Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

15198 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: drainage op een volkstuincomplex aanleggen, tuin en voortuin renoveren, schuttingen plaatsen bij vier tuinen, vervuilde grond afvoeren, tuin voor achter verbouwen, vijver aanleggen voor karpers, tuin aanleggen, tuin afgraven, eventueel ophogen en bestraten, tuin renoveren, tuin volgens een tuinontwerp aanleggen, voor- en achtertuin volledig verwijderen en aanleggen, keermuur/damwand metselen of aanbrengen, gezamenlijke schutting plaatsen, renovatie van de voortuin, vernieuwen van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Sloot handmatig uitbaggeren

Betreft een sloot op een volkstuincomplex; ongeveer 20 meter lang en 1,5- 2 meter breed. Er is geen elektriciteit en geen ruimte voor materieel dus het moet met de hand en een ouderwetse baggerbeugel gebeuren. Mijn voorgangers hebben het baggeren jarenlang verwaarloosd dus er ligt een dikke sliblaag van tientallen centimeters. Het kan vanaf de oever gedaan worden. De meeste waterplanten zijn eruit getrokken maar er staan er wel nog een paar.

Boom snoeien

Ik wil graag een boom van ongeveer 10 meter hoog laten snoeien in de achtertuin. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte (wel apart vermeld).

Tuin aanleggen

De tuin is ongeveer 40 m2 groot en dient 10 cm opgehoogd te worden. Hierna wil ik graag grote lichtgrijze betontegels laten plaatsen en 8 kunststof of houten schuttingsdelen. De tuin is goed bereikbaar en het puin dient te worden afgevoerd.

Tuin opnieuw tegelen en schutting plaatsen

De achtertuin van ongeveer 20 m2 moet worden geëgaliseerd en dan opnieuw betegeld. Er zal ook een houten schutting van 1.80 meter geplaatst moeten worden. De voortuin is 4.80 bij 2.20 meter. Hier zal er betegeld moeten worden en een laag hekje of sierhek geplaatst. Daar ontvang ik graag advies over.

Tuinpoort plaatsen

Wij willen graag een poort tussen onze achtertuin en inrit. Het gaat om een breedte van 1.84 meter en 1.70 meter hoogte. De ondergrond is van beton en montage links is aan een grote container, schuur, en rechts aan betonnen muur. Het mag een modern hekwerk zijn, grijs, dat ook open oogt. Graag ontvang ik een offerte inclusief montage.

Tuin laten aanleggen

Tuin aanleg van ongeveer 50m2

Tuin aanleggen

Tuin aanleggen van ca 50m2

Onkruid verwijderen elke vier tot zes weken

Ik ben op zoek naar een hovenier die elke 4-6 onze voortuin kan schoonmaken en het onkruid kan verwijderen. De tuin is een relatief klein oppervlakte (ongeveer 25 m2) in Amsterdam Centrum en het oppervlakte bestaat geheel uit bakstenen. Het onkruid groeit tussen de bakstenen. Hier zijn foto's van de tuin: Op de eerste en tweede foto ziet u het onkruid tussen de tegels. Op de laatste foto (van boven) is te zien hoe de tuin er schoon uit zien (zo moet het worden). De opdracht bestaat uit: 1) onkruid wieden (met de hand of met onkruidverdelger) 2) terras vegen Graag e-mailen, niet bellen! Groetjes.

Nieuwe tuin aanleggen

Voor mijn nieuwe woning in Almere wil ik graag een nieuwe tuin aanleggen. Wil iets hebben waardoor het niet opvalt dat de grond verzakt. De schutting wil met beton en hout hebben, of een andere optie die bij de woning past. Graag wil ik een jacuzzi plaatsen in de achtertuin en een beschutting dat de buren niet altijd mee kijken. (de leidingen hiervoor moeten wel worden aangelgd). De achtertuin is 11 meter lang en 6 meter in de breedte. De voortuin is 3 meter lang en 6 meter breed. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.

Gedeelte van de tuin leeghalen

Ons huis krijgt een uitbouw en daarvoor moeten 2 oude rozenstruiken, een oude fuchsia en een struik met bont blad worden uitgegraven. Bovendien een grote tulpenboom worden gekapt. Van deze laatste hoeft de stronk en wortels niet verwijderd, omdat hij niet onder ons nieuwe terras komt, maar hij mag niet meer verder groeien. Nadat de uitbouw gereed is, moet er een terras aangelegd worden. Klinkers hebben we dan waarschijnlijk al. Er moet ook ongeveer 10 m2 bestraat worden. Heel misschien moet dit ook opgehoogd worden. De vakman dient ook het puin af te voeren. Er moet ook een stuk van de schutting af. Het gaat om een stuk aan de achterkant waar een deur is waar ongeveer 2,5 meter schutting afgebroken moet worden.

