Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

16521 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Boomstronken verwijderen

We willen een eenvoudig tegelpad hebben naast ons huis. Op het moment staan er twee grotere en een paar kleine stronken (1.50 meter hoog). Deze willen we graag verwijderd hebben. In eerste instantie gaat het om de boomstronken verwijderen. Ze staan 80 cm naast ons huis en aan de andere kant is er ook nog ruimte. Graag de boomstronken ook afvoeren.

Meerpaal slaan

Het gaat om één meerpaal. Het water is ongeveer 1,50 meter diep. De meerpaal ligt ongeveer op een afstand van 8 meter vanaf mijn steiger, zodat ik mijn motorboot hier aan vast kan leggen.

Tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen

Onze tuin gaarne egaliseren ter voorbereiding tuintegels aanleggen / tuinkamer bouwen (gebied van 24 m2 moet waterpas zijn hiervoor) + drainage aanleggen (rondom woning, grindbak met drainagebuis randafwerking cortenstalen rand. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Als u wilt, mag u ook meteen de tuintegels leggen (135 m2). Ik ontvang graag een offerte.

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen onze tuin van 20m2 opnieuw laten aanleggen. Hierbij moet er een boom gesnoeid worden en waarschijnlijk een ligusterdaag van 5 meter breed gerooid.

Houten terrassen plaatsen op 2 verdiepingen

We zoeken een timmerman die 2 houten terrassen kan aanleggen op de 2de en 3de verdieping van onze woning. In totaal gaat het om ongeveer 80 m2 houten terrassen(zie bijgevoegde tekening). We willen in ieder geval ongegroevde geschaafde planken, maar we weten verder niet welke houtsoort e.d. we het beste kunnen gebruiken. De terrassen moeten op een bitumen ondergrond geplaatst worden.

Tuin opknappen/aanleggen

Ik wil mijn tuin van 4 bij maximaal 4 meter, voorzien van vlonders (lange planken geen vierkante vlonders), de (2) muren daartegen kunstgras laten plaatsen, er zou een soort scheiden (klein) tussen de schutting van mijn buren gemaakt moeten worden op het deel waar de tegels doorlopen naar de buren. Dan zou het waterputje ontstopt moeten worden. Er liggen nu tegels in de tuin, deze zouden verwijdert moeten worden en afgevoerd. Dan zou de tuin waarschijnlijk moeten worden opgehoogd. Er is geen tuinpoort aanwezig, maar de tuin grenst aan de straat kant. Materiaal kan over het muurtje getild worden. Voor de tuin kan er geparkeerd worden.

Bestraten achtertuin

Graag zou ik mijn tuin en overkapping met keramische tegels willen laten betegelen. Het gaat om 38 m2. Een deel is van de overkapping (20 m2). Het gaat alleen om het betegelen, het wordt vooraf al geëgaliseerd en opgehoogd waar nodig.

Tuin onderhoud

Graag zou ik mijn tuin willen laten renoveren. De tuin is 17 meter bij 6 meter. Het zou gaan om: - Onkruid verwijderen - Boom snoeien - En graag ook het verwijderen van een boomstronk. De wortels zitten onder een betegeld stuk, ik weet niet of dat direct weer mooi betegeld kan worden? - De omheining van mijn tuin zijn nu palen met een soort gaas, dit wil ik veranderen in een schutting. Het gaat om 15 meter. Hoeveel zou dit kosten? Graag hiervan de kosten apart benoemen op de offerte. Er is een achteringang van 90 cm. Het afvoeren kan ik eventueel zelf doen. Er is op maandag avond altijd grofvuil, dus als het afval eventueel in zakken gedaan kan worden. Of als het niet heel erg in de kosten verschilt, zou het ook afgevoerd door de vakman kunnen worden. Ik zou het fijn vinden als er iemand langskomt om de situatie even te bekijken.

Grond egaliseren voor een tuinhuis met TTE tegels

Binnenkort wordt er een tuinhuisje gebouwd in mijn achtertuin. (week 37) De ruimte is leeggemaakt maar ik ben op zoek naar vakmensen die de ondergrond voor mij bouwklaar kunnen maken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7 breed bij 4 meter diep. Er ligt nog een stukje beton van een schuurtje maar die mag blijven, de ondergrond moet met afsluitbanden worden omsloten en er moet 5 cm zand komen voor de TTE tegels.Deze tegels komen ook op de betonnen vloer te liggen en ik denk dat er misschien nog aarde afgevoerd moet worden.https://tonn.nl/toepassingen/fundering-tuinhuis-en-schuur/

Boom top erafhalen

De top van de boom is donkergroen en die moet eruit gehaald worden, omdat het te hoog is en omdat dit ervoor zorgt dat het onderste deel van de boom ook donker wordt en dat willen we niet. Het gaat om een volkstuin, de boom is dus goed bereikbaar via een grindpad van ongeveer 3 meter.

Bestraten tuintje Amsterdam

We hebben een kleine tuin in Amsterdam. De stenen die er nu liggen worden groen, vinden we niet mooi. We zouden graag opnieuw bestraten maar misschien ook kijken naar een andere indeling. We hebben wel wat mooie grote planten. De tuin is ongeveer 3 x 5.

