Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amstelveen of directe omgeving.

2640 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amstelveen:

Stronk met diameter van 70 cm weghalen

Stronk met diameter van 70 cm weghalen. Kan een foto per whattsapp sturen.

Verwijderen stenen plantenbak en aanbrengen keraliet

Graag wil ik een gemetselde plantenbak in de voortuin laten verwijderen. De stenen moeten afgevoerd worden en de aarde moet naar de achtertuin. Graag de bakstenen die nog aan de woning vastzitten netjes afzagen. Daarna de vrijgekomen onderkant onder het raam bekleden met bordeauxrood keraliet (4.00 x 0.60 m). Graag ook ons balkon bekleden met nieuw keraliet ( 2.00 x 1.05 m), zie foto.

Stukje tuin bestraten, aanvulling op bestaande tegels

Ik wil een stukje tuin bestraten in aanvulling op bestaande tegels en fietsenrek erop plaatsen. Het gaat om het hoekje waar nu de grijze pot op staat. Het stukje is 1,5 bij 1 meter.

Boomstronk verwijderen

In onze tuin staat een stronk van een omgehakte boom die we graag verwijderd willen hebben. De diameter is ongeveer 30 cm. De bedoeling is dat er een gazon overheen komt. Niet alle wortels hoeven verwijderd te worden, zolang het gras er mooi overheen kan. Er is een tuinpoort aanwezig. In overleg kan het afgevoerd worden, afhankelijk van de kosten.

Kunststof schuttingen vervangen en monteren

Wij willen graag onze erfafscheidingen vervangen door kunststof schuttingen van per schuttingdeel (185x185 centimeter) rondom de €80,=. De kleur (antracietgrijs) moet hetzelfde blijven als de oude delen. Een afscheiding is 282 x 185 centimeter en zit vast aan schuttingpalen die aan de beide stenen muren zijn bevestigd. De middelste paal is nep en dus voor de sier. De lange afscheiding is 582,5 x 185 centimeter en heeft wel 2 middelste echte palen die echter niet ver in de grond zitten, omdat daar een afvoer aanwezig is. Ik hoop dat de bijgeleverde foto goed bij jullie over komt, anders kunt U mij eventueel bellen. Ik zie de offerte tegemoet. Ik wil graag dat er een vakman even langs komt om te kijken naar de situatie.

Vloer van composiet plaatsen in veranda

In mijn veranda wil ik 15m2 graag met composiet vloer in antraciet laten leggen.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik ben opzoek naar iemand die de huidige tuin tegels verwijdert en eventueel afvoert. Vervolgens wil ik de tuin laten egaliseren en nieuwe tegels erin leggen. Deze wil ik het liefst vierkant en groot. Het gaat om 20 m2. Achterom is er een poort aanwezig. De materiaal- afvoer- en arbeidskosten graag apart vermeld.

Bomen laten kappen

Graag willen wij 2 bomen laten kappen in onze achtertuin. Deze 2 bomen zijn aan elkaar gegroeid, ongeveer 12 meter.

Tuin renovatie

Ik wil 49 m2 tuin laten renoveren. Het moet opnieuw betegeld worden, ik wil een luifel plaatsen en kunstgras aanleggen. Graag zo snel mogelijk!

Gras en aarde vervangen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor: - Afgraven tuinaarde en opvullen met verse tuinaarde. De bedoeling is om hier zelf kleine/lage planten/bloemen in te zetten. Zeker geen bomen o.i.d. Het gaat hier om twee stroken van ongeveer 1,20 x 9,30 meter en 0,80 x 10 meter. - Vervangen van gras inclusief weghalen oude gras en aarde en vernieuwen grond hieronder. Dit zijn 2 delen van ongeveer 7,50 x 1,80 meter en 7,50 x 3,70 meter.

Buxushaag verwijderen en snoeiwerk verrichten

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een buxushaag van ongeveer 8 meter lang en 60 cm hoog. Daarnaast moeten de coniferen en taxushaag gesnoeid worden. Dit alles moet plaatsvinden in de voortuin.

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Ik wil een buxushaag laten verwijderen vanwege buxusmot in de zij- en voortuin van een hoekwoning. De haag is ongeveer 25 meter lang en 1 meter hoog. Het groen zal daarna ook afgevoerd moeten worden.

Tuin egaliseren, waterafvoer verbeteren en deel schutting terugplaatsen

Onze tuin van 6x6 meter graag ophogen, egaliseren, en waterafvoer verbeteren (middels grindputten oid). Straat moet worden aangemaakt en schutting is deels verwijderd ivm plaatsen uitbouw. Dit moet weer worden hersteld. Tegels heb ik in mijn bezit. Ophogen is een eventuele optie.

