Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam Zuidoost:

Renoveren tuin

Momenteel veel straattegels in mijn achtertuin, ik wil graag over op een groene tuin met achter soort blok hut/tuinhuis met open voorkant met eventueel fruitboompjes. Gevelkast voortuin kan eventueel geplaatst geplaatst worden . Totale oppervlakte 90 m2 voor en achtertuin. Ongeveer 30 m2 tegels achtertuin mag eruit gehaald worden en afgevoerd worden dit wil ik graag in overleg doen met de vakman, eventueel zou ik ook wel een schets willen laten maken door de vakman. De tuin is toegankelijk vanaf de achterkant. Materiaal mag geregeld worden door de vakman.

Bestaande tuin herinrichten

Geachte heer/mevrouw, We hebben een huis gekocht met tuin. Nu enkel tegels erin, maar vooral kunstgras. Flink wat verzakkingen. We zouden graag de tuin egaal qua hoogte aanleggen (deels bestraat, deels gras, planten/bloemen optioneel, loungegedeelte optioneel). Hiernaast hebben een strook tuin aan voorkant huis) welke we willen fatsoeneren. Tuin achter betreft +/- 65 m2 (inschatting). Locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren. Graag zouden we de opties bespreken, we zijn op zoek naar iemand die aan huis offerte kan opstellen. Ik hoor graag of dit een mogelijkheid is!

Schuttingen plaatsen adviseren over schutting

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen om een lounge tuin te kunnen maken. We hebben nu een schutting dat mooi begroeit is met planten en we willen graag iemand mee laten kijken wat het beste is om te kiezen qua nieuwe schutting. We willen een natuurlijk uitstraling houden. Dus we denken aan een hardhouten schutting, of een waar planten aan rekken omhoog kunnen groeien, of een volledige haag. Of we de oude schutting verwijderen willen we graag overleggen. Op elke woensdag zou het uitgevoerd kunnen worden, en anders zou het in de vakantie in april gedaan moeten worden.

Tuin verhogen en betegelen

Onze tuin moet verhoogd en opnieuw betegeld worden. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. We willen ongeveer 2/3 laten betegelen met nieuwe tegels. De oude moeten worden afgevoerd. En misschien wil ik een leuk stukje border voor plantjes. Er is een achterom Ben erg benieuwd naar de mogelijkheden.

Achtertuin opnieuw bestraten en een houten prieel bouwen

De achtertuin is tussen de 55-60 m2, en is momenteel bestraat. Opdracht: opnieuw bestraten met nieuwe tegels. Vakman mag de nieuwe tegels aanleveren. Ik haal zelf de oude tegels eruit. Verder heb ik interesse in een houten prieel met een houten vloer/vlonder als fundering. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden zoals prefab.

Tuin afgraven, egaliseren en herbestraten

Mijn tuin graag afgraven, egaliseren en deels herstraten. Oppervlakte hele tuin is ong 180 m2. Deel voor bestrating is ong. 102 m2. Tegels graag lichtgrijze betontegels 50 x 50 cm Een deel van de bestaande tegels ( beton 30 x 30 cm, wil ik graag hergebruiken als vloer voor een tuinschuur (3x3 m) en prieel van 3x3 m. Graag ook bestaande draadhekken afwerken met opsluitbanden (beton lichtgrijs). Lengte is ong. 44 mtr. In een deel van de tuin (voorzijde) plaatsen van beton/hout hek met poort, lengte ong. 14 mtr. Beton kleur antraciet, hout lichte houtkleur.

Verzakking in tuin herstellen

Graag zou ik de verzakking in de tuin willen herstellen bij de regenpijp, ik weet niet precies wat de oppervlakte is.

Ophogen en egaliseren van de tuin

Achtertuin is verzakt en we willen dit graag laten ophogen en egaliseren, materiaal wordt dan hergebruikt het koppelstones. Gaat om 20 m2 .

Houten balkonvloer leveren + leggen

Mijn balkon is ongeveer 2 x 3m en er ligt nu een kunstvloer op een ondergrond van tegels. De kunstvloer wil ik laten vervangen door een houten vloer en die wil ik ook graag laten leggen. Bij onderhoud aan het balkon moet de vloer er wel makkelijk uit te halen zijn. Zoals nu het geval is, kan de kunststofvloer in z'n geheel opgetild worden. Ik zou graag willen weten of u een dergelijke klus wilt doen en ook het materiaal levert, de keuze die daarin is qua houtsoort, kleur en formaat planken. Ik heb overigens geen haast met de opdracht. Ben me aan het oriënteren.

een boom van 4 meter hoogte met dikte 50 cm rooien

De indertijd in mijn tuin geplante boom dreigt de muur van mijn buurman op nummer 8 oplaag te trekken. Wil het graag laten rooien en afvoeren. Graag maak ik gebruik van uw diensten hiervoor namens mij een kapvergunning aan te vragen bij de Gemeente Amsterdam. 4 meter hoge boom, deze zou gewoon met een bestelbusje kunnen worden afgevoerd.

Tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen

Onze tuin gaarne egaliseren ter voorbereiding tuintegels aanleggen / tuinkamer bouwen (gebied van 24 m2 moet waterpas zijn hiervoor) + drainage aanleggen (rondom woning, grindbak met drainagebuis randafwerking cortenstalen rand. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Als u wilt, mag u ook meteen de tuintegels leggen (135 m2). Ik ontvang graag een offerte.

Bestraten achtertuin

Graag zou ik mijn tuin en overkapping met keramische tegels willen laten betegelen. Het gaat om 38 m2. Een deel is van de overkapping (20 m2). Het gaat alleen om het betegelen, het wordt vooraf al geëgaliseerd en opgehoogd waar nodig.

Tuin onderhoud

Graag zou ik mijn tuin willen laten renoveren. De tuin is 17 meter bij 6 meter. Het zou gaan om: - Onkruid verwijderen - Boom snoeien - En graag ook het verwijderen van een boomstronk. De wortels zitten onder een betegeld stuk, ik weet niet of dat direct weer mooi betegeld kan worden? - De omheining van mijn tuin zijn nu palen met een soort gaas, dit wil ik veranderen in een schutting. Het gaat om 15 meter. Hoeveel zou dit kosten? Graag hiervan de kosten apart benoemen op de offerte. Er is een achteringang van 90 cm. Het afvoeren kan ik eventueel zelf doen. Er is op maandag avond altijd grofvuil, dus als het afval eventueel in zakken gedaan kan worden. Of als het niet heel erg in de kosten verschilt, zou het ook afgevoerd door de vakman kunnen worden. Ik zou het fijn vinden als er iemand langskomt om de situatie even te bekijken.

Achtertuin herinrichten, voortuin schutting plaatsen

Achtertuin circa 12 meter diep en 5 meter breed. - rondom voorzien van nieuwe schutting, hout op beton (2 meter hoog) - toegangsdeur met slot in de schutting - verwijderen van 1 naaldboom en 1 conifeer, beide circa 5 meter hoog. - verwijderen van overige struiken en planten - afbreken tuinhuisje circa 6 m2 - tuin is voor de helft voorzien van tegels, deze doorleggen in de hele tuin - plaatsen nieuw tuinhuis/ schuurtje met extra overkapping. Schuurtje circa 3 bij 2,5. Overkapping 2,5 meter (totaal 5 m over gehele breedte van de tuin. Voortuin circa 4 meter diep en 5 meter breed. - schutting aan de zijkant 4 meter (2 meter hoog) -schutting/hekje aan de voorkant 3 meter(1 meter hoog) Al het oude materiaal ook graag afvoeren

Sinkhole in de tuin vullen

Aan de achtergevel van mijn hoekwoning is in een hoek, tussen de achterpoort en de schuur, een 'sinkhole' ontstaan. Het is een flink, diep gat van 50 cm breed. Volgens mij wordt het regenwater niet goed afgevoerd. Materiaal kan via de achterpoort.

Tuin aanleggen

Ons nieuwbouwhuis is vorig jaar opgeleverd. De tuin willen wij nu gaan doen. Het betreft een tuin van ongeveer 30 m2. Deze willen wij bestraten en er moet een schutting geplaatst worden. De schutting moet van hout en beton zijn. Ik heb alleen geen idee hoe lang het moet worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de kosten.

Boom kappen

Ik wil een boom kappen en de stronk verwijderen. De tuin is bereikbaar met de auto via een fietspad achterom. De kapvergunning is aangevraagd, moet nog worden gegeven.

Vijver aanleggen

Ik zou graag een mooie natuurvijver aangelegd willen hebben in mijn tuin. Ik schat dat de vijver om en nabij 10 m2 moet zijn. De tuin is via een poort bereikbaar. Het liefst zie ik dit in september uitgevoerd.

Tuinrenovatie

Straatwerk verwijderen Tuin egaliseren Deel straatwerk weer terug grind en gras aanleggen totaal 56 m2

Pergola van bamboe plaatsen

Ik wil graag een hangende pergola/overkapping van bamboe laten plaatsen.Zie bijlage De pergola/overkapping moet zonder verticale palen geplaatst worden. Met vriendelijke groet

Tuin onderhouden

Ik wil mijn tuin opnieuw bestraten en onkruid + planten verwijderen. De bestrating is al aanwezig. De tuin is 100 m2. Graag een offerte.

Tuin ophogen, opnieuw bestraten en schutting herplaatsen

Ik wil de achtertuin laten ophogen en de stenen hergebruiken om te bestraten. Daarnaast schutting opnieuw plaatsen. Deze moet op de grensafscheiding komen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2.

Kunststof of aluminium tuindeur repareren

De deur sluit niet goed en is makkelijk open te maken zelfs als het op slot is. Kan het gerepareerd worden of moet is een nieuwe katern installeren?? Ik hoor graag van u.

Tuin egaliseren en bestraten

De achtertuin van 60 m2 dient te worden geëgaliseerd en daarna bestraat. De tuin is via een achterom te bereiken.

Achtertuin aanleggen

Ik wil in een deel van de tuin kunstgras (8 bij 2,25 meter) en een deel vlonders (5,3 bij 1,9 meter). De buren willen precies hetzelfde... Misschien kunnen we samen doen zodat u maar 1 keer groot materieel hoeft mee te nemen.