Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amsterdam of directe omgeving.

15967 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin totaal renoveren, printbeton in de tuin storten, tuin leeghalen en egaliseren, beschoeiing vervangen, ophogen tuinen en brandgang (burenproject), tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden, tuin renovatie, tuin herinrichten, nieuwbouw tuin aanleggen, tuin leegruimen, bestraten en inrichten, tuin renoveren, tuin aanleggen, tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin leeghalen en egaliseren, bestraten en graszoden leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amsterdam:

Nieuwe heggen plaatsen

Door de storm van januari heb ik enorm schade aan de heggen in mijn tuin. Alle heggen moeten opnieuw gezet worden. Nieuwe heggen en nieuwe palen moeten erin komen.

Boomstronken verwijderen

Er zijn 2 bomen omgewaaid bij mijn tuinhuis op een tuinhuisjescomplex. De stronken zijn ongeveer 1.50 meter groot en dienen volledig verwijderd te worden. De stronken staan vrij en zijn goed bereikbaar. Er is geen mogelijkheid tot gebruiken van elektriciteit.

Schutting in tuin vervangen

Er moet een schutting worden vervangen. De schutting heeft een hoek. Het smalste gedeelte meet 0.75 meter en 2 meter hoog. De andere kant meet 2.50 x 2 meter. Er moet ook een gedeelte van de oude schutting worden weggehaald. Tuin is gemakkelijk bereikbaar. Wat zou de meerprijs zijn van monteren van een lichtdoorlatend materiaal bijvoorbeeld 'Tuinscherm Louvre 180 x 90 cm'. Het moet zo snel mogelijk gebeuren.

Second opinion op uitgevoerd hovenierswerk

Een hovenier uit Purmerend heeft bij ons een hardhouten schutting geplaatst en bestrating met metselwerk gedaan. Het hardhout is op veel plaatsen al snel kromgetrokken en is onder andere cementsluiter op het metselwerk gebleven. De hovenier stelt dat hout nu eenmaal een werkend product is. Wij vinden dit niet acceptabel en zoeken een erkend hovenier die onafhankelijk kan vaststellen wat hierin acceptabel is.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Wij hebben een nieuwbouwhuis waarbij de tuin nog moet worden aangelegd. Hier dient de grond te worden afgegraven en afgevoerd. Hierna zal het worden opgehoogd met zand. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De tussenwoning is goed bereikbaar.

Tuin ophogen en worteldoek leggen

De tuin is ongeveer 40 m2. Graag ophogen en worteldoek onder de tegels leggen. De oude tegels hergebruiken. Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin. Benodigdheden zullen zijn ophoogzand, worteldoek en voegzand. Periode voor 17 mei voltooien.

Tuinhekje plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen, het zijn 7 delen van 180 cm breed en 80 cm hoog + een poortje/ hekje plaatsen. 7 palen moeten er geplaatst worden. Grond waar het tuinhek geplaatst moet worden is vrij op 1 stukje na, staat nog een hekje van 170 breed cm. Ik heb a.s. woensdag 21 maart al het materiaal in huis van Praxis. Zie bijlage: offerte materiaal. NB: Bij de opties kon ik geen hoogte invullen en dat maakt misschien toch uit voor de prijs van het plaatsen.

Boomstronk verwijderen

De vorige eigenaar heeft met een vergunning de esdoorn uit de achtertuin laten kappen, dit vanwege honingzwam en gevaar voor omwaaien. De stronk is circa 60 cm diameter en zit er nog. Ik heb zelf zoveel mogelijk wortels er al omheen weggehaald. De stronk zit in een hoek tegen de muur van de achterbuurman en tegen het tuinhek met de naaste buurman. Ik wil graag dat stronk geheel verwijderd wordt, mede omdat we mogelijk ook op die plek nieuwe boom willen planten. Er is geen achterom.

Tuin betegelen en hekwerk plaatsen

Onze tuin is 100 m2 waar nu tegels en en gras ligt. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moet de tuin worden opgehoogd en geëgaliseerd. De gehele tuin wil ik dan laten tegelen. Verder dient er aan 1 zijde 6 houten schuttingsdelen met houten palen geplaatst te worden. De oude schutting zal ik zelf verwijderen. De tuin heeft geen achterom, de materialen dienen via de woning aangeleverd te worden.

Binnentuin ophogen

Wij overwegen om onze tuin te laten ophogen. Het betreft een binnentuin in Amsterdam van ongeveer 45 m2. De tuin staat bij heftige regen gedeeltelijk onder water. We hebben laatst geconstateerd dat de tuin van de buren ook wel een stukje hoger ligt, dus dat zou de verklaring kunnen zijn. Na ophogen (en egaliseren?) willen we gras en een paar planten plaatsen. Gras en planten kunnen we zelf doen, dus we zijn op dit moment alleen geïnteresseerd in de kosten van ophogen. Verder vroegen we ons af wat een geschikt moment in het jaar zou zijn op dat te laten doen. Tuin is toegankelijk via een normale deur.

Grote kastanjeboom kappen

Grote kastanjeboom in zijn geheel kappen en afvoeren. Locatie is makkelijk bereikbaar.

