Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amstelveen of directe omgeving.

2650 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amstelveen:

Repareren of vervangen houten schutting na stormschade

Mijn houten schutting van een totale lengte van 13 m is omgewaaid en 3 palen zijn afgebroken. De achterkant van 8 meter staat nog wel, deze kan blijven staan, maar alleen als er 3 nieuwe balken geplaatst worden. Daarnaast staat de poortdeur scheef, deze moet gerepareerd worden of vervangen. Graag wil ik weer een houten schutting. Graag 1 ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zijkant van 13 meter en 1 offerte voor het vervangen van de zijkant en de achterkant van 8 meter vervangen samen met de poortdeur.

Tuin betegelen + tuin leeghalen en nieuwe schuttingdelen plaatsen

Graag laat ik mijn tuin van ongeveer 40 m2 betegelen. De oude tegels moeten eruit, struiken aan de zijkanten moeten weg en nieuwe tegels erin. Daarnaast laat ik graag 2 panelen en de deur van mijn schutting vernieuwen.

Tuin stukje bestraat en graszoden

Onze tuin willen wij opnieuw laten bestraten en laten egaliseren, de totale tuin is 6 x 10, met de huidige tegels zal dit moeten worden bestraat, het resterende deel met graszoden.

Schutting delen vervangen

Door storm is de schutting omgewaaid . 3 schutting delen vernieuwen. *Praxis klant. Zal zelf waarschijnlijk schuttingdelen kopen

Tuin inrichten en schuur renovatie

We willen onze tuin dit jaar onder handen laten nemen en onze schuur die aan het vervallen is laten renoveren. Mijn vrouw heeft bepaalde ideeën voor de tuin en afhankelijk wat het allemaal gaat kosten wil ik dit laten doen. De tuin is maximaal 50 m2, en we willen graag eerst een tuin ontwerp laten maken.

Schutting plaatsen

Een te plaatsen schutting of schot van 2.20h x 3.00 b. onder een overkapping, deze zal vervolgens doorlopen in een te plaatsen schutting van 1.80 h x 4.00 b. Een gehele wand dus, die afloopt. Gelieve een goede prijs kwaliteitsverhouding.

nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen

Wat is uw inschatting om onze tuin op te hogen, ongeveer 36 m3 ophoogzand en 55 m3 tuinaarde. Naast bestrating, terras, oprit, afwatering, etc aanleggen. Dus helemaal compleet. De ondergrond is ruim 1,5meter zand. Ik heb zelfgemaakte concept tuintekening en situatietekening toegevoegd. Alles is goed bereikbaar. Ik zie graag uw reactie tegemoet. De tegels / klinkers gaan wij zelf aanschaffen wel zien wij graag de kosten voor het ophoogzand en tuinaarde terug in de offerte.

Terras repareren of vernieuwen

Ons terras is 20 jaar oud. 1 x gebeitst, planken liggen los en spijkers komen omhoog. het hout is slecht onderhouden en geeft veel splinters. Wat te doen, vernieuwen of laten onderhouden?

Opengraven van een geul

Ik zoek iemand voor het open graven van een geul van ongeveer 18 meter ter voorkoming van doorgroei van bamboe vanaf de buurman kant. Gaat om opsporen en weer dichten.

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Achtertuin 10 x 20 meter: Nieuw tegelpad, nieuw gazon, schaduw planten. Voortuin 6 x 3 meter: Nieuwe planten.

Stronk met diameter van 70 cm weghalen

Stronk met diameter van 70 cm weghalen. Kan een foto per whattsapp sturen.

Verwijderen stenen plantenbak en aanbrengen keraliet

Graag wil ik een gemetselde plantenbak in de voortuin laten verwijderen. De stenen moeten afgevoerd worden en de aarde moet naar de achtertuin. Graag de bakstenen die nog aan de woning vastzitten netjes afzagen. Daarna de vrijgekomen onderkant onder het raam bekleden met bordeauxrood keraliet (4.00 x 0.60 m). Graag ook ons balkon bekleden met nieuw keraliet ( 2.00 x 1.05 m), zie foto.

Stukje tuin bestraten, aanvulling op bestaande tegels

Ik wil een stukje tuin bestraten in aanvulling op bestaande tegels en fietsenrek erop plaatsen. Het gaat om het hoekje waar nu de grijze pot op staat. Het stukje is 1,5 bij 1 meter.

