Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Aalsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Aalsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Aalsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Aalsmeer of directe omgeving.

321 klanten uit Aalsmeer bevelen een bij Casius in Aalsmeer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Aalsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Aalsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Aalsmeer:

Tuin afgraven en ophogen zand en afvoeren

Ik wil graag 40 m2 van mijn tuin afgraven en ophogen met zand 20 cm, en daarna het grond af laten voeren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Voortuin afgraven en afvoeren

We willen graag van onze voortuin, die nu bestraat is, een plantvak maken. Hiervoor zijn we op zoek naar iemand die voor ons 6 meter bij 1 meter, 40 centimeter diep aan zand kan afgraven en afvoeren. Zouden jullie die kunnen doen, tegen welke prijs en op welke termijn? Alvast bedankt.

Tuin uitgraven grond afvoeren en opvullen met zand

De tuin moet afgegraven worden ongeveer 35 a 40 m2 en opgehoogd worden met zand met 8 cm. Er staat en schutting om de tuin met een schuttingdeur.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Wij willen onze tuin 15 cm laten afgraven. De grond dient vervolgens afgevoerd te worden. De tuin is vrij van planten/struiken en bestrating. De tuin is ongeveer 50m2. De tuin is bereikbaar via het pad aan de achterkant +/- 1m breed. Maar ook staan er nog geen schuttingen en kan er ook via de tuinen van de buren (alleen er is er eentje al afgegraven, dat dient goed achtergelaten worden).

Terras verhogen

De tegels die in wildverband in de voortuin, de oprit en de parkeerplaatsen dienen opgehoogd en terug geplaatst te worden. Daarnaast willen wij ook een houten vlonder laten plaatsen met een worteldoek eronder. De oppervlakte totaal zal ongeveer 250 m2 zijn

Schutting laten repareren

Er zijn 2 schuttingsdelen los geraakt en 1 schuttingspaal is kapot. Dit dient hersteld te worden. Ook de poortdeur wil ik laten vervangen. Daarnaast is er een deel van ongeveer 2 bij 3 meter grond dat bestraat moet worden waarna een schuur geplaatst moet worden. Deze schuur zou van kunststof of metaal moeten worden, geen hout. Kunt u alle werkzaamheden separaat offreren?

Afgraven tuin vanwege klei

Het gaat om het uitgraven en afvoeren van klei en aarde uit de tuin, de diepte is ongeveer 40/50 cm, de grootte ongeveer 250/300 m2. De grond is niet schoon en moet afgevoerd worden naar een grond depot.

Renovatie tuin

Wij willen in onze tuin 3 blokken met taxus verwijderen, daarbij ook 1 bolcatalpa. Daarnaast willen we nieuwe graszoden laten leggen, maar daaronder is waarschijnlijk goede drainage naar de sloot toe nodig. En een stukje van de carport mag verder betegeld worden. We horen graag of u hier een offerte voor kan maken.

Nieuwe voortuin aanleggen

Wij hebben een voortuin waarin wij verplicht een parkeerplek hebben die wij gebruiken. En wij willen nu een stukje tuin aan laten leggen met tegels en een stukje kunstgras. Ook willen we plantenbakken. Daarbij willen we keramische tegels van 60 bij 60 en kunstgras. De hele voortuin is 8 meter breed en 6 meter diep. Ook willen we een nieuwe parkeerplek met wat kleinere tegels maar ik weet nog niet welke soort. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Schutting repareren

Ik wil 3 (of meer) palen van mijn schutting laten vervangen. De schermen zelf wil ik houden. Palen zijn niet aangesloten met beton en de tuindeur moet weer vastgemaakt worden want het sluit niet meer optimaal. Materialen graag meenemen in de offerte.

Tuin renoveren

Ik wil de tegels uit mijn tuin laten halen, de tuin afgraven en vervolgens zand storten. De tuin is 86 m2.

Boomstronk verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die de boomstronk van een lijsterbes voor mij kan verwijderen. De woningbouw heeft deze al voor mij omgezaagd.

Schutting rondom tuin plaatsen

Plaatsen schutting. Rondom tuin. Bij voorkeur met betonnen palen (indien mogelijk want op locatie is veengrond). Anders met hardhouten palen en horizontale planken (klein tussen in) Zie ook bijlagen voor dimensies. (Schutting links ca. 8,80 meter en rechts ca. 6,80 meter)

Heggen snoeien en onkruid wieden

Graag ontvangen wij een indicatie voor het snoeien van onze heggen. De heg is ongeveer 3 a 4 meter hoog en 20 meter lang. Deze mag terug gesnoeid worden tot aan de stam zodat het lang duurt voordat deze weer is gegroeid. Tevens moet er onkruid weggehaald worden in de tuin van 6 bij 10 meter.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor de tuin bewatering wil ik graag een put laten slaan/boren en wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn. Tuin is 200m2, maar voor de sproeiers heb ik meer waterdruk nodig. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting plaatsen tussen meerdere tuinen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen tussen meerdere tuinen, van ongeveer 5 x 9 meter. Ik heb geen achterom.

Schutting en tuindeur plaatsen

Ik zou graag een schutting met deur (van de Praxis) willen plaatsen in mijn tuin. Ik ben benieuwd naar de montage kosten. Het gaat om twaalf panelen die in een hoek moeten worden gezet (het betreft een hoekwoning).

Voortuin afgraven en ophogen

De gehele voortuin dient afgegraven te worden en opgehoogd met zand. Eventueel voor snoeiwerk doen we zelf. De vakman moet het puin wel afvoeren. In totaal is het ongeveer 16 m2.

Buxushaag planten

Ik wil graag een buxushaag plaatsen in ons voortuintje, tussen ons en de buren. De Haag moet 40 cm breed zijn, 4 meter Lang en ongeveer 80 cm hoog zijn.

Tuin afgraven en ophogen

Onze tuin afgraven, de afgegraven grond in de voortuin storten (en egaliseren) en de afgegraven achtertuin 15 cm weer zand op storten en egaliseren. Betreft achtertuin van 80 m2 en de voortuin is bereikbaar over asfalt pad. Ik haal nog twee schuttingsdelen weg, zodat het nog toegankelijker wordt voor eventueel een graafmachine of iets dergelijks.

Drainage en gras plaatsen

Drainage en nieuw gras aanleggen in mijn tuin van circa 350 m2. Het werk moet absoluut voor april klaar zijn.

Schutting plaatsen vanwege stormschade

Ivm stormschade.. Houten schutting totaal 22 meter, inclusief een poort van 1.20 meter, + hardhouten palen plaatsen. Beton storten bij de palen. En afvoeren oude schutting.

Tuin ophogen/ egaliseren en bestraten

Onze tuin (ongeveer 45 m2) graag gedeeltelijk ophogen en egaliseren en bestraten. Deel tuinhek verplaatsen en overkapping maken. Graag iemand langs laten komen om te kijken naar de mogelijkheden.

Nieuwe schutting van hardhout plaatsen

Plaatsing van 7 hardhout schuttingensdelen van 180 x 180 met 8 hardhouten palen van 305/6,5/6,5 cm en tevens verwijderen van oude palen die gedeeltelijk nog in de grond staan.

Schutting van bamboe plaatsen

Bamboe schutting 180 cm x 300 cm breed 2 x met hardhouten omlijsting Graag prijs opgave . Graag lichte kleur bamboe