Tuinhekken plaatsen na verwijdering oude hekken

5 tuinhekken plaatsen en oude verwijderen

Kunstgras aanleggen en tuintrap vervangen

Ik ben op zoek naar een hovenier die mij kan helpen met het verbeteren van mijn achtertuin in de binnenstad van Amsterdam. De totale tuin is 40 m2, heeft veel schaduw en is aan de natte kant. Vorig jaar is er op circa 10m2 echt gras aangelegd. Ondergrond is zwarte grond en er zijn schaduw graszoden gebruikt. Omdat de tuin vrij vochtig is, weinig zon krijgt en het water niet zo goed weg kan is de grasmat gedurende de winter verdwenen. Graag wil ik nu kunstgras, alleen maak ik me zorgen over de afwatering. Ik zoek kunstgras dat geschikt is voor kleine kinderen om op te spelen. Daarnaast wil ik de hardhouten tuintrap die van de achterdeur naar de verlaagde tuin (-1 meter) vervangen. Zijn dit zaken waar u mij bij kunt helpen? Zoja, dan kom ik graag in contact om details te bespreken om tot een offerte te komen.

Tuinschermen plaatsen

Ik heb 2 tuinschermen en 1 tuinhek bij Gamma besteld en die wil ik laten plaatsen.

Conifeer en dode stronken verwijderen

De conifeer steekt boven een benedenhuis uit en er hangen nog wat dode stronken van een gouden regen tegenaan. Graag laat ik beide verwijderen. Rondom de tuin staat een schutting, er kan een deel verwijderd worden voor het afvoeren van het groen. Daar de conifeer scheef hangt zou ik de werkzaamheden graag snel willen laten uitvoeren.

Eigen tuinontwerp laten uitvoeren

De achtertuin is ongeveer 7 meter breed en 6 meter diep. Er is nu een gedeelte bestraat en dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast is er nog een boom aanwezig die gerooid moet worden en bamboe verwijderd. Daarna wil ik 1/3 deel van de tuin laten voorzien van een vlonder en 2/3 deel van kunstgras. De achtertuin is goed bereikbaar.

Nagenoeg complete tuin aanleggen

Graag zou ik een offerte willen voor het aanleggen van een tuin. De oude tegels zijn reeds verwijderd + de ontwerptekening is in mijn bezit. Het gaat om een te bestraten deel van maximaal 35 m2 + 2 borders/groenstroken van maximaal 8 m2. De tuin zal nog uitgegraven moeten worden + alle andere materialen kunnen direct door u geleverd worden. Bij voorkeur uit te voeren voor einde maand.

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? Ongeveer 10.5 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere, bestaande terras uitbreken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er ligt nu een stenen terras van 10,5 m2. Lager dan mijn woning. Ik zou graag het terras willen verhogen zodat ik vanuit mijn woonkamer mijn terras op het zelfde niveau op kan lopen :-) Verlengd stuk woonkamer naar buiten dus. En aan de andere kant vervolgens een trapje naar beneden richting het gras.

Houten terras bij het nieuwbouwhuis maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? Ongeveer 18 m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken terras bij nieuwbouwhuis. Grond is nog ongelijk met bouwzand.

Terras aanleggen

We willen graag een terras aanleggen bij ons nieuwe gebouwde huis. Graag willen we weten wat het verschil is in prijs tussen een houten terras en een terras met bakstenen (bijvoorbeeld Waaltjes). Het formaat is om en nabij 5,40 x 3,50 meter. Ik heb een achterom.

Tuinschutting plaatsen en terras aanleggen

Terras: 1) circa 3-4 m3 zand kruien vanaf de straat door het huis, afstand ca. 25 meter. 2) Aantrillen zand. 3) Terras van 3 x 3 meter aanleggen/betegelen met tegels van 60 x 60 cm. 4) Herstellen aangrenzende klinkerbestrating over een lengte van circa 4 m bij 30 cm. (Op foto zichtbaar betonpuin wordt al afgevoerd). 5) Schutting plaatsen over een lengte van 8.60 meter links, 1.50 meter, achter 3 meter, rechts 3 m plus extra stukje van 1.10 meter. (Schuttingdelen van 1.80 meter). Met 20 cm brede plank onder schutting, ter verhoging, over gehele lengte. De tuin heeft geen achterom dus alles moet door het huis heen.

Tuinonderhoud aan een verwilderde tuin

Mijn bejaarde benedenbuurvrouw heeft een verwilderde tuin. Deze tuin moet eens goed onderhouden worden (snoeien/rotzooi weg en wellicht wat nieuwe beplanting) Dit moet allemaal zeer eenvoudig omdat mevrouw weinig inkomen heeft. Kunt u mij eens bellen? (Ik ben de bovenbuurman en zij heeft mij gevraagd daar eens naar te kijken)

Boomstronk laten verwijderen

Het gaat om 1 boomstronk met een diameter van 55 cm in een voortuin zonder hek.

Boomstronk wegfrezen

In mijn tuin heb ik een boom laten vellen. Ik wil nu graag nog de boomstronk laten wegfrezen. De stronk is goed bereikbaar, maar de tuin heeft geen achterom. Al het materiaal en het afvoeren van het puin zal via de voordeur moeten gaan van 74 cm breed.

Tuinhek repareren of vervangen

Delen van de schutting in de tuin zijn ingestort door storm. Deze moeten gerepareerd worden. Houten palen moeten stevig in grond geplaatst. Zie twee foto's. Graag z.s.m. contact.