Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Holland.

3255 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin, tuin afgraven en afvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Holland:

dinsdag 19 februari 2019

Onderhoud terras + nieuwe beplanting

Wij hebben een dakterras aan de woonkeuken op de 1e etage. Circa 8 jaar geleden aangelegd. Merendeel is nog goed, maar een paar planken mogen vervangen worden en we willen graag nieuwe heggen in de bestaande plantenbakken (10 bakken met heggen van circa 140 cm x 120 cm). Daarnaast nog wat extra beplanting in bakken. We kunnen foto’s sturen ter verduidelijking.
dinsdag 19 februari 2019

Nieuwe voortuin aanleggen

Wij hebben een voortuin waarin wij verplicht een parkeerplek hebben die wij gebruiken. En wij willen nu een stukje tuin aan laten leggen met tegels en een stukje kunstgras. Ook willen we plantenbakken. Daarbij willen we keramische tegels van 60 bij 60 en kunstgras. De hele voortuin is 8 meter breed en 6 meter diep. Ook willen we een nieuwe parkeerplek met wat kleinere tegels maar ik weet nog niet welke soort. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
maandag 18 februari 2019

Afgraven, afvoeren en nieuw zand

Ik wil mijn achtertuin van 50 m2 af laten graven en het grond afvoeren, en nieuw zand storten. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
zondag 17 februari 2019

Voortuin bestraten

Mijn tuin is ongeveer 5 x 6 meter. Ik wil bijna alles bestraat hebben alleen aan de zijkant een bak van 80 cm x 2 meter en in het midden een vierkante bak van 1.50 meter bij 1.50 meter. Wij halen zelf de tuin leeg en kopen de tegels In de offerte graag het extra zand, egaliseren en tegels leggen.
zondag 17 februari 2019

Voortuin renoveren

Ik wil graag de voortuin van ongeveer 15 m2 groot opknappen. Er dienen 2 boomstronken en deels de beplanting verwijderd te worden. Daarna wil ik graag 3 m2 bestrating laten leggen en een border rand laten plaatsen van ongeveer 15 cm boven het straat niveau. Langs de grens wil ik beplanting laten aanbrengen.
zondag 17 februari 2019

Bestaande tegeltuin veranderen in groen met gras

Onze achtertuin van 11 bij 5,50 meter is volledig bestraat. Wij willen graag 2 terrassen, dus de middelste tegels dienen te worden verwijderd. Hier zal gras geplaatst moeten worden en aan de zijkanten border gecreëerd. Voor het achterste terras zal er een struik geplaatst moeten worden en eventueel een pergola. Er is wel al een schuurtje aanwezig en de tuin is goed te bereiken.
zondag 17 februari 2019

Tuin renoveren

Ik wil mijn voortuin renoveren. Er staan struiken, bomen, het is slecht onderhouden, verzakt et cetera en ik wil graag een onderhoudsvrije tuin. Voortuin is circa 20/25 m2.
vrijdag 15 februari 2019

Tuin ophogen en aanleggen

Onze tuin moet worden opgehoogd om vervolgens sierbestrating plus stukje kunstgras aan te leggen. Tevens schutting plaatsen. De tuin is ongeveer 45 m2. We hebben geen achterom.
vrijdag 15 februari 2019

5 Sparren verwijderen

Wij hebben 5 grote sparren in de tuin staan. 2 Ervan hebben vertakkingen. Bij alle sparren is er voldoende ruimte om er met machines bij te komen. Bij 1 spar staat een schuur van de buren in de buurt, bij de rest is er niet iets wat lastig kan zijn. De boomstronken kunnen blijven. Afvoeren kan in overleg, graag zien we de 2 prijsverschillen in de offerte (met of zonder afvoeren).
donderdag 14 februari 2019

Tuin renoveren

Ik wil de tegels uit mijn tuin laten halen, de tuin afgraven en vervolgens zand storten. De tuin is 86 m2.
donderdag 14 februari 2019

Herbestrating van terras

Ons terras is deels verzakt. Zou fijn zijn als het er weer netjes uit ziet door het te laten ophogen. Het gaat om ongeveer 5x4 meter.
dinsdag 12 februari 2019

Aanleggen terras inclusief egaliseren

Het betreft een terras van 24 m2 waar ik het liefst grotere tegels of composiet wil laten plaatsen. Makkelijk in onderhoud, niet uitglijden bij regen. Het 'terras' bestaat nu nog uit aarde met planten. De planten haal ik zelf weg. Het terras komt aansluitend aan een bestaand pad en tegels bij voordeur. In overleg tegels rondom voordeur verwijderen, zijn gevoegde kleine vierkante tegels, en vervangen, ongeveer 5 m2, dit als optie vermelden. Separaat wil ik de oprot van 15 m2 met klinkers laten betegeld. Deze klinkers komen dan uit de achtertuin. Daar zal er gras ingezaaid moeten worden.
zaterdag 9 februari 2019

Houten tuin terras vervangen

Ons houten terras dient vervangen te worden en iets vergroot, 0,5 mtr over het water en een stuk van tuin moet uitgegraven worden, zodat het een terras wordt. Het gaat om 4,80 bij 4,80 meter en graag wil ik een offerte op basis van lariks douglashout en composiet. Foto van buren toegevoegd hoe het iets verder uitsteekt. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
vrijdag 8 februari 2019

