Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

16472 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Kunststof of aluminium tuindeur repareren

De deur sluit niet goed en is makkelijk open te maken zelfs als het op slot is. Kan het gerepareerd worden of moet is een nieuwe katern installeren?? Ik hoor graag van u.

Aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin

Ik ben op zoek naar een vrijblijvende offerte voor een nieuwe tuin - nieuwbouw in Hoofddorp nog op te leveren. Totale tuinoppervlakte is naar schatting 160 m2. Het gaat om de voor-, zij- en achtertuin. Ik zoek naar een combinatie van veel groen, witte hortensia's, eenvoud maar ook hier en daar wat kleur en bloemen. Achter zoek ik naar een grotere plek voor een loungeplek, tafel en nog wellicht ergens een plekje voor een rustig Bankje. Pergola of prieel ben ik ook in geïnteresseerd. Voor nu zoek ik naar een vrijblijvende indicatie van de gemiddelde kosten voor het maken vh ontwerp en aanleggen vd tuin.

Herbestraten terras

-afvoeren aarde borders (4 m3) -afvoeren bestaand terras/stenen (45 m2) -afvoeren achtergebleven boomstammen en wortels (3 stuks) -afvoeren ongeschikte ondergrond bestaand terras (? ) -installeren Hydroblob d112 120x30x33 cm -installeren Hydroblob met buis ø 100mm bd112 120x30x33 cm -installeren overloopbuis ø 100mm van Hydroblob naar achterkant tuin -installeren Hydroblob slimline set verzinkt incl. D45 unit sl55 vs 120x20x30 cm -installeren Hydroblob infiltratie put rooster verzinkt ip15 vs 25x25x35 cm -ophogen kuil entree schuurtje (90 x 200 x 13 cm) -aanbrengen en ophogen (ongeveer 8 cm) stabiele ondergrond terras vanaf woonhuis onder voldoende afschot aflopend naar achterkant tuin -afstrijken terras onder voldoende afschot richting Hydroblob -aanbrengen terrastegels op de stabiele zandlaag (Vietnamees blauw natuursteen, getrommeld, 15 x 15 x 2 cm) (43,5 m2) -afvoegen van het terras met een waterdoorlatende voegmortel -aanleggen kantopsluitingen/opsluitbanden waar nodig (kantopsluiting uit zicht, dus bovenkant kantopsluiting lager dan bovenkant terrastegel) (? ) -leveren reserve Vietnamee s hardsteen terrastegels (ook met oog op toekomstige aanpassing schuurtje (7,5 m2)

Tuin egaliseren en bestraten

De achtertuin van 60 m2 dient te worden geëgaliseerd en daarna bestraat. De tuin is via een achterom te bereiken.

Tuin uitgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin uitgraven , verse aarde storten en klein terras en looppas aanleggen met aanwezige tegels. Misschien moeten er nog een aantal bij komen. Mijn tuin is 25 a 30 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Tuin ophogen en bestraten

De achtertuin is 5 bij 5 meter groot en dient 60 cm opgehoogd te worden met aarde en of zand. Er zal een terrasje moeten komen, een border en aan 1 zijde een betongaas van 5 meter lang. De tuin is alleen via de woning te bereiken.

Kappen Conifeer+ Buxus struikjes + andere 'struik' + onkruid

Graag zou ik 'rest Conifeer' willen laten kappen , hij is vorig jaar zeg maar gehalveerd: stam is ietsjes boven de schutting, dus niet hoog, van binnen kaal, takken iets hoger dan de stam, en ik denk dat er een kleine stronk moet blijven zitten, omdat het eruit halen waarschijnlijk teveel werk en kosten zou zijn. Het kan ik 'stukken' zeg maar, recht door m'n huisje (klein) naar de straat, uw auto-aanhanger? gebracht worden.

Achtertuin aanleggen

Ik wil in een deel van de tuin kunstgras (8 bij 2,25 meter) en een deel vlonders (5,3 bij 1,9 meter). De buren willen precies hetzelfde... Misschien kunnen we samen doen zodat u maar 1 keer groot materieel hoeft mee te nemen.

Een kapvergunning regelen en het werk uitvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die ons kan helpen met de aanvraag van een kapvergunning voor de boom in onze afgesloten binnentuin. Boom heeft een omtrek van 115 cm op 130 hoogte en is net hoger dan het huis van 4 verdiepingen. Kunt u ons helpen de aanvraag te verzorgen en wat zijn de kosten voor de kap inclusief de verwijderen van de stronk?

Tuin uitgraven

Dit is wat er moet gebeuren: -afgraven van zand -afvoeren van het zand -storten van aarde -35 m2 -makkelijk bereikbaar hoekwoning nu nog zonder hek -het is de bedoeling om een moestuin, planten en bloemen tuin te realiseren.

