Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Alkmaar of directe omgeving.

1839 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Alkmaar:

Boom kappen en ontwortelen

De boom heeft een virus dat afdaalt binnen in de boom dus voordat deze afbreekt, wil ik de boom laten kappen en ontwortelen. De hoogte is ongeveer 8 meter en de stam heeft een diameter van ongeveer 400 mm. Het groen dient te worden afgevoerd en de boom staat vrij.

Tuin uitgraven en egaliseren

Onze tuin moet geëgaliseerd worden zodat we hem kunnen gaan bestraten. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter.

Vijver aanleggen

Wij willen een nieuwe vijver laten plaatsen en willen graag weten wat dat ongeveer gaat kosten. Gaat om een vijver van 3 meter lang, 1.70 meter breed en 1.50 meter diep. Achtertuin heeft een achterom.

Schutting met deur plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 9 delen van 180 x 180 cm, inclusief een tuinpoort van 180 x 90 cm en bijbehorende tuinpalen. Alles dient van hout te zijn. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

Berkenstronk van ongeveer 40 cm verwijderen uit kleine achtertuin ten behoeve van plaatsing van een nieuwe schutting

Kunststof damwand / beschoeiing stellen

Zes jaar geleden is er in de achtertuin een kunststof damwand /beschoeiing geplaatst, deze staat niet in het water. Helaas was de verankering niet stevig genoeg en begint de damwand /beschoeiing te werken. De damwand/beschoeiing moet opnieuw worden afgesteld en de verankering vervangen. Tevens dienen de horizontale balken te worden vervangen door stevigere balken. De lengte van de damwand/beschoeiing is ongeveer 7 meter. De tuin is alleen via het water of door de woning bereikbaar.

Boomstronken verwijderen

Kunt u mij een prijsopgave doen voor het verwijderen van 3 boomstronken, 2 boomstronken met een diameter van plusminus 40 cm? Deze zijn goed bereikbaar. Voor tuin. Niet te diep uit frezen ivm kabels. 1 boomstronk doorsnede van plusminus 100 cm bij 50 cm hoogte 60 cm staat in achter tuin zit een schutting tussen 2 meter hoog en staat op 3 meter van de weg, als het nodig is kan ik de schutting ook verwijderen maar dit doe ik liever niet. Graag een prijs opgave per boomstronk.

Composiet schutting plaatsen

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin

In de voor- en achtertuin staat een aantal boomstronken met een doorsnee van 40 tot 60 cm. Graag willen wij deze verwijderen zodat wij hierna kunnen tegelen. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.

Rechte tuinschutting plaatsen

Over een lengte van 9 meter op de erfgrens leveren en plaatsen van een beton [antraciet kleurig]-houten schutting. In totaal 2 meter hoog met aan de onderkant een antraciet betonnen [ongeveer 20 cm] opsluitband. De offerte graag verdelen over 2 percelen. Voor 1 perceel , mijn perceel, komt er nog een eenzelfde soort schutting bij over een breedte van 5,30 meter inclusief poort. Wat ik heb gezien kan dat bestaan uit 2 een schutting van in totaal 4 meter + een poort van 1,30 meter.

Tuin renoveren

Garden (10x10m) contains 70% grass and 30% stone tiles. Grass and tiles needs to be fully re-newed. Wooden fence around garden needs to be fully re-newed. I am looking for an approximate price offer. Thanks

Boomstronk verwijderen

Wij willen graag een boomstronk laten verwijderen, zodat wij daarna weer wat beplanting daar kunnen plaatsen. De stronk heeft een doorsnee van ca. 25 cm. Wij zijn benieuwd naar de kosten. Alvast bedankt.

Kleine boomstronken verwijderen

Twee boomstronken van afgezaagde coniferen met de stronkenfrees laten verwijderen. De stronken zijn afgezaagd tot 1 meter en kaal. Doorsnede van stronken tussen 20 en 30 cm. De vakman hoeft de stronken niet af te voeren.

Een vlonder laten aanleggen

Onze tuin voorzien van een hardhouten vlonder. Huidige tegels graag verwijderen. Oppervlakte 38,5 m2.

