Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Holland.

3494 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Holland:

donderdag 4 juni 2020

Hedera en schutting verwijderen

Schutting van 7 meter verwijderen en hedera heg van 4 meter verwijderen.
donderdag 4 juni 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

Een coniferenhaag van +\- 32m verwijderen en afvoeren. De hoogte is ongeveer 3m. Tbv een schutting die op de eerste 21m komt , bij de ene tuin aarde aanlengen en bij de andere tuin zand ( deze tuin is opgehoogd ) Graag op korte termijn aanvangen met de werkzaamheden.
woensdag 3 juni 2020

Garden renovation

Assignment has 3 parts: - remove the existing fencing, it is dried garden fence trees. - leveling and laying garden tiles (back and side garden) - Fencing back garden and some part of side garden with new mesh fences I am looking for leveling and laying pavements in whole of the garden backyard. Since I have corner house (Hoekwoning), I also want to lay the pavements/tiles in the side garden. Approximate area is 90-100 m2. Along with this I am also looking for someone who can fence the garden that includes whole of backyard and side garden. Who will buy the material can be done in consultation.
woensdag 3 juni 2020

Schuttingen plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten plaatsen van hout beton schuttingen van in totaal 28 meter. Betonpalen antraciet Schermen grenen 21 planks Hij gaat om 1 gehele tuin en de achterkant van de buren + 2 deuren van een 1 meter breed. Graag zouden wij de beton palen in het beton zetten.
woensdag 3 juni 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een schutting plaatsen en coniferen laten verwijderen.
woensdag 3 juni 2020

Waterput slaan of boren

Ik wil graag een waterpunt laten slaan en waterpomp aanleggen in particuliere tuin. Het dient om water te tappen. De tuin is in totaal 45 m2. De tuin is te bereiken via een achterom.
dinsdag 2 juni 2020

Waterput slaan voor beregening tuin

Hallo, in onze tuin ligt al een beregeningssysteem. Deze is aangesloten op leidingwater. Graag willen we een put slaan met een pomp eraan om het systeem op aan te sluiten. Water moet zand- en ijzervrij zijn. Lokale expertise zou handig zijn. Tuin is ad rand van het centrum van Haarlem en meet ca 350m2, dus beperkt water nodig op zich.
dinsdag 2 juni 2020

Tuin opnieuw laten betegelen

Een onderhouds vrije tuin 27 m2
dinsdag 2 juni 2020

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

ik wil een waterput ten behoeve van tuinbewatering. Hoewel een kleine tuin verbruik ik veel drinkwater aan deze voor en achtertuin.Ik heb een achterom.
dinsdag 2 juni 2020

Vlonder aan het water vernieuwen

Ik verwijs naar de 2 foto's. De huidige vlonder heeft zijn langste tijd gehad waardoor ook het terras begint te (ver)zakken. Er moeten volgens mij een aantal palen de sloot ingeslagen worden zodat het terras weer goed blijft liggen en niet meer verzakt. Daarnaast mag er over een lengte van 5 meter nog een aantal planken worden neergelegd zodat er 1 meter / 1,5 meter over het water komt te liggen. Dit is optioneel afhankelijk van de meerkosten. Ik kan zelf eventueel meehelpen om de klus betaalbaar te maken.
dinsdag 2 juni 2020

Tuinschermen leveren en plaatsen

Tuinschermen plaatsen tussen 2 tuinen. Ongeveer 10 meter Oude schutting verwijderen Nieuwe schutting van Douglas hout/beton leveren en plaatsen en eventueel nieuwe poort en 1 scherm, (deze apart in de offerte graag). Is voor de achterkant.
dinsdag 2 juni 2020

Buxushaag verwijderen en vervangen

Ik wil mijn buxushaag vervangen en afvoeren. Op zoek naar alternatieven.
dinsdag 2 juni 2020

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

wij willen graag een waterpunt van grondwater in onze tuin. de tuin is 150 meter bij 6 meter.
dinsdag 2 juni 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude schutting haal ik er zelf eerst uit. Graag een houten schutting met betonnen palen. De hoogte van de schutting wordt 2 meter. De schutting wordt 14 meter lang. Een zijde 6 m aan de rechterkant tot schuur en links 8 meter tot mijn tuindeur. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 1 juni 2020

Buxushaag verwijderen en afvoeren en nieuwe haag Japanse Hulst laten plaatsen

Ik wil mijn buxus haag ( totaal ongeveer 15 meter ) volgend jaar laten verwijderen en vervangen door Japanse Hulst
maandag 1 juni 2020

Vervangen van de schutting

Ik zoek iemand die mijn houten schutting van 92 cm hoog en 620 cm lang kan vervangen. De oude schutting mag afgevoerd worden.
maandag 1 juni 2020

Boomsnoei

Ik wil graag mijn Kornoelje laten snoeien . Hierbij stuur ik een paar foto's
maandag 1 juni 2020

Aanleg tuin

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor de aanleg van onze voor- en achtertuin. De totale achtertuin is 35m2, een deel hiervan is al bestraat, dan is er nog 17m2 over. Hier willen wij 10m2 aan gras realiseren en 7m2 aan tegels realiseren. De voortuin van 20m2 willen wij met kiezels bezaaien. Her en der willen wij ook beplanting realiseren.
maandag 1 juni 2020

Huidige beschoeiïng van tuin vervangen/renoveren

Ik wil de Beschoeiing in de achtertuin laten vervangen/renoveren. Beschoeiïng zelf 1m x 4,5m. Ook waarbij de grond in de tuin niet wegzakt.
maandag 1 juni 2020

Bestraten achtertuin

Bestraten van 45 m2 achtertuin. Stenen 50x50 zijn aanwezig incl stopzand tuin wordt bestratings vrij aangeboden
zondag 31 mei 2020

Opknappen van verwaarloosde stadstuin

Het tuintje is een stadstuin omring door muren van de woningen die naast en achter mij staan. Op de grond zou ik graag houten vlonders willen en tegen twee muren bamboematten. Tegen de langste muur waar een houten rek al hangt zou ik klimopplanten willen. Tegen de andere muren waar de bamboematten tegen geplaatst worden potten met planten die in schaduw leven. Oppervlakte van tuin is ong. 9 m2. Zie vooral de foto!
zondag 31 mei 2020

Tuin betegelen

Mijn tuin is 37 vierkante meter en wil ook een perkje aanleggen. Huidige tegels verwijder ik zelf.
zondag 31 mei 2020

Composiet schutting plaatsen

Lengte is 6,5 mtr haaks daar op 3 mtr is een composiet schutting met Alu palen 2,70 Scherm is 180x 180 en er moet een betonrand tussen van 10x20x100 die moet dus op maat zagen of slijpen. Geen poort
zondag 31 mei 2020

Waterbron in de achtertuin slaan

wij willen een waterbron in de tuin laten boren t.b.v. de tuin te sproeien,wat zijn de kosten hier van: het boren en de pomp?
zondag 31 mei 2020

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Ik wil een bron laten slaan om mijn tuin met grondwater te kunnen sproeien en heb daarbij ook een pomp nodig. Ik heb een voor- en achtertuin van resp. 150 en en 105 m2.

Partners

Partners van Casius