Tegels vervangen door graszoden

Graag wil ik 1.80 bij 4.80 meter straattegels laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal er 2.50 bij 5 meter graszoden gelegd moeten worden.

Wortels verwijderen

Ik zoek een hovenier die een stronk en wortels kan uitfrezen. Dit betreft een stuk van 4 m2. Daarna moet dit worden opgehoogd met zand, geëgaliseerd en bestraat worden. Het betreft een binnentuin die moeilijk bereikbaar is voor groter geschut.

Volle tuinrenovatie

Tuin is 780 cm bij 745 cm en is volledig ommuurd, met een deuropening naar de straat waar de aan en afvoer van materialen kunnen plaatsvinden. De tuin moet leeg gehaald worden van oude bestrating en afgegraven worden ivm bamboe dat door de hele tuin woekert. Ook willen we een overkapping van 500 cm bij 250 cm in de hoek van de tuin. Na het afgraven opnieuw bestraten voor een deel hierbij denken we aan bestrating onder de overkapping over de breedte van de tuin dat is 780 cm bij 250 cm. De rest moet opgevuld worden met grond. Sommige planten willen we dan weer terug plaatsen in de tuin. Hopende u een beeld te hebben gegeven.

Houten schutting plaatsen

Wat kost het plaatsen van een houten schutting? Met 4 panelen van 180 cm en toebehoren en 2 deuren. Ik hoor het graag.

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Bij nieuwbouw woning tuin (deels) en oprit auto bestraten en schutting plaatsen. Ongeveer 58,5 m2 bestraten 24 meter lang houten schutting plaatsen. Zie plattegrond tekening. Beplanting doen we zelf.

Boom kappen

Boom in achter tuin kappen (12 m). Heel grote boom met 3 grote vertakkingen. Boom is begroeid met klimop. Kan momenteel niet zo'n goede foto maken vanwege dekzeil die ervoor staat. Ik heb ook nog een half afgezaagde boomstronk die verwijderd moet worden

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De goedkoopste soort, grenen of vuren. Ongeveer twee keer 5 mtr diep en één keer 6 mtr breed. 1. 80 hoog. (Het liefst wil ik een offerte op locatie want ik ben niet goed in opmeten van de correcte maatvoering) Op de plek van de schutting staat nu struikgewas en 1 dunne boom die verwijdert dient te worden.

Boom kappen

Wij willen graag een offerte aanvragen voor het kappen van onze boom, een metasequoia van ongeveer 16 meter hoog.

Voortuin afgraven en met zand vullen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan afgraven en ophogen met zand. De voortuin bestaat uit een L-vorm, 6 meter bij 6 meter, 1,5 meter tot huis, met een 30-40 cm hoog muurtje er omheen. Alles 20 cm diep afgraven behalve 3 boompjes en dan weer opvullen met zand.

Klimop van gevel verwijderen

Onze VVE wil graag de klimop laten verwijderen. Het groeit tegen de achtergevel omhoog tot aan de dakrand op de 3e verdieping; de wortel zit in de achtertuin. De buren gaan ook over tot verwijdering van klimplanten in september; wij willen graag onderzoeken wat de handigste aanpak is.

Ophogen en betegelen

De voortuin van 3. 60 x 3. 00 m (lxb) met zand ophogen (extra zand vanwege inzakking) en daarna met betontegels 60 x 40 cm en straattegels 30 x 30 cm of uitsluitend grindtegels 60 x 40 cm(nog geen keuze gemaakt) bestraten. In de achtertuin een strook van 4. 00 lengte bij 1. 20 breed met iets zand ophogen en met grindtegels bestraten. Wat gaat dit kosten?

Tuin snoeien

Ik ben op zoek naar iemand die mijn heggen kan snoeien en mijn tuintegels schoon kan maken. De tuin is ongeveer 10 meter diep.

Tuin bestrating

Hello, my apologies for writing in English. Waternet had to remove a couple of meters of bestrating from my garden and I need to put the bricks back into their place. I am attaching a picture: as you can see it is about 40/50 cm wide by a couple of meters long. My main priority would be to have it fixed as soon as possible.

Terras aanleggen van hout

Ik wil een terras aanleggen van makkelijk te onderhouden hout in nieuwbouwtuin. Maten zijn: 5. 10 x 2 meter.

Periodiek tuinonderhoud appartementen complex

Het betreft het periodiek onderhouden van een binnentuin van een appartementencomplex. Ook in staat zijn mee te denken over een herindeling van de tuin. In opdracht van de VvE. Oppervlakte van de tuin is op te vragen bij opgegeven contactpersoon.