Bomen verwijderen inclusief boomstronk

We hebben 2 bomen in de achtertuin en willen deze graag verwijderen, inclusief boomstronk. Het hout kan daarna weg, we hoeven het zelf niet te gebruiken. De bomen zijn berken en hebben op 1,30 meter hoogte een omtrek van ongeveer 130 cm. Er is geen achterom aanwezig, alles zal via het huis uitgevoerd moeten worden. Er is net een vergunning aangevraagd.

Tuin aanleggen

Tuin aanleg van 60m Oude weg laten galen of in overleg

Afgraven tuin en ophogen met zand

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouwwijk in Amsterdam. Wij willen circa 14 tuinen van 40 M2 af laten graven. Wat zijn hiervoor de kosten per m2? Wanneer zou u kunnen beginnen. We willen graag een complete offerte dus inclusief huur container, btw etc.

Opnieuw aanleggen van een tuin

We willen onze tuin opnieuw laten aanleggen. We denken aan terrassen, beplanting,omheining enz. Oppervlakte is ongeveer 75 vierkante meter.

Tuin uit- en opruimen

Ik wil mijn hele tuin opgeruimd hebben, er moet gesnoeid worden en onkruid moet verwijderd worden. Alles moet opgeruimd worden en eventueel een nieuw tuinontwerp. Ik zou daarvoor een prijsindicatie willen. De tuin is ongeveer 150 m2 achter en voor zijn nog 2 bomen die gesnoeid moeten worden samen met een lange heg.

Hardhout vlondervloer aanleggen

Voor mijn tuinkamer van 5.50 bij 4 meter wil ik graag een hardhout vlondervloer laten aanleggen. Er ligt nu een bestrating, deze verwijder ik zelf. De vloer dient van gladde planken gemaakt te worden.

Schutting van betongaas laten plaatsen

Ik wil graag 9 meter betongaas schutting laten plaatsen die ongeveer 1.80 meter hoog is. Eventueel wil ik ongeveer 1 meter 80 hoog afgewerkt met eventueel bamboe.

Tuin volgens een tuinontwerp aanleggen

Graag ontvang ik een offert op basis van bijgevoegd ontwerp. De tuin komt bij een nog op te leveren nieuwbouw huis en zal februari/maart aangelegd dienen te worden. Achtertuin is 8,50 meter diep en 9,50 meter breed.

Gazon met graszoden ophogen

Ik zoek iemand die mij kan helpen bij afroming oud grasveld en beplanting, ophogen gazon, leggen graszoden bij een tuinhuisje. De oppervlakte is ongeveer 9 x 5 meter.

Stronken weghalen

Onze tuin heeft 6 oude boomstronken, die ik graag wil laten verwijderen. De ene stronk is groter dan de andere. De grond wil ik graag grofweg egaal krijgen, maar de wortels die echt onder de grond zijn, mogen blijven zitten.

Gazon aanleggen en rododendrons planten

Onze achtertuin opnieuw gazon aanleggen. Verwijderen van oude gazon, frezen, omploegen egaliseren, inzaaien, wellen. Een 10tal rododendrons planten. Oppervlakte tuin is 10 are.

Kunstgras voetbalveld laten aanleggen

Kunstgrasveld van 8 bij 16 meter. Op dit moment is de ondergrond van zand, is op een buitenterrein van een zwemaccommodatie. Gaat om het onderzoeken van de mogelijkheden en een globale indicatie van prijs en werkzaamheden zijn gewenst. Daarnaast de mogelijkheden van omheining en doeltjes gewenst. Graag alleen contact via de mail.

Schutting plaatsen

In de achtertuin wil ik graag een composiet schutting laten plaatsen. De zijkanten zijn 9 meter lang en de achterzijde zal 2 schuttingsdelen moeten krijgen. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd en de tuin is goed bereikbaar.

Terras aanleggen

Heb een nieuwbouw huis gekocht in Amsterdam project Oeverwest. Ik wil achter graag een terras van 6 x 5 meter aanleggen. Het is nu nog een modder poel.

Snoeien van coniferen

Het betreft het snoeien van 2 grote coniferen heggen. De ene heg is ongeveer 7 meter lang en de andere heg is ongeveer 9 meter lang. De heggen zijn hoog en breed geworden en moeten gesnoeid worden. Graag ontvangen wij een offerte via mail.