Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Holland.

3310 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Holland:

dinsdag 21 mei 2019

Oprit en tuin tegelklaar maken

Ik wil graag de voorzijde/oprit: 25cm afgraven, vullen met puinkorrels en 5cm zand en aantrillen. Betreft oprit + 2 meter naast de erker. Totaal 57m2 Zij-ingang + achtertuin: Omploegen + 10cm zand 65m2 (van de 85m3 wordt 20m2 gras excl zijpad 6m2). Dit hebben we ter plekke aangeven met paaltjes en touw Svp al het materiaal specificeren in de offerte.
maandag 20 mei 2019

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin laten afgraven en afvoeren! Tuin is 117 m2 echter hoeft daar maar een deel (geschat) 60 m2 tot 80 m2 van afgegraven worden. Wellicht, ligt aan de kosten, ook nieuw zand storten en bestraten.
maandag 20 mei 2019

Grind uit een stukje tuin en kunstgras leggen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het verwijderen van grind - Stukje kunstgras leggen (worteldoek aanwezig onder het grind) - zie foto voor afmeting, de zwarte tegel is 80x80. Dus de oppervlakte zal iets meer zijn 5 van deze tegels.
zondag 19 mei 2019

Nieuwbouw tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een tuin kan aanleggen bij een nieuwbouw woning. Totaaloppervlak is 43 m², hiervan dient de helft bestraat te worden, de andere helft bedekt met gras. Tuinontwerp is reeds aanwezig.
zondag 19 mei 2019

Oprit uitbreiden

Ik ben op zoek naar een hovenier die ca. 10 m² tuin, naast de huidige oprit, inclusief beplanting kan afgraven, egaliseren en voorzien van klinkers of een bak grind. Dit ten behoeve van het later plaatsen van een laadstation voor een auto.
zondag 19 mei 2019

Tuin afgraven en bijvullen

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn voor- en achtertuin, totaaloppervlak 80 m², kan afgraven en vervolgens met voornamelijk zand kan bijvullen. Momenteel bestaan de tuinen uit zand. Bovendien dient er rekening gehouden te worden met eventuele latere bestrating van de tuin.
zondag 19 mei 2019

Tuin uitgraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die de tuin van mij en mijn buren ca. 20 cm kan afgraven. Het betreft twee nieuwbouwwoningen met een totaal tuinoppervlak van 160 m². Afgegraven grond dient afgevoerd te worden.
donderdag 16 mei 2019

Boom rooien

Ik ben op zoek naar iemand die een boom voor mij kan rooien. Ik weet niet precies hoe hoog het is. Ik heb een foto meegestuurd, hopelijk krijgt u daardoor een beter beeld. De wortel moet ook verwijderd worden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 16 mei 2019

Huidige beschoeiïng van tuin naar waterkant ophogen

Onze tuin (+/-5,5 meter breed) loopt naar het water toe schuin af (+/- 90 cm). We willen de beschoeiing graag omhoog trekken zodat we de volledige diepte van de tuin kunnen gebruiken. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om dit uit te voeren. Zie aub ter verduidelijking de bijgesloten foto. De huidige situatie is zoals de tuin rechts op de foto.
donderdag 16 mei 2019

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Ik wil gras voor de helft aan de voorkant en de helft tegels. Achterkant zelfde indeling alleen opvullen en nieuw gras. De afmetingen weet ik nu niet. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 15 mei 2019

Waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van een tuin van 300 m2. Graag een offerte.
woensdag 15 mei 2019

Tuin afgraven

Ik wil mijn tuin van 50 m2 uit laten graven en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. ik hoor graag van u.
woensdag 15 mei 2019

Een schutting zonder poort plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het plaatsen van een schutting tussen 2 tuinen in. Het gaat om 770 cm aan schutting. In de schutting zie ik graag 5 betonnen palen terug. Daarnaast moet de strook onder de schutting ook van beton zijn. Er hoeft geen poort geplaatst te worden.
woensdag 15 mei 2019

Vlonder aanleggen tuin

Het gaat om een tuin van 47 m2, in bos en lommer. Waarbij ik een vlonder wil laten leggen van hout en eventueel nog een stukje met kiezels/tegels.Ik hoor het graag.
dinsdag 14 mei 2019

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron/-put laten slaan en nieuwe graszoden. De tuin is 260 m2.
dinsdag 14 mei 2019

Tuin egaliseren en bestraten

Het gaat om het egaliseren van 40 m2 achtertuin. Deze moet daarna bestraat worden met onze tuintegels. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 13 mei 2019

Schutting plaatsen

Ik wil de oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Lengte is 6 x delen van 1. 80. Er kan gewerkt worden vanaf de buren zij hebben uitsluitend steen in de tuin. Composiet delen 180 x 180 en composiet palen ingezet in snel beton. Ik ontvang graag een prijs opgave.
maandag 13 mei 2019

Afgraven tuin

De tuin van ons appartement is waardeloos en willen we laten afgraven. De tuin meet 6,5 x 6,5 meter. De helft van de tuin willen we circa 60 cm diep laten afgraven en de andere helft circa 15 cm. In het deel welke 60 cm diep afgegraven dient te worden heeft een oude rotte boom gestaan waarvan afgelopen najaar de stomp zo diep mogelijk is weg gefreesd. (wellicht niet tot de diepe van 60 cm) Tevens liggen er nog wat oude tegels in de tuin. De tuin ligt op de hoek van de en is vanaf de weg toegankelijk. Hiervoor kunnen wij een deel oude schutting en hek eenvoudig weghalen.
maandag 13 mei 2019

Tuin afgraven en ophogen zand en afvoeren

Ik wil graag 40 m2 van mijn tuin afgraven en ophogen met zand 20 cm, en daarna het grond af laten voeren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
maandag 13 mei 2019

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

Ik wil de tuin van ongeveer 30 m2 30 cm laten ophogen en daarna opnieuw betegelen met nieuwe tegels. Hiervoor moeten eerst de huidige tegels verwijderd en afgevoerd worden. Ook moet er een border geplaatst worden en eventueel kunstgras aanleggen. Al het materiaal in overleg svp.
zondag 12 mei 2019

Tuin renoveren

Ik wil mijn tuin betegelen, bloemen bakken plaatsen, coniferen plaatsen. De tuin is 100 m2.
zondag 12 mei 2019

Waterbron slaan in de tuin

Graag wil ik een bron laten slaan achterin de tuin met pop-up sproeiers voor gazon en planten. De oppervlakte is 800 m2.
zaterdag 11 mei 2019

Beschoeiing vervangen

Ik zoek een hovenier die de beschoeiing aan de waterkant kan vervangen. Het moet gebeuren over een breedte van ongeveer 5,5 meter en een diepte van ruim een meter. Dit moet van hout zijn. De huidige beschoeiing dient verwijderd te worden.
zaterdag 11 mei 2019

Grote boom verwijderen

Ik wil een Conifeer van 20 meter hoog laten verwijderen + de wortels. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 10 mei 2019

Balkon vlonders verwijderen en nieuwe plaatsen

Voor een balkon in Amsterdam ben ik op zoek naar een bedrijf dat de oude houten vlonders kan verwijderen en een nieuwe vloer kan aanleggen. Het balkon is op het noorden dus we denken aan composiet maar wellicht adviseert u iets anders. Het gaat om een klein balkon, circa 4 meter bij 1,5 meter en het is op de 2e verdieping.

Partners

Partners van Casius