Stobbe van Kers verwijderen

Uit achtertuin , via achterom te bereiken. Reeds 2x stobbe frees in onze tuin aan het werk geweest. Stobbe heeft diameter van 28 cm bovenop. Ik wil er weer een nieuwe boom planten.
donderdag 7 februari 2019

Tuin egaliseren en bomen overplaatsen

Het gaat om de tuin van ons tuinhuis. De tuin is ongeveer 200 m2. Deze wil ik laten egaliseren en bomen wil ik laten overplaatsen. De bomen brengen we zelf mee.
donderdag 7 februari 2019

Tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit

Onze tuin verandert binnenkort door het plaatsen van een aanbouw en het slopen van een oude schuur. We willen de tuin opnieuw inrichten, incl een nieuw terras. Ook de oprit aan de voorkant willen we aanpassen . We willen graag ideeën over hoe we het kunnen aanleggen en een kostenindicatie. De tuin is tussen de 250 en 300 m2.
woensdag 6 februari 2019

Grote tuin draineren en ophogen

Ik zoek een hovenier voor het ophogen van de tuin en het plaatsen van een drainage. De huidige tuin is 400 m2 en moet 50 cm worden opgehoogd. Twee derde deel moet worden opgehoogd met tuinaarde en 1/3 deel met zand. Kan deze ophoging over de huidige grasmat heen worden aangebracht? Het 1/3 deel is momenteel betegeld. Ik zou eventueel willen dat deze tegels herplaatst worden. De tuin is erg goed bereikbaar.
woensdag 6 februari 2019

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.
woensdag 6 februari 2019

Steiger en vlonder deels boven sloot aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor de steiger/vlonder combinatie zoals afgebeeld op de foto in de bijlage ( maar dan zonder de uitstekende paaltjes). Apart beschoeiing is in deze situatie toch niet nodig, dit is toch al onderdeel van het ontwerp? Indien aparte beschoeiing nodig is, graag de prijs vermelden in de offerte. Steiger: 5,65m breed (totale breedte tuin) en 1m overstekend over het water Vlonder: gecentreerd op de steiger 3,5m breed en 2 meter diep (exclusief 1 meter steiger), dus vlonder gedeelte wordt 3 m diep inclusief steiger. Trap naar de vlonder gecentreerd.op de vlonder, De tuin is direct bereikbaar via de buren (1 woning). Werkzaamheden kunnen in mei plaats vinden.
woensdag 6 februari 2019

Boom verwijderen

Boom verwijderen uit tuin, wortel iets wegvrezen en afvoeren. Dit om ruimte te maken voor plaatsen schuurtje. Berk ongeveer 4mtr hoog
dinsdag 5 februari 2019

Tuin heraanleggen en betegelen

Wij zijn net verhuisd en hebben een tuin waar niet veel aan is gedaan. Wij willen graag de tuin (ongeveer 40m2) opnieuw laten inrichten en eventueel betegelen en gras of anderen planten laten plaatsen, ook moet er het één en ander gesnoeid of weg gehaald worden uit de tuin.
maandag 4 februari 2019

Plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin

Ik ben aan het oriënteren over het plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin. Het gaat om een hoekwoning, waar er aan de zijkant en achterkant een sloot aanwezig is, en een afloop van de tuin naar de sloot toe. Graag zou ik via deze weg een schatting willen opvragen (om vervolgens een offerte te vragen na eventueel bezoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn) voor een beschoeiing voor: - Ongeveer 36 meter lang (het betreft een L-vormige tuin, waar beide kanten ongeveer 18 meter zijn). - Ongeveer 3 meter diep (de tuin ligt ongeveer 3 meter hoger dan de sloot) Ik zou graag de ruimte tussen de beschoeiing en de tuin willen opvullen met aarde.
zondag 3 februari 2019

Tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting

Ik wil graag in mei 2019 mijn achter- en voortuin van ongeveer totaal 100 m2 laten bestraten. Er zal een deel aangelegd moeten worden met perkjes/tuin en tevens wil ik rondom houten schuttingen laten plaatsen. Beide tuinen zijn goed te bereiken.
donderdag 31 januari 2019

Klimop van gevel verwijderen

Tegen de achterkant van ons pand groeit al lange tijd een klimop en vanuit de VvE is er besloten deze te laten verwijderen. Bijgevoegd foto's van de plant, de tuin van bovenaf en een tekening inclusief afmetingen van de tuin plus de begane grond. De tuin is helaas niet bereikbaar via de achterzijde, enkel via het huis. Voor de deur is eventueel ruimte om gedurende de klus een groen afvalcontainer te plaatsen.
donderdag 31 januari 2019

Vijver leegpompen, opvullen en afdekken met graszoden

- vijver 3.75 bij 1.50 meter leegpompen en water inclusief toebehoren afvoeren - bak eruit halen/dan wel gaten erin boren voor water afvoer - gat/bak opvullen met zand en aarde - graszoden aanleggen

Partners

Partners van Casius