Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

15032 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand, tuin aanleggen na oplevering nieuwbouwwoning, tuinen aanleggen, schuttingen plaatsen bij meerdere woningen, nieuwbouw woningen van schuttingen voorzien, labyrint aanleggen in de tuin van woon- en leefvorm, tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning, lange schutting leveren en plaatsen en coniferen verwijderen, complete tuin aanleggen bij nieuwbouw huis, tuin renoveren volgens aanwezig ontwerp, tuin opnieuw aanleggen/inrichten, aanleggen drainage, uitgraven en ophogen van de tuin, tuin afgraven en afvoeren, achtertuinen bij nieuwbouwwoningen aanleggen, achtertuin ontwerpen en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Schutting

Wij zoeken hele goedkope schutting voor (tijdelijk) huurhuis Plaatsen van 7 x 1. 80 x180 scherm en 6 x 180x 1. 20 incl palen en plaatsen Mvg

Renovatie kleine stadstuin

Graag zou ik een offerte willen voor: Tuin afgraven, egaliseren en groot deel bestraten van de tuin. De tuin is ongeveer 5 m bij 7 m, maar loopt wat taps toe aan t einde, dus wellicht afwijkende maat. Eventueel verplaatsen van een pruimenboom, de boom is rank maar hoog, 4 meter (??).... Dank u wel!

Gras en tegels leggen en trapje naar de sloot maken

Wij hebben een tuin met grotendeels stenen en aan het eind een houten terras. Hier willen we over ca. 30m2 gras aanleggen, liefst over de stenen heen. We kunnen 5-10 cm ophogen. Daarnaast een stuk nieuwe stenen van 15m2. Als laatste willen we een eenvoudig trapje naar de sloot maken (langs het terras)

Schutting met deur plaatsen

In de tuin van ons nieuwe huis moet een schutting (2 delen van 180 cm breed + 1 deur van 90 cm) geplaatst worden met een deur, een grote heester worden uitgegraven en een trampoline worden ingegraven. De trampoline is 1,80 tot 2 meter in diameter en moet rond de 10-30 centimeter diep komen. Ook heb ik een pad in mijn tuin van grind, maar dat wil ik veranderen in een recht pad met schelpen waar een doek onder moed en die is ongeveer 3 meter lang bij 1 meter breed.

Aanleggen drainage, uitgraven en ophogen van de tuin

Het uitgraven van de tuin, oppervlakte ongeveer 300 m2, het aanleggen van een drainagesysteem en vervolgens ophogen voor terras en beplanting.

Tuinonderhoud plegen

Het gaat om het tuinonderhoud voor een tuin van 24 m². In de tuin staan diverse fruitbomen en een olijvenboom. Verder is er een appelboom die niet goed groeit en eventueel verwijderd moet worden. Verder zal er veel onkruid verwijderd moeten worden en de klimop en de struiken goed gesnoeid. Het laatste onderhoud was in februari. Na deze werkzaamheden willen graag advies ontvangen hoe de tuin hierna in te delen.

Boom kappen

Wij hebben een vergunning gekregen om een boom te kappen in onze tuin. Het gaat om een iep van ongeveer 12 meter hoog. Hij staat erg dicht tegen de erfgrens en ook dichtbij de uitbouw van de buren. Dit is ook de reden dat hij weg moet. De vrije ruimte in onze tuin is ongeveer 20 vierkante meter

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil een offerte voor de aanleg van een Jeu de Boulesbaan van 3 x 13 meter in Amsterdam Noord op een grasveld. Er moet aangegraven worden, gedraind worden et cetera.

Boom vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een acacia boom en het aanplanten van een gelijkwaardige boom op die plaats. Er is geen haast met de klus, maar ik wil wel graag binnenkort een afspraak maken om de klus even te bespreken. Het gaat om de tuin van een vriendin van mij, waar ik dit voor aanvraag. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Schutting laten vernieuwen

De oude schutting wil ik samen met de wingerd en de struiken laten verwijderen en daarna wil ik advies voor een nieuwe schutting wat betreft aanschaf en plaatsing. De schutting is nu van hout en een deel paaltjes met gaas ertussen maar dat is verouderd, de buren hebben een nieuwe schutting en ik wil dezelfde soort. Deze moet ongeveer 10 meter lang worden. De vakman dient ook het puin af te voeren.

Bamboe en dode boom verwijderen

De bamboe betreft 2.50 x 1.50 meter. De boom is ongeveer 3 meter hoog en heeft, omdat hij niet meer groeit, nauwelijks takken. De boom is in zijn geheel begroeid met klimop. De tuin is bereikbaar via een schuurtje met 2 deuren van 80 cm .

Achtertuin aanleggen

Ik wil graag een nieuwe achtertuin aanleggen. De oude stenen zijn al weg maar er zal nog enige grond/onkruid afgevoerd moeten worden. De tuin is circa 5 bij 12 meter. De bedoeling is om het vrijwel helemaal te bestraten met 2 opgemetselde plantenbakken (4/5 laags met een inhoud van circa 4m2).

