Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Veldhoven of directe omgeving.

371 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin herinrichten, onderhoud aan de tuin, oprit en terrassen aanleggen, tuin opnieuw inrichten met gras en omheining, grote voor- en achtertuin vernieuwen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin opnieuw inrichten, tuin afgraven en aanleggen, voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen, voor- en achtertuin opknappen, aangrenzende achtertuinen aanleggen, tuinaanleg nieuwbouw, kunstgras leggen en parkeerplaats bestraten, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Veldhoven:

Trampoline in laten graven

Ik wil graag mijn trampoline in laten graven. Inclusief het afvoeren van het zwarte zand. Type trampoline 'BERG Inground Champion Grey' 330 cm. Locatie is de achtertuin en deze is bereikbaar via een achterlangs (poort breedte is 90 cm denk ik).

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat om het ingraven van een trampoline van ongeveer 300 x 225 cm, inclusief het afvoeren van de grond. Tuin redelijk bereikbaar.

Overkapping maken en bestrating vervangen

Ik wil graag een open overkapping (ongeveer 5 meter breed en 4 meter diep) laten maken, gemaakt van aluminium met glas. De overkapping komt vast aan de muur van het huis te zitten. Er zit nu een boeibord aan de woning, hier moet de overkapping op een of andere manier tegen aan gebouwd worden. Daarnaast wil ik bestrating (20 m2) laten vervangen in de achtertuin, waar dan de overkapping over heen komt. Belangrijk detail is dat de bestrating op de kelder van het huis ligt.

Schutting met poort plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting. De palen en onderplaten moeten van beton worden en de schuttingsdelen van hout. De lengte van de schutting is 25 meter en de hoogte moet 1.95 meter worden. De oude schutting gaan wij zelf verwijderen en de tuin is goed bereikbaar.

Tuinhekje of afscheiding laten aanleggen rondom tuin

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een tuinhekje van ongeveer 50 cm hoog, het is totaal 45 meter lang, er zitten 4 hoeken in en 4 eindpalen, ik denk zelf aan composiet in de kleur donkergrijs of zwart, inclusief leveren en monteren, het mag ook een restpartij zijn of iets met een b keus,

Nieuwe tuinpoort inclusief kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een duurzame oplossing. Liefst zonder inkijk, we hebben nu een dichte deur. Aan een kant staat het kozijn tegen de stenen muur van de schuur. Aan de andere kant staat het kozijn tegen een stenen/betonnen paal van de schutting. Graag zo spoedig mogelijk.

Bloembak maken van stapelblokken en stucen

Ik wil in mijn achtertuin een vaste bloembak maken die ook gestuct moet worden. Lengte is ongeveer 3 meter bij 1,5 meter. Tuin is bereikbaar. Inclusief materialen en dergelijke.

Gemetselde afscheiding vervangen door houten schutting

De schutting moet worden: 10.50 meter lang, dan haaks erop 3 meter en dan een poort van 1.20 meter die vast komt te zitten aan een bestaande berging. Achtertuin is via een brandgang bereikbaar.

Betonschuttingen plaatsen

Het dient het leveren en plaatsen van betonnen schuttingen. Er is 1 deel van 10 meter en 1 deel van 9 meter. De hoogte zal 1.80 meter worden. Er zal ook 1 poortdeur geplaatst moeten worden.

Kunstgras leggen

Graag voorbereiden en kunstgras leggen. Het gedeelte is ongeveer 3 bij 3 meter.

Renovatie van een vijver

Wij hebben een vijver die in de achtertuin ligt. Deze is vrij groot en loopt in een bocht door de tuin, schat de grootte de lengte ongeveer op 12 meter, breedte is wisselend van 1 tot 2 meter, diepte 0.70 cm. Sinds vorige zomer loopt ie langzaam leeg en blijft ie op een bepaalde hoogte hetzelfde. We denken ergens een lek te hebben dus. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van renovatie en de kosten die daarbij horen.

Renovatie van de voortuin

De voortuin is 6 meter breed en 3.60 meter diep. Nu is hier vooral zand, beplanting en grindtegels aanwezig. Graag laten wij dit verwijderen en afvoeren. Hierna dient er betegeld te worden met tegels van 60 bij 60 cm, 2 plantenbakken met beplanting of bolvormige bomen. Verder dient de tuin afgeschermd te worden met een laag en veilig ijzeren sier hekwerk. De tuin dient zeer onderhoudsvriendelijk te worden.

Grasmat door nieuwe graszoden vervangen

Ik wil mijn oude grasmat laten vervangen door nieuwe graszoden. Het gaat om een rechthoek van 9,50 x 7 meter. Ik ontvang graag uw offerte met daarin ook de kosten voor het verwijderen en afvoeren van het oude gras, egaliseren van de ondergrond en de levering van de graszoden.

Grote paardenkastanjeboom verwijderen

In mijn voortuin staat pal aan de straat een grote hoge paardenkastanjeboom. De boom levert gevaar op omdat er in het midden een grote tak schuin naar de zijkant groeit en voor ernstige disbalans zorgt. Er is al iemand van de bomenwacht van de gemeente langs geweest en deze heeft geadviseerd om de boom op korte termijn te laten kappen. Ik heb inmiddels een kapvergunning aangevraagd. Ik hoef daar niet op te wachten, maar mag de boom snel laten weghalen. Ik laat de boom hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schutting met houten delen plaatsen

Graag willen wij een offerte voor een schutting van 14 meter. Het moeten gemetselde muurtjes zijn met houten delen ertussen. Ook moet het groen dat er nu staat, coniferen en laurier, verwijderd en afgevoerd worden. Graag hoor ik van u.

Onderhoud aan tuin en eventueel zwembad

Graag ontvang ik een offerte voor het onderhoud aan de tuin en zwembad. De werkzaamheden zijn als volgt: - Leibomen snoeien; - Meidoorn snoeien; - Buxushagen snoeien; - Onkruid verwijderen; - Vijver onderhoud; - Opzetzwembad die wij in de grond hebben laten zakken winterklaar maken. De diameter is 3.15 meter.

Notenboom rooien

Notenboom rooien van circa 10 meter hoog. De diameter van de boom is wel 6 a 7 meter. Hij staat in de achtertuin. De tuin is bereikbaar via de achterkant, daar is ook een plein. Rooien en afvoeren.

Notenboom snoeien

Notenboom ca. 25 - 30 jaar oud. Hoogte 10-12 meter. Takken hangen tegen het dak en over de schutting bij de buren. Wij willen hem graag flink teruggesnoeid hebben zodat we er weer een paar jaar tegen kunnen. Locatie: achtertuin, bereikbaar via oprit.

Afwatering in de achtertuin verbeteren

Bij extreme regenval staat onze achtertuin blank tot aan de woning. We willen graag drainage of een betere afwatering laten aanleggen om dit tegen te gaan. De tuin is 80 tot 100 m² groot. We hebben het idee dat er een drainagegoot langs de rand van de woning aangelegd kan worden van 12 tot 15 meter lengte. Ook kan het bestaande terras verhoogd of verlaagd worden waar dat nodig is. Er zijn al twee regenpijpen aan de achterzijde van de woning aanwezig met aansluiting op de riolering. Daar kan misschien een aansluiting op worden gemaakt. We maken graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen en ons te laten adviseren over de beste aanpak en de kosten daarvan.

Oude notenboom snoeien

Een ruim 30 jaar oude notenboom moet nodig weer gesnoeid worden. Deze boom is de laatste 15 jaar steeds om de drie á vier jaar gesnoeid door een echte boomchirurg uit de omgeving van Eindhoven.

Gemetselde schutting met hout plaatsen

We willen graag onze schutting vervangen, er staat nu een houten schutting, maar we zoeken een schutting die zand kan tegen houden, dit omdat tussen 2 tuinen een hoogte verschil van 50 cm over een lengte van 3 tot 4 meter is. De totale lengte van de schutting is 14 meter. We dachten aan penanten met lage stenen muur en hout (geen vuren, het betere hout) er boven, oftewel hout tussen de penanten, hoogte 2 meter in zijn totaliteit. Fundering moet gemaakt worden, en ik denk een dubbel steens muurtje tussen de penanten in verband met met de druk van het zand. Zouden jullie een schatting kunnen maken wat zo iets gaat kosten, inclusief zetten en fundering. Er staat nu een houten schutting. Ps. Als jullie een andere oplossing hebben, met beton / hout, hoor ik dat ook graag. De schutting moet dus wel wat druk van zand kunnen tegen houden en eigenlijk zouden we dan ook de schutting schoten 60 cm de grond in willen hebben in verband met tegen gaan van onkruid buurman. Al vast hartelijk dank.

Conifeer vellen

Ik wil een coniferen boom om laten doen wat kost dat?

Oude treurwilg rooien

Omdat we bang zijn dat er takken afbreken en op de schuur of boerderij vallen.

Boomstronken verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van drie boomstronken (ongeveer 30, 40 en 50 cm doorsnede). Het zijn coniferen. Materialen kunnen alleen via het huis naar de tuin!

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik heb een tuin van 11 meters lang en ik wil mijn coniferen laten verwijderen en een schutting laten plaatsen. De coniferen zijn ongeveer 2,5 meter hoog en de haag is ongeveer 9 meter lang. De coniferen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Er moet een houten schutting van 11 meter lang en ongeveer 1,80 meter hoog geplaatst worden. De schutting komt langs de erfafscheiding in een rechte lijn te staan. Graag ontvang ik een offerte.