Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin:

Boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin

In de voor- en achtertuin staat een aantal boomstronken met een doorsnee van 40 tot 60 cm. Graag willen wij deze verwijderen zodat wij hierna kunnen tegelen. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin uit heel Nederland:

Achtertuin bestraten met keramische tegels

Terras aanleggen van 75 m2 met keramiektegels 60 x 60 van 2 cm dik . Bijna rechthoekig en randen van palissaden 15 x 15 x 60 cm glad antraciet. Voor het raam een strook van 7 m bij 60 cm en twee paden van 2,50 bij circa 80 cm breed voorzien van basaltsplit. Het gehele terras zal circa 2 cm opgehoogd moeten worden. Halverwege zal regenwaterafvoer aangelegd moeten worden, slimeline en op de regenpijp aangesloten moeten worden. Ervaring met het leggen van keramische tegels. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk (verwijderen oude bestrating, oude boomstronken en heggen) en dit mag achteraf ook afgevoerd worden.

Boomstronken verwijderen

Graag hoor ik van u of u de stronken van wat ooit coniferen waren, kunt verwijderen uit onze border. Er zijn 2 brede poorten die doorgang bieden tot de tuin. Als dit binnen uw werkzaamheden past en mogelijk is, horen wij graag wat dit gaat kosten. Goed toegankelijk allemaal.

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin graag 2 boomstronken verwijderen. Graag op een maandag langskomen. De tuin heeft een achterom.

Boomstronken verwijderen

3 boomstronken verwijderen. Gaat om de stronk van 1 oude kers ongeveer 70 cm boven de grond nu, 1 oude den stronk ongeveer 1.30 meter hoog en 1 volgens mij hazelaar ongeveer 10 cm boven de grond. Stronken staan in de achtertuin en is bereikbaar via een brandgang van 1.60 meter breed

Boomstronken verwijderen

Tweetal boomstronken in voortuin. 1 Heb ik uitgegraven en zoveel mogelijk wortels losgehaald en ander zit nog in grond. Zou deze beide graag willen laten verwijderen. Hoor graag wat mogelijkheden zijn en tegen welke prijs. Eventueel kan ik 2e boom ook als voorwerk uitgraven als dit makkelijker is. Heb meerdere beelden die ik kan sturen ter verduidelijking. Kon hier echter maar 1 beeld kwijt. Beide zijn ongeveer 35 cm. De vakman dient het puin af te voeren.

Boomstronken laten verwijderen

Er moeten een paar boomstronken verwijderd worden in de tuin. Per mail te reageren.

Stronken en oude beplanting verwijderen

Er dienen 2 boomstronken verwijderd te worden, zodat wij hierover heen kunnen tegelen. Daarnaast wil ik ook de oude beplanting laten afgraven. Dit stuk is ongeveer 13 meter lang en 50 cm breed. Het groen en de stronken dienen te worden afgevoerd.

Boomstronk verwijderen

Mijn buurman en ik hebben een aantal boomstroken in de tuin staan. Nu willen wij deze graag laten verwijderen. Het gaat hier om 2 grote boomstronken van ongeveer 40 cm, 1 kleine maar die moet nog afgezaagd worden, doen wij zelf. En nog een groene heg. Deze hebben wij nog niet verwijderd, gaat nog wel gebeuren. Hier zullen de wortels naar mijn idee ook flink zijn. In de bijlage zitten een aantal foto’s om u een beeld te geven van de situatie. Graag ontvangen wij van u een offerte, en of u nog deze week tijd heeft om deze te verwijderen.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken en eventueel wortels verwijderen. Leilindes zijn het. De tuin heeft een achterom. Stronken ook afvoeren.

Stonken verwijderen

In mijn tuin zouden 8 boomstronken verwijderd moeten worden voor het plaatsen van schuttingen en het bestraten. Het gaat om diverse diktes en 2 hele kleintjes. Op bijgaande foto's ziet u ook de boompjes waar het omgaat. Deze worden nog tot vlak boven de grond afgezaagd van te voren Graag zou ik van u een prijsopgave ontvangen. De ruimte voor de schrobbenfrees om er te komen achterom is meer dan voldoende omdat de andere kant van mijn tuin al gedaan is, hier stonden ook veel stronken, helaas is deze man ziek geworden waardoor hij het voorlopig niet meer kan doen.

Partners

Partners van Casius