Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Veldhoven of directe omgeving.

383 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuin volledig laten vernieuwen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Veldhoven:

Magnolia vewijderen

De magnolia moet verwijderd en afgevoerd worden. Hij wordt erg groot en staat vrij dicht op het huis, waardoor ik binnen weinig licht krijg.

Waterput slaan

Ik heb een bestaande put (pvc leiding) in de tuin. Deze functioneert niet goed, waarschijnlijk door dichtslibben. Kan deze waterput weer gangbaar worden gemaakt?

Kunstgras aanleggen

Graag zie ik een offerte tegemoet voor het volgende: - Betongranulaat ondergrond plaatsen (door u te leveren) - Trillen ondergrond + Egaliseren - drukverdeeldoek plaatsen (door u te leveren) - Kunstgras leggen (Al in mijn bezit ) Het betreft omstreeks 28m2, het gaat om een nieuwbouwwoning dus het is goed toegankelijk en er ligt alleen nog zand.

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik zou graag een waterput willen slaan in mijn achtertuin en een water beregening daarop willen laten aansluiten met pomp

Bestrating voor nieuwbouwwoning aanleggen

Het betreft de bestrating van de tuin van een nieuwbouwwoning. Grondwerker dat het grondwerk er netjes bij zal liggen. Bestrating in elleboogverband. Werk is van te voren te bezichtigen. All in prijs voor het totale bestratingswerk Het gaat om de volgende maten: Totale bestrating 146 m2 Betonklinker nieuw 21 x 10,5 x 8 cm Betonband 127 m1 Nieuw 100 x 8 x 10 cm

Boomwortels verwijderen onder een oprit

Boomwortels die de stenen van de inrit optillen moeten worden verwijderd.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Wij willen een waterbron maken om beregeningsinstallatie voor grasveld op aan te sluiten en om water te kunnen nemen op tuinslang om tuinplanten te sproeien

Kunstgras voetbalveld aanleggen

Ik wil een voetbalveld van 165 m2 (met een bocht erin) aan laten leggen op een bestaand grasveld waarvan het gras erg versleten is. Ik hoor graag wat dit kost en wat de mogelijkheden zijn.

Kunstgras plaatsen in Veldhoven

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en laten plaatsen van kunstgras. Waarbij het bestand moet zijn tegen spelende honden. de oppervlakte is 36m2 en kan geplaatst worden met een stuk van 4m en eentje van 2m. De huidige onderlaag zal wel eerst geegaliseerd moeten worden.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik ben bezig met de renovatie van mijn tuin. Ik wil graag een waterput slaan om de tuin te gaan beregenen. Ik zit op zandgrond, maar heb begrepen dat er nog wel eens roestwater in de grondlagen zit. Mijn tuin die moet worden beregent is ongeveer 140 m2 groot. De doorgang naar de tuin is ongeveer 1.30 breed.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een opgave voor het slaan van een waterput in mijn tuin t.b.v. het beregenen van de tuin. Nu staat de waterkraan open maar tegen de droogte van afgelopen jaar en nu is niets te beginnen met je kraantje. Volgens de vorige bewoner is er een put aanwezig maar deze werkt niet meer. Het gaat om een tuin van ongeveer 350 m2 in Veldhoven NB. Ik hoef alleen een prijsopgave bij benadering om te bepalen of e.e.a . interessant is. Tuin is niet goed toegankelijk voor zwaar (hoog) gereedschap.

Schutting plaatsen

Vervangen van huidige schutting 1 - Lengte (recht) 10 meter 2 - Optie: ook vervangen lengte 15 meter (in hoek met poort). Nog geen idee van verdere mogelijk heden, in ieder geval hout, degelijk, beperkte kosten.

Waterput slaan of pulsen

Wij willen een waterbron in onze tuin (+-300m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het gaat om het boren/pulsen inclusief afvoer van evt. rommel. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is. Daarnaast wil ik een offerte met beschrijving van de kosten en werkzaamheden. Werkzaamheden kunnen in overleg van start. Als u telefonisch contact opneemt dan graag niet met een afgeschermd nummer.

2 Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 boomstronken met wortels verwijderen (zoveel mogelijk).

Voortuin opnieuw aanleggen

Ik wil mijn voortuin onderhoud vrij maken. Het zand moet er uit, er moet grind in en ik wil bloembakken plaatsen. De voortuin is 20 m2.

Voortuin afgraven en ophogen

Ik wil mijn voortuin van 640 bij 400 cm laten afgraven. Dit moet ongeveer met 15 cm afgegraven worden. Vervolgens moet het zand afgevoerd worden en opgehoogd worden met zand. Ook zitten er steentjes in de voortuin. De voortuin is makkelijk te bereiken.

Twee kastanjebomen snoeien

Aan de weg staan deze twee bomen. Omdat ze zowel bloesem als bolsters als bladeren op de weg laten vallen wil ik de bomen laten snoeien.

Bouwperceel ophogen en draineren

Ons bouwperceel van 640 m2 moet 70 cm worden opgehoogd, perceel is goed bereikbaar. Uitvoeren werkzaamheden december 2018.

Nieuwe houten poort maken

Graag wil ik een andere poort laten maken. Kunt u mij een offerte opsturen? Ik denk dat de foto's voor zich spreken. De poort moet van binnen en van buiten uit zijn af te sluiten. Heeft u nog vragen dan hoor ik het graag. De oude poort afvoeren.

Kunstgras aan laten leggen

Graag een offerte voor het aanleggen van kunstgras. bij elkaar circa 60 a 65 m2. Huidige ondergrond is gras, kunt u apart vermelden hoeveel het kost met en zonder voorwerk? Materialen mogen door de vakman aangeleverd worden.

Renovate old garden

We want to remove many plants of our old garden, remove old tiles and rebuild/design a new, fresh looking garden. The size of the garden is about 90 m2 and is easily accesable.

Trampoline in laten graven

Ik wil graag mijn trampoline in laten graven. Inclusief het afvoeren van het zwarte zand. Type trampoline 'BERG Inground Champion Grey' 330 cm. Locatie is de achtertuin en deze is bereikbaar via een achterlangs (poort breedte is 90 cm denk ik).

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat om het ingraven van een trampoline van ongeveer 300 x 225 cm, inclusief het afvoeren van de grond. Tuin redelijk bereikbaar.

Overkapping maken en bestrating vervangen

Ik wil graag een open overkapping (ongeveer 5 meter breed en 4 meter diep) laten maken, gemaakt van aluminium met glas. De overkapping komt vast aan de muur van het huis te zitten. Er zit nu een boeibord aan de woning, hier moet de overkapping op een of andere manier tegen aan gebouwd worden. Daarnaast wil ik bestrating (20 m2) laten vervangen in de achtertuin, waar dan de overkapping over heen komt. Belangrijk detail is dat de bestrating op de kelder van het huis ligt.

Schutting met poort plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting. De palen en onderplaten moeten van beton worden en de schuttingsdelen van hout. De lengte van de schutting is 25 meter en de hoogte moet 1.95 meter worden. De oude schutting gaan wij zelf verwijderen en de tuin is goed bereikbaar.