Tuin opnieuw aanleggen

Ik wil graag een nieuwe achtertuin aanleggen. De oude stenen zijn al weg maar er zal nog enige grond/onkruid afgevoerd moeten worden. De tuin is circa 5 bij 12 meter. De bedoeling is om het vrijwel helemaal te bestraten met 2 opgemetselde plantenbakken (4/5 laags met een inhoud van circa 4 m2). Aanleg en materialen in overleg, evenals timing. Er is een achterom naar de tuin. De achterom grenst aan een (doodlopend) straatje.

Tuinen voorzien van hekken

3 a 4 tuinen ongeveer 50 m2 voorzien van 180 x 180 cm hekken. Vraagstelling betreft de aanleg. Keuze voor hekken staat nog niet vast

Tuin tegelen en houten terras maken

Het gaat om de tuin van een nieuwbouwwoning, in september opgeleverd. Graag zo snel mogelijk vanaf dan uitvoeren. Het gaat om het aanbrengen van 50 m2 hard houten terras en circa 50 m2 moet betegeld worden. Ik heb een schets.

Gemeenschappelijke tuin onderhoudsvrij maken

Het betreft de gemeenschappelijke tuin (1200 m2) op privé grond van een appartementencomplex. Het werken is dus in opdracht van een VvE. Het bestuur wil met één slag en investering naar een onderhoudsvrije tuin met behoud van een aantal bomen die er staan. Op dit moment veel wild groen en wat onkruid. Klus is in amsterdam west (Osdorp). Neem contact op met de voorzitter van de VvE, de heer Cairo. Bij interesse kunt u komen kijken op locatie en krijgt u meer informatie. Uiteindelijk betreft e.e.a. een vereenvoudigd aanbestedingstraject (tender) waarin het bestuur van de VvE voor de meeste interessante offerte zal gaan. Trefwoorden: Duurzaam, onkruidvrij en onderhoudsvrij, combi van grind/split, of goedkoper beter idee! We staan open voor alles.

Gazon aanleggen

Bestrating verwijderen en gazon aanleggen, inclusief enkele borders. Oppervlak is ongeveer 50 m2. Offerte inclusief materialen en dergelijke.

Jeu de Boules baan afgraven

Voor de aanleg van een jeu de boules baan wil ik een stuk gras van 10 x 3 meter laten afgraven door een hovenier, inclusief afvoer van materialen. Daarnaast zou ik willen weten wat de mogelijkheid zijn om de baan te plaatsen.

Stadstuin opknappen

Kleine binnentuin van 4 x 3 meter en 1.50 x 5.50 meter. - Bestrating (tegels aanwezig); - 2 Muurtjes metselen en stucadoren met aanleg van een geïntegreerde haard; - Wand schuurtje met hardhout bekleden; - Plantenbakken/perkje aanleggen. Tuin is niet goed bereikbaar.

Tuin afgraven, zand afvoeren en nieuw zand storten

Tuin afgraven, grond afvoeren en nieuw zand storten. Ook graag egaliseren. Het gaat om ongeveer 85 m2. Van buitenom goed te bereikbaar.

Trapje maken en wildgroei verwijderen

Aan de voorkant van mijn huis heb ik een straattuintje dat zo verwilderd is dat ik dat nooit meer op orde krijg. Bij de keukendeur moet een stenen trapje (van ongeveer 2 a 3 treden) gemaakt worden, de heg aan de achterkant moet gesnoeid worden misschien doet de woningbouw dat nog, en eventueel later een nieuw tuinhek.

Boomstronk verwijderen

Wij hebben onlangs een boom verwijderd. Alleen de boomstronk staat nu nog in de grond. Ook deze willen we laten verwijderen. Wat zijn hiervan de kosten? Goed om te weten is dat materiaal door het huis heen moet en dat het door een gang moet. Er is dus geen achteringang naar de tuin. Ik wil er graag bestrating overeen laten leggen. Deze bestrating heb ik nog. Het is een heel kleine stukje waar de boom uitkomt. Het is ongeveer 2 m2 aan tegelwerk, die moeten op een andere stukje verwijdert worden.

Houten schutting van schuttingdelen plaatsen

10.5 meter, houten schutting van rond 50 euro per 1.80 schutting deel.

Tuin renoveren

Ik wil van mijn tuin van 100 m2 een aantal dingen realiseren. Als eerst wil ik een verhoogd terras van 5 bij 6 meter inclusief 2 of 3 treden als opstap. Daarna wil ik een 2e terras aangelegd hebben van 2,7 bij 7 meter. Ook wil ik een grindpad tussen de 2 terrassen. Eventueel wil ik een afsluitbaar zandbak van 1,5 bij 1,5 meter in het grote terras.

Tuin opnieuw aanleggen

Circa 8 m2 terras (goedkope grijze betontegels) en een 14 meter lang pad (liefste goedkope houttegels) aanleggen.