Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam Zuidoost:

Tuin egaliseren

Wij zijn sinds kort verhuist naar holendrecht. Onze tuin willen we graag laten egaliseren en laten betegelen. Wij hebben ook een corniveer staan die we eruit willen hebben.

Boomstronken verwijderen en tuin egaliseren

Onlangs zijn wij begonnen met het opknappen van de achtertuin en nu zitten er nog 3 boomstammen in. Deze moeten verwijderd worden tot net onder het maaiveld.Ook dient er een deel van de tuin geëgaliseerd te worden. Dit zal ongeveer 30 m2 groot zijn. Het eventuele overschot aan zand dient dan ook afgevoerd te worden. Graag een vaste prijs vermelden voor beide klussen en inclusief btw.

Tuin opnieuw inrichten

Het gaat om het opnieuw inrichten van een tuin. Huidige betegeling (10 m2), gras en 2 kleine boomstronken verwijderen. Daarna aanleggen van 20 m2 betegeling en kunstgras. Klus kan onmiddellijk uitgevoerd worden. Graag langskomen om offerte op te maken.

Schutting laten repareren

Na een poging van beroving bij mij door een kind van 13 jaar, is mijn hek kapot getrapt waaronder ook het slot. Hij staat heel onstabiel. Ik heb geprobeerd om het hek inclusief poort weer recht op te zetten, maar heel onstabiel. Lengte 4 meter. Ik denk dat de palen in de grond stuk zijn. De poort van de buurvrouw is hier bij ook beschadigd. Kunnen jullie het maken? En hoeveel kost het?

Schutting repareren of vervangen

De schutting is kapot gegaan tijdens de laatste storm. Ik denk dat er 3 palen en 3 schermen vervangen moeten worden. In overleg wil ik ook graag een hele nieuwe schutting plaatsen, de oude laten afvoeren. Graag langs komen voor het opmeten e.d.

Schutting met stormschade repareren

Graag een offerte voor: Schutting beschadigd door storm. Twee palen zijn gebroken en 3 schutting delen 3 x 1. 80 zijn eruit gerukt en afgebroken, maar moeten nieuwe geplaatst worden. En uiteraard nieuwe palen plaatsen, die wil ik nu in beton geplaatst hebben. Graag advies hierin. Er is ook een deel van Trespa die aan t huis vastgezet moet worden.

Tuinschutting plaatsen

- 14st. Tuinscherm 180x180 - 16st. Palen - 1 st. Deur inclusief beslag/slot - bevestigingsmateriaal. Graag mailen ivm werk slecht telefonisch bereikbaar

Voortuin laten veranderen

Graag zouden wij de voortuin willen veranderen, graag willen wij grote tegels plaatsen met een voorhekje (zwart), het liefst met 2 openingen. De tuin heeft de volgende afmetingen: breedte: 465 cm, lengte 303 cm. De voortuin heeft een ook een klein stukje waarbij niks veranderd kan worden (zie foto). De afstand tussen de voorkant en de grote tegel is 183 cm. Oud materiaal afvoeren. Graag ook een worteldoek plaatsen, de tuin ophogen en egaliseren.

Omgevallen hek repareren

Mijn hek s door de storm omgevallen en neemt de volgende met zich mee. Op dit moment hebben wij hebben met ondersteuning de hek scheuns gezet.

Weggezakte schutting herstellen

Schutting is weggezakt en staat scheef. Schutting lengte is ongeveer 6 meter en ik zou dit graag hersteld willen hebben.

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik wil een 3 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Het is een afscheiding tussen mij en de buren.

Plataan kappen

Een boom moet worden gekapt, inclusief de stronk weghalen, omdat het betegeld moet worden in plaats van de plaatsing van een serre. Eventueel kunnen wij van tevoren de takken verwijderen. De vakman mag het puin afvoeren onder een goede prijs tenzij de gemeente dit doet.

Boom weg halen

Er staat een boom van 7 meter hoog op een bedrijfsterrein wat gaat dit kosten weghalen + de stronk

Schutting plaatsen langs achtertuin

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 12,60 meter. Ook is er een achterom.

