Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen :

Boomstronk verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die de boomstronk van een lijsterbes voor mij kan verwijderen. De woningbouw heeft deze al voor mij omgezaagd.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Een grote en een kleine boomstronk verwijderen in een achtertuin

Graag wil ik één grote boomstronk van een grote boom en een kleine stronk van een klein boompje in de achtertuin laten verwijderen of inkorten zodat ik de grond vlak kan maken. De achtertuin is alleen via de voordeur te bereiken, welke op de eerste verdieping ligt. Let op, materiaal dient dus via een trap en via de voordeur de tuin in te komen.

Boomstronk verwijderen

Ivm de plaatsen van een schutting en nieuwe tegels willen wij een boomstronk verwijderen. Dit is een vrij grote stronk. Ongeveer 70 cm diameter. De tuin is bereikbaar via een pad achter het huis van ongeveer 1 meter breed.

Kappen van een beuk

Graag zou ik een grote beuk weghalen. Deze is namelijk dood. Als ik deze boom helemaal wil laten verwijderen heb ik een vergunning nodig. Daarom zou ik graag een offerte willen ontvangen van de kosten voor het omzagen en weghalen van de boom, en een offerte van de kosten voor het laten verwijderen van alleen de takken. Graag ook een offerte inclusief de kosten van het afvoeren van de takken/ boomstronk en een offerte exclusief de kosten van het afvoeren. Bij de boom is makkelijk bij te komen. Het staat achter hooibergschuur en aan de andere kant is het weiland. Via het weiland is er bij te komen.

Boomstronk uit voortuin verwijderen

Hello. I want to have a tree trunk (boomstronk) removed. Please see the attachment for photo. The diameter of the tree was approx. 25 cm. The tree trunk is in the front garden.

Boomstronk met wortels verwijderen

Boomstronk is circa 45 cm breed. Wortels zijn vrij fors, zie foto's. Met een stobbenfrees of uitgraven.

Boomstronk verwijderen

Er is een grote boomstronk van een halve meter hoog die dicht op ons huis staat, zo'n 20 cm. Graag wil ik deze laten verwijderen, inclusief de wortels. Doorsnede van de boom is ongeveer 50 cm.

Drainage aanleggen rondom huis en boomstronken verwijderen

Ik wil een drainage aan laten leggen (15 meter lang) van mijn huis tot de sloot. Ook wil ik 2 boomstronken laten verwijderen. 1 Boomstronk heeft een doorsnede van 35 cm, de ander is wat kleiner . Graag een offerte.

Boomstronk verwijderen

Graag zouden we hulp willen bij het verwijderen van een boomrestant. In de bijgaande foto ziet u om wat voor stronk het precies gaat. De boom is raar gegroeid en wat u op de foto ziet zijn eigenlijk de wortels. De wortels zijn 30 cm dik. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Boomstronken wegfrezen en verwijderen

Ik wil een boomstronk inclusief wortels laten verwijderen. Mogelijk door het te rooien of weg te frezen. Boomstam is circa 20 cm in doorsnede. Voortuin is goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

Graag offerte voor het verwijderen van 3 boomstronken 1x van 25 cm, 1x van 30 cm en 1x van 40 cm. Alles is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius