Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noord-Holland.

3318 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noord-Holland:

donderdag 18 juli 2019

Leeghalen en deels opnieuw beplanten

Bestaande beplanting uit stadstuintje van 5 x 5 meter verwijderen, het gaat om 1 hazelaar en een aantal struiken. Daarnaast wil ik nieuwe beplanting laten plaastsen: bestaande uit: een beukelaar een kleinere schutting van 60cm hoog, 2 perenbloesems in de vorm verenlinders. Het is de bedoeling dat de hovenier hierin voorziet.
donderdag 18 juli 2019

Tuin snoeien en onderhouden

Alles groeit en bloeit maar ik loop achter een rollator en ik ben dus niet in staat om te snoeien en onkruid weg te halen. Daarom zoek ik iemand die dat wil/kan doen. De voortuin is 25 m2 en de achtertuin is 100 m2.
donderdag 18 juli 2019

Achtertuin bestraten

45 m2 achtertuin bestraten met een paar borders en ca 18 m2 voortuin bestraten, liggen nu waaltjes en ik wil grotere tegels zodat het onderhouds vriendelijker is met zo min mogelijk onkruid.
donderdag 18 juli 2019

Afgraven afvoeren en ophogen

Wij willen onze voortuin deels opnieuw bestraten, kunstgras laten leggen en een trampoline inbouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar een partij die 20 cm grond kan afgraven en afvoeren en ophogen met zand. 1 smalle border voor planten van 5,5/0,75 m (ruim 4 m2 tuinaarde en verder zand voor onder terras/kunstgras. De tuin is totaal ongeveer 45 m2.
woensdag 17 juli 2019

Tuin afgraven

De voortuin ligt vol bergen zand vanuit de achtertuin. Ik wil het graag geegaliseerd hebben. De tuin is ongeveer 40 m2, de hekken moeten er uit dus het is goed bereikbaar.
woensdag 17 juli 2019

Composiet schutting plaatsen

Lengte +/- 11 meter Poort 2 x deur 2 x Graag offerte inmeten, materiaal en plaatsen.
woensdag 17 juli 2019

Bestrating leggen na ophogen achtertuin

Er moet grond afgevoerd en zand opgehoogd 15 a 20 cm. En wil grote, gele tegels van ongeveer 60 x 40 of wild verband mag ook. De afmeting van de tuin is, 7 x 6 en wil nog een borderrandje van 50 eromheen. De klus moet vanuit mijn huis en kan er geen kraan komen, met kruiwagens door mijn huis moet de grond en zand en stenen af- en aangevoerd worden. Graag een offerte.
woensdag 17 juli 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een kleine boomstronk laten verwijderden met frees. (Zie foto) Is maar 6 cm diameter.
dinsdag 16 juli 2019

Complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin

Ik zoek een vakman die de complete herinrichting van onze voor- zij- en achtertuin voor zijn rekening neemt. In bijgevoegd ontwerp kunt u onze wensen terugvinden en de afmetingen. Ik heb nog een bijlage over beplanting, die kan ik altijd mailen. Kort gezegd gaat het o.a. om het realiseren van: -terras -hoge haag of begroeid hekwerk -oprit -(loop)pad -poort -berging -houthok -fietsenstalling -corten stalen plantenbakken
dinsdag 16 juli 2019

Snoei en onderhoud van de voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan onderhouden. Het gaat om een tuin van 6 bij 20 meter. Het gaat om het snoeien van struiken, kleine dennen, een appelboom en nog wat werkzaamheden wat uitgevoerd moet worden. Ook aan de voorzijde van de woning moet snoeiwerk gedaan worden.
maandag 15 juli 2019

Boomstronk van een berk verwijderen

In onze voortuin moet een oude boomstronk van een berk worden weggehaald.
maandag 15 juli 2019

Grond afvoeren en ophogen met zand

graag een offerte voor het grond afvoeren en ophogen met zand ( 15 tot 20 cm). Dit moet via mijn woonkamer gebeuren, er is geen achteruitgang. Ik wil graag een offerte voor alleen het afvoeren en ophogen. En eventueel ook het leggen van bestrating van ongeveer 5 x 6 meter.
maandag 15 juli 2019

