Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk laten verwijderen:

Boomstronk laten verwijderen

Het gaat om boomstronk van ± 1m doorsnee. Boom is paar jaar geleden gekapt maar wortel zit in riool nu. En we willen tuin verder aanleggen. Graag met frees wortel weghalen. Is al weggegraven
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk laten verwijderen uit heel Nederland:

Tuin leegruimen, bestraten en inrichten

Onze voortuin graag leegruimen inclusief het verwijderen van een boomstronk en het afvoeren. Ook de tuin laten egaliseren en bestraten. Rondom om de tuin een heg laten plaatsen van ongeveer 1.60 cm - 1.70 cm.

Boomstronk verwijderen

Ik wilde graag weten hoe duur het was om een boomstronk weg te halen ik las 55 euro is dat het totale plaatjes of komen er kosten bij

Boomstronk verwijderen

Vorige eigenaar heeft met vergunning de esdoorn uit de achtertuin laten kappen, dit vanwege honingzwam en gevaar voor omwaaien. De stronk is ca 60 cm diameter en zit er nog. Ik heb zelf zoveel mogelijk wortels er al omheen weggehaald. De stronk zit in hoek tegen muur van achterbuurman en tegen tuinhek met zij buurman. Ik wil graag dat stronk geheel verwijderd wordt , mede omdat we mogelijk ook op die plek nieuwe boom willen planten. We wonen in Adam op B.g. En er is geen achterom.

Boomstronk verwijderen

Wij willen de stronk verwijderd hebben, om er over heen te tegelen.

Boomstronk verwijderen en hardhouten palen plaatsen

Opdracht 1: verwijderen van 2 stronken van 14 jaar oude 'Dakplatanen' in de achtertuin. Opdracht 2: plaatsen van 3 hardhouten palen + verbinding bovenlangs voor de druivenplant. Tuin is alleen bereikbaar via een standaard poort deur, niet mogelijk voor grote machines.

Drie bomen verwijderen

Kappen van 3 bomen (2 loofbomen en 1 naaldboom) uit de vrij toegankelijke achtertuin - apart benoemen de kosten van het verwijderen / frezen van de boomstronk.

Grote boomstronk verwijderen

In mijn tuin stonden bomen, deze zijn verwijderd. 1 stronk dient verwijderd te worden omdat er een schutting geplaatst dient te worden. De stronk heeft een diameter van pakweg 50/60cm. De achtertuin is alleen via de voordeur en de tussendeur (tussen gang en woonkamer) bereikbaar. Verder is de tuin dan goed begaanbaar.

Boomstronk en wortels verwijderen

De boomstronk en wortels van een berkenboom dient verwijderd te worden. Eruit trekken is geen optie in verband met een gasleiding vlakbij de stronk. Het mooiste zou zijn met een stronkenfrees. De stam steekt nog zo'n 30 a 40 cm boven de grond uit en is goed bereikbaar.

Boomstronk en kleine struiken verwijderen

Boom stronk verwijderen en eventueel wat kleine struiken. Zonder afvoeren. De boom staat tegen een schutting aan in de achtertuin wat nog wel eens lastig kan zijn met verwijderen.

Boomstronk laten verwijderen

Het gaat om 1 boomstronk met een diameter van 55 cm in een voortuin zonder hek.

Partners

Partners van Casius