Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

16437 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg nieuwbouw tuin, renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, nieuwe tuin aanleggen, tuin afgraven en ophogen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin aanleggen, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Geveltuin renoveren en beplanten

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor onze geveltuin. Zie de foto voor een eerste indruk. Aan de zijkanten staan twee buxus-bomen die helaas onder de rupsen van de buxus-mot zitten waar we te laat achtergekomen zijn en die er nu uit moeten. We zouden hier graag nieuwe bomen/planten voor terug willen. Er staat een grote vlinderstruik, die willen we graag behouden. In het midden willen we graag planten die bestand zijn tegen langdurige zonneschijn en tegen kattenpies want katten schijnen graag in onze geveltuin te zitten. Ik ben as maandag thuis, als er misschien dan iemand zou kunnen komen kijken zou dat fijn zijn!

Tuin afgraven en de grond afvoeren

Ik ontvang graag een offerte voor het afgraven en afvoeren van de grond in de achtertuin. De tuin is 5 bij 13 meter.

Rolstoelhelling van hout maken

Ik wil een rolstoelhelling van hout om een hoogte van 50 cm te overbruggen. Lengte ongeveer 3,5 meter. Ongeveer 70 cm breed.

Poortdeur plaatsen

Een houten poortdeur plaatsen aan de muur Deur is 90 x 180 cm Kleine hekje gaat weg komt tuinpoortje voor in de plaats De foto van het tuinpoortje zit erbij

Pergola plaatsen

Op een 7 meter lang balkon enkele palen bevestigen of een pergola bouwen (bijv. met behulp van het Cubic systeem ) in combinatie met een horizontaal gespannen zonweringsdoek als bescherming tegen laagstaande middagzon.

Houten terras aanleggen

Houten terras van circa 30m2 wil ik aan laten leggen. Voortuin van de woning, circa 10 x 3M, grenzend aan het water. Gaat om zomer 2020 ivm nieuwbouw.

Aanleg houten terras

Ik wil in mijn achtertuin een houten terras, bijvoorbeeld hardhout, van 20 m2 aan laten leggen. De tuin is al helemaal leeg en voorzien van egalisatie zand.

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een dode boom in mijn achtertuin. De boom heeft een diameter van 40 cm en is ongeveer 7-8 meter lang.

Tuin uitgraven 15cm en opvullen met straatzand

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven en ophogen met zand. Het gaat om 50 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven/opgevuld. De tuin is te bereiken via een tuindeur van 1 meter breed.

Tuinaanleg nieuwbouw

De achtertuin bij een nieuwbouwwoning, die goed te bereiken is, wil ik graag aanpakken. De tuin is ongeveer 30 m2 groot en er zal een deel bestrating en een del kunstgras geplaatst moeten worden. Verder wil ik in de hoeken border zodat ik beplanting kan plaatsen. De tuin dient nog wel te worden geëgaliseerd.

Werkzaamheden in binnentuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn binnentuin, oppervlak 40 m², een aantal werkzaamheden kan uitvoeren. Het betreft: - 20 m² tegels schoonmaken - 20 m² opnieuw beplanten - Laurierboom naast tuinhuis verwijderen en afvoeren - Houten tuinhuis met houtrot repareren of eventueel vervangen

Vlonder aanleggen (dakterras)

Ik zoek een timmerman die ons dakterras kan vervangen. Het gaat om een terras van 44 m2 boven de 3e verdieping. Het terras is goed bereikbaar. We willen dit doen met hardhouten planken (eg bankirai), maar kunnen deze zelf ook inslaan. Verder bespreek ik graag met de timmerman wat er exact moet gebeuren.

Steigerhouten terras aanleggen

Ik zoek een timmerman die in de achterzijde van mijn tuin een verhoogde houten steiger/terras kan realiseren. Het terras moet ± 24 m² (6m breed bij 4 meter diep) groot worden. Voordat het terras gemaakt/geplaatst kan worden dient er een huidige boom/stronk iets ingekort te worden. Optioneel willen we rechtsachter ook een tuinhuis laten bouwen (2m breed bij 2m diep). De tuin is goed bereikbaar. Verdere zaken bespreek ik met de timmerman/hovenier.

Achtertuin egaliseren en bestraten en nieuwe schutting

Ik wil mijn achtertuin opnieuw egaliseren en bestraten en nieuwe schutting plaatsen 6m lang. Tuin is 24m. Betonnen tegels van 30x30 al aanwezig.

Houten terras leggen

I'm looking to put new wooden floor on my terrace: - 12 square meters - Current concrete tiles are not levelled Op het dakterras liggen nu tegels die niet volledig recht liggen. Dit zal goed gelegd moeten worden daar op wil ik graag een houten terras laten maken. De oppervlakte is 12 m2.

Tuin renoveren

Door een verzakking wil ik mijn tuin ophogen en opnieuw betegelen met de bestaande tegels. De tuin zelf is 53 m2.

Conifeer kappen

Er zijn 2 coniferen uit gegroeid tot grote bomenkap ongeveer 6 mtr. Ik ontvang graag een offerte voor het kappen van deze 2 bomen.

Kappen van boom

Ik wil een 16 meter hoge boom graag laten verwijderen. Ik heb al een vergunning. Afvoer moet door mijn woning heen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Onderhoud stadstuin

Ik zou graag een prijsopgaaf ontvangen voor 2 x per jaar tuinonderhoud, voor- en najaar. De stadstuin is zo'n 100 m2 groot.

Tuin egaliseren, bestraten en grasmatten aanleggen

Ik wil een tuin (300m2) deels laten bestraten (100m2). Levering tegels en soort in overleg. Huidige situatie betreft zandgrond dat egalisatie nodig heeft. Overige deel moet bedekt worden met graszoden.

Tuin egaliseren en leggen graszoden

Onze tuin is al voor 80% egaal maar moet nog voor de overige 20% afgemaakt worden. Daarna moet er voor ongeveer 60m2 graszoden worden gelegd.

Kunstgras leggen

Graag de prijs van ongeveer 33m2 kunstgras leggen en egaliseren. De tuin wordt op dit moment volledig leeggehaald zodat men kan beginnen.

Tuin egaliseren en opnieuw inrichten inclusief bestraten

We willen onze huidige tuin met veel onkruid graag opnieuw inrichten. Het is een tuin van ongeveer 4,7 m breed en 12 meter diep. We willen een combinatie van een terras met tegels, een paadje naar de achterkant en aan weerszijden van het pad respectievelijk een stukje gras en een stukje voor bloemen, planten en kruiden. Ik ontvang graag offertes inclusief leeghalen van de tuin en afvoeren en leveren tegels en overige materialen.

Tuinhuis en bestrating aanleggen

Wij willen graag enkele werkzaamheden laten verrichten in onze tuin van 70 m2: - aanleg tuinhuis/schuur. Deze zal ongeveer 3 meter breed en 2 meter diep moeten worden. Voorkeur gaat uit naar hout maar wij staan open voor advies. Er zal hier ook water aan-en afvoer en elektriciteit aangesloten moeten worden voor de wasmachine - aanleg terras van ongeveer 3 bij 2 meter en een pad van ongeveer 6 meter lang - inrichting border - herbestrating terras. Dit terras is ongeveer 18 m2 groot

Coniferen stronken verwijderen en afvoeren

Ik wil 6 tot 8 coniferen stronken in mijn achtertuin weg laten halen en afvoeren.