Tuin bestraten en kunstgras aanleggen

Betreft een tuin van ongeveer 40 m2 waarvan 23 m2 aan tegels en 18 m2 aan kunstgras gelegd moet worden. Zelf zorg ik ervoor dat er genoeg kuub aan zand ligt en de stenen en kunstgras op korter dan 5 meter loopafstand liggen. IK zal de stenen zelf aangeven. Ik neem ook vrij zodat ik de hovenier kan helpen waar nodig is. Kunnen jullie het zand aantrillen, betegelen en kunstgras aanleggen. De foto van de tuin is hoe het er nu uitziet. De tegels en aarde verwijder ik zelf binnenkort en zal er genoeg aan zand aanvoeren. Werkzaamheden kunnen vanaf mei uitgevoerd worden.

Nieuwe heggen plaatsen

Door de storm van januari heb ik enorm schade aan de heggen in mijn tuin. Alle heggen moeten opnieuw gezet worden. Nieuwe heggen en nieuwe palen moeten erin komen.

Tuin ophogen en worteldoek leggen

De tuin is ongeveer 40 m2. Graag ophogen en worteldoek onder de tegels leggen. De oude tegels hergebruiken. Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin. Benodigdheden zullen zijn ophoogzand, worteldoek en voegzand. Periode voor 17 mei voltooien.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 7 schuttingdelen laten plaatsen in de achtertuin met een tuindeur. Schuttingdelen van hardhout met formaat 180 x 180 cm. Palen 240/260 cm ook hardhout hebben we 9 stuks nodig. Tuindeur 180x90 cm. Ik zou graag willen weten wat het totaal moet kosten inclusief beslagset en bijbehorende verf (bankirai) hardhout. Als het mogelijk is wil ik graag 3 offertes voor 3 opties. Optie 1 : Alles van hardhout Optie 2 : Alles van kunststof Optie 3 : Alles van beton

Boomwortels verwijderen van een kleine boom

Mijn boom is 1 x al omgevallen, vervolgens heb ik hem gezaagd. Nu is het opnieuw gegroeid tot een kleine boom, omdat de wortels er niet uit waren. Ik wil de boomstronk verwijderen.

Schutting met stormschade herstellen

Bij deze vraag ik een gratis offerte voor de verzekering, storm herstel schade, schutting hangt scheef. Nodig 6 schuttingsdelen van 180 x 180 cm, 7 hard houten palen van 6x6 cm, lengte 2,80 meter, beugels ten behoeve van het ophangen van de schuttingsdelen inclusief schroeven. Plus 1 kant zijscherm van de overkapping stuk en losgewaaid. Zie foto's. Graag hoor ik het van u.

Herstel van de schutting

De schutting in de achtertuin is omgewaaid. Deze zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Er zal daarna 6 schuttingsdelen van 180 x 180 cm, geïmpregneerd en 7 hardhouten palen van 6 x 6 cm met een lengte 2.80 meter geplaatst moeten worden. Inclusief beugels ten behoeve van het ophangen van de schuttingdelen. De tuin is goed te bereiken.

Bestaande schutting of hek vervangen

Door de afgelopen storm is onze schutting (achtertuin) helaas stuk gegaan. Voor de verzekering hebben wij een reparatienota nodig zodat deze vergoed kan worden, na de vergoeding kan de reparatie uitgevoerd worden. Wij zoeken dan ook een gespecialiseerde die een offerte kan opmaken. Het betreft een houten schutting van 15 meter in een L vorm plus een houten poort met slot. De hoogte is ongeveer 180 cm. De achtertuin is via de achterzijde te betreden. Er zit wel een paaltje die het fietspad tegen de tuin aan.

Schutting van grenen plaatsen

Schutting van grenenhout, lengte 10 meter, hoogte 180 cm. Geen poort. Restanten schutting afvoeren.

Stormschade repareren aan de schutting

Tijdens de afgelopen storm zijn twee schutting panelen en een deur om gewaaid. Wat zal het zal kosten om die weer te plaatsen?

Hardhouten schutting in hoek plaatsen

We willen graag 10 meter hardhouten schutting + deur, 100 cm, van onze achterwand en 6 meter van de afscheiding met de rechter buren laten herplaatsen. Het is dus een hoek. Liefst zsm. We willen graag een hardhouten schutting met hardhouten palen in dezelfde kleur. En liefst ook liggende planken. We horen graag de prijs!