Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Vessem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Vessem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Vessem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Vessem of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Vessem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Vessem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Vessem:

Waterput slaan of pulsen

Ik heb een tuin van ongeveer 400 m2 en wil daarin een waterput voor te beregenen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Kunstgras leveren en leggen

Kunstgras leveren en leggen. Wij halen zelf het oude gras weg. Het is de bedoeling dat u ook het legmateriaal levert. Een indicatie van de afmetingen zijn ongeveer 200 meter. Graag ook de types gras die daarvoor beschikbaar zijn overleggen.

Voor- en achtertuin aanleggen

Het aanleggen van een voor- en achtertuin. Met alleen gras en beplanting. De tuin is +/- 1500 m2

Landgoed aanleggen

20.000 Boompjes verplanten. Ze zijn op het perceel opgekuild en moeten 1.50 bij 1.50 m worden uitgeplant. Dit moet uitgevoerd worden in samenspraak met de gemeente.

Vijver renoveren

Onze vijver is aan een onderhoudsbeurt/renovatie toe. Afmetingen: 420(l) x 220(b) x 100(diepste punt). Bij de hoeken zitten enkele ondiepe plekken voor moerasplanten e.d. De vijver is aangelegd met vijverfolie, bitumen? Op de randen liggen gewassen grindtegels. De vijver ligt beschut en in de luwte van bomen, daardoor dus veel oud blad op de bodem. Wij hadden er een waterornament in, maar daarvan raakte de pompfilter ongeveer om de week verstopt. Wij willen graag weer iets dergelijks erin aangebracht zien, maar dan wel iets dat NIET steeds verstopt raakt. Het zou prettig zijn als een en ander op redelijk korte termijn gerealiseerd kan worden. Overigens zijn wij in de zomervakantie niet weg. Gaarne prijsopgave.