Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Holland.

3212 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Holland:

vrijdag 22 juni 2018

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn achtertuin, echter weet ik niet of deze goed bereikbaar is hiervoor. Graag even komen kijken en aangeven hoeveel zooi het geeft om een put te laten slaan. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.
donderdag 21 juni 2018

Onkruid uit de tuin laten verwijderen

Ongeveer 30 m2 aan onkruid verwijderen tussen tegels en langs heg. Zonder afvoeren en is goed bereikbaar.
woensdag 20 juni 2018

Schuting met deur laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 8,60 meter met deur van 1 meter ongeveer.
woensdag 20 juni 2018

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin leeg laten maken. De tuin is ± 5* 9m incl. Schuur van 2*3m. De tuin bestaat voor ongeveer 80% uit betontegels. De overig 20% is struiken en boompjes. Alles dient ook te worden afgevoerd Ook moet de tuin voor de 20% ong. 10cm. Worden afgegraven worden en de gehele tuin voorzien van zand.
woensdag 20 juni 2018

Huidige beschoeiing verhogen

Ik wil graag de bestaande beschoeiing van de zijtuin laten verhogen komend najaar. Totale lengte 23 meter, verhogen met circa 78 centimeter, zodat het goed aansluit op de beschoeiing aan de achterzijde van de tuin. De ruimte achter de nieuwe beschoeiing graag opvullen met grond zodat de gehele tuin op gelijke hoogte is. Bij voorkeur in oktober / november. Materialen mogen door de vakman aangeleverd worden. Tuin is bereikbaar (zie afbeelding).
woensdag 20 juni 2018

Wortel verwijderen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om de boomstronk te verwijderen.
woensdag 20 juni 2018

Voortuin afgraven en puin afvoeren

Wij zijn ons aan het oriënteren wat de kosten zijn om de voortuin af te laten graven en het puin af te laten voeren. Gaat om 4 kub. Zijn ook benieuwd wat de kosten zijn voor worteldoek aanbrengen en granulaat en zand aanvoeren. We zouden het graag in 2 delen willen weten qua kosten. Alvast bedankt voor uw reactie,
dinsdag 19 juni 2018

Kunstgras in achtertuin leggen

Het huidige ‘gras’ in onze achtertuin afgraven en afvoeren, ondergrond egaliseren (over de lengte circa 10 cm verzakt) en kunstgras aanleggen (circa 14 m2). Het grasveld is verdeeld over twee stukken, een van 10 m2 en een van 4 m2. NB: achtertuin heeft geen achterom en doorgang door huis is circa. 87 cm breed.
dinsdag 19 juni 2018

Conifeer om laten hakken

Omhakken van een conifeer die voor het huis staat. Hoogte plm 16 meter. (Een paar meter boven de nok van het huis. ) Diameter plm. 40 cm. Tevens verwijderen wortels.
dinsdag 19 juni 2018

Tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen

Ik zoek een partij die mijn gehele tuin kan renoveren. Het gaat onder andere om het plaatsen van een overkapping achter in de tuin. Daarnaast willen we iets met de schuur doen en de tuin opnieuw indelen. De achtertuin en woning zijn goed bereikbaar.
maandag 18 juni 2018

Schutting plaatsen tussen meerdere tuinen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen tussen meerdere tuinen, van ongeveer 5 x 9 meter. Ik heb geen achterom.
maandag 18 juni 2018

Schutting en tuindeur plaatsen

Ik zou graag een schutting met deur (van de Praxis) willen plaatsen in mijn tuin. Ik ben benieuwd naar de montage kosten. Het gaat om twaalf panelen die in een hoek moeten worden gezet (het betreft een hoekwoning).
zondag 17 juni 2018

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk uit mijn tuin kan verwijderen. De stam heeft een doorsnede van 55 cm. De achtertuin is bereikbaar door de woning heen.
zondag 17 juni 2018

Boomstronk verwijderen

Ik heb 1 boom stronk in de tuin.. deze moet verwijderd worden
zaterdag 16 juni 2018

Tuin afgraven en egaliseren

Onze tuin is zo’n 68 m2 en vanaf de stoep tot aan het huis is er een hoogteverschil van ongeveer 20 cm op het maximum. Graag zouden we dit laten afgraven en egaliseren gelijk met de stoep. Er staat een boom in de tuin die het het wellicht lokaal moeilijker maakt. Het loopt vanaf de stoep niet geleidelijk op, maar aan het begin wat sneller waardoor het wat om wat meer grond gaat.
zaterdag 16 juni 2018

