Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Alkmaar of directe omgeving.

1945 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Alkmaar:

Betonvloer in zwemvijver gat

wij willen een betonvloer in de tuin storten tbv van een zwemvijver. Langs de rand zullen we de wand met betonblokken opmetselen tot 150cm hoog. Hoe dik adviseert u de vloer te maken? met wapening? De vijver wordt 11,5 m bij 4,5 m.

Bron pulsen

We willen in de tuin een bron laten pulsen, er ligt reeds een beregeningsinstallatie maar er moet ws wel een extra pomp bij.

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin laten renoveren (datum is bespreekbaar). Bestrating aanleggen, gehele tuin leeghalen (planten, bomen, hele kleine vijver, bestrating) en dan de gehele tuin bestraten, plaatsen van schutting. De tuin heeft GEEN achterom en kan dus alleen via de huiskamer bereikt worden. Graag een prijs aanbieden voor alle werkzaamheden maar exclusief tegels. Indien jullie een mooie partij tegels hebben voor een mooie prijs ontvang ik daar graag een aparte offerte voor. De tuin is ongeveer 60 m2 en ik heb fotos beschikbaar indien u die wilt ontvangen hoor ik het graag.

Tuin volledig leeghalen

Tuin van 70 M2. Waarvan 30m2 gewassen grondregels. Smalle borders met struiken en overige gras

Composiet vlonder laten aanleggen

Wij willen graag voor onze stacaravan op de camping een vlonder laten aanleggen. De afmetingen betreffen ongeveer het volgende: 3 x 7,2 x 0,40 m.

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Stormschade aan beide schuttingen in de tuin. Schutting rechts (10,5 meter breed) Schutting is aan het begin losgetrokken, de paal is uit de grond. Hierdoor is 1 scherm bijna volledig losgeraakt van rest van schutting. Schutting links (8,5 meter breed): Schutting staat nog maar staat overal scheef en een scherm is ook deels losgekomen. De klus bestaat dus uit het repareren/rechtzetten van beide schuttingen.

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Ik ga binnenkort mijn huidige schutting verwijderen en wil een nieuwe daarvoor terug. Schutting + poort. Schutting 9.20 m, complete poort 1.25 m. Grenen planken 21 stuks, betonnen palen met vlakke kop. Antraciet. Onderkant met gladde betonplaten. Locatie goed toegankelijk.

Vervangen schutting

Wij willen graag onze schutting vervangen. Hierbij willen we de natuurlijke look graag behouden (momenteel bamboe). De lengte is ongeveer 9 m2. De huidige schutting willen wij graag weg laten halen door de vakman en af laten voeren. Materiaal voor een nieuwe schutting willen wij het liefst door de vakman laten regelen in onderling overleg

Tuinhek vervangen inclusief tuinhekdeur

Door stormschade is tuinhek volledig vernield inclusief tuindeur. Voor de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel . Door de recente storm is tuinhek volledig vernield en kleine hek uit zijn voegen en tuindeur vernield. Heb voor de verzekering een offerte nodig om herstel uit te laten voeren. Hek is van hout en 12 meter lang en 1,8 hoog . Oud materiaal ook graag afvoeren.

Schutting plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van een nieuwe schutting en poort, bestaande uit de volgende afmetingen en aantallen: - 3 x 1.80 × 1.80 m (schutting gangpad) - Optioneel: 2 x 3.00 x 1.80 m (schutting erfgrenzen buren. Feitelijk zijn dit 4 schuttingen van 1.80 x 1.80 m die op maat gemaakt moeten worden). - 1x poort van 90 cm × 1.80 m - 12x palen. Graag de kosten voor klein materiaal en beslag (poortslot) separaat vermelden. De schutting zelf is in bestelling. Bij voorbaat dank.

Tuinhek vervangen

Mijn tuinhek is door de storm gedeeltelijk kapotgeslagen. Dit tuinhek moet dus verwijderd, afgevoerd en vervangen worden door een nieuw, houten hek van 8 meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Tuinontwerp maken en tuin aanleggen

Er moeten 2 nieuwe schuttingen geplaatst worden en ik zou graag een nieuw ontwerp voor onze tuin willen hebben met 2 terrassen en een pergola met doek overspanning. De tuin is ongeveer 60 m2. De tuin zou eerst leeggehaald moeten worden en de coniferen voor de schutting moet ook weggehaald worden. Ik denk aan een houten schutting, als de buren het daar ook mee eens zijn. Ik heb zelf geen achterom, maar via de buren kan het wel. Graag ook alles afvoeren.

