Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Holland.

3409 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Holland:

donderdag 27 februari 2020

Tuinscherm plaatsen

Ik wil mijn tuinscherm verwijderen, afvoeren en vervangen door een nieuwe. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.
woensdag 26 februari 2020

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin renoveren. Wij willen 10 m2 tegels (50 x 50) ophogen, 12 m2 tegels verwijderen en graszoden plaatsen. Offerte graag inclusief materialen. We hebben een achterom, klein gangetje en genoeg parkeer ruimte. Afvoeren van de tegels hoeft niet, deze houden wij.
woensdag 26 februari 2020

Oprit bestraten

Ik wil een (nieuwbouw) oprit laten bestraten. Het gaat om 45 m2. Ik schaf de tegels zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 februari 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een nieuw puntstuk ivm aanleg besproeiing voor de tuin.
dinsdag 25 februari 2020

Houtbeton schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een houtbetonschutting. Ongeveer 10 meter lang, dan haaks ongeveer 3 meter, inclusief een poortdeur. Antraciet kleurige betonplaten en palen met diamantkop. Grenen 23 planks. Eventueel ook een nieuw terras aanleggen, maar het gaat in eerste instantie om de schutting, omdat deze is omgewaaid. De huidige schutting halen wij zelf weg. Het is heel erg nat achter het huis, dus adviseren ze om een houtbeton schutting te plaatsen. Er staat wel een vijver van 2 m lang aan een kant naast de schutting ik weet niet of dit problemen oplevert. Aan de andere kant kunt u er wel bij via de buren.
dinsdag 25 februari 2020

Schutting vervangen

Hierbij wil ik een een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een schutting van circa 7,25 m lang en 1,80 meter hoog in de achtertuin. We hebben een achterom. Indien mogelijk de schermen van composiet (kleur bruin) of van bankirai. Dit in verband met met weinig onderhoud. De schutting heeft 4 delen en 5 palen, ik doen dit samen met de buurman. Graag ontvang ik een offerte waar materiaal en het verwijderen van de schutting wordt meegenomen, en een offerte waar materiaal en verwijderen niet wordt vermeld. Ik hoor graag van u.
dinsdag 25 februari 2020

Uitbreiden valzone rubberen tegels (Leger des Heils)

Voor onze Leger des Heils locatie zoeken wij een leverancier die bij onze kinderspeelplaats onder de netschommel de valzone kan uitbreiden met 8 m2. De valzone is nu 4m x 6m en dit moet 4m x 8m worden. Aan beiden kanten een meter langer. Daar moeten ook opsluitbanden omheen. De huidige tegels zijn 50 cm x 50 cm x 7 cm, zie foto. Valhoogte 1.33m. Graag ontvangen wij een offerte. Zie foto's
dinsdag 25 februari 2020

Leemgrind/stol pad (afmeting atletiekbaan)

Wij zijn opzoek naar iemand voor het egaliseren en aanvullen met leemgrind van bestaande paden op een kleine volkstuincomplex. Het heeft de vorm en afmeting (400 meter lang en 2-2,5 meter breed) van een atletiek-baan met middenpad (200 meter). We willen graag advies. We hebben nu leemgrind liggen, het lakt een beetje en het wordt ook stol genoemd. De paden hebben in het midden een hoge bult, wij willen dit laten afschrapen. Met een hark en schoffel hebben we het al geprobeerd, maar dat is niet te doen. Onder de paden ligt drainage. Wij halen zelf onkruid weg. Een deel van het materiaal kan hergebruikt worden, een deel zal bijgevuld moeten worden. Riolering en elektra ligt er ook onder, ik heb een plattegrond waarop staat waar alles ligt. Het is vrij makkelijk bereikbaar, vanaf de straatkant loopt een fietspad naar ons terrein, maar dit is ook toegankelijk voor grote auto's. We zouden het liefst voor april dit laten uitvoeren, want dan start het seizoen, maar mocht het niet lukken zou het later ook kunnen. Bezichtiging vooraf mogelijk, graag zelfs. Ik woon vlakbij de tuin.
dinsdag 25 februari 2020

Nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken

Ik wil een modern buitenverblijf in mijn tuin met berging. Ik wil graag alles in 1 hand inclusief bestrating verplaatsen planten afbreken bestaande schuren en afvoeren afval. De schutting heeft stormschade en is in totaal ongeveer 15 meter. Voorkeur voor nieuwe schutting heb ik niet. De twee schuren moeten weg en dan wil ik een berging en een overkapping laten maken. De berging wil ik vochtvrij, geen voorkeur voor de constructie (maar liever geen metselwerk). Afwerking met hout is denk ik het mooist. De afmeting van de berging met overkapping samen denk we nu aan ongeveer 6-8 x 2,5 meter. De berging wil ik compleet opgeleverd. De tuin ligt hoger dan de gemeente bestrating. Daar moet ook naar bij gekeken worden. Aan de zijkant staan tegels overeind, graag zouden we dit anders willen. We hebben achterom.
maandag 24 februari 2020

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Graag laat ik 11 meter schutting vervangen inclusief aangegroeid hedera weghalen. Daarbij laat ik graag 5 coniferen verwijderen. De schutting wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. De nieuwe schutting wil ik van hardhout.
maandag 24 februari 2020

Complete tuin renoveren

De tuin is ca. 15 x 5 meter. Alle kleine stenen moeten eruit, nieuwe grote tegels erin. Bestaande vijver moet dichtgemaakt worden en elders een nieuwe vijver aangelegd worden, geen folie of voorgevormde bak. Er moeten een aantal borders in. Er staan nu 2 schuren, te zien op de foto's maar die gaan er uit en er komt een nieuwe schuur. Dit hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.
maandag 24 februari 2020

Voor en achtertuin opnieuw bestraten

Voor en achtertuin beleggen met nieuwe tegels. De voortuin is 9 lang en 2.5 breed. De achtertuin heeft een oppervlakte van 6 x 12. Het moet eerst leeggehaald worden door u, een en ander struikje worden weggehaald en geegaliseerd voor de nieuwe bestrating terug komt. Ik ga zelf opzoek naar tegels, maar als u ook een aantal opties kan voordragen sta ik daar voor open.
zaterdag 22 februari 2020

Schutting na de storm repareren

Helaas heeft de storm een schuttingdeel bij ons omgeblazen. Het schuttingdeel is van hout en 180 cm breed bij 180 cm hoog. De palen waaraan het schuttingdeel vast zat, zijn ook beschadigd. Ik zou graag een offerte van jullie ontvangen waarop de kosten staan voor schade herstel. Het schuttingdeel dat is omgewaaid is overgroeid met klimop. ik verwacht dat het schuttingdeel en twee palen vervangen moeten worden. het is het eerste schuttingdeel vanaf het huis.
zaterdag 22 februari 2020

Kleine steiger bouwen in ringvaart

Ik zoek iemand voor plaatsing van een aanlegsteiger t.b.v. bootje/sloep 6-8 meter. Vakman hoeft niks te verwijderen,alleen plaatsen, voorkeur voor duurzaam materiaal.
donderdag 20 februari 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen van ca 38 m2. Inclusief nieuwe schutting rechts en achter. Zie foto. Wij hebben momenteel tegels, een stuk border en een schuurtje achter dat nu deels schutting is. het schuurtje moet weg, deze is ongeveer 1 m breed en er moet dus een nieuwe schutting voor in de plaats komen, dit gaat om ongeveer 5 m schutting. En aan de rechterzijde moet een nieuwe schutting komen van ongeveer 7 m. De border aan de rechterzijde mag blijven, er staan ook planten die mogen blijven staan, maar de grond is vrij arm en daarom weten wij niet of het beter is om deze weg te halen. Het hoeft in ieder geval niet verhoogt te worden. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van de huidige tuin?
donderdag 20 februari 2020

Vast tuinonderhoud minimaal 2 keer per jaar

2x per jaar of vaker indien nodig onderhoud tuin en terras. Zie foto's.
donderdag 20 februari 2020