Boomstronk verwijderen

In onze tuin staat een stronk van een omgehakte boom die we graag verwijderd willen hebben. De diameter is ongeveer 30 cm. De bedoeling is dat er een gazon overheen komt. Niet alle wortels hoeven verwijderd te worden, zolang het gras er mooi overheen kan. Er is een tuinpoort aanwezig. In overleg kan het afgevoerd worden, afhankelijk van de kosten.

Kunststof schuttingen vervangen en monteren

Wij willen graag onze erfafscheidingen vervangen door kunststof schuttingen van per schuttingdeel (185x185 centimeter) rondom de €80,=. De kleur (antracietgrijs) moet hetzelfde blijven als de oude delen. Een afscheiding is 282 x 185 centimeter en zit vast aan schuttingpalen die aan de beide stenen muren zijn bevestigd. De middelste paal is nep en dus voor de sier. De lange afscheiding is 582,5 x 185 centimeter en heeft wel 2 middelste echte palen die echter niet ver in de grond zitten, omdat daar een afvoer aanwezig is. Ik hoop dat de bijgeleverde foto goed bij jullie over komt, anders kunt U mij eventueel bellen. Ik zie de offerte tegemoet. Ik wil graag dat er een vakman even langs komt om te kijken naar de situatie.

Vloer van composiet plaatsen in veranda

In mijn veranda wil ik 15m2 graag met composiet vloer in antraciet laten leggen.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik ben opzoek naar iemand die de huidige tuin tegels verwijdert en eventueel afvoert. Vervolgens wil ik de tuin laten egaliseren en nieuwe tegels erin leggen. Deze wil ik het liefst vierkant en groot. Het gaat om 20 m2. Achterom is er een poort aanwezig. De materiaal- afvoer- en arbeidskosten graag apart vermeld.

Bomen laten kappen

Graag willen wij 2 bomen laten kappen in onze achtertuin. Deze 2 bomen zijn aan elkaar gegroeid, ongeveer 12 meter.

Tuin renovatie

Ik wil 49 m2 tuin laten renoveren. Het moet opnieuw betegeld worden, ik wil een luifel plaatsen en kunstgras aanleggen. Graag zo snel mogelijk!

Gras en aarde vervangen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor: - Afgraven tuinaarde en opvullen met verse tuinaarde. De bedoeling is om hier zelf kleine/lage planten/bloemen in te zetten. Zeker geen bomen o.i.d. Het gaat hier om twee stroken van ongeveer 1,20 x 9,30 meter en 0,80 x 10 meter. - Vervangen van gras inclusief weghalen oude gras en aarde en vernieuwen grond hieronder. Dit zijn 2 delen van ongeveer 7,50 x 1,80 meter en 7,50 x 3,70 meter.

Buxushaag verwijderen en snoeiwerk verrichten

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een buxushaag van ongeveer 8 meter lang en 60 cm hoog. Daarnaast moeten de coniferen en taxushaag gesnoeid worden. Dit alles moet plaatsvinden in de voortuin.

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Ik wil een buxushaag laten verwijderen vanwege buxusmot in de zij- en voortuin van een hoekwoning. De haag is ongeveer 25 meter lang en 1 meter hoog. Het groen zal daarna ook afgevoerd moeten worden.

Tuin egaliseren, waterafvoer verbeteren en deel schutting terugplaatsen

Onze tuin van 6x6 meter graag ophogen, egaliseren, en waterafvoer verbeteren (middels grindputten oid). Straat moet worden aangemaakt en schutting is deels verwijderd ivm plaatsen uitbouw. Dit moet weer worden hersteld. Tegels heb ik in mijn bezit. Ophogen is een eventuele optie.

Tuin afgraven en bestraten

Onze tuin van 25m2 willen wij graag af laten graven om vervolgens te laten bestraten. Het is een grindtuin geweest die deels al is afgevoerd. Voor wat betreft de bestrating willen we 4 gewone stoeptegels van 30x30 gecombineerd met Donkerrode Waaltjes.

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Er moet een houten schutting van ongeveer 11 meter komen. Daarnaast moet er gras gelegd worden, een boompje worden verwijderd en nog wat werkzaamheden. Deze werkzaamheden bespreek ik met de hovenier. De tuin is 30 m2 groot.