Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amstelveen of directe omgeving.

2643 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amstelveen:

Schutting vervangen

Geachte heer, mevrouw, Ik wil een offerte vragen, het gaat om het plaatsen van schuttingen en het bijbehorende materiaal. Het gaat bij een kant om 5 schuttingen ( 1.80 m bij 1.80 m per schutting) inclusief schuttingen, palen enz.). Huidige schutting moet weggehaald worden, wie dit doet weet ik nog niet. Graag 2 offertes: 1 inclusief verwijderen en 1 zonder verwijderen. Bij de andere kant gaat alleen om het plaatsen van 5 schuttingen ( schuttingen zijn aanwezig, de oude schuttingen zijn nog goed alleen moet het goed vast gezet worden maar wel met nieuwe palen) dus hier een offerte voor alleen voor het plaatsen van 5 schuttingen + bij bijbehorende palen. De tuin is ongeveer 9 bij 1.80 m. Liever geen betonhout schutting. Graag voor ieder een aparte offerte want ik ga het met de naaste buren overleggen. Bedankt alvast.

Schutting plaatsen

Graag wil ik een schutting laten plaatsen , inclusief klein terras en verwijderen oude schuur. Oud materiaal ook graag afvoeren.

tuinaanleg

Tuin is ongeveer 400 m2 en heeft nu een betonnen onderlaag. Het is de bedoeling dat daar gras komt met een betegelt pad en een keerwand richting de buren met daarop een hek. Ook moet er een vlonder worden aangelegd bij het water

Het renoveren van een achtertuin

Wij willen graag een tuin aan laten leggen die onderhoudsvrij is. Het betreft:10.50meter schutting(rabbatdelen),met deur. Een extra trede metselen (3 meter), De tuin betegelen (met 60/60 tegels afgewisseld met klinkers. (onze oude klinkers hergebruiken) De grootte van de tuin is 50m2. Waarvan we ongeveer 30m2 tegels nodig hebben. Verder 4 leibomen (groenblijvend) en langs onze garage een afwatering van ongeveer 10m. De tuin is bereikbaar per achtertom.

Aanleggen terras

Wij hebben een nieuwbouwwoning in Amstelveen en wij willen met de tuin beginnen. Het gaat in eerste instantie om het leggen van terrassen (tegels, ~65 m2), oprit (tegels/klinker ~40 m2) en grindpaden (~16 m2). Wij hebben de tegels etc reeds aangeschaft dus het gaat puur om het aanleggen en evt aanlegmateriaal zoals opvulzand. Daarnaast ook graag het aanleggen van een (groene) haag van ongeveer 20 meter. Het uitgraven en opvullen met tuinaarde staat gepland voor eind april dus we zouden graag zsm de aanleg willen beginnen (begin/medio mei). Graag horen we of jullie geinteresseerd zijn en wat dan de vervolgstappen zijn.

Voor- en achtertuin bestraten en kunstgras leggen, plus boom verwijderen

Graag een offerte voor vervangen straatwerk aan de voorkant van de woning (ongeveer 27 m2), tegels reeds aanwezig, tevens ook het verwijderen van de boom (zie foto). De boom is ongeveer 12 meter hoog, een deel heb ik zelf al verwijderd. De stam is vrij dun en een vergunning is niet nodig. Daarna is stobbenfrezen nog nodig. Voor de achterzijde van de woning: egaliseren bodem, aanleggen 14 m2 tegels en 20 m2 kunstgras (zie foto voor bestaande situatie. Foto's en tekening zijn beschikbaar.)

Tuinhek plaatsen

Ik wil een tuinhek met poort 1 meter 80 woon in een sociale huurwoning het zijn ongeveer 9 Schoten. Tuin is al klaar voor het nieuwe hek.

Schutting zonder poort plaatsen

Ik wil graag een grenen schutting laten aanleggen van ongeveer 7 meter lang vanaf de muur aan de rechte kant (zie foto).

Nieuwe schutting plaatsen van 2e klasse

Graag laat ik de oude schutting vervangen, deze is kapot gegaan door de storm. De huidige kunnen wij verwijderen. het gaat om 3 delen van 1.80 bij 1.80 m. Nieuwe schutting wil ik van hout, niet al te prijzig, van 2e klasse. Daarnaast moeten ook 2 houten pilaren worden vervangen.

Repareren of vervangen houten schutting na stormschade

Mijn houten schutting van een totale lengte van 13 m is omgewaaid en 3 palen zijn afgebroken. De achterkant van 8 meter staat nog wel, deze kan blijven staan, maar alleen als er 3 nieuwe balken geplaatst worden. Daarnaast staat de poortdeur scheef, deze moet gerepareerd worden of vervangen. Graag wil ik weer een houten schutting. Graag 1 ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zijkant van 13 meter en 1 offerte voor het vervangen van de zijkant en de achterkant van 8 meter vervangen samen met de poortdeur.

