Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

14879 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: natuurvijver aanleggen, tuinen uitgraven en schuttingen plaatsen, tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning, tuin opnieuw aanleggen, beschoeiïng aan de waterkant plaatsen, gehele tuin ontwerpen en aanleggen, gepotdekselde schutting plaatsen, tuin aanleggen volgens tuinontwerp, schuttingen bij nieuwbouwwoningen plaatsen, tuinaanleg conform een eigen ontwerp, tuin aanleggen en Bankirai schutting laten plaatsen, tuin aanleggen bij nieuwbouw woning, tuin renoveren, tuinrenovatie, schuttingen bij meerdere woningen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Tuinaanleg conform een eigen ontwerp

Onze tuin is nu alleen gevuld met zand. We willen graag deze laten aanleggen conform eigen ontwerp (zie tekening). Graag willen we weten wat uw prijs is voor deze.

Tuin aanleggen en Bankirai schutting laten plaatsen

We willen graag 1 schutting laten plaatsen van ongeveer 2 meter hoog en 5,8 meter lang, van horizontale Bankirai latten aan beide kanten, dus aan zowel onze kant als die van de buren. Graag willen de totale kosten weten, dus zowel houtkosten als plaatsingskosten. En onze tuin is nu alleen gevuld met zand. We willen graag deze laten aanleggen conform eigen ontwerp (zie tekening). Tevens heb ik een lijst voor de materialen die we graag willen hebben. Kunt u laten weten wat uw prijs is voor deze opdracht?

Schutting plaatsen aan zij- en achterkant

De opdracht is het plaatsen van een schutting. Een zijkant en achterkant, geen deuren. Ongeveer 20 meter lengte + 5 meter breedte. Er moeten waarschijnlijk grote struiken weg, vraag is of er e.e.a. kan worden behouden.

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Ik wil een instortend tuinhuisje laten afbreken en de boel laten afvoeren. Het tuinhuisje is ongeveer 6 m2, van hout met glas en dakpannen. Het moet door de woning worden afgevoerd. Er staat een stenen muur ter erf afscheiding aan de zijkant van dit huisje. Ik weet niet of die kan blijven staan of dat hij volledige of gedeeltelijk verwijderd moet worden.

Sierlaurier snoeien

Wij zouden graag onze 'Sierlaurier' graag laten snoeien, hij is nu een meter of 6 hoog. Vervolgens takken en dergelijke afvoeren.

Tuin renoveren

Ik wil graag het onkruid en de stronken laten verwijderen in mijn tuin. De bestrating moet ook opgehoogd worden en er moet een schutting geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 65 vierkante meter.

Terras aanleggen

Er dient een terras van 4 bij 8 meter aangelegd te worden. Dit terras zal ongeveer 15 cm verhoogd geplaatst moeten worden. Door de overspanning en zachte grond zal er eventueel ook een fundering nodig zijn. Het terras moet worden bestraat met tegels die wij aanleveren.

Tegels uit de tuin verwijderen

Tuintegels verwijderen

Boomstronk verwijderen

Er is een boom 2 jaar geleden gekapt. De boomstronk van 40 cm in diameter is nog aanwezig. Daar wij hier willen bouwen dient de stronk of volledig verwijderd te worden of gefreesd. Daar ontvang ik graag advies over. De tuin is lastig te bereiken maar eventueel wel via grond projectontwikkelaar.

Terras- en tuinwerk

Terrasje aanleggen van 3 m2 Oogjes in muur en Draden spannen om 2 klimrozen te bevestigen Christusdoorn verwijderen en stronken wegfrezen Tegels voor terras zijn grotendeels aanwezig.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin is reeds geruimd, graag wil ik een schutting laten plaatsen, ongeveer 14 meter aan schutting. Op de grond wil ik vlonders laten leggen, ongeveer 8 m2, de rest van de tuin wil ik laten bestraten, ongeveer 15 m2.

Tuin ophogen en graszoden aanbrengen

De tuin ophogen met grond, circa 20 cm. Er is een houten terras wat hoger ligt en daaraan moet gras komen, aansluitend. Vervolgens graszoden aanbrengen. De afmeting van de tuin is 6.55 x 3.20 meter.