Tuin afgraven en bestraten

Onze tuin van 25m2 willen wij graag af laten graven om vervolgens te laten bestraten. Het is een grindtuin geweest die deels al is afgevoerd. Voor wat betreft de bestrating willen we 4 gewone stoeptegels van 30x30 gecombineerd met Donkerrode Waaltjes.

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Er moet een houten schutting van ongeveer 11 meter komen. Daarnaast moet er gras gelegd worden, een boompje worden verwijderd en nog wat werkzaamheden. Deze werkzaamheden bespreek ik met de hovenier. De tuin is 30 m2 groot.

Tuin renoveren

We hebben een ontwerp voor onze tuin (van een nieuw maar bestaand huis) en dit willen we laten uitvoeren. Met sommige onderdelen kunnen we zelf helpen bijv plaatsen schutting of leeghalen bestaande tuin - samen met jullie. We hebben in de bestaande tuin alleen 1 boom die we willen houden. Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten? Onze tuin is 10,5 m lang waarvan een deel een schuurtje. We hoeven geen peperdure bestrating. We hebben nog meer foto’s van de bestaande situatie maar kunnen die niet uploaden (we hebben het ontwerp wel bijgevoegd).

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen i.v.m. het plaatsen van tegels. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Tuin egaliseren

Ik heb de (achter)tuin opgehoogd, echter egaliseren lukt mij niet. Ik zou deze graag geëgaliseerd willen hebben in verband met het aanleggen van graszoden. Kunt u voor mij een offerte opstellen voor het egaliseren van de tuin, 92 m2, met daarbij een meerprijs voor het aanleggen van graszoden? Ik wil hierbij graag schaduwgras.

Houten schutting inclusief poort verwijderen, afvoeren en plaatsen

Ik wil mijn schutting verwijderen, afvoeren en een nieuwe hardhouten schutting plaatsen. Dit is inclusief poort. De schutting moet 21 meter lang worden en de poort 1,1 meter. De hoogte moet 2 meter zijn.

Tuin renoveren en inrichten

We willen onze tuin renoveren en zijn vooral op zoek naar een tuin die meer rust uitstraal en strakker is. We denken iig aan een planten plan met maar een paar soorten planten die ook bloeien en (deels) groen blijven in de winter. We denken ook aan een bak aan de linker zijde van de achtertuin. En we zoeken een manier om de containers op een natuurlijke wijze meer aan het oog te onttrekken (dus niet houten bekisting eromheen). En verder andere elementen die de tuin kunnen verbeteren. De betegeling willen we niet aanpassen Afmeting voor: 6 x 5,5 meter Afmeting achter: linker zijde 5,5 meter en rechter zijde 10,5 m (loopt aan de achterkant schuin weg)

Tuin afgraven

Ik wil graag de voortuin laten afgraven zo’n 25 cm naar oppervlakte is het 35 vierkante meter. Vanaf de straatkant is het makkelijk om met de knijper wagen de tuin te bereiken, is dit mogelijk?

Poortdeuren plaatsen

Voor mijn tuin en die van de buurman wil ik een offerte aanvragen voor het leveren en plaatsen van een houten poortdeur inclusief sluitwerk. Daarnaast dient er ook nog een schuttingsdeel van 1.30 meter breed en 90 cm hoog geplaatst te worden.

Achtertuin renovatie

I would like to renovate my garden / back yard which is around 60 m2 . *tiles need to be changed 30 m2. *need to plant new grass 30 m2. Need to renovate the fences . Remove the old shed and place a new smaller one. Ik wil graag mijn achtertuin renoveren. De tuin is 60 m2 groot en heeft een achterom. Er is een deel van 30 m2 bestraat. Hier wil ik graag nieuwe tegels laten leggen. Verder dient er 30 m2 nieuw gras geplaatst worden. Voor de schutting en de schuur zou ik graag advies willen hebben. De oude schuur wil ik laten vervangen door een smallere schuur.

Achtertuin verhogen met zandzuiger

Ik wil onze tuin verhogen. Tuin oppervlakte totaal is 10x 4.5. Terras oppervlakte is 3 x 4,5 en dient te worden verhoogd met ong. 5 cm. Andere gedeelte is hoogte verschil waarvan ik bepaalde optie wil horen hoe dit evt verhoogd kan worden. Zie foto. Klus gewenst met zandzuiger.

Backyard renovation

I would like to redesign and construction of our backyard nearly 5 x 9 m2. I want to know what the options are. Can a professional help me with this.