Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amstelveen of directe omgeving.

2536 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning, zwemvijver aanleggen, achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, voor- en achtertuin renoveren, grasveld aanleggen, tuin renoveren, achtertuin aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amstelveen:

Tuin ophogen

Ik wil mijn tuin ophogen, egaliseren en opnieuw laten betegelen. De tuin moet leeggehaald worden en de schutting moet eruitgehaald worden zodat er een achterom is. De tuin is 8,5 bij 4,5 meter. Oude tegels hergebruiken.

Tuin betegelen

Hi, I have recently purchased a new house. I would need a quotation to renovate the garden with a kids friendly solution. The garden is around 80m2. First 65 and then 2 smal steps and another 15. De achtertuin is ongeveer 80 m2 groot. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin moeten worden geëgaliseerd en nieuwe tegels gelegd. De tuin is goed te bereiken.

Tuin afgraven en met tuinaarde ophogen

Tuin afgraven en aanvullen met tuinaarde, ten behoeve van graszoden. Recent zijn meerdere bomen en struiken verwijderd, inclusief de stronken. We willen hier nu gras leggen. Betreft zo'n 50 m2. Indien mogelijk ook graszoden leveren en overige tuinaarde afvoeren. Tuin is bereikbaar middels een poort. Vanaf 11 augustus kunnen de werkzaamheden zo snel mogelijk van start gaan.

Kunstgras leveren en aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van 25 m2 kunstgras. De tuin wordt momenteel schoongemaakt en geëgaliseerd met tuingrond, er zat een vijver in. Wat het kunstgras betreft gewoon de “normale” kwaliteit, niet de goedkoopste en niet de duurste. Tuinpoort entree 90 cm.

Boomwortels wegfrezen

Graag een prijs opgave voor het verwijderen van een wortelstronk van een laurierboom (doorsnee +/_ 65 cm). De zijtuin is goed bereikbaar.

Hardhouten tuinpoort laten plaatsen

Ik zoek een partij die mijn huidige tuinpoort kan vervangen voor een hardhouten poort van 140 cm breed en 180 cm hoog. De huidige poort dient verwijderd te worden.

Plaatsen van een houten schutting

Het plaatsen van twee houten schuttingen (elk 12 meter) en houten palen, om zo een tuin te creëren die verder bewerkt kan worden. Ik zou graag in overleg met de vakman kijken naar de mogelijkheden en ben uiteraard ook benieuwd hoeveel het uurloon is.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 10.81 meter. Klein stukje van 2.43 meter, inclusief toegang. Interesse in een composieten schutting of houten schutting. Oude schutting weghalen inclusief klimop. Er is een achterom.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

In onze achtertuin is op een strook van 1 bij 4 meter het bamboo afgesneden nu zal het overige nog uit de grond moeten worden gehaald, zie foto. Het gedeelte boven de grond is reeds afgevoerd. Graag zouden we deze klus zo snel mogelijk geklaard zien. De achtertuin heeft een doorgang van 1meter.

Voortuin herinrichten

- Groen haag naast de voordeur rooien en vervangen voor een zwarte grenen schuttingen van(90 haaks erop) met hardhouten palen. De schuttingen zijn elk 2 m. - Tegels verwijderen en afvoeren. - bruin/grijs grind met nidagravel/grindmatten met worteldoek. - Onder het raam oudhollandse grijze betontegels 80x80 of 60x60 (terras van 320x160). - Staptegels (oudhollandse grijze betontegels 80x80 of 60x60) naar de deur in een bocht. - Stukje haag rooien en afvoeren (overblijvende haag snoeien). - 2 berberis, 1 vuurdoorn, 1 hulst rooien en afvoeren. - Overhangende lijsterbes en onkruid eromheen rooien en afvoeren. - Naast de zijmuur van het huis een zwarte grenen schutting en hardhouten palen met 2 deuren die naar de voortuin openzwaaien incl sluitwerk leveren en plaatsen. - Voor de schutting staptegels (oudhollandse grijze betontegels 80x80 60x60) in een breedte van ongeveer 2 m. - 2 zwartgrijze polyester plantenbakken. 100x100x80: fargesia rufa. 120x50x60: fargesia robusta campbell. - 2 rozenstruiken verplaatsen (maar dat kan waarschijnlijk pas in het najaar). - beetje snoeien van de spar - haag bijsnoeien - hekje verwijderen en afvoeren

Voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen

Gaat om 90 m² tuin (schatting). Project omschrijving: in de achtertuin plus een deel van de zijtuin wil ik graag het gras vervangen en kunstgras aan laten leggen. In de achtertuin een strook aanleggen waarop BBQ en stoelen kunnen staan. Ander deel van de zijtuin plus voortuin betegelen en verhoogde borderbakken aanleggen waarin beplanting kan worden gedaan. Tevens LED verlichting in de borderbakken aanbrengen. Achtertuin heeft een achterom.

Tuinpoort met hang- en sluitwerk plaatsen

Plaatsen simpele tuinpoort (180 x 90 cm) in achtertuin. Tuinpoort moet geplaatst worden tussen coniferenhaag (links en rechts). Materialen haal ik zelf. Zonder voorwerk.

