Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor renovatie van een vijver:

Renovatie van een vijver

Wij hebben een vijver die in de achtertuin ligt. Deze is vrij groot en loopt in een bocht door de tuin, schat de grootte de lengte ongeveer op 12 meter, breedte is wisselend van 1 tot 2 meter, diepte 0.70 cm. Sinds vorige zomer loopt ie langzaam leeg en blijft ie op een bepaalde hoogte hetzelfde. We denken ergens een lek te hebben dus. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van renovatie en de kosten die daarbij horen.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie van een vijver uit heel Nederland:

Tuin renovatie

We hebben een tuin van 8 x 5 meter. Graag willen we een Koi vijver plus bestrating, moestuin, fruitboomstuk en een terras.

Vijveronderhoud en -renovatie

Vijver 2000 liter. Harde glasfiber materiaal. Op dit moment (te) sterk begroeid. Een nieuwe situatie is nodig. In de vijver zijn 2 grote goudwindes en 5 kleine. Vijver en directe omgeving (50 cm) moeten hernieuwd worden.

Renovatie van een vijver

Ik wil mijn vijver graag laten renoveren. Het vijver folie is lek. Ongeveer halverwege de diepte. De vijver is 10 x 4 meter en ongeveer 1.70 meter diep.

Renovatie van een vijver en graszoden leggen

Mijn vijver van ongeveer 5 x 2 meter heeft een flinke opknapbeurt nodig. De vijver is is lek en de vijverfolie moet worden vervangen. Om de vijver heen wil ik ongeveer 60 m² graszoden laten aanleggen. Indien mogelijk wil ik deze klus in april of mei laten uitvoeren. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Complete tuin laten renoveren

Achtertuin renovatie, 42 m2 in 2 verdiepingen verdeeld. Omschrijving: schutting maken, vlonder leggen, onder vlonder opbergruimte maken, kunstgras leggen, en vijver weghalen. Er is een tekening beschikbaar.

Vijveronderhoud en -renovatie

Ik ben op zoek naar een vakman die de vijver kan onderhouden en eventueel kan aanpassen. De vijver is 15 bij 15 meter.

Vijverrenovatie: vijver renoveren

Vijver renovatie. Wij hebben een vijver van ongeveer 5*2,5. Deze is erg veroudert, mos aan de zijkanten, planten groeien overal, pomp kapot en de vijver is vol gegroeid met planten. Doen jullie ook vijver renovatie?

Renovatie van de vijver

Graag offerte voor het renoveren van de vijver. De vijver is te diep en moet worden aangepast. Afmeting ca. 60 m2. De hoogte in het midden is nu 180 cm en moet teruggebracht worden naar ca. 100 cm.

Vijver renoveren

Onze vijver is aan een onderhoudsbeurt/renovatie toe. Afmetingen: 420(l) x 220(b) x 100(diepste punt). Bij de hoeken zitten enkele ondiepe plekken voor moerasplanten e.d. De vijver is aangelegd met vijverfolie, bitumen? Op de randen liggen gewassen grindtegels. De vijver ligt beschut en in de luwte van bomen, daardoor dus veel oud blad op de bodem. Wij hadden er een waterornament in, maar daarvan raakte de pompfilter ongeveer om de week verstopt. Wij willen graag weer iets dergelijks erin aangebracht zien, maar dan wel iets dat NIET steeds verstopt raakt. Het zou prettig zijn als een en ander op redelijk korte termijn gerealiseerd kan worden. Overigens zijn wij in de zomervakantie niet weg. Gaarne prijsopgave.

Achtertuin renoveren

Graag verneem ik van u wat de mogelijkheden en kosten zijn van herinrichting en renovatie van onze achtertuin van 13 meter breed x 30 meter diep. Terras is verzakt, er zit een hoogteverschil van ongeveer 1.5 meter in de tuin, dit wordt nu met 4 borders over 8 meter weggewerkt maar dit kost ons qua onderhoud teveel tijd. Tuin is 30/35 jaar geleden aangelegd. Graag hoogteverschil op een andere manier overbruggen waardoor er ook meer gras kan komen. En we willen een vijver en een ruim grasveld. Misschien iets van beukenhagen als afzetting. Kleigrond. Achter in de tuin is de avondzon, hier graag ook een terras aanbrengen. We willen graag een landelijk, maar toch redelijk strakke achtertuin die onderhoudsvriendelijk is.

Partners

Partners van Casius