Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Alkmaar of directe omgeving.

1927 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, tuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Alkmaar:

Schutting plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van een nieuwe schutting en poort, bestaande uit de volgende afmetingen en aantallen: - 3 x 1.80 × 1.80 m (schutting gangpad) - Optioneel: 2 x 3.00 x 1.80 m (schutting erfgrenzen buren. Feitelijk zijn dit 4 schuttingen van 1.80 x 1.80 m die op maat gemaakt moeten worden). - 1x poort van 90 cm × 1.80 m - 12x palen. Graag de kosten voor klein materiaal en beslag (poortslot) separaat vermelden. De schutting zelf is in bestelling. Bij voorbaat dank.

Tuinhek vervangen

Mijn tuinhek is door de storm gedeeltelijk kapotgeslagen. Dit tuinhek moet dus verwijderd, afgevoerd en vervangen worden door een nieuw, houten hek van 8 meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Tuinontwerp maken en tuin aanleggen

Er moeten 2 nieuwe schuttingen geplaatst worden en ik zou graag een nieuw ontwerp voor onze tuin willen hebben met 2 terrassen en een pergola met doek overspanning. De tuin is ongeveer 60 m2. De tuin zou eerst leeggehaald moeten worden en de coniferen voor de schutting moet ook weggehaald worden. Ik denk aan een houten schutting, als de buren het daar ook mee eens zijn. Ik heb zelf geen achterom, maar via de buren kan het wel. Graag ook alles afvoeren.

Renovatie van tuin en aanleggen gras

In de voortuin zijn mijn tegels verzakt, deze wil ik ophogen. In de achtertuin wil ik bosjes en dergelijke weg hebben en daar gras hebben. De bosjes haal ik zelf weg. Mogelijk heb ik nog wat andere vraagjes over de tuin maar dit wil ik graag bespreken.

Deel schutting plaatsen

Door storm is deel schutting omvergeblazen. Willen nieuwe deurpoort en ernaast de schutting ( circa 4 meter ). Hardhout materiaal of Composiet. Het is de bedoeling dat deze 1.80 hoog wordt.

Schutting plaatsen

Graag laten wij een nieuwe schutting plaatsen. We denken aan een hout-betonschutting. De lengte van de schutting is 7,25 mtr. Geen hoeken, geen poorten, alleen een recht stuk. Er staat nu een oude schutting, deze kunnen wij weghalen en afvoeren. Voorkeur voor snelle realisering.

Tuin egaliseren

ik wil graag de stenen in tuin egaliseren, bestaande stenen gebruiken, zelfde indeling. Betreft ca 25 m2.

Tuin leegmaken en opnieuw bestraten

Verwijderen van gebakken 7 duimers. Ong 68 m/2 en het opnieuw betegelen van de oppervlakte met 60 x 60 tegels. Eventueel met gemetselde bloembak van 500 cm x 75 cm. De tuin is makkelijk te bereiken.

Tuindeur van composiet op maat maken en afhangen

Wij hebben een Woodvision schutting staan. Nu willen wij er erg graag een poort in geplaatst hebben. De poort moet +/- 83cm breed zijn en 180cm hoog. Woodvision kan de deur niet smaller maken??? Wie oh wie kan het wel en wil de deur uiteraard ook plaatsen.

Egaliseren, bestraten en een overkapping maken

Ik wil graag onze tuin egaliseren, bestraten en een overkapping aan de tuindeur en achtertuin maken. Oppervlakte is ongeveer 25 m2. De oude tegels graag verwijderen afvoeren. De overkapping moet ongeveer 2,5 m lang worden.

Boom kappen in de tuin

Ik heb een Italiaanse Populier van circa 26 meter in de tuin staan. Wat zouden de kosten ongeveer zijn als ik die boom en stronk wil laten verwijderen? De boom is moeilijk bereikbaar.

Nieuwe tuin compleet inrichten en aankleden

Wij willen graag de volgende onderdelen in de tuin: Terras aan het huis met zonnescherm. Veel bestrating met daarbij de zorg voor goede afwatering. Plantenbakken. Verlichting. Overdekte veranda aan de garage. Afgeschermde plaats voor afvalcontainers. Tuinafscheiding aan twee kanten. Oppervlakte voor-, achter- en zij-tuin is in totaal ongeveer 360 m2. Het is een nieuwbouwwoning dus niets zal hoeven worden verwijderd. Al het nieuwe materiaal kan de vakman meenemen

Tuin snoeien en onderhouden

Alles groeit en bloeit maar ik loop achter een rollator en ik ben dus niet in staat om te snoeien en onkruid weg te halen. Daarom zoek ik iemand die dat wil/kan doen. De voortuin is 25 m2 en de achtertuin is 100 m2.