Renovatie van tuin en aanleggen gras

In de voortuin zijn mijn tegels verzakt, deze wil ik ophogen. In de achtertuin wil ik bosjes en dergelijke weg hebben en daar gras hebben. De bosjes haal ik zelf weg. Mogelijk heb ik nog wat andere vraagjes over de tuin maar dit wil ik graag bespreken.

Deel schutting plaatsen

Door storm is deel schutting omvergeblazen. Willen nieuwe deurpoort en ernaast de schutting ( circa 4 meter ). Hardhout materiaal of Composiet. Het is de bedoeling dat deze 1.80 hoog wordt.

Schutting plaatsen

Graag laten wij een nieuwe schutting plaatsen. We denken aan een hout-betonschutting. De lengte van de schutting is 7,25 mtr. Geen hoeken, geen poorten, alleen een recht stuk. Er staat nu een oude schutting, deze kunnen wij weghalen en afvoeren. Voorkeur voor snelle realisering.

Tuin egaliseren

ik wil graag de stenen in tuin egaliseren, bestaande stenen gebruiken, zelfde indeling. Betreft ca 25 m2.

Tuin leegmaken en opnieuw bestraten

Verwijderen van gebakken 7 duimers. Ong 68 m/2 en het opnieuw betegelen van de oppervlakte met 60 x 60 tegels. Eventueel met gemetselde bloembak van 500 cm x 75 cm. De tuin is makkelijk te bereiken.

Tuindeur van composiet op maat maken en afhangen

Wij hebben een Woodvision schutting staan. Nu willen wij er erg graag een poort in geplaatst hebben. De poort moet +/- 83cm breed zijn en 180cm hoog. Woodvision kan de deur niet smaller maken??? Wie oh wie kan het wel en wil de deur uiteraard ook plaatsen.

Egaliseren, bestraten en een overkapping maken

Ik wil graag onze tuin egaliseren, bestraten en een overkapping aan de tuindeur en achtertuin maken. Oppervlakte is ongeveer 25 m2. De oude tegels graag verwijderen afvoeren. De overkapping moet ongeveer 2,5 m lang worden.

Boom kappen in de tuin

Ik heb een Italiaanse Populier van circa 26 meter in de tuin staan. Wat zouden de kosten ongeveer zijn als ik die boom en stronk wil laten verwijderen? De boom is moeilijk bereikbaar.

Nieuwe tuin compleet inrichten en aankleden

Wij willen graag de volgende onderdelen in de tuin: Terras aan het huis met zonnescherm. Veel bestrating met daarbij de zorg voor goede afwatering. Plantenbakken. Verlichting. Overdekte veranda aan de garage. Afgeschermde plaats voor afvalcontainers. Tuinafscheiding aan twee kanten. Oppervlakte voor-, achter- en zij-tuin is in totaal ongeveer 360 m2. Het is een nieuwbouwwoning dus niets zal hoeven worden verwijderd. Al het nieuwe materiaal kan de vakman meenemen

Tuin snoeien en onderhouden

Alles groeit en bloeit maar ik loop achter een rollator en ik ben dus niet in staat om te snoeien en onkruid weg te halen. Daarom zoek ik iemand die dat wil/kan doen. De voortuin is 25 m2 en de achtertuin is 100 m2.

Ophogen bestaande bestrating

Ik heb een grote Kastanjeboom in mijn tuin waarvan de wortels de bestrating omhoog duwen. De bedoeling is de bestrating eventueel wat op te hogen of wellicht wat boomwortels weghalen maar in ieder geval weer een egaal stukje bestrating. Het is geen groot stuk, ongeveer 3 meter 30 bij 3 meter 30. Ik zou graag offerte willen voor dit klusje.

Oprit en tuin tegelklaar maken

Ik wil graag de voorzijde/oprit: 25 cm afgraven, vullen met puinkorrels en 5 cm zand en aantrillen. Betreft oprit + 2 meter naast de erker. Totaal 57 m2 Zij-ingang + achtertuin: Omploegen + 10 cm zand 65 m2 (van de 85 m3 wordt 20 m2 gras excl zijpad 6 m2). Dit hebben we ter plekke aangeven met paaltjes en touw Svp al het materiaal specificeren in de offerte.

Poort en schuttingdeel plaatsen

Wij zoeken iemand die ter afsluiting van onze tuin 1 schuttingdeel en 1 poort met slot kan plaatsen. Het schuttingdeel komt tussen de stenen schuur en de poort. De poort aan het schuttingdeel en een bestaande schutting. Wij hebben geen mogelijkheid tot het vervoeren van iets groots als een schutting dus het zou fijn zijn als degene die deze klus wil uitvoeren ons daarbij kan helpen.