Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, tuinrenovatie, onderheid terras en onderheide schutting realiseren, uitgraven sleuven voor schuttingen, aanleg van een houten terras, waterbron inclusief pomp realiseren in een achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam Zuidoost:

Boom kappen

Ik wil een boom kappen en de stronk verwijderen. De tuin is bereikbaar met de auto via een fietspad achterom. De kapvergunning is aangevraagd, moet nog worden gegeven.

Vijver aanleggen

Ik zou graag een mooie natuurvijver aangelegd willen hebben in mijn tuin. Ik schat dat de vijver om en nabij 10 m2 moet zijn. De tuin is via een poort bereikbaar. Het liefst zie ik dit in september uitgevoerd.

Tuinrenovatie

Straatwerk verwijderen Tuin egaliseren Deel straatwerk weer terug grind en gras aanleggen totaal 56 m2

Pergola van bamboe plaatsen

Ik wil graag een hangende pergola/overkapping van bamboe laten plaatsen.Zie bijlage De pergola/overkapping moet zonder verticale palen geplaatst worden. Met vriendelijke groet

Tuin onderhouden

Ik wil mijn tuin opnieuw bestraten en onkruid + planten verwijderen. De bestrating is al aanwezig. De tuin is 100 m2. Graag een offerte.

Tuin ophogen, opnieuw bestraten en schutting herplaatsen

Ik wil de achtertuin laten ophogen en de stenen hergebruiken om te bestraten. Daarnaast schutting opnieuw plaatsen. Deze moet op de grensafscheiding komen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2.

Kunststof of aluminium tuindeur repareren

De deur sluit niet goed en is makkelijk open te maken zelfs als het op slot is. Kan het gerepareerd worden of moet is een nieuwe katern installeren?? Ik hoor graag van u.

Tuin egaliseren en bestraten

De achtertuin van 60 m2 dient te worden geëgaliseerd en daarna bestraat. De tuin is via een achterom te bereiken.

Achtertuin aanleggen

Ik wil in een deel van de tuin kunstgras (8 bij 2,25 meter) en een deel vlonders (5,3 bij 1,9 meter). De buren willen precies hetzelfde... Misschien kunnen we samen doen zodat u maar 1 keer groot materieel hoeft mee te nemen.

Volle tuinrenovatie

Tuin is 780 cm bij 745 cm en is volledig ommuurd, met een deuropening naar de straat waar de aan en afvoer van materialen kunnen plaatsvinden. De tuin moet leeg gehaald worden van oude bestrating en afgegraven worden ivm bamboe dat door de hele tuin woekert. Ook willen we een overkapping van 500 cm bij 250 cm in de hoek van de tuin. Na het afgraven opnieuw bestraten voor een deel hierbij denken we aan bestrating onder de overkapping over de breedte van de tuin dat is 780 cm bij 250 cm. De rest moet opgevuld worden met grond. Sommige planten willen we dan weer terug plaatsen in de tuin. Hopende u een beeld te hebben gegeven.

Tuin snoeien

Ik ben op zoek naar iemand die mijn heggen kan snoeien en mijn tuintegels schoon kan maken. De tuin is ongeveer 10 meter diep.

Achtertuin bestraten

Bestraten van 2 stroken in de achtertuin met een soort gelijke tegel. Beetje kleur verschil is geen ramp. Linkergedeelte 27,2 m2, rechter 10,6 m2. Graag ook rekening houden met water dat weg kan uit de tuin. Het weghalen van het onkruid zullen wij zelf voor zorgen. Tegels mag de vakman verzorgen. Klus bevat ook het zand storten en het geheel egaliseren. Graag een prijsindicatie.

Aanleg van tuin

## Briefing tuin Wij zouden graag onze tuin (6x6 meter) laten aanleggen met de volgende onderdelen: * Terras met houten vlonders (6x3 meter) * Kunstgras (ong 4,5x3 meter) * 2x verhoogde borders aan weerzijden van het kunstgras (ong 0,60x3 meter) * (Sfeer)verlichting Zie de bijgevoegde afbeelding voor een algehele indruk. ## Terras Het terras willen wij graag van Padouk hardhouten vlonders: https://gadero.nl/padouk-terrasplanken/ Het liefst met blinde bevestiging. Is het aan te raden de vlonder (iets) hoger dan het gras aan te leggen? ## Kunstgras Wij zullen het kunstgras o.a. gebruiken om op te spelen. Deze willen wij graag: - zo realistisch mogelijk - goeie afvoer van water Zie hieronder een voorbeeld: https://www.tuinenkunstgras.nl/kendi-45mm ## Beplanting Aan de zijkanten van de tuin willen wij graag (hoge) borders met beplanting erin. Eventueel met hoogteverschil om het wat interessanter te maken. Het liefst zoveel mogelijk groenblijvende planten gebruiken die ook de winter kunnen overleven. Een aantal planten die wij mooi vinden: - kruiden (bv laurier, rozemarijn) - grote winterharde palm (evt in pot) - siergrassen (witte en roze pampasgras) - Penisetum alopecuroides hameln (+ rubrum) - vetplanten - magnoliastruik - vlinderstruiken - japanse esdoorn - niet woekerende bamboe Voorbeelden van borders die wij mooi vinden: ## Verlichting In de tuin is 1 aansluiting met 2 stopcontacten aanwezig. Hierop zou verlichting voor de tuin van afgeleid kunnen worden of op worden aangesloten. Graag willen wij sfeerverlichting in de tuin voor de schemer/avond. Wellicht op latere termijn: Terrasoverkapping (semi-lichtdoorlatend) met onder-zonnewering.