Stadstuin opknappen

Onze tuin op zuid zuidwest is niet groot, en heeft door omliggende gebouwen alleen van april - okt zon op de grond. Het is grotendeels bestraat, beetje verzakt. We zouden graag gras of kunstgras willen. In de tuin van de buren staat een heel grote boom die in de vroege zomer heel erg veel rotzooi laat vallen. We vegen ons suf. Is gras / kunstgras dan wel een goed idee? Op bijgevoegde foto is plattegrond te zien zoals de tuin nu is. Het middelste vierkant is nu gewoon bestraat, maar dat zouden we graag met gras willen. Graag jullie advies!
zaterdag 16 juni 2018

Voortuin afgraven en grond afvoeren

De voortuin graag circa 15 a 20 cm afgraven en grond afvoeren. De tuin heeft een oppervlakte van 6.20 x 4.80 meter (rond de 30 m2). Goed bereikbaar.
zaterdag 16 juni 2018

Kappen van een boom

Ik zoek een partij die een berkenboom aan de zijkant van mijn woning kan kappen. Het afvoeren van het hout en verwijderen van de stronk kan ik zelf. De boom is goed bereikbaar.
vrijdag 15 juni 2018

Keerwanden plaatsen in verzakte tuin

Wij hebben een expert nodig die 10-15 keerwanden/L elementen van 80h besteld dn plaatst in onze tuin wegens verzakking nd buren. Incl plaatsen v schutting 4. 80 m hierop en bouwen kleine veranda 3x3 met dak en afwatering ad schuur in Velserbroek. Evt nog een tuin - bouwen veranda 5x3 m in Heemskerk, voor gunstigere prijs. Alleen bouwbedrijven.. incl garantie
vrijdag 15 juni 2018

Tuin afgraven en ophogen

Afgraven ca. 15 cm en ophogen van de tuin met ophoogzand. Het zal gaan om ca. 55-60m2 aan tuin. De voortuin is 5,2m x 3,50m. De achtertuin tot de berging is 5,6m x 6m. Het stukje naast de berging 2,5m x 2,6m. Er moet 20cm afgegraven worden en opgehoogd worden. De poort is 1m breed en het pad erachter is 1. 5m breed.
vrijdag 15 juni 2018

Kleine tuin inrichten

Kleine tuin van 32 m2 op Noord-Westen, zon vanaf 14:30 uur, veel schaduw. Betegelen graag met houten tegels, bloembakken, vuurplaats, langs randen groen, planten en een heg. Het huis heeft souterrain, bij begane grond loopt een veranda de tuin in die vergroot moet worden. Achter in de tuin wil ik graag nog een veranda maken.
donderdag 14 juni 2018

Grasveld vervangen door kunstgras

Ik wil het grasveld laten vervangen voor een kunstgrasveld. Het kunstgras hoeft niet per se van super kwaliteit te zijn maar op zijn minst oké kwaliteit. Het is vlakbij een basisschool waar de kinderen een bal op moeten kunnen stuiteren. Het gaat om een stuk van 5 x 5 meter.
donderdag 14 juni 2018

Stronk van een ceder verwijderen

Ik zit met een stronk van een ceder in me maag en zou deze graag zien verdwijnen. De toekomstplannen voor deze ruimte is om er een terras van te maken. Het hoeft niet opgeruimd te worden of vlak gemaakt te worden. De schutting links achter de stronk kan worden verwijdert en er is ongeveer 2 meter ruimte om een frees er naar toe te rijden de betonnen rand die rechts staat zal ik verwijderen voordat u komt. De gele lat op de stronk is 122 cm lang zodat u een idee heeft hoe groot de stronk is. Mijn vraag is hoeveel zal het mij kosten om deze stronk te verwijderen?
woensdag 13 juni 2018

Tuin op laten knappen

Klant wenst de volgende werkzaamheden in haar tuin te laten verzorgen: schutting en een poort plaatsen (waarschijnlijk 3 schermen), stoeptegels te laten aanleggen (schatting 12m2) en een boom te laten verwijderen. Alle materialen zal klant aanschaffen bij GAMMA. De achtertuin is goed bereikbaar. Klant maakt graag een afspraak voor een bezichtiging van de tuin zodat ze al haar ideeën en wensen met betrekking tot de tuin kan bespreken en er een offerte opgesteld kan worden.
dinsdag 12 juni 2018

Schutting met poort plaatsen

In mijn achtertuin zou ik graag een schutting laten plaatsen met poort (inclusief slot). Het gaat om de achterkant van de achtertuin die grenst aan de doorloop achter het huis. Ik ga het morgen opmeten maar ik schat dat het ongeveer 5 meter totaal is (inclusief poort).

Partners

Partners van Casius