Ophogen bestaande bestrating

Ik heb een grote Kastanjeboom in mijn tuin waarvan de wortels de bestrating omhoog duwen. De bedoeling is de bestrating eventueel wat op te hogen of wellicht wat boomwortels weghalen maar in ieder geval weer een egaal stukje bestrating. Het is geen groot stuk, ongeveer 3 meter 30 bij 3 meter 30. Ik zou graag offerte willen voor dit klusje.

Oprit en tuin tegelklaar maken

Ik wil graag de voorzijde/oprit: 25 cm afgraven, vullen met puinkorrels en 5 cm zand en aantrillen. Betreft oprit + 2 meter naast de erker. Totaal 57 m2 Zij-ingang + achtertuin: Omploegen + 10 cm zand 65 m2 (van de 85 m3 wordt 20 m2 gras excl zijpad 6 m2). Dit hebben we ter plekke aangeven met paaltjes en touw Svp al het materiaal specificeren in de offerte.

Poort en schuttingdeel plaatsen

Wij zoeken iemand die ter afsluiting van onze tuin 1 schuttingdeel en 1 poort met slot kan plaatsen. Het schuttingdeel komt tussen de stenen schuur en de poort. De poort aan het schuttingdeel en een bestaande schutting. Wij hebben geen mogelijkheid tot het vervoeren van iets groots als een schutting dus het zou fijn zijn als degene die deze klus wil uitvoeren ons daarbij kan helpen.

Tuin egaliseren met nieuwe tuin aarde

De achtertuin van ongeveer 55 m2 dient te worden opgehoogd met nieuw tuinaarde. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en oude grond afvoeren

Wij willen graag onze gehele achtertuin 'kaal' maken. Momenteel staat er een soort coniferen haag omheen die er uit moet en ligt er voornamelijk grind/scherven puin. Om een stukje staat een schutting, maar de schermen hiervan kunnen we evt. Zelf verwijderen. Daarnaast zit er 1 klein stuk in met grond/groen wat ook weg mag. Ik kan evt. Later nog wat foto's nasturen voor wat meer duidelijkheid. Ik gok dat de tuin zo'n 20m2 is, maar dit weet ik niet zeker. Ik woon naast een doorgang waar een grote bestelbus doorheen kan, dus ik denk dat het mogelijk is om er met een kleine graver te komen. Nadat de tuin helemaal leeg is willen wij zelf een nieuw worteldoek neerleggen en een nieuwe schutting neerzetten. Momenteel ben ik aan het kijken wat het mij gaat kosten om het afgraven uit handen te geven. Ik hoor graag van jullie!

Buitenmuur metselen

Graag zouden wij, 2 woningen, achter in de tuin een gemetseld muurtje met poort willen. Veel buren hebben dit al, alleen wij hebben momenteel nog een houten schutting met poort. Wij zijn geen experts; op basis van de informatie van de huidige offerte zou er het volgende moeten gebeuren; Uitgraven fundering van 90 cm diep, beton storten, stenen leveren, metsel- en voegwerk. Aanschaf poort (voorkeur de poort van 180 cm in de bijlage of een vergelijkbare). Stellen vd profielen, afhangen poort, kozijnstijl (?), cilinders gelijk sluitend aan woning, beton 15x60cm, betonstalmat. Het weghalen en afvoeren van de schutting zouden we zelf kunnen doen. Het is niet exacte nagemeten, maar de muur zou ca. 4,5 meter breed moeten worden (excl poorten) Hopelijk kan het deze of volgende maand worden gerealiseerd.

Verwijderen boomwortels

Wij hebben nu nog een boomstam van ongeveer 1.80 meter hoog staan met een doorsnede van 27 cm. Deze zullen wij zelf verwijderen tot net boven het maaiveld. De vakman zal de wortels dan moeten verwijderen. De stronk staat dicht tegen een heg aan.

Schuttingen inclusief 2 poorten plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen. De huidige schutting(en) verwijder ik zelf. Ik zie graag een schutting terug met een betonantracieten onderkant met houtschermen daar boven. De schutting moet ongeveer 200 cm hoog zijn. De totale lengte is 2070 cm waar ook twee poorten in verwerkt moeten zijn.

Tuin renovatie

Ik wil zowel de voor- als achtertuin (8x5,4m) opnieuw laten bestraten. Voortuin is ongeveer 35m2. Oude tegels verwijderen en afvoeren. De schutting vernieuwen en ruimte voor beplanting maken

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik heb een tuin van een kleine 300 m2 en ik wil een pomp in de tuin om met het grondwater de tuin te kunnen besproeien in de zomer in plaats van leidingwater. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Stobben verwijderen

Wij hebben 3 stobben in de tuin. 2 voortuin en 1 in de achter tuin. Willen we graag weg laten halen. Gaarne offerte.

Boomstronk verwijderen

3 boomstronken , 2 voortuin 1 achtertuin willen wij laten verwijderen.