Klimopheg rechtzetten

Bij de laatste storm afgelopen winter zijn 2 hardhouten palen in onze klimopheg uit het lood gezakt. Tussen de palen bevinden zich met klimop begroeide betonmatten (trellis). Graag zouden we dit stuk met de 2 palen rechtgezet zien worden en natuurlijk met zo min mogelijk schade aan de heg! De palen staan ongeveer 1,8m naast elkaar. Er is een achterom en dit is goed bereikbaar.

Blokhut Gember plaatsen

We hebben een tuinhuis Gember 240x180 gekocht. We waren in de veronderstelling dat het icl montage was. Graag uw offerte.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Voor onze tuin zijn ze op zoek naar iemand die +/- 46 meter aan zwart Zweeds rabat schutting wil leveren en plaatsen.

Houten tuindeur en tuinhekken op maat laten maken

Ik wil een nieuwe houten tuindeur op maat laten zagen, vervolgens de scharnieren en beslag over zetten van oude deur naar nieuwe deur. Daarnaast wil ik 2 schuttingdelen repareren/vernieuwen. Deze zijn aan de onderkant gescheurd. 3 palen en onderzijde moeten verstevigd worden.

Bloembakken met stapelstenen maken

Zie bijlage 3D impressie met maten. Er is nu al rekening gehouden met de stroken in de L-vorm om de stapel stenen te plaatsen. Ik heb de stapelsteen al voor de deur staan en wil graag dat er wel al tuinaarde wordt meegenomen om de plante bakken af te vullen. 1. Ik heb een tekening met maten 2. Ik heb de maat van de stenen 3. Het gaat om 380 stenen 4. Ik heb wat extra beeldmateriaal om een goede indruk te krijgen 5. Het houten bank gedeelte ga ik zelf maken 6. Tuinaarde & lijm voor de stenen graag door de vakman meenemen

Grote beukenboom weghalen

In mijn achtertuin een grote beukenboom in zijn geheel weghalen (inclusief stronk) en afvoeren. Tuin is goed bereikbaar. Vergunning is niet nodig.

Schutting van hout met beton zetten

Het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting (6.5 a 7 meter). Inclusief de oude weghalen en afvoeren. Wij zaten te denken aan een hout met beton schutting. Hoeveel gaat dit kosten?

Backyard fences and tiles placement

I want to have street work installed in my back garden. It is 5 by 8,6 meters and must be completely paved with concret tiles of 60 by 60 cm. In the backyard the old terrace (surface 13 m2), and some bush trees arround the backyard must be removed and to be disposed of. This part must be increased and leveled. Next, a terrace of 43 m2 has to be laid with concret tiles of 60 x 60 cm. Finally, 10 meters of fence with a gate must also be installed.

Bestaande voortuin aanpassen

De vorige eigenaar had al een prachtige voortuin. Wij willen dit zo veel mogelijk behouden, maar het iets praktischer maken: Als je voor het het huis staat zouden wij graag aan de rechterkant een hoge heg willen plaatsen. Hierachter zouden wij graag een klein overdekt bestraat stuk willen hebben wat plaats zou moeten bieden aan: 3 containers, een scooter en een fiets. Zie bijgaande 3 foto. Graag zou ik hier een offerte voor willen ontvangen. De voortuin is ongeveer 5 bij 6 meter.

Schuttingen in de tuin laten plaatsen

De schuttingen in de tuin zijn bijna omver gewaaid en staan nu krom in de grond, de palen en de schuttingen zijn niet kapot gegaan ze moeten opnieuw recht gezet worden en heel stevig omdat ze niet stevig in de grond zitten (er is geen beton voor gebruikt). Het gaat om 5 schuttingen van 180 bij 180 in totaal. Ik heb een poort en achterom. Het scharnier van de poort is stuk maar de poort zelf is heel. De schuttingen moeten alleen goed gezet worden. De palen moeten aan de bovenkant vastgezet worden. De palen waren niet met beton gegoten en dat zou ik eventueel willen laten doen.

Complete renovatie van de tuin

De achtertuin van mijn hoekwoning bestaat nu uit enkel gras en is verouderd, we willen een combinatie van siertegels en gras, de totale omvang van de tuin is 40 m2, we zouden op 20 m2 nieuwe grasmatten willen en dan de resterende 20 m2 met siertegels van 50 cm bij 50 cm per stuk. Ook zouden we een afdak willen laten bouwen bij de schuur van ongeveer 6 m2. Ik hoor graag met welke kosten ik rekening kan houden en in welke periode het het beste is om de renovatie te starten. De tuin is via een achterom bereikbaar. Alvast bedankt voor de reactie.

Voorbereiden grond voor schutting en grote stronk verwijderen

Voor het plaatsen van een schutting met betonpalen kwamen de vakmensen teveel wortels tegen van oude bomen en ernaast gelegen gemeentestruiken. Over een lengte van 15m x 50cm strook grond. Tevens staat er nog een oude coniferenstronk 50 cm doorsnee die weg moet.

Schutting met antraciet palen plaatsen

In de offerte graag de afmetingen specificeren i.v.m. het delen van de kosten met de buren. Schermen 180x180cm Recht met 21 planken waarvan 2 horizontale. Grenen geïmpregneerde schuttingplanken Combi-betonpalen 1 Hoekpaal. Betonplaten, semi glad zonder motief. Alle montage materialen geel verzinkt. Incl. Het plaatsen van de schutting. Incl. Pasvak op maat maken. Beton kleur antraciet.