Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Waalre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Waalre heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Waalre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Waalre of directe omgeving.

238 klanten uit Waalre bevelen een bij Casius in Waalre aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Waalre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Waalre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Waalre:

Terras leggen incl deur maken op plek van raam

We willen een terras leggen van ca 7X4 of 5 m We zorgen voor wit zand en stenen etc maar is nog geegaliseerd. Verder is er een raam in de garage maar daar zou n deur moeten komen. Graag globale offerte voor deze klus.

Voortuin afgraven

Graag willen we alle beplanting uit onze voortuin en de grond tot de zandgrond verwijderd en afgevoerd hebben. De tuin is circa 8 bij 3 meter, hiervan hebben we ongeveer de helft van de planten al verwijderd. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. 25-30 cm afgraven.

Opnieuw aanleggen tuin

We willen graag onze tuin van 340 m2 opnieuw laten aanleggen, incl. bestrating, schuur (ca 3,5 x 5 van hardhout, met platdak) en haag. We hebben wat hoogteverschillen, lopende van enkele cm’s tot 40 cm.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk van een omgevallen boom moet verwijderd worden om werkzaamheden aan omgevallen muur mogelijk te maken.

Weg frezen boomstronk

Ik zoek een hovenier voor het weg frezen van een boomstronk van 42 cm doorsnede. De stronk bevindt zich in de achtertuin en is ongeveer 10 cm hoog. De doorgang naar de achtertuin is 120 cm breed.

Nieuwbouw tuin afgraven

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin kan afgraven en ophogen met zand. Het gaat om een tuin van 100 m2. De tuin moet ongeveer 20 cm worden afgegraven en opgehoogd. Dit komt neer op 20 m3 aan aarde/zand. De tuin is goed bereikbaar.

Coniferenhaag plaatsen

Graag zou ik een betaalbare wintergroene onderhoudsvriendelijke en niet giftige haag willen laten plaatsen langs mijn voortuin. Het betreft ongeveer 8 meter, en de haag dient minimaal 1.70 meter hoog te zijn. Ik ben van plan om een hekwerk ervoor te plaatsen, graag advies of het verstandiger is om eerst het hekwerk of de haag te plaatsen.

Tuin renoveren

We zijn op zoek naar een aanpassing van de voor- en achtertuin. De achtertuin is 120 m2 en de voortuin 40 m2. We vragen o.a. om de vijver en enkele struiken/bomen te verwijderen en een nieuw grasveld aan te leggen en de tuin van nieuwe beplanting te voorzien. We hebben de volgende uitgangspunten voor de tuin: • Kindvriendelijk (verwijderen van vijver, creëren van grasveld) • Mooi met bloemen en planten • Weinig onderhoud o Ca. 2 uren per maand (m.u.v. sproeien en grasmaaien) o Max 2 x per jaar 1 dag groot onderhoud zoals snoeien • Overlast van katten beperken door gebruik van planten waar katten niet van houden zoals: o ooievaarsbek o vuurwerkplant o citroenverbena o wijnruit Uitgebreide omschrijving is als pdf verkrijgbaar.

Composiet terras op zand aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een composiet terras op een ondergrond van aarde. Het terras dient te worden aangelegd op de patio en zal ongeveer 12 m2 groot worden. De patio is goed te bereiken.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Graag zou ik in de achtertuin een waterbron/put geslagen hebben. Wat kost dat? Het installeren van een bronpomp doen we zelf. Ik heb een achterom met een poort van 2,05 meter hoog.

Vlonder in de tuin laten bouwen

Wij zouden graag een vlonder in de tuin geplaatst hebben van Douglas houten planken. De maat is 4.67 x 3.50 meter. We vinden het mooi als hij wat hoger ligt, ongeveer 15 cm,dan de rest van de tuin. Er ligt nu zwart zand met wat gras. Verder staat er in de hoek een boompje waar de vlonder rondom heen moet komen. We horen graag wat +- de kosten zijn voor materiaal en maken van de vlonder. De tuin heeft een achterom.

Voortuin laten beplanten

Onze voortuin is leeg en er moeten nieuwe planten in komen en de randjes van de bestrating eromheen moeten beter vast komen liggen. De grootte van de tuin is ongeveer 6 x 3.50 meter.

Tuinontwerp voor de voortuin maken

Ik wil graag een offerte voor een ontwerp voor onze kale voortuin. Ongeveer 8 meter breed en 4 meter diep. Wij houden niet van strakke tuinen en wel van zo min mogelijk onderhoud. We houden van bloemen, maar ook van de verschillende soorten grassen.

