Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver uitbaggeren:

Vijver uitbaggeren

De natuurvijver van circa 200 m2 groot wil ik laten uitbaggeren. De vijver is redelijk goed bereikbaar, maar niet met heel groot materieel. De bagger dient te worden afgevoerd en het lek in de vijver wil ik laten dichten. Daarbij zou ik graag separaat willen weten wat de kosten zijn voor het vloeiend maken van de vijverrand.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver uitbaggeren uit heel Nederland:

Grote natuurvijver uitbaggeren

Wij hebben een natuurvijver van ongeveer 3.000 m2 die wij willen laten uitbaggeren. De vijver ligt in een bosperceel. De vijver is redelijk te bereiken, niet met heel groot materieel. De afvoer van de sliblaag gezamenlijk op te nemen welke mogelijkheden er zijn.

Vijver met sliblaag uitbaggeren

De vijver in de voortuin dient op last van het waterschap te worden geschouwd, omdat het oppervlakte water is

Vijver met sliblaag uitbaggeren

Vijver 250 m2 sliblaag circa 30 cm dik met planten verwijderen en vijverrand vloeiend maken.

Moderne siervijvers uitbaggeren

We hebben een tweetal moderne siervijvers van 1.65 x 8 meter. Na 17 jaar ligt er heel veel slib in en in een vijver krijgt de enige overgebleven 18 jaar oude karper wel erg weinig ruimte. Kan dit uitgebaggerd worden? Vijver is wel bereikbaar, niet met grote apparatuur.

Vijver uitbaggeren

Ik heb een vijver van circa 1000 m2. Daar deze een 5 jaar geleden is bijgevuld met buitenwater waarna er een enorme explosie van plantengroei ontstaan is, welke niet meer met de hand is bij te houden. Op sommige delen is het water 1.50 meter diep. Graag hoor ik de mogelijkheden en kostenplaatje voor het uit baggeren, omdat dat de enige oplossing is om van de waterplanten af te komen denk ik.

Vijver uitbaggeren

Voor een schoolopdracht moet ik een kostenplaatje maken van een dierenverblijf. We willen de ronde vijver van ongeveer 4 bij 4 uit laten graven. Deze is nu namelijk bijna dichtgegroeid met gras. De vijver is ongeveer 1 meter diep. Dit willen we dieper maken naar 1,5 meter. Ik hoop dat jullie me hierbij kunnen helpen.

Vijver uitbaggeren

Na 25 jaar heb ik een laag slib in mijn vijver, komt door blad van bomen die er langs staan. De vijver is een natuurvijver van 13 meter breed en 23 meter lang. Vijver moet opgeschoond worden.

Vijver uitbaggeren

Na ongeveer 13 jaar is het hoog tijd onze vijver eens goed onder handen te nemen. Met name het uitdiepen/uitbaggeren is hard nodig, zodat er weer vissen in onze vijver kunnen wonen. Er ligt zeil onder in de vijver. Vijver is 15 bij 13 meter. In de hele vijver ligt zeil, geen stenen of iets dergelijks.