Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam Zuidoost:

Tuin renovatie

Graag willen een vrijblijvende offerte of een afspraak. In de bijlage een simpele layout van ons gewenste ontwerp.

Schutting plaatsen

Ik wil graag de kosten weten voor het plaatsen van houten schuttingen (7,6 meter). Incl en excl materiaal.

Plaatsen van de schutting

Ik wil een tuin schutting laten plaatsen. Ik heb de schutting zelf al aangeschaft. Het gaat dus echt alleen om het plaatsen van de schutting. Het is een schutting van 9 m. Moet in de achtertuin geplaatst worden.

Bamboo schutting plaatsen en tegels verzetten

Wij hebben een bamboo schutting nodig voor 3 hekken van onze nieuw bouw tuin. Er moeten ook een aantal tegels verzet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Bestraten van de tuin

wij willen onze voor en achtertuin geheel strak laten bestraten. en mogelijk het plaatsen van schutting.

Schutting plaatsen

Beste heer/mevrouw, In mijn achtertuin wil ik graag een nieuwe schutting aan de linker, rechter en voorkant. De zijkanten zijn +- 5,80 meter en de voorkant 4,80 meter. Graah ontvang ik een vrijblijvende offerte over de kosten incl montage en ook wanneer het mogelijk zou zijn dit uit te voeren. Met vriendelijke groet, Owen-Joy Remak

Schutting op dakterras met stormschade herstellen

Door de stormen van afgelopen tijd is de schutting op mijn dakterras omgewaaid en afgebroken. Er moeten waarschijnlijk twee nieuwe schuttingpanelen (180x180) vernieuwd, alsook de bevesting van de palen aan de daktegels en de muur. Palen zelf lijken nog ok. Foto's kan ik zo maken, natuurlijk. Voor de duidelijkheid, het gaat hier om een dakterras op 4 hoog in Amsterdam Zuidoost met een ruim trappenhuis. Gratis parkeren voor de deur.

Schutting plaatsen

Ik wil graag aan 1 kant van de tuin een schutting plaatsen, plus ook voor de achterdeur. Hoeft niet het duurste hout te zijn. Wel.dat het staat bij onze andere schutting aan de andere kant. Zie foto.

Tuinpoort plaatsen/vervangen

Goedemiddag, Graag zou ik mijn tuinpoort willen vervangen en verbreden. Huidige poort is 1 meter breed. De doorgang wil ik ongeveer 2 meter breed hebben. Omdat mijn tuin op het einde schuin afloopt, is de daadwerkelijke doorgang smaller dan 1 meter. Een fiets past er net tussen. Huidige poort is aan 1 kant bevestigd aan een betonnen paal. Naast de poort is er een stenen muur, die wordt verwijderd en wordt ook de doorgang van de poort. Naast de stenen muur is er een stuk zwarte houtplaat bevestigd. Deze wil ik of vervangen of dicht metselen zodat de stenen muur een geheel wordt. Bijgevoegd treft u de foto. Op de foto zijn de afmetingen vermeld vanuit de binnenkant van de tuin. De afmeting van de poort is opgemeten vanaf de binnenkant van de betonnen paal tot aan de stenen muur. Hoop u hierbij een duidelijke beeld gegeven te hebben van de huidige situatie en wat ik graag zou willen. Mocht u nog vragen hebben, hoor ik het graag. Graag zie ik uw offerte tegemoet.

Schutting vervangen

Wij willen graag nieuwe grenen houten schutting plaatsen in de tuin van 40 m2 groot. In totaal gaat het om 11 delen van 1,80 meter. Graag schutting afvoeren. Rond 25 mei zou ik graag beginnen.

Betonschutting plaatsen

Graag wil ik weten wat de kosten zullen zijn voor een betonschutting met hardhout, 5 meter lang, antraciet kleurige palen. Identiek aan bijvoegde foto.

Schutting plaatsen

Graag wil ik een schutting plaatsen in mijn achtertuin en kunstgras .waar er nu onkruid is. Ik heb zelf geen materiaal. Graag zou ik willen dat alles in de offerte word meegenomen, zoals het verwijderen en afvoeren van de huidige situatie en de spullen die moeten komen, zoals kunstgras en de schutting

Nieuwe schutting plaatsen

We willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Het gaat om 1 stuk van bijna 6 meter waarin in het midden ook een poort moet komen. De schutting gaat de bocht om naar een stuk van zo'n 4 meter. De nieuwe willen wij waarschijnlijk van hout, maar geen hardhout, graag in een warme kleur en met betonpalen en een betonnen balk eronder. De huidige schutting halen wij zelf weg. Graag garantie op de schutting.

Schutting met stormschade repareren

Schutting is omgewaaid door de storm. De schutting moet eruit worden gehaald en verzien worden van nieuwe palen. Ook moet de schutting los van de achtergevel worden geplaatst. De schutting is ongeveer 10 mtr lang. Onze poort/tuindeur functioneert ook niet goed. Deze zit telkens vast en als het open is krijgen wij het vaak niet meer dicht. Daar moet dus ook naar gekeken worden. De werkzaamheden moeten in overleg met de buren worden uitgevoerd. Het is

Renoveren tuin

Momenteel veel straattegels in mijn achtertuin, ik wil graag over op een groene tuin met achter soort blok hut/tuinhuis met open voorkant met eventueel fruitboompjes. Gevelkast voortuin kan eventueel geplaatst geplaatst worden . Totale oppervlakte 90 m2 voor en achtertuin. Ongeveer 30 m2 tegels achtertuin mag eruit gehaald worden en afgevoerd worden dit wil ik graag in overleg doen met de vakman, eventueel zou ik ook wel een schets willen laten maken door de vakman. De tuin is toegankelijk vanaf de achterkant. Materiaal mag geregeld worden door de vakman.

