Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

16569 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, vervangen damwand, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin aanpassen: schuttingen plaatsen, afvoeren terrastegels, schaduwgras leggen, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Bestrating aanleggen en struiken verwijderen

Ik wil graag mijn voortuin bestraten. Het gaat om een klein stukje. De oppervlakte is hooguit 3 a 4 m2. Ik heb zelf al tegels. Voordat de tegels kunnen worden gelegd moeten er wat struiken uit, met grote wortels.

Onderhoud tuin bij bedrijf

Voor ons bedrijventerrein zijn wij op zoek naar iemand voor het onderhoud van onze tuin. Het verwijderen van onkruid, grasmaaien etc. We hebben te maken met voedselhygiëne.

Tuinaanleg

De tuin is ivm renovatie van het huis helemaal 'gestript'. Ondergrond is redelijk egaal. Bedoeling is om de tuin 'verkoopklaar' te laten maken gedeelte gras (ongeveer 16 m2), pad naar de schuur achterin de tuin dmv staptegels (4-5 m lengte pad), klein terras van houten vlonders (2 m) over de volledige breedte van het huis (8m). Neutrale uitstraling, basismaterialen.

Composiet balkonvloer realiseren

Goedemorgen, Wij willen graag in de loop van volgend jaar vlonderplanken van composiet op ons balkon hebben. De huidige ondergrond is een houten plaat. Lengte balkon: 600 cm Breedte balkon: 135 cm Het is dus een rechthoekig balkon.

Drainage aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die drainage kan aanleggen. Aan de voorkant gaat het om 10 meter en aan de zijkant 10 meter. Nu ligt er bestrating, dit zou ik er zelf eventueel uit kunnen halen. Drainage moet 80 cm diep, en het gaat om zand en kleigrond. Het gaat voornamelijk om de voorkant. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen duindoorn met alternatief

In mijn tuin op IJburg wil ik graag een duindoorn van 4 meter hoog laten verwijderen en een nieuwe struik laten plaatsen, die niet doorlopers naar de tuin van mijn buren veroorzaakt. Ik denk zelf aan een valse christusdoorn of een lijsterbes. De tuin is makkelijk te bereiken, maar als de boom verwijderd is, moet het over een slootje heen om het af te voeren. Ik heb een bootje.

Kant en klare schuttingen plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting plaatsen, 3 stuks 180 x 180 cm. Beton muur maken van 60 x 15 x 15 Steen. Alle materialen zijn aangekocht. Enkel plaatsen.

Schutting plaatsen

Een (hazelaar) schutting plaatsen over een lengte van 7 meter aan de achterkant van de tuin en het oude hekwerk verwijderen.

Ophogen en egaliseren van de tuin

Achtertuin is verzakt en we willen dit graag laten ophogen en egaliseren, materiaal wordt dan hergebruikt het koppelstones. Gaat om 20 m2 .

Lage schutting op bestrate voortuin plaatsen

Momenteel is onze voortuin geheel bestraat, samen met onze buren (door vorige bewoners gedaan). Graag zou ik een lage schutting (+- 1 meter hoog) willen laten plaatsen over een lengte van ongeveer 5 meter. Is het mogelijk om dit aan de bestrating te bevestigen of moeten er tegels uit? Deze tegels vallen namelijk gedeeltelijk op het terrein van de buren. Er hoeft geen tuinpoortje te komen, het is alleen de afscheiding tussen de buren.

Houten balkonvloer leveren + leggen

Mijn balkon is ongeveer 2 x 3m en er ligt nu een kunstvloer op een ondergrond van tegels. De kunstvloer wil ik laten vervangen door een houten vloer en die wil ik ook graag laten leggen. Bij onderhoud aan het balkon moet de vloer er wel makkelijk uit te halen zijn. Zoals nu het geval is, kan de kunststofvloer in z'n geheel opgetild worden. Ik zou graag willen weten of u een dergelijke klus wilt doen en ook het materiaal levert, de keuze die daarin is qua houtsoort, kleur en formaat planken. Ik heb overigens geen haast met de opdracht. Ben me aan het oriënteren.

