Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Waalwijk of directe omgeving.

284 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Waalwijk:

Kunstgras aanschaf inclusief leggen

Voor onze voortuin willen we graag kunstgras aanschaffen en laten leggen. Er ligt op dit moment echt gras. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om 2 stukken, beiden met rechte lijnen. Stuk 1 is ongeveer 5 x 3,5 meter, stuk 2 is 2 x 6 meter.

Stalen damwand voor egaliseren

Ik en mijn buren willen graag een stalen damwand langs een sloot, om de tuinen te kunnen egaliseren. Het hoogteverschil met het water is circa 1,5 meter en de strook grond is 6 meter breed. Het gaat om drie percelen van 29,5 meter lang. Wat zijn de mogelijkheden en wat gaat dat kosten?

Gras vervangen door kunstgras

Verwijderen oude grasmat van 30 a 35 m2 en nieuw kunstgras van bepaalde prijsklasse compleet aanleggen. Inclusief afvoeren. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin leeghalen en bestraten

Struiken overige planten en hout op de grond verwijderen. Grote bomen willen we behouden. Tuin egaliseren en bestraten. Tuin is 12 meter lang en 7 meter breed ongeveer. Graag offerte per mail.

Renovatie van grasmat

In de achtertuin ligt er nu 40-50 m2 gras. Dit zal verwijderd moeten worden en daarna nieuw gras geplaatst. De achtertuin heeft een achterom.

Omgewaaide schutting opruimen en nieuwe zetten

De schutting met betonplaten is omgewaaid en niet te herstellen. Graag een offerte voor het opruimen oude schutting en het leveren en plaatsen van een houten schutting. Lengte schutting ongeveer 8,6 m. Achtertuin is bereikbaar middels een brandgang achterom of door het huis. Graag een complete offerte.

Wortels van kersenboom verwijderen

Wij hebben de Kersenboom afgezaagd, echter dient de stam met de wortels ook nog verwijderd te worden. De stam is een kleine meter hoog en de schutting staat op 1.50 meter afstand. Verder is de tuin goed bereikbaar.

Tuin aanleggen

Schutting plaatsen van tuinschermen, 3 staande buitenlampen, Loungeset, Tuintafel van hard plastic.

Schuttingpanelen van hardhout plaatsen

Het plaatsen van 8 schuttingdelen van hardhout

Tuin aanleggen

Bestraten zijpad 30 vierkante meter, oprit 27 vierkante meter, terras 42 vierkante meter, kunstgras 70 vierkante meter, terras 24 vierkante meter. Voortuin grind 14 vierkante meter. Het geheel moet nog worden opgehoogd met ophoogzand, gaat om nieuwbouw

Ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin

We willen graag een ontwerp van een onderhoudsarme tuin. In november 2017 wordt er begonnnen met een stuk aan te bouwen aan ons huis. We kunnen als het af is niet meer via de garage de achtertuin bereiken

Schutting plaatsen van composiet materiaal

Ik wil een schutting plaatsen van ongeveer 37,5 meter lang voor drie kanten. Gelieve in de offerte de prijs per strekkende meter. We vinden composiet mooi maar zijn ook erg geïnteresseerd in de stenen look mogelijkheden. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk informatie inzake de mogelijkheden en prijzen

Grote boom kappen

Er staat een grote, hoge boom in de achtertuin tussen de schutting en de schuur. Graag laten wij deze boom kappen en het hout afvoeren. De hoogte zal ongeveer 10 a 12 meter zijn.

Waterput slaan voor weide-besproeiïng

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen voor het slaan van een grondwater put. Weet niet of hier vergunning voor nodig is en hoe diep het water zit. Wie kan mij hierbij helpen.? Graag per e-mail contact opnemen. Bvd

Schuttingdelen plaatsen

De heg moet vervangen worden door deze 8 schuttingsdelen kunt u deze ook verwijderen

Schutting aan één zijde plaatsen

Schutting panelen van 200 cm breed en 115 cm hoog tussen gemetselde kolommen, op een gemetselde muurtje, plaatsen.

Schutting van bamboe plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een Bamboe schutting als tuinafscheiding tussen ons en de buren. Indien er hiervoor palen nodig zijn dan willen wij graag bamboe palen. De lengte va de afscheiding is 10.50 meter en de hoogte 2 meter.

Tuinafscheiding van bamboe plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een Bamboe schutting als tuinafscheiding voor 1 kant van de tuin met de buren. Wij hebben gehoord dat dit ook in beton gezet kan worden voor de stevigheid. Er staan nu coniferen als tuinafscheiding (die halen we zelf weg). De lengte is 10.50 meter. Ik hoor graag van jullie.

Erfafscheiding monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor de aanschaf en plaatsing van 14 meter schutting. De schutting moet in een U-vorm worden geplaatst, dus 2 keer 4 meter en 1 keer 6 meter. De voorkeur gaat uit naar een schutting van hout met beton of helemaal van beton. Er staat nu nog geen schutting, dus er hoeft niets verwijderd te worden.

Schutting na een storm herstellen

Ik wil een schutting van 1 jaar oud laten rechtzetten. Bij de laatste storm is de schutting scheef gewaaid door de wind en regen. De schutting is 16 meter lang en alles is nog heel.

Complete schutting met poort plaatsen

6 meter hard houten schutting met haaks daarop 2 meter met daarin een hardhouten poort en betonnen palen.

Stronken van een conifeer laten wegfrezen

Binnenkort laten we een conifeer verwijderen uit onze achtertuin. Degene die de conifeer verwijderd freest echter niet de stronk weg. Aangezien we in een soort hofje wonen is het niet mogelijk om met een grote freesmachine in de achtertuin te komen. Er is dus een kleinere frees nodig.

Goedkope schutting plaatsen

Het gaat om 18 meter schutting, 1 hoekpaal en daar nog 2.30 meter schutting aan vast. Aan de andere kant nog een poort van ongeveer 2.10 meter breed. Wat zijn we sowieso aan materiaal kosten kwijt en wat kost het inclusief plaatsen?

Vervangen bestaande poort en schutting

De poort plus schutting van bij elkaar 170 cm breed en 210 cm hoog moeten in geheel vervangen worden. Offerte graag maken na bezoek aan huis indien mogelijk. Liefst zo onderhoudsvrij mogelijk.

Schanskorf met antraciet stenen plaatsen

In mijn tuin wil ik graag een schanskorf laten plaatsen van 6 meter lang. Hier zitten twee hoeken in dus het word een u vorm (0.90 x 4.20 x 0.90 meter) De korf moet bovengronds 50 centimeter hoog zijn en 22.5 centimeter diep. We willen graag een antraciet kleurige steen erin hebben. Er hoeft niets verwijderd te worden voordat de korven geplaatst kunnen worden.