Bestaande tuin herinrichten

Geachte heer/mevrouw, We hebben een huis gekocht met tuin. Nu enkel tegels erin, maar vooral kunstgras. Flink wat verzakkingen. We zouden graag de tuin egaal qua hoogte aanleggen (deels bestraat, deels gras, planten/bloemen optioneel, loungegedeelte optioneel). Hiernaast hebben een strook tuin aan voorkant huis) welke we willen fatsoeneren. Tuin achter betreft +/- 65 m2 (inschatting). Locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren. Graag zouden we de opties bespreken, we zijn op zoek naar iemand die aan huis offerte kan opstellen. Ik hoor graag of dit een mogelijkheid is!

Schuttingen plaatsen adviseren over schutting

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen om een lounge tuin te kunnen maken. We hebben nu een schutting dat mooi begroeit is met planten en we willen graag iemand mee laten kijken wat het beste is om te kiezen qua nieuwe schutting. We willen een natuurlijk uitstraling houden. Dus we denken aan een hardhouten schutting, of een waar planten aan rekken omhoog kunnen groeien, of een volledige haag. Of we de oude schutting verwijderen willen we graag overleggen. Op elke woensdag zou het uitgevoerd kunnen worden, en anders zou het in de vakantie in april gedaan moeten worden.

Tuin verhogen en betegelen

Onze tuin moet verhoogd en opnieuw betegeld worden. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. We willen ongeveer 2/3 laten betegelen met nieuwe tegels. De oude moeten worden afgevoerd. En misschien wil ik een leuk stukje border voor plantjes. Er is een achterom Ben erg benieuwd naar de mogelijkheden.

Achtertuin opnieuw bestraten en een houten prieel bouwen

De achtertuin is tussen de 55-60 m2, en is momenteel bestraat. Opdracht: opnieuw bestraten met nieuwe tegels. Vakman mag de nieuwe tegels aanleveren. Ik haal zelf de oude tegels eruit. Verder heb ik interesse in een houten prieel met een houten vloer/vlonder als fundering. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden zoals prefab.

Tuin afgraven, egaliseren en herbestraten

Mijn tuin graag afgraven, egaliseren en deels herstraten. Oppervlakte hele tuin is ong 180 m2. Deel voor bestrating is ong. 102 m2. Tegels graag lichtgrijze betontegels 50 x 50 cm Een deel van de bestaande tegels ( beton 30 x 30 cm, wil ik graag hergebruiken als vloer voor een tuinschuur (3x3 m) en prieel van 3x3 m. Graag ook bestaande draadhekken afwerken met opsluitbanden (beton lichtgrijs). Lengte is ong. 44 mtr. In een deel van de tuin (voorzijde) plaatsen van beton/hout hek met poort, lengte ong. 14 mtr. Beton kleur antraciet, hout lichte houtkleur.

Verzakking in tuin herstellen

Graag zou ik de verzakking in de tuin willen herstellen bij de regenpijp, ik weet niet precies wat de oppervlakte is.

Ophogen en egaliseren van de tuin

Achtertuin is verzakt en we willen dit graag laten ophogen en egaliseren, materiaal wordt dan hergebruikt het koppelstones. Gaat om 20 m2 .

Houten balkonvloer leveren + leggen

Mijn balkon is ongeveer 2 x 3m en er ligt nu een kunstvloer op een ondergrond van tegels. De kunstvloer wil ik laten vervangen door een houten vloer en die wil ik ook graag laten leggen. Bij onderhoud aan het balkon moet de vloer er wel makkelijk uit te halen zijn. Zoals nu het geval is, kan de kunststofvloer in z'n geheel opgetild worden. Ik zou graag willen weten of u een dergelijke klus wilt doen en ook het materiaal levert, de keuze die daarin is qua houtsoort, kleur en formaat planken. Ik heb overigens geen haast met de opdracht. Ben me aan het oriënteren.

een boom van 4 meter hoogte met dikte 50 cm rooien

De indertijd in mijn tuin geplante boom dreigt de muur van mijn buurman op nummer 8 oplaag te trekken. Wil het graag laten rooien en afvoeren. Graag maak ik gebruik van uw diensten hiervoor namens mij een kapvergunning aan te vragen bij de Gemeente Amsterdam. 4 meter hoge boom, deze zou gewoon met een bestelbusje kunnen worden afgevoerd.

Tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen

Onze tuin gaarne egaliseren ter voorbereiding tuintegels aanleggen / tuinkamer bouwen (gebied van 24 m2 moet waterpas zijn hiervoor) + drainage aanleggen (rondom woning, grindbak met drainagebuis randafwerking cortenstalen rand. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Als u wilt, mag u ook meteen de tuintegels leggen (135 m2). Ik ontvang graag een offerte.