Tuin betegelen + tuin leeghalen en nieuwe schuttingdelen plaatsen

Graag laat ik mijn tuin van ongeveer 40 m2 betegelen. De oude tegels moeten eruit, struiken aan de zijkanten moeten weg en nieuwe tegels erin. Daarnaast laat ik graag 2 panelen en de deur van mijn schutting vernieuwen.

Tuin stukje bestraat en graszoden

Onze tuin willen wij opnieuw laten bestraten en laten egaliseren, de totale tuin is 6 x 10, met de huidige tegels zal dit moeten worden bestraat, het resterende deel met graszoden.

Schutting delen vervangen

Door storm is de schutting omgewaaid . 3 schutting delen vernieuwen. *Praxis klant. Zal zelf waarschijnlijk schuttingdelen kopen

Tuin inrichten en schuur renovatie

We willen onze tuin dit jaar onder handen laten nemen en onze schuur die aan het vervallen is laten renoveren. Mijn vrouw heeft bepaalde ideeën voor de tuin en afhankelijk wat het allemaal gaat kosten wil ik dit laten doen. De tuin is maximaal 50 m2, en we willen graag eerst een tuin ontwerp laten maken.

Schutting plaatsen

Een te plaatsen schutting of schot van 2.20h x 3.00 b. onder een overkapping, deze zal vervolgens doorlopen in een te plaatsen schutting van 1.80 h x 4.00 b. Een gehele wand dus, die afloopt. Gelieve een goede prijs kwaliteitsverhouding.

nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen

Wat is uw inschatting om onze tuin op te hogen, ongeveer 36 m3 ophoogzand en 55 m3 tuinaarde. Naast bestrating, terras, oprit, afwatering, etc aanleggen. Dus helemaal compleet. De ondergrond is ruim 1,5meter zand. Ik heb zelfgemaakte concept tuintekening en situatietekening toegevoegd. Alles is goed bereikbaar. Ik zie graag uw reactie tegemoet. De tegels / klinkers gaan wij zelf aanschaffen wel zien wij graag de kosten voor het ophoogzand en tuinaarde terug in de offerte.

Terras repareren of vernieuwen

Ons terras is 20 jaar oud. 1 x gebeitst, planken liggen los en spijkers komen omhoog. het hout is slecht onderhouden en geeft veel splinters. Wat te doen, vernieuwen of laten onderhouden?

Opengraven van een geul

Ik zoek iemand voor het open graven van een geul van ongeveer 18 meter ter voorkoming van doorgroei van bamboe vanaf de buurman kant. Gaat om opsporen en weer dichten.

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Achtertuin 10 x 20 meter: Nieuw tegelpad, nieuw gazon, schaduw planten. Voortuin 6 x 3 meter: Nieuwe planten.

Stronk met diameter van 70 cm weghalen

Stronk met diameter van 70 cm weghalen. Kan een foto per whattsapp sturen.

Verwijderen stenen plantenbak en aanbrengen keraliet

Graag wil ik een gemetselde plantenbak in de voortuin laten verwijderen. De stenen moeten afgevoerd worden en de aarde moet naar de achtertuin. Graag de bakstenen die nog aan de woning vastzitten netjes afzagen. Daarna de vrijgekomen onderkant onder het raam bekleden met bordeauxrood keraliet (4.00 x 0.60 m). Graag ook ons balkon bekleden met nieuw keraliet ( 2.00 x 1.05 m), zie foto.

Stukje tuin bestraten, aanvulling op bestaande tegels

Ik wil een stukje tuin bestraten in aanvulling op bestaande tegels en fietsenrek erop plaatsen. Het gaat om het hoekje waar nu de grijze pot op staat. Het stukje is 1,5 bij 1 meter.

Boomstronk verwijderen

In onze tuin staat een stronk van een omgehakte boom die we graag verwijderd willen hebben. De diameter is ongeveer 30 cm. De bedoeling is dat er een gazon overheen komt. Niet alle wortels hoeven verwijderd te worden, zolang het gras er mooi overheen kan. Er is een tuinpoort aanwezig. In overleg kan het afgevoerd worden, afhankelijk van de kosten.

Kunststof schuttingen vervangen en monteren

Wij willen graag onze erfafscheidingen vervangen door kunststof schuttingen van per schuttingdeel (185x185 centimeter) rondom de €80,=. De kleur (antracietgrijs) moet hetzelfde blijven als de oude delen. Een afscheiding is 282 x 185 centimeter en zit vast aan schuttingpalen die aan de beide stenen muren zijn bevestigd. De middelste paal is nep en dus voor de sier. De lange afscheiding is 582,5 x 185 centimeter en heeft wel 2 middelste echte palen die echter niet ver in de grond zitten, omdat daar een afvoer aanwezig is. Ik hoop dat de bijgeleverde foto goed bij jullie over komt, anders kunt U mij eventueel bellen. Ik zie de offerte tegemoet. Ik wil graag dat er een vakman even langs komt om te kijken naar de situatie.

Vloer van composiet plaatsen in veranda

In mijn veranda wil ik 15m2 graag met composiet vloer in antraciet laten leggen.