Bestrating en schutting

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn straatstenen kan verwijderen en hier klinkers kan leggen, dit gaat om ongeveer 22 m2 . Ook een Hederahaag aanleggen van ongeveer 7 m2. Ik zou alles graag in onderling overleg willen doen met de vakman.
woensdag 19 februari 2020

Vervangen schutting

Wij willen graag onze schutting vervangen. Hierbij willen we de natuurlijke look graag behouden (momenteel bamboe). De lengte is ongeveer 9 m2. De huidige schutting willen wij graag weg laten halen door de vakman en af laten voeren. Materiaal voor een nieuwe schutting willen wij het liefst door de vakman laten regelen in onderling overleg
woensdag 19 februari 2020

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Het gaat om een stadstuin in Amsterdam Oost van 40m2 op het noorden (veel vocht en schaduw) waar we een stukje terras (vlonder of stenen) willen laten aanleggen (nu verzakte tegels) en oud kunstgras willen vervangen door zoden of nieuw kunstgras (met drainage?). Rondom nieuwe planten, zoveel mogelijk groen en bloei, bestand tegen 2 peuters.Verzoek om overleg en offerte voor ontwerp en aanleg.
woensdag 19 februari 2020

Tuin bestraten en verder inrichten

Wij hebben een klein tuintje (ca 35m2) bij onze nieuwbouwwoning die we willen laten bestraten, daarnaast graag meedenken over beplanting en inrichting om de kleine ruimte optimaal te benutten. Op dit moment ligt er aarde in de tuin en is de tuin makkelijk te betreden.
woensdag 19 februari 2020

Schutting plaatsen

Voor het plaatsen van een schutting van 17 meter met onderkant van beton en betonnen palen, met horizontale balken aan de bovenkant zoeken wij een vakman die hier ervaring mee heeft en die spoedig beschikbaar is.
dinsdag 18 februari 2020

Tuinhek vervangen inclusief tuinhekdeur

Door stormschade is tuinhek volledig vernield inclusief tuindeur. Voor de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel . Door de recente storm is tuinhek volledig vernield en kleine hek uit zijn voegen en tuindeur vernield. Heb voor de verzekering een offerte nodig om herstel uit te laten voeren. Hek is van hout en 12 meter lang en 1,8 hoog . Oud materiaal ook graag afvoeren.
dinsdag 18 februari 2020

Renoveren tuin

Momenteel veel straattegels in mijn achtertuin, ik wil graag over op een groene tuin met achter soort blok hut/tuinhuis met open voorkant met eventueel fruitboompjes. Gevelkast voortuin kan eventueel geplaatst geplaatst worden . Totale oppervlakte 90 m2 voor en achtertuin. Ongeveer 30 m2 tegels achtertuin mag eruit gehaald worden en afgevoerd worden dit wil ik graag in overleg doen met de vakman, eventueel zou ik ook wel een schets willen laten maken door de vakman. De tuin is toegankelijk vanaf de achterkant. Materiaal mag geregeld worden door de vakman.
maandag 17 februari 2020

Bestaande tuin herinrichten

Geachte heer/mevrouw, We hebben een huis gekocht met tuin. Nu enkel tegels erin, maar vooral kunstgras. Flink wat verzakkingen. We zouden graag de tuin egaal qua hoogte aanleggen (deels bestraat, deels gras, planten/bloemen optioneel, loungegedeelte optioneel). Hiernaast hebben een strook tuin aan voorkant huis) welke we willen fatsoeneren. Tuin achter betreft +/- 65 m2 (inschatting). Locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren. Graag zouden we de opties bespreken, we zijn op zoek naar iemand die aan huis offerte kan opstellen. Ik hoor graag of dit een mogelijkheid is!
maandag 17 februari 2020

Schutting met stormschade herstellen

Ik zoek een timmerman die de omheining van mijn dakterras kan repareren. Door storm zijn een aantal panelen kapot gewaaid (3 panelen van hout, en 1 paneel van plexiglas). De schutting ongeveer 170 hoog. het frame waar de schuttingen aan bevestigd zijn, zijn in tact.

Partners

Partners van Casius