Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

16645 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Vlonderterras (2x)

Wij willen 2 vlonder-terrassen (12 m2 + 18 m2), in glad hoge kwaliteit hardhout. Ter vervanging van bestaande tuintegels. Beiden op BG.

Plaatsen van twee meerpalen

Ik heb een plek voor een boot naast mijn huis en zou daarvoor 2 meerpalen met een horizontale paal willen plaatsen. Het water is ongeveer 2 meter diep, maar hoe diep het de grond in moet durf ik niet te zeggen. Het moet waarschijnlijk via het water geplaatst worden en dat zou moeten lukken.

Vlonder + kunstgras

Hi, Wij willen graag een houten vlonder van ±9m2 aanleggen met daarvoor kunstgras met een oppervlakte van ±18m2

Terras aanleggen

Ik wil achter in de tuin een terras laten aanleggen , grond moet gelijk worden gemaakt egaliseren, teras 8 x 2, Tegels leggen. De tegels mogen meegenomen worden in de offerte

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen graag een verwilderde volkstuin laten renoveren. Er zijn paden met stenen en een aantal heggen die overwoekerd zijn met planten en onkruid. In de plaats willen we plat gras en kleine padjes en ervoor zorgen dat de buitenste hekken meer planten hebben voor de privacy. Oppervlakte is ongeveer 175 m2

Tuin betegelen 40 m2 in stadstuin Amsterdam

Ongeveer 35 m2, betontegels, 60/60 deels patroon deels grijs. Stuk ophoging

Tuin renovatie

Graag willen een vrijblijvende offerte of een afspraak. In de bijlage een simpele layout van ons gewenste ontwerp.

Tuin uitruimen

Ik wil graag het grind en de tegels uit mijn tuin, zodat ik graszoden en twee fruitbomen kan plaatsen en klein deel opnieuw tegelen. Er is geen achteruitgang in de tuin. Alleen ingang door fietsenstallingen. Zie foto Graag opgave voor leeghalen.

Schutting plaatsen

Ik wil graag de kosten weten voor het plaatsen van houten schuttingen (7,6 meter). Incl en excl materiaal.

Plaatsen van de schutting

Ik wil een tuin schutting laten plaatsen. Ik heb de schutting zelf al aangeschaft. Het gaat dus echt alleen om het plaatsen van de schutting. Het is een schutting van 9 m. Moet in de achtertuin geplaatst worden.

Kleine tuin aanleggen

Ik heb een ontwerp laten maken voor een kleine tuin van 25m2 en een dakterras van 18 m2. Zouden jullie binnenkort tijd hebben om dit aan te leggen en zo ja kan er een offerte opgemaakt worden? Ik 3D tekeningen en werkbeschrijving + beplantingsplan beschikbaar.

Terrassen realiseren in tuin

Mijn vrouw en ik willen onze tuin aanpakken. Deze is na de verbouwing leeg. O.a. willen we graag 2 kleine terrassen creëren, waarvan 1 licht verhoogd om de aansluiting huis/tuin te maken. 1 terras, de verhoogde, zal 5.10 m breed, bij 1.50 m worden, de andere zal 260 cm bij 450 cm worden. Wij hebben een lege tuin. Er is geen achterom aanwezig.

Schutting plaatsen

Wij willen graag aan beide zijden een schutting laten plaatsen in onze tuin. Tuin is 10,77 meter lang zonder poort.

Bamboo schutting plaatsen en tegels verzetten

Wij hebben een bamboo schutting nodig voor 3 hekken van onze nieuw bouw tuin. Er moeten ook een aantal tegels verzet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Tuinschutting zetten

Ik wil tuin schutting laten zetten. Het zijn in totaal 5 schotten 7 palen en wat daar bij hoort . Het gaat om een verzekeringskwestie.

Tuinrenovatie

Graag zouden wij onze zeer groene tuin met veel bomen van ongeveer 70 m2 iets meer naar deze tijd willen brengen. Daarom willen wij graag weten aan welke prijs wij ongeveet moeten denken als we onze tuin opnieuw in willen laten richten.

Een oude schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan vervangen. Het gaat om het afvoeren van de oude schutting en het leveren en plaatsen van een nieuwe. Het gaat om 480 en 700 cm. In het grote stuk dient ook een poort te zitten (in het midden). Bij voorkeur houten palen en schutting delen.

Terras laten aanleggen

Ik wil een terras van 8 vierkante meter aan laten leggen. Het moet worden uitgegraven en gelijk gemaakt

Boom snoeien

Wij willen graag een boom laten snoeien. Het zijn 6 stammen die samen uitgegroeid zijn als een grote pluim van ongeveer 8 meter hoog. Deze moet minstens gehalveerd worden. Afvoeren graag ook.

Terras nieuw bestraten en oude stoeptegels afvoeren

Ca. 30 m2 stoeptegels weghalen en afvoeren Grond ophogen en egaliseren Nieuwe tegels leggen, Optie tegels 40x 20x4 . Graag in overleg met de vakman

Tuinontwerp en aanleg

Voor een kleine binnentuin van 5 x 6 m zoek ik een ontwerp inclusief het aanleggen van een muurtje/plantenbak met geintegreerd bankje als afscheiding met de buren. Voor de patio moet betegeld worden en beplanting komen. Er is momenteel helemaal niets. Ook afvoergoten voor de openslaande deuren zijn nodig en indien mogelijk een vertikale tuin van ong. 30 m2 en aanleg sedum dak van 30 m2.

Hoveniersklussen in een achtertuin uitvoeren

Wij willen graag onze tuin laten renoveren. Wij zoeken iemand die ons kan helpen met de aanleg van deze tuin. Wij hebben een tuin achter onze woning van ongeveer 55 m2. Wij hebben ons huis grondig laten verbouwen en de tuin heeft hier flink onder geleden. We willen graag de tuin opnieuw betegelen, plantenbakken, een boom laten omzagen en een nieuwe boom planten. Het betegelen van de tuin gaat om zo'n 45 m2. De oude tegels moeten er eerst uit worden gehaald en de grond moet worden geëgaliseerd. Eventueel willen we ook een nieuw tuinhuis bouwen. We willen hier graag ons in laten adviseren. Als er een nieuw tuinhuis komt, dan moet het oude tuinhuis ook worden afgevoerd. Daarnaast wat betreft het omzagen van de boom: hier hebben we inmiddels een vergunning voor.

Tuinbestrating ophogen en opnieuw leggen en schutting plaatsen.

Wij willen graag een offerte voor het volgende: Achtertuin van 4,80 bij 10 meter. Bestrating dient opgehoogd en weer vlak gelegd te worden. Tevens indien het voor ons op te brengen is 5 meter coniferen van 2m50 hoog verwijderen en vervangen door schutting met tuinpoort van 2 m. hoog.

Balkon met gaas afrasteren

Ik wil graag mijn balkon laten afrasteren in verband met de veiligheid van mijn kaIk woon op drie hoog in de pijp in Amsterdam. Mijn balkon is: 6m breed, 1.40m diep, 1.50m hoog. Er zitten nu spijlers om de 20 cm, hier tussen kan de kat nog ontsnappen nu.

De tuin laten tegelen

Ik wil graag mijn tuin gedeeltelijk van 34 m2 tegels aan leggen. De tegels afmeting zijn van 60x60. De oude tegels kan ik zelf verwijderen.