Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor renovatie van een vijver:

Renovatie van een vijver

Wij hebben een vijver die in de achtertuin ligt. Deze is vrij groot en loopt in een bocht door de tuin, schat de grootte de lengte ongeveer op 12 meter, breedte is wisselend van 1 tot 2 meter, diepte 0.70 cm. Sinds vorige zomer loopt ie langzaam leeg en blijft ie op een bepaalde hoogte hetzelfde. We denken ergens een lek te hebben dus. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van renovatie en de kosten die daarbij horen.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie van een vijver uit heel Nederland:

Vijvers met watervallen renoveren

Het gaat om een renovatie van een vijver met diverse niveaus (3 stuks). Waaronder 2 kleine watervallen met een hoogte van 50 cm. Vijver 1. heeft de afmeting: 6 x 4 x 1 meter. Vijver 2 heeft de afmeting: 6 x 4 x 1 meter. Vijver 3 heeft de afmeting: 4 x 4 x 0.5 meter Alle vijvers zijn voorzien van zwart plastic. De vijvers zijn circa 15 jaar oud. Vanwege lekkage van het oude plastic, moet dit worden vernieuwd zo ook de watervallen en leistenen.

Tuin renovatie waarbij vijver te vervangen door bestrating

Graag zou ik mijn achtertuin van 6 x 9 bestraat willen hebben, momenteel ligt er een kleine vijver 1 x 1 x 0.8 in en een hoop onkruid. Verwacht dat er veel wortels in de grond zitten.

Terras aanleggen in tuin

Onze tuin is 8 meter breed bij 10 meter diep. We hebben een bestaande terras (van Waaltjes) en we zouden graag deze willen vervangen met grotere tegels en willen die uitbreiden. De grond van de uitbreiding is nu gras. Het terras is nu 8 meter breed met aan de kant van de vijver 2 meter diep en naast de vijver loop hij in een punt uit naar 4.50 meter diep. Het nieuwe terras zal 8 x 6.5 meter worden, minus een hoek van de vijver. Zie licht groene stift-lijn op de foto. We willen onze nieuwe terras laten impregneren. We willen voor onze borders (grijze) opsluitbanden hebben zodat het netter uitziet, zie grijs stippellijnen op de foto. We willen om ons zandbak/toren (90 cm x 90 cm) rubberen groene tegels hebben, zodat we de zand buiten de zandbak kunnen opvegen. We willen 2 struiken en een uitgestoken stammetje verwijderd hebben. We overwegen de afvoer van de afval van de renovatie van de tuin uit te besteden. Alvast bedankt voor jullie offerte.

Tuin renovatie

We hebben een tuin van 8 x 5 meter. Graag willen we een Koi vijver plus bestrating, moestuin, fruitboomstuk en een terras.

Vijveronderhoud en -renovatie

Vijver 2000 liter. Harde glasfiber materiaal. Op dit moment (te) sterk begroeid. Een nieuwe situatie is nodig. In de vijver zijn 2 grote goudwindes en 5 kleine. Vijver en directe omgeving (50 cm) moeten hernieuwd worden.

Renovatie van een vijver

Ik wil mijn vijver graag laten renoveren. Het vijver folie is lek. Ongeveer halverwege de diepte. De vijver is 10 x 4 meter en ongeveer 1.70 meter diep.

Renovatie van een vijver en graszoden leggen

Mijn vijver van ongeveer 5 x 2 meter heeft een flinke opknapbeurt nodig. De vijver is is lek en de vijverfolie moet worden vervangen. Om de vijver heen wil ik ongeveer 60 m² graszoden laten aanleggen. Indien mogelijk wil ik deze klus in april of mei laten uitvoeren. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Complete tuin laten renoveren

Achtertuin renovatie, 42 m2 in 2 verdiepingen verdeeld. Omschrijving: schutting maken, vlonder leggen, onder vlonder opbergruimte maken, kunstgras leggen, en vijver weghalen. Er is een tekening beschikbaar.

Vijveronderhoud en -renovatie

Ik ben op zoek naar een vakman die de vijver kan onderhouden en eventueel kan aanpassen. De vijver is 15 bij 15 meter.

Vijverrenovatie: vijver renoveren

Vijver renovatie. Wij hebben een vijver van ongeveer 5*2,5. Deze is erg veroudert, mos aan de zijkanten, planten groeien overal, pomp kapot en de vijver is vol gegroeid met planten. Doen jullie ook vijver renovatie?

Partners

Partners van Casius