Boom laten verwijderen

Wij hebben onder ander een waterwilg in de tuin die we willen verwijderen. Hij is nu ongeveer 4 à 5 meter hoog (hij is meerdere malen gesnoeid). De stam heeft een doorsnede van ongeveer 20 cm. Graag zou ik horen wat ongeveer de prijs is.

Boom verwijderen, eventueel met wortel en al

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het kappen of rooien van een boom van ongeveer 15 meter hoog. De schutting zullen wij weghalen en de boom is goed bereikbaar.

Tuin ophogen en nieuwe bestrating

Achtertuin opnieuw bestraten en ophogen met zand. -oude tegels + tuinafval afvoeren

Schuttingdelen plaatsen in voortuin

Hardhouten schutting 180 x 180, 3 stuks leveren en plaatsen in voortuin dus zeer makkelijk toegankelijk en de ruimte is al vrij. Het oude deel kan verwijderd.

Achtertuin onderhouden

Wij zijn onlangs komen wonen in een woning met een verwaarloosde achtertuin van ongeveer 40 m². Er is door de vorige bewoner lange tijd geen onderhoud aan gepleegd en het is erg dichtgegroeid. We laten de tuin graag door een vakman beoordelen. We willen onderhoud en snoeiwerk laten verzorgen en in de toekomst mogelijk een nieuwe schutting. Ook willen we op de hovenier kunnen terugvallen voor periodiek onderhoud na deze 1e opfrisbeurt. We horen graag wat de kosten zijn.

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Mijn tuin is 25 m2. De oude tuintegels moeten worden afgevoerd en eventueel 6 coniferen verwijderd. De tuin dient te worden geëgaliseerd en de nieuwe tegels gelegd. Aan 1 zijde komt er een nieuwe houten schutting met poortdeur van 5 meter breed en 1.80 meter lang breedte 5 m lang 1.80 hoog. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuinhuis in elkaar zetten

Vandaag is het kunststof Keter 88 tuinhuisje bij ons bezorgd. De persoon die het huisje voor mij in elkaar zou zetten heeft afgezegd. Via een klusjesman is het erg duur. Dus mijn vraag aan u is of u het huisje ook voor mij in elkaar kan zetten en wat de kosten hiervan zijn. Uw antwoord zie ik tegemoet.

Boom kappen

In de achtertuin hebben wij een boom staan van ongeveer 10 meter. De boom dient te worden gekapt. Om de boom zit veel klimop. De boom staat dichtbij een houten schuur en de tuin is goed bereikbaar.

Volledige tuinaanleg

Ik wil graag bestrating aan laten leggen en een schutting plaatsen voor een nieuwbouw tuin met afmetingen van 6.80 meter lang bij 5 meter breed. Tuinontwerp ook meenemen in de offerte. Beplanting hoeft niet

Beplanting aanbrengen bij buitententoonstelling

Voor een buitententoonstelling in het Cruquiusgebied in Amsterdam laten we een miniatuurkraan bouwen van 3 meter hoog met een voet van 4 meter x 4 meter. Bij deze kraan komen plantenbakken. Vier bakken van ongeveer 2,5 meter x 45 cm x 45 cm, we zijn hiervoor aan het kijken naar een bedrijf dat deze kan vullen en beplanten met onder andere klimop andere klimplanten en grondplanten die niet gevoelig zijn voor weersomstandigheden. We vroegen ons af of dit mogelijk is en wat daar de mogelijke kosten voor zouden zijn, de kraan wordt door een andere partij gebouwd, de opening van de tentoonstelling is op 14 juni 2017.

Kleine tuin renoveren

Wij hebben een voortuin van ongeveer 42 m² die wij willen laten renoveren. We willen bijna alle bestaande beplanting en het gras laten verwijderen. Daarna willen we de tuin laten betegelen en er verhoogde plantenbakken laten maken. We willen de klus hier graag met u bespreken en staan open voor uw advies. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Schutting laten plaatsen in de tuin

Ik wil om de tuin een schutting laten plaatsen van 17 meter lang. Ik heb zelf materialen zoals de palen en schroeven. Ik heb alles bij Praxis gekocht. Wat zou het kosten om het alleen te laten plaatsten?

Stronken van struiken verwijderen

In mijn voortuin heb ik 2 struikstronken die ik graag weggehaald zou willen hebben. De één heeft een diameter van 50 en de ander van 40 cm. Wat er gestaan heeft, weet ik niet.