Terras egaliseren en composiet vlonderplanken leggen

Ik zoek een hovenier die mijn terras achter de woning kan renoveren. Het terras is 5 bij 4 meter en er liggen op dit moment grindtegels van 60 bij 40 cm hetgeen echter verzakt is. Het is tegen de gevel van het huis aangelegd met aan 3 zijden opsluitbanden. De bedoeling is het ophogen, egaliseren, bestaande tegels opnieuw leggen en nieuwe composieten vlonderplanken erop te leggen.

Een parkeerplaats onkruidvrij houden

Ik zoek een hovenier die een bestraten parkeerplaats van 1500 m2 onkruidvrij kan houden. Dit moet om de zoveel tijd gebeuren. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de hovenier.

Een boom kappen in een binnentuin

Ik zoek en hovenier voor het kappen van een Oostenrijkse den in een binnentuin van ongeveer 14 meter hoog. De boom dient ook afgevoerd te worden. De boom hoeft niet uitgefreesd te worden. De tuin is redelijk bereikbaar.

Haag kappen en wortels verwijderen

We moeten in onze geveltuin een haag laten verwijderen. De haag vreet namelijk door en voor de pijpen van de afvoer van ons complex. De wortels moeten ook verwijderd worden. De haag is ongeveer 3 tot 4 meter lang en zou ook afgevoerd moeten worden. Er is heel gemakkelijk bij te komen. De auto kan makkelijk geparkeerd worden.

Achtertuin herinrichten, voortuin schutting plaatsen

Achtertuin circa 12 meter diep en 5 meter breed. - rondom voorzien van nieuwe schutting, hout op beton (2 meter hoog) - toegangsdeur met slot in de schutting - verwijderen van 1 naaldboom en 1 conifeer, beide circa 5 meter hoog. - verwijderen van overige struiken en planten - afbreken tuinhuisje circa 6 m2 - tuin is voor de helft voorzien van tegels, deze doorleggen in de hele tuin - plaatsen nieuw tuinhuis/ schuurtje met extra overkapping. Schuurtje circa 3 bij 2,5. Overkapping 2,5 meter (totaal 5 m over gehele breedte van de tuin. Voortuin circa 4 meter diep en 5 meter breed. - schutting aan de zijkant 4 meter (2 meter hoog) -schutting/hekje aan de voorkant 3 meter(1 meter hoog) Al het oude materiaal ook graag afvoeren

Grote struik voorgevel verwijderen

Ik wil graag een grote stuik verwijderen die in de loop der jaren (waarschijnlijk geplant rond 1995) flink is gaan woekeren over de gevel van ons appartementencomplex. De begroeiing bestaat uit een rozenstruik en meerdere onbekende struiken (zie foto's) en groeit tot aan de vierde verdieping. Indien mogelijk ook nieuwe beplanting aanbrengen (inclusief advies in keuze).

Sinkhole in de tuin vullen

Aan de achtergevel van mijn hoekwoning is in een hoek, tussen de achterpoort en de schuur, een 'sinkhole' ontstaan. Het is een flink, diep gat van 50 cm breed. Volgens mij wordt het regenwater niet goed afgevoerd. Materiaal kan via de achterpoort.

Groot onderhoud aan een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan opknappen. Het gaat om een achtertuin van 30 m2 die momenteel vol staat met onkruid. Het gaat om het leeghalen van de tuin, het ophogen, egaliseren en bestraten van de gehele tuin. De tuin is bereikbaar via de woning en er zijn nog geen tegels aanwezig.

Twee hoge boomen rooien

1 boom heeft een omtrek van 3.16m, de ander is een stuk dunner met een geschatte omtrek van 1m. Beiden dienen compleet gerooid en afgevoerd te worden. Hoogte +/- 20 m., het is niet mogelijk de boom vrij te laten vallen aangezien aan beide kanten woningen staan.

Verwijderen hazelnotenboom en aanvraag vergunning

Hazelnootboom verwijderen, in onze achtertuin. Wij hebben nog een vergunning nodig en willen hulp bij de aanvraag daarvan. Het moet voor 15 october gebeuren. De tuin is via de achterkant bereikbaar.

Tuin aanleggen

Ons nieuwbouwhuis is vorig jaar opgeleverd. De tuin willen wij nu gaan doen. Het betreft een tuin van ongeveer 30 m2. Deze willen wij bestraten en er moet een schutting geplaatst worden. De schutting moet van hout en beton zijn. Ik heb alleen geen idee hoe lang het moet worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de kosten.

Een achtertuin ophogen met zand, egaliseren en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan ophogen en bestraten. Het gaat om een tuin van 6 bij 2,5 meter. Het dient met 15 cm te worden opgehoogd. Vervolgens dient het geëgaliseerd te worden. De tuin is prima bereikbaar.

Dakterras onkruidvrij maken

We hebben een dakterras van 5 x 4 meter, hier groeit steeds meer onkruid op. De wortels komen nu tot halverwege het dakterras. We plukken het onkruid wat tussen de tegels doorkomt, maar willen nu graag de wortels laten verwijderen.

Renovatie tuin plus schutting

We hebben in onze huidige tuin bestrating liggen welke we graag zouden vervangen (en afvoeren) voor gras, gaat om ongeveer 60 m2. Tevens dient er een nieuwe schutting geplaatst worden. Beplanting moet opnieuw bekeken worden en aangepast waar nodig. Tevens het plaatsen van een speelhuisje voor de kids. We zouden graag samen een tuinontwerp maken, alles graag in onderling overleg met de vakman.