Schutting met poortdeur monteren

Composiet schutting installeren aan de achterkant van de tuin met een poortdeur en slot. Drie schermen plus poortdeur plaatsen. Eén scherm moet aangepast worden i.v.m. lengte. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Tuin van een houten terras voorzien

Wij willen onze tuin graag voorzien van een houten terras. Onze tuin is gelegen op het noorden en heeft een omvang van ongeveer 55 vierkante meter (dit is inclusief de schuur achterin de tuin. Wij zouden het terras graag achterin de tuin willen in verband met de zon.

Schutting laten plaatsen

Wij zijn samen met onze buren opzoek naar een nieuwe schutting. Nu las ik dat als je schutting op beton neemt het plaatsen gratis is. Onze afmetingen zijn 8,5 meter diep andere kant 7 meter diep, en het verbindingsstuk is 4 meter en daar moet ook een poort bij geplaatst worden van 1 meter breed. Nu wilde wij graag een offerte voor hout beton schutting 611809 houtsoort douglas. Alleen dan het juiste aantal meters plus een poort. Voor vragen ben ik telefonisch of via de mail bereikbaar, graag zie ik u offerte tegemoet. met vriendelijke groet, Sjoerd Visser

Wilg flink laten toppen

Bij wilg in achtertuin een flink deel van de top verwijderen.

Vlonder aan het water aanleggen

Wij willen graag een vlonder laten maken aan het water in onze tuin. De vlonder wordt 5.30 meter bij 2.20 meter en we willen een trapje van 1 tree omdat we hem iets dieper willen hebben liggen dan de tuin zelf (ongeveer 40 a 50 cm dieper). Momenteel liggen er aan het water stenen op ongeveer 1.20 meter dieper dan de rest van de tuin dus de vlonder zal op palen of iets dergelijks gemaakt moeten worden (als dit mogelijk is). Het liefst zouden we deze vlonder niet van hout willen laten maken van een meer onderhoudsvriendelijker materiaal. Wij zijn benieuw wat hierin de mogelijkheden zijn en wat het prijs verschil is met hout. Locatie is goed bereikbaar.

Tuin afgraven, betegelen en trap maken

Onze tuin willen wij afgraven, circa 40 cm. Vaste bakken moeten eruit, tuin moet betegeld en er moet een trapje geplaatst worden. Hoogte van het trapje wordt circa 1 meter. Tuin is bereikbaar via een steeg. Afmeting van de tuin is circa 7 meter diep bij 4,70 breed.

Schutting met Douglas of hardhout plaatsen

Graag zouden mijn buren en ik een globale offerte willen ontvangen voor een hout/beton schutting van 6 meter lang. Met verticale latten liefst Douglas- of hardhout. Met betonnen palen en onderplaten. Graag met een leisteen reliëf. Met een hoogte tussen 150-180 cm met een half scherm met metalen vlecht over de gehele hoogte.Materialen zijn niet in ons bezit en zouden we dus via jullie willen aanschaffen.

Omgewaaide schutting na een hevige storm herstellen

Door hevige storm zijn er een aantal schuttingdelen omgewaaid. Er zouden 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten worden van 180 bij 180 cm. Plus een paal van standaard maat aan de andere kant vervangen worden. Deze is afgebroken.

Composiet vlonder terras monteren

Wij willen over de gehele tuin een vlonder van 6,5 x 5 meter, met verlichting. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Er wordt door de aannemer grond gestort. Materialen voor de vakman.

Afgraven gras en ophogen voor moestuin

Wij willen van een stuk gemeentegrond, met toestemming van de gemeente, een buurtmoestuin maken van 50 m2. Er moet een laagje gras worden afgegraven en afgevoerd en waarschijnlijk opgehoogd met nieuwe grond. Graag hierover uw advies. De toestemming van de gemeente is inmiddels binnen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen over een lengte van ongeveer 8 meter bij een hoogte ongeveer 1,50-1,80 meter. Ik weet niet wat voor materiaal ik wil als schutting, maar het hoeft te duur te zijn.