Tuinrenovatie

Het betreft het uitgraven en afvoeren van een hoge hulst en 3 andere boomstronken, bamboe, den en japans boompje. daarnaast dient er een 1 meter diepe aflopende kuil afgegraven te worden voor een inground trampoline van 330 diameter. Verder wil ik een terras van 4 bij 8 meter laten leggen met tegels van 60 bij 60 cm. Er dienen ook nog 3 pergola palen en een buitenstopcontact aangelegd te worden. Er is elektra aanwezig. Er zal een schuttingsdeel verwijderd moeten worden om de tuin te bereiken.

Moestuin aanleggen

Wij hebben sinds vandaag een moestuin van ongeveer 100 m2. De tuin moet nog volledig klaargemaakt worden. Indeling, bescherming tegen vogels, tuinhuisje voor gereedschap, et cetera. Het is nu alleen nog maar een tuin, deze moet helemaal schoongemaakt worden en opnieuw ingedeeld worden. Er staat nu voornamelijk veel onkruid in.

Kunstgras aanleggen in de achtertuin

Ik wil kunstgras laten aanleggen in de achtertuin. Op dit moment ligt er gewoon gras. Het gaat om 2 aan te leggen stukken van 2.80 meter breed en 6.30 meter lang, gescheiden door een klinkerpad. Ik wil het complete pakket, vanaf het verwijderen van het oude gras tot en met het aanleggen van het kunstgras.

Apenboom in de achtertuin kappen

In onze achtertuin staat een volwassen apenboom (Araucaria araucana) die wij graag gekapt en afgevoerd willen hebben. De stam mag op grondhoogte afgezaagd worden (de wortels kunnen dan blijven zitten). De boom zal in 2 delen moeten worden omgehaald gezien er niet genoeg ruimte is om in 1 keer in zijn geheel omgehaald te worden. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden. Er is geen vergunning nodig. Hartelijk dank!

Boomstronken verwijderen van bomen in de tuin

Freezen van al omgekapte bomen. Verwijderen van de boomstronk.

Kunstgras laten leggen in de tuin

Wij willen graag kunstgras laten leggen in onze tuin. Er ligt nu een gazon dat afgevoerd moet worden en de grond moet nog klaargemaakt worden voor het kunstgras. Als bijlage een foto toegevoegd. Kunstgras kunnen we zelf regelen of kan door hovenier in overleg geleverd worden. Er is een foto beschikbaar.

Gehele voortuin laten renoveren

Wij willen onze voortuin opnieuw laten doen, de oppervlakte is ongeveer 30 m2. Hiervan zal een groot deel bestraat worden en een klein deel groenwerk. Qua omheining gaat mijn voorkeur uit naar bielzen. Wij hebben graag alles verzorgd, dus ook het afvoeren.

Gat voor een trampoline graven in de tuin

Gat graven voor trampoline. - diameter 3,5 meter; - diepte 0,5 gemiddeld, het loopt conisch, diepste punt is 0,8 in het midden; - afvoeren grond (ca. 7 m3 schone tuingrond); - in bestaande, reeds aangelegde tuin, maar met kleine kraan te bereiken. Svp eerst indicatie via mail (telefoonnummer is niet altijd bereikbaar).

Bielzen uit de tuin verwijderen

Wij hebben een flink aantal bielzen in onze voortuin liggen die verwijderd moeten worden. Ze zijn deels rot vermoed ik. Het zijn er ongeveer 14, variërend van 1 tot 2 meter lang.

Afgebroken schutting repareren

Onze schutting is boven het maaiveld afgebroken. Het gaat om ongeveer 15 meter. Alle palen moeten vervangen worden. De schutting zelf is van ruw hardhout, palen moeten zelfde kwaliteit zijn. Ingraven, rechtzetten en monteren nieuwe palen. Oude palen verwijderen en afvoeren.

Schutting plaatsen en bestrating aanleggen

Zie bijlage (schutting hoogte met rode kleur). 8 strekkende meter van 2.5 meter hoogte; 4 strekkende meter van 0.6 meter hoogte; Schutting leveren en plaatsen. Tevens circa 13 m2 bestrating verwijderen en nieuwe bestrating aanleggen (zie rode cirkel). Stenen kopen we zelf. Ca. 24 m2 bestrating aanleggen. Graag gespecificeerde offerte voor bestrating en schutting. Zie bijlage (tekening van de hele achter tuin).

Graszoden leveren en leggen 140 m² in Waalre

Vervangen en afvoeren van bestaande grasmat, 140 m² inclusief alle bijkomende werkzaamheden. Nieuwe graszoden leveren en leggen.