Beschoeiing vervangen

Ik zoek een hovenier die de beschoeiing aan de waterkant kan vervangen. Het moet gebeuren over een breedte van ongeveer 5,5 meter en een diepte van ruim een meter. Dit moet van hout zijn. De huidige beschoeiing dient verwijderd te worden.

Een nieuwe houten poort in de schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een nieuwe poort kan plaatsen. Het gaat om een poort van ongeveer 150 cm. Het gaat om een houten poort. De huidige poort verwijder ik zelf. De poort moet op slot kunnen.

Tuin egaliseren

Tuin is al leeg en heel ongelijk, wil het laten egaliseren. Grote is ongeveer 180 m2.

Tuin renoveren

Door een verzakking wil ik mijn tuin ophogen en opnieuw betegelen met de bestaande tegels. De tuin zelf is 53 m2.

Kunstgras leggen

Graag de prijs van ongeveer 33m2 kunstgras leggen en egaliseren. De tuin wordt op dit moment volledig leeggehaald zodat men kan beginnen.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen. De tuinpoort moet 1 meter breed zijn en mag 1,80 of 2 meter hoog zijn.

Schutting en huisje plaatsen

Ik zou graag in de achtertuin aan de 2 zijkanten en achterkant houten schuttingsdelen en palen laten plaatsen. De lengte van de tuin is 10 meter en de achterzijde 6 meter. Verder zou er een tuinhuisje gemonteerd moeten worden van ongeveer 2.50 bij 4 meter. Deze zullen wij via de Praxis aanschaffen.

Tuin betegelen en gras plaatsen

Mijn tuin is grofweg 4,5 x 6,5 meter. Ik zou graag mijn tuin willen laten betegelen (exacte tegels nog te kopen, maar heb al wat op het oog). De tuin is 7 jaar geleden reeds betegeld dus ik denk dat de tuin iets opgehoogd moet worden. Het gaat hierbij om centimeters, gezien er niet veel speling is met de drempel van de voordeur. Tegels die er nu liggen zijn overigens 3cm hoog. Aan de overzijde van de tuin (waar nu gedeeltelijk ook het groen staat) wil ik graag aan weerskanten van het tuinhek een strook groen. Graag een beetje speels en ik dacht aan smal aflopende naar het tuinhek zodat er een stoor van langwerpige driehoek ontstaat. Geen verhoging, maar aarde/groen even hoog als de tegels. Groen aan de zijkanten hoe het nu is komt dan te vervallen. Verder

Lage tuinschutting in de voortuin

Ik zoek een hovenier die aan de voorzijde van mijn woning een kleine lage schutting kan realiseren. De afmetingen zijn 2x 270 cm (zijkanten) en 1x 425 cm. We dachten aan of kunststof of betonhout.

Schutting repareren

Ik wil een offerte aanvragen om mijn schutting die deels plat gaan liggen is door de storm van vorige week. Ik heb een hoekwoning die deels aan 1 kant aan het huis vast zit. Lengte ongeveer 12 meter lang.

Grote tuin aanleggen

Onze nieuwe tuin moet opgehoogd en betegeld worden. Vervolgens moet er een beplantingsontwerp komen en uitvoering plaatsvinden. Het is een tuin van 345 m2 groot waar veel aan gedaan moet worden. Ik wil vooral dat er een ontwerp gemaakt wordt hiervoor maar prioriteit is een plek voor de auto.

Tuin schutting plaatsen

I need to place two 10 meter long wooden fences (Schutting) on the left and right boundaries of my backyard, both shared with the neighbors. Fence poles also need to be installed as there was no fence previously. We want to keep the cost reasonable, so do not want expensive panels. Please give us a quote including the materials.