Regenpijp aansluiten op regenton, terras herstellen en groen snoeien

Ik ben opzoek naar iemand die mij met meerdere klussen kan helpen. Zie foto: de regenpijp aansluiten op de regenton en een oplossing bedenken voor de natte kleigrond eromheen. Ik heb geen idee of grind bijvoorbeeld voldoen is, of dat iets anders nodig is. Dan is er bestrating dat hersteld moet worden. Er is een deel van de bestrating weggehaald, mogelijk dat grind daar een oplossing vormt? De afmetingen hiervan durf ik echt niet te zeggen, daar zou naar gekeken moeten worden. Ook is er een hoek van de tuin (3 x 4 meter) dat plantvrij gemaakt moet worden. De afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. Materiaal kosten ook graag apart vermelden.

een boom van 4 meter hoogte met dikte 50 cm rooien

De indertijd in mijn tuin geplante boom dreigt de muur van mijn buurman op nummer 8 oplaag te trekken. Wil het graag laten rooien en afvoeren. Graag maak ik gebruik van uw diensten hiervoor namens mij een kapvergunning aan te vragen bij de Gemeente Amsterdam. 4 meter hoge boom, deze zou gewoon met een bestelbusje kunnen worden afgevoerd.

Verwijderen wortels

Graag laat in 2 brandgangen wortels verwijderen in grond van wilgenbomen. Dit zou ongeveer 18 m2 per gang. Wij verwijderen de bomen en takken, dus de stronken moeten eruit. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Er is makkelijk bij te komen, maar de gang is vrij smal. Link en rechts van de ateliers zijn de brandgangen.

Onderhoud groot terras

Wij hebben een groot terras met plantenbakken helemaal rondom met struiken en boompjes. Ik wil het graag laten onderhouden. Het is ongeveer 40 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Terras drainage

Naast mijn kelderbak ligt een terras ongeveer van 9 meter breed en 4 meter lang. Dit wil ik laten draineren naar een bak met een dompelpomp naar het riool. Kunt u daar een offerte over maken?

Boom na advies snoeien of kappen

Bij de buren staat een boom van een meter of 6 die een flink deel van het licht tegenhoudt. In overleg met de buren mag de boom flink gesnoeid of gekapt worden. Hopelijk kan de vakman komen kijken naar de situatie en beoordelen wat het juiste is. Locatie is goed bereikbaar.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen, liefst douglas zweeds rabat met een dichte structuur. Hiervan zijn de gewenste maten: lengte ongeveer 12 m lang en 225cm hoog en na de 12 meter aflopend ongeveer 1m hoog ook nog eens 12m. Het gaat om een achtertuin in Amsterdam-noord.

Herplanten van 4 bomen

herplanten van 4 bomen (aanplantmaat 16/18 cm).

Kunstgras aanleggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van kunstgras in een deel van onze tuin. Het kunstgras zou over onze vlonderplanken gelegd moeten worden als dat mogelijk is. Ik weet niet hoe dat zit met eventueel houtrot? Het gaat om zo’n 40m2 denk ik (alleen het onderste deel, bij het water. Bovenste deel en trap laten we vlonder).

sinkhole verhelpen

De sinkhole lijkt een groot deel van mijn terras te beslaan, zeker 2 bij 5 meter. Ik kan het zelf niet goed zien zonder een groot deel van het terras af te graven. Het terras is opgebouwd uit kleine straatstenen. Totaal oppervlakte terras 10 x 2,5 meter. De materialen moeten door het huis aangevoerd worden. Ik wil graag ook onderzoek doen naar de oorzaak.

Boomstronken verwijderen

We willen een eenvoudig tegelpad hebben naast ons huis. Op het moment staan er twee grotere en een paar kleine stronken (1.50 meter hoog). Deze willen we graag verwijderd hebben. In eerste instantie gaat het om de boomstronken verwijderen. Ze staan 80 cm naast ons huis en aan de andere kant is er ook nog ruimte. Graag de boomstronken ook afvoeren.

Meerpaal slaan

Het gaat om één meerpaal. Het water is ongeveer 1,50 meter diep. De meerpaal ligt ongeveer op een afstand van 8 meter vanaf mijn steiger, zodat ik mijn motorboot hier aan vast kan leggen.

Tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen

Onze tuin gaarne egaliseren ter voorbereiding tuintegels aanleggen / tuinkamer bouwen (gebied van 24 m2 moet waterpas zijn hiervoor) + drainage aanleggen (rondom woning, grindbak met drainagebuis randafwerking cortenstalen rand. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Als u wilt, mag u ook meteen de tuintegels leggen (135 m2). Ik ontvang graag een offerte.

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen onze tuin van 20m2 opnieuw laten aanleggen. Hierbij moet er een boom gesnoeid worden en waarschijnlijk een ligusterdaag van 5 meter breed gerooid.