Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin:

Boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin

In de voor- en achtertuin staat een aantal boomstronken met een doorsnee van 40 tot 60 cm. Graag willen wij deze verwijderen zodat wij hierna kunnen tegelen. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

Graag zouden wij 2 boomstronken laten verwijderen. Eén in de voortuin en één in de achtertuin. De stronken zijn ongeveer 30 cm hoog en dienen onder het maaiveld verwijderd te worden. De wortels hoeven niet volledig verwijderd te worden.

Boomstronken verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken kan verwijderen uit mijn tuin. De wortels van de bomen liggen vrij bloot.

Boomstronken verwijderen en frezen

Ik zoek een hovenier die een boomstronk kan verwijderen. Het gaat om een boomstronk met een diameter van ongeveer 35 cm. op de breedste kant met 4 stammetjes van 10 cm en minder, die gezaagd moeten worden (lengte +/- 1 meter, waarvan 1 iets langer) zodat de frezen zijn werk kan doen.

Boomstronken (6x) verwijderen

Er zitten 6 boomstammen in mijn tuin welke eruit moeten. Ze zijn allemaal niet zo breed, maar toch.

Verwijderen 3 boomstronken

In de achtertuin staan 3 boomstronken van ongeveer 50 cm hoog met een diameter van 20 cm. De stronken staan vrij en dienen volledig verwijderd te worden.

Afgraven van de tuin en verwijderen van boomstronken

Graag wil ik van u een offerte voor het afgraven van mijn tuin en het verwijderen van de boomstronken die erin staan. De gemeente heeft onlangs de bomen gekapt en de grond aan ons over gedaan. De tuin moet aan de achterzijde afgegraven worden en daar waar nodig gestut worden. Graag hoor ik van u.

3 Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen/uitfrezen van 3 boomstronken. De bomen zijn al gekapt. Het gaat om stronken met een diameter van ongeveer 20 cm.

Tuin leeg halen

Graag ontvangen wij een offerte voor het leeghalen van onze voortuin Verwijderen van de planten . Verwijderen van boomstronken 5 totaal en 1 boom omkappen Afvoeren van het tuin afval . Bamboe wat al kort geknipt is weghalen Voortuin is circa 25 M2 Tuin leeg graven / boomstronken verwijderen en 1 boom verwijderen zijkant tuin

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 boomstronken verwijderen. Ik zou wel eerst willen weten wat het kost om 1 boomstronk te verwijderen. Ik hoor het graag!

Boomstronken verwijderen

Boomstronken kapot frezen. 2maal.

Partners

Partners van Casius