Populieren stronk frezen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het frezen van een stronk van een populier. De boom heeft een diameter van circa 90 cm en wij willen het liefst 10-15 cm onder maaiveld weg laten halen zodat we kunstgras kunnen plaatsen.
maandag 15 juli 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Ik weet niet hoe diep het moet worden. Mijn tuin is 500 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ontvang graag een prijs indicatie.
zondag 14 juli 2019

Het ophogen en opnieuw betegelen van de tuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan ophogen en egaliseren met zand en opnieuw kan betegelen met bestaande tegels. Het gaat ongeveer om 60 m2. Wellicht zijn er nieuwe tegels nodig. De tuin is alleen door de woning heen bereikbaar. Daarnaast wil ik dat het onkruid permanent verwijderd wordt.
zondag 14 juli 2019

Tuin aanleg nieuwbouw woning

Vriendelijk zou ik u willen vragen mij te helpen. Recent hebben wij een nieuwbouw woning in Haarlem gekocht met oplevering zomer 2020. Plannen voor indeling van de tuin zijn er nog niet, maar volgende hebben we wel al voor ogen: - Tuin afgraven, ophogen, egaliseren en bestraten. De tuin is ongeveer 35 m2. Wat is uw advies erin? Sommige vrienden zeggen dit niet te moeten doen en anderen zeggen dat dit juist heel verstandig is. Ik hoor graag van u.
zondag 14 juli 2019

Tuin aanleg

Bijgevoegd vind u het tuinontwerp welke wij hebben laten opmaken door Abbing te Zeist welke aan ons project verbonden is. Helaas kan Abbing deze niet realiseren binnen ons beschikbare budget. Totale tuin oppervlakte is 170 m2 met hoofdzakelijk grint en 1 x 1 m tegels. Boom in de voortuin wordt door het project geleverd en 2 x plantenbakken in de achtertuin kunt u achterwege laten. Wij horen graag van u.
zaterdag 13 juli 2019

Plaatsen composiet schutting

Ik ben op zoek naar een klusbedrijf voor het plaatsen van composiet schutting en poort (Elephant) bij nieuwbouwwoning. Het moet 9 meter lang worden. Ik ontvang graag een offerte exclusief de schutting.
vrijdag 12 juli 2019

Vlonderplanken vervangen terras aan water

Wij hebben een terras van vlonderplanken aan/boven water. Planken moeten worden vervangen. Draagconstructie moet worden gecontroleerd en wellicht worden verstevigd. Het is ongeveer 20 m2.
vrijdag 12 juli 2019

Drainage tuin aanleggen

Ik wil een drainage in tuin laten aanleggen i.v.m. kelder. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
donderdag 11 juli 2019

GrondWaterbron spuiten tbv tuin beregenen

Ik wil graag een grondwaterbron laten spuiten in de tuin. Ik heb zelf geen idee of het mogelijk is hier en wat het grondwaterkwaliteit is, het gaat om een tuin van 10 m bij 11 m. Locatie is goed bereikbaar.
donderdag 11 juli 2019

Kappen/wegtakelen grote eik in achter tuin

Ik wil graag een grote eik in de achtertuin weg halen. De takken zijn moeilijk om naar beneden te halen. Ben er eerlijk gezegd nog niet helemaal over uit of de boom volledig weg moet of dat we het laten snoeien, graag in onderling overleg. De vakman kan het materiaal afvoeren.
donderdag 11 juli 2019

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

Een tuin van +/- 40 m2 moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Tegels liggen er al en moeten dus opnieuw worden gelegd.
donderdag 11 juli 2019

Woekerende bamboe (wortels) verwijderen

Wij hadden een bamboe haag in de achtertuin, ca 5 meter breed en 1 meter diep. De stelen hebben wij inmiddels zo goed en zo kwaad verwijderd maar de wortels is een heel ander verhaal. Dit moet ook verwijderd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
woensdag 10 juli 2019

oprit uitgraven, kleigrond afvoeren,puinkorrel+zand storten

Een oprit van 52 m 2 (4.5m breed en 11.5m diep), ligt al 10 cm schoonzand van de aannemer. Uitgraven om 10 cm puinkorrel en 10 cm zand te storten. Afvoer van het kleigrond. Eventueel ook de 130 m2 achtertuin uitgraven en bijvullen tot de een bodem waar tegels op gelegd kunnen worden. Het liefste rond 10 augustus.

Partners

Partners van Casius