Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

16248 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Onkruid verwijderen

Ongeveer 30m2 onkruid verwijderen tussen tegels en langs heg

Boomstronk verwijderen

Ik heb 1 boom stronk in de tuin.. deze moet verwijderd worden

Stadstuin opknappen

Onze tuin op zuid zuidwest is niet groot, en heeft door omliggende gebouwen alleen van april - okt zon op de grond. Het is grotendeels bestraat, beetje verzakt. We zouden graag gras of kunstgras willen. In de tuin van de buren staat een heel grote boom die in de vroege zomer heel erg veel rotzooi laat vallen. We vegen ons suf. Is gras / kunstgras dan wel een goed idee? Op bijgevoegde foto is plattegrond te zien zoals de tuin nu is. Het middelste vierkant is nu gewoon bestraat, maar dat zouden we graag met gras willen. Graag jullie advies!

Kleine tuin inrichten

Kleine tuin van 32 m2 op Noord-Westen, zon vanaf 14:30 uur, veel schaduw. Betegelen graag met houten tegels, bloembakken, vuurplaats, langs randen groen, planten en een heg. Het huis heeft souterrain, bij begane grond loopt een veranda de tuin in die vergroot moet worden. Achter in de tuin wil ik graag nog een veranda maken.

Tuin op laten knappen

Klant wenst de volgende werkzaamheden in haar tuin te laten verzorgen: schutting en een poort plaatsen (waarschijnlijk 3 schermen), stoeptegels te laten aanleggen (schatting 12m2) en een boom te laten verwijderen. Alle materialen zal klant aanschaffen bij GAMMA. De achtertuin is goed bereikbaar. Klant maakt graag een afspraak voor een bezichtiging van de tuin zodat ze al haar ideeën en wensen met betrekking tot de tuin kan bespreken en er een offerte opgesteld kan worden.

Schutting met poort plaatsen

In mijn achtertuin zou ik graag een schutting laten plaatsen met poort (inclusief slot). Het gaat om de achterkant van de achtertuin die grenst aan de doorloop achter het huis. Ik ga het morgen opmeten maar ik schat dat het ongeveer 5 meter totaal is (inclusief poort).

Kunstgras opnieuw leggen

Ik heb vorig jaar zelf kunstgras van ongeveer 10 x 4 meter in de tuin gelegd. Dit moet opnieuw gebeuren aangezien het niet mooi vlak is. Dit moet gedaan worden: - Egaliseren - Trillen - Leggen - Vastzetten Eventueel met anti-val matten

Magnolia verplaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een Magnolia in onze kleine binnentuin in Amsterdam zuid kan verplaatsen. Dit in verband met een nieuwe erfscheiding. Het gaat om een magnolia van ongeveer 10 jaar oud, 4 meter hoog. Het zou deze of volgende week moeten gebeuren.

Beschoeiing langs de sloot aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe beschoeiing laten maken van 5.5 meter breed. Ongeveer 120 cm hoog. Het water is ongeveer 60 cm. Diep. Graag wil ik dan daar ook een vlonder of houten terras tegen aan. Ik heb daar nu een stenen terras liggen, dat moet dan een klein stukje verlengd worden tot aan de nieuwe beschoeiing. Ook wil ik graag 3 houten schuttingschermen laten vervangen door 3 composiet schermen. Deze schermen met 4 palen heb ik al in mijn bezit. Al het puin dient afgevoerd te worden.

Coniferenhaag snoeien

Coniferenhaag van 8 meter lengte bovenop snoeien. Terugbrengen van ongeveer 3 meter naar 2 meter. Het is een oude, brede haag met dikke stammen.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Hoi, mijn tuin moet geëgaliseerd worden om daar een hoekbank te realiseren in combinatie van planten banken en het plaatsten van siertegels.

Grastapijt leggen in de tuin

Grastapijt leggen van 650 bij 400 cm. Tuin is goed toegankelijk door het huis heen.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Graag wil ik bamboe uit mijn tuintje laten verwijderen. Daarna wellicht nieuwe, niet-woekerende bamboe erin en de border opnieuw met oude en nieuwe planten laten inrichten. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen. De bamboe bevind zich in de voortuin, makkelijk bereikbaar. Het gaat om ongeveer 1m2 wat verwijderd moet worden.

Tuin laten renoveren

Ik wil heel graag mijn tuin renoveren. Nieuw hek, deur, tegels en plantenbak. Hierbij treft u een plattegrond van de tuin! Op zich flexibel beschikbaar, tuin heeft een achterom.

Tuinaanleg

Het gaat om een tuinaanleg van ongeveer 35 m2, betontegels plaatsen, Kunstgras van ongeveer 9 m2, Terrasoverkapping en verlichting in de tuin.

Boom kappen

Graag een afspraak voor offerte om een boom te verwijderen.

Boom in de tuin volledig verwijderen

Graag een boom in mijn tuin volledig verwijderen. Vergunning is binnen. De hoogte is circa 5 meter en de omtrek is 136 cm.

Complete tuinrenovatie

Tuin egaliseren, schuttingen plaatsen en betegelen. De oppervlakte bedraagt 56 m2. Er hoeft niet volledig betegeld te worden, maar wel het grootste gedeelte. Eventueel mag de tuin ook uit verschillende soorten tegels bestaan, maar dit wil ik graag in overleg met de expert beslissen.

Volledige tuinaanleg

We willen onze achtertuin volledig opnieuw aanleggen. Het betreft ongeveer 65 m2. We willen een grote houten vlonder, moestuintje en deel (kunst)gras, deel tegels en een border. Er is een tuinhuisje maar dient ook opgeknapt te worden daar het dak lek is. Er ligt nu een laag bitumen. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden en indeling te bespreken. De tuin is alleen via de woning te bereiken en wij zouden daar waar het kan willen starten in juli.

Kunstgras leggen

Voor mijn tuin

Voortuin snoeien

Graag zouden wij de tuin willen laten snoeien. Hieronder kunt u een recente foto vinden met betrekking tot de voortuin (vanochtend gemaakt). Graag zouden wij van u willen horen of u morgen wellicht tijd heeft om dit kleine stukje bij te werken zodat deze weer fatsoenlijk oogt voor de nieuwe eigenaar welke woensdag komt kijken.

Paden aanleggen in een weiland voor paarden

Voor een weide waar paarden deze winter op blijven staan willen we een pad realiseren, zodat ze droge voeten houden. Echter is de weide volledig van kleigrond. Ik zelf dacht aan houtsnippers te gebruiken, maar ben op zoek naar een specialist die ervaring heeft met kleigrond. Het is een weide van 1 hectare en het mooiste zou zijn een pad om de weide heen, maar dit is het best behaalde resultaat. eventueel kan het pad ook recht door het weiland lopen. In dit geval betreft het ongeveer 100 meter. Om het weiland heen betreft ongeveer 200 meter.

Tuin betegelen

Tuin laten ophogen en betegelen 25.5 vierkante meter.

Boomstronk verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een boomstronk. Wij wonen in Amsterdam. Een aantal jaar geleden is een boom in de tuin gekapt, maar de boomstronk hebben we laten liggen. Nu willen we de tuin veranderen en moet de boomstronk toch weg. De boomstronk heeft een diameter van 60-70 cm. Bijgaand een foto. De tuin heeft geen achterom, dus de frees zal door het huis moeten. De smalste doorgang is 75 cm.

Tuin deels bestraten

Ik wil graag mijn tuin van 4.50 x 5 meter gedeeltelijk laten bestraten met klinkertjes in visgraat en een deel met kunstgras, op kort termijn. Er is nu een ondergrond van gras (zie foto).