,83 In totaal 43,11 m3. Er dient ook een ander gedeelte opgehoogd te worden. Betreft 8 x 5 meter met een hoogte verschil van ongeveer 20 cm, het loopt nu schuin af. Grind voeren we zelf af. De kering die er nu staat moet in overleg afgebroken worden. Een kering plaatsen, ongeveer 4.60 meter.

L-vormige tuinschutting plaatsen

Ik wil schuttingen plaatsen op een open stuk tuin. Het gaat om twee secties die in een L vorm worden geplaatst tegen twee andere bestaande schuttingen. Een sectie is 4.2 meter en de andere sectie is 1.8 meter. Dit houdt in dat het om precies 1 schuttingdeel gaat voor de korte sectie en grofweg 2 en een derde schuttingdeel nodig is voor het lange gedeelte. De schuttingen worden geplaatst met 5 houten palen in paalhouders in zachte grond. Zoals op de foto te zien is moet de losse schutting links aan de korte sectie worden bevestigd. De grond zal worden klaargemaakt zodat de paalhouders er direct in kunnen en het huidige kleine hek wordt vooraf door mij verwijderd. De schutting achter het kleine bakstenen hekje is van een andere tuin en kan genegeerd worden. Enige planten die in de weg kunnen zitten worden vooraf ook verwijderd door mij.

Terras betegelen

Nu liggen er gewassen grindtegels in. Die haal ik er zelf uit. Dan moet gedeelte van tuin bij terras getrokken worden. Totaal terras 75 m2. Die willen we betegeld hebben met tegels van 100x100 cm.

Afgraven en afvoeren van grond

De tuin dient te worden afgegraven. Er is een gedeelte van ongeveer 4 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. In dit gedeelte dient er ook nog een wortel van een conifeer en een klimop verwijderd te worden. In een gedeelte van 8 m2 dient er 10 cm afgegraven te worden. De grond dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Tuin op camping bestraten

Graag willen we een prijsopgave van het bestraten met 50 x 50 cm betontegels van onze campingplaats. De plaats is 17.50 meter lang en 10.50 meter diep. Hier zal ongeveer de helft bestraat moeten worden. Hier hebben wij al een tekening van gemaakt. Er zal 1 groot gedeelte kunstgras worden en verder mag het worden betegeld.

Verbouwing woning

Voor de verbouwing van onze begane grond woning in oud West, zijn wij opzoek naar een erkende aannemer. Het gaat kort om het volgende: Wij willen in het achterste gedeelte van de woning, de balken laten verwijderen, zodat wij hier een spitlevel van kunnen creëren. De kruipruimte onder de balken is al 140 cm diep. Daardoor bestaat er voldoende ruimte om een extra plafond te creëren zodat wij boven een slaapkamer extra kunnen hebben en onder ruimte voor de eetkamer, aansluiten aan de tuin. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is voor de vakman.

Siertegels verwijderen en tegels leggen

Wij hebben een tuin van ongeveer 11,5 meter lang en 4 meter breed, dat momenteel is gelegd met een mengeling van tegels (10x10 en 5x20). Een klein gedeelte hierin is gras. Aan 1 zijkant is een soort bloembak gemaakt in een golvende vorm. Wat wij als eindresultaat zouden willen hebben is de bloembak rechtgemaakt en de rest van de tuin volledig gelegd in tegels van 60 x 60 cm. Nu hebben we geen idee wat dat ongeveer zou moeten kosten (aangezien er ook nog wel wat zand aan te pas zal komen voor egaliseren), nog los van de kosten van tegels. Als jullie voor ons een inschatting zouden willen maken van kosten heel graag!

Verzakte vloer herstellen

De vloer bij de keukendeur richting de tuin is verzakt. Het gaat om een gedeelte van 1 bij 1 meter.

Gedeelte van de achtertuin bestraten

Ik wil de grindtegels en bielsen vervangen door 22 m2 gladde tegels. Dit moet in mijn tuin gebeuren.

Achtertuin betegelen

Onze achtertuin heeft een grind gedeelte, van 20 m2. Dit gedeelte willen we verwijderen en laten betegelen met een goedkope steen. Meteen deze tegels voegen, zodat er geen onkruid doorheen komt. Het overige deel van de tuin is al betegeld, maar willen wij ook graag laten voegen. Dit is ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius