Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

15412 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg bij een nieuw huis, schuttingen plaatsen bij 9 nieuwbouwwoningen, verontreinigde grond saneren, verhogen van beschoeiing en talud, complete renovatie van dakterras, tuinaanleg aan de voorkant en achterkant, tuin aanleggen, visvijver aanleggen, tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen, nieuwe tuin aanleggen, drainage aanleggen in weiland, nieuwe tuin aanleggen, tuin herbestraten met nieuwe tegels, tuin ontwerpen en aanleggen, inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Twee bomen omzagen en afvoeren

In onze achtertuin staan 2 oude en bijna kale coniferen die door de sneeuw topzwaar zijn geworden. Eén boom staat nu schuin en dreigt tegen de woning van de achterburen te vallen. We willen beide bomen op korte termijn laten omzagen en afvoeren. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Esdoorn kappen

Een ongeveer 15 meter hoge esdoorn kappen in de achtertuin. Niet bereikbaar met hoogwerker dus dat wordt klimmen. Het hout hoeft niet afgevoerd te worden. De stronk mag net boven de grond afgezaagd te worden.

Tuinhekken plaatsen

Ik wil dat er een schutting wordt geplaatst met 2 betonnen stutten op de hoeken. Verder moet er een tuindeur aan de straatkant komen. Het zijn schuttingen met verticale planken. Het gaat om 10 meter straatkant, 5,5 meter kopse kant en 3 meter aan de tuinzijde met de buren. De schutting dient 1,80 meter hoog te worden. Ik wil dat de schutting van hout is.

Schutting plaatsen

Ik wil dat er een schutting wordt geplaatst met 2 betonnen stutten op de hoeken. Verder moet er een tuindeur aan de straatkant komen. Het zijn schuttingen met verticale planken. 10 meter straatkant. 5,5 meter kopse kant. 3 meter tuinzijde buren. De schutting dient 1,80 meter hoog te worden. Ik wil dat de schutting van hout is.

Tuinhuis Clematis monteren

Ik wil graag een tuinhuis gaan kopen en het in onze tuin laten monteren. De ondergrond bestaat uit tuintegels. Het betreft het tuinhuis Clematis met overkapping, met de maat 427 x 300 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Schutting met BPC composiet leveren en plaatsen

Ik wil tussen 2 schuren een BPC composiet schutting laten plaatsen van 447 cm lang en 180 cm hoog. Bij de schuren moet aan elke kant een poortdeur gemonteerd worden. Ik haal zelf de oude schutting weg. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor de levering en montage. Ik wil beslist een BPC (Bamboo Plastic Composiet) composiet, en géén WPC composiet!

Houten vlonders op balkon aanleggen

Op 12 februari verhuizen wij naar de 12de verdieping. We hebben een balkon van 12 meter lengte en 1.84 meter breedte. We willen graag een houten terras, hart hout of Europees hout, afhankelijk van kosten. We zouden graag tussen 12 feb - 1 maart het terras laten betimmeren. Kunt u ons een offerte doen toekomen van materiaal, inclusief leggen. Er liggen nu tegels op, stoeptegels, en deze halen we weg. We zouden de planken graag in de lengte laten leggen.

Schutting plaatsen

Ik heb een tuin van zo'n 15 meter bij 4 meter die een schutting nodig heeft aan de achterkant en de rechterkant.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De tuin is ongeveer 15 bij 6 meter en het gaat alleen om de achterkant (3 meter en er staat al een deur) en de rechterzijde van de tuin (links staat al een schutting). Het hoeft geen bijzondere schutting te zijn, het gaat vooral om de afscheiding met de buren en om niet te veel inkijk te hebben. Kunt u mij een schatting van kosten voor deze schutting geven?

Tuin bestraten met grijze tegels

Mijn tuin is 32 m2 en deze wil ik opnieuw bestraten met grijze tegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm. Wat zijn hiervan de kosten?

Boomstronken verwijderen

Twee boomstronken verwijderen en aantal tegels weer recht leggen. Locatie is redelijk bereikbaar. Eventueel met afvoeren dit ligt aan de meerprijs.

Tuindeur ophangen met palen in beton

Een tuindeur ophangen inclusief het plaatsen van het hang- en sluitwerk. De houten palen in beton zetten. Artikel nr S22142. De oude deur haal ik zelf weg. De nieuwe deur en de palen zijn van hout. Wat kost dit?

Tuinvijver lenteklaar maken

Wij hebben een verwaarloosde vijver, driehoekig 5 bij 5 bij 5 meter gemiddeld 50 centimeter diep. Wij willen deze graag om laten zetten naar een normale tuinvijver. De klant wil graag contact met de vakman voor de vakman een offerte opstelt.

Metamorfose in tuin

20 vierkante meter tuin ongeveer helft betegelen andere helft is al een soort verenda coniferen allemaal rondom weghalen, waarvan 1 grote boom is geworden in de hoek. Ik vroeg mij af hoeveel dit ongeveer zou kosten.

Hek plaatsen

4 meter hek

Betongaas schutting laten plaatsen

Een beton gaas schutting van 11,30 meter lang van verzinkt gaas met 10 cm maaswijdte en hardhouten palen.

Betongaas schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een betongaas schutting over ongeveer 11.30 meter van verzinkt gaas van kleine gaatjes met hardhouten of betonnen palen. Hoor graag van u.

Tuin herinrichten

Achtertuin (zuidzijde) Ophogen ondergrond Bestrating vernieuwen Erfafscheiding vernieuwen (laag hekwerk) beplanting kan directe inkijk verminderen) Voorstel doen voor beplanting Creëren beschut terras Uitzicht vanuit huis bewaren (richting sloot) Gevelttuin voorzijde (noorden): Voorstel voor beplanting Zijtuin (oosten): Vorstelijk beplanting Erfafscheiding laag

Boom in eigen tuin kappen

Verwijderen van boom inclusief wortel in tuin. Vervolgens tegels van gangpad direct naast de boom recht leggen. Omtrek boom is ca. 30 cm betreft een lindeboom met breed blad. Staat in voortuin. Lengte boom is ca. 8 meter. Vergunning van gemeente voor 'Doen vellen van houtopstand' reeds ontvangen eind juni 2017.

Sloot handmatig uitbaggeren

Betreft een sloot op een volkstuincomplex; ongeveer 20 meter lang en 1,5- 2 meter breed. Er is geen elektriciteit en geen ruimte voor materieel dus het moet met de hand en een ouderwetse baggerbeugel gebeuren. Mijn voorgangers hebben het baggeren jarenlang verwaarloosd dus er ligt een dikke sliblaag van tientallen centimeters. Het kan vanaf de oever gedaan worden. De meeste waterplanten zijn eruit getrokken maar er staan er wel nog een paar.

Boom snoeien

Ik wil graag een boom van ongeveer 10 meter hoog laten snoeien in de achtertuin. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte (wel apart vermeld).

Tuin aanleggen

De tuin is ongeveer 40 m2 groot en dient 10 cm opgehoogd te worden. Hierna wil ik graag grote lichtgrijze betontegels laten plaatsen en 8 kunststof of houten schuttingsdelen. De tuin is goed bereikbaar en het puin dient te worden afgevoerd.

Tuin opnieuw tegelen en schutting plaatsen

De achtertuin van ongeveer 20 m2 moet worden geëgaliseerd en dan opnieuw betegeld. Er zal ook een houten schutting van 1.80 meter geplaatst moeten worden. De voortuin is 4.80 bij 2.20 meter. Hier zal er betegeld moeten worden en een laag hekje of sierhek geplaatst. Daar ontvang ik graag advies over.

Tuinpoort plaatsen

Wij willen graag een poort tussen onze achtertuin en inrit. Het gaat om een breedte van 1.84 meter en 1.70 meter hoogte. De ondergrond is van beton en montage links is aan een grote container, schuur, en rechts aan betonnen muur. Het mag een modern hekwerk zijn, grijs, dat ook open oogt. Graag ontvang ik een offerte inclusief montage.

Tuin laten aanleggen

Tuin aanleg van ongeveer 50m2