Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Veldhoven of directe omgeving.

362 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: paardenzwembad aanleggen, schuttingen plaatsen in een nieuwbouwwijk, collectief tuinen afgraven en opvullen met zand, tuin renovatie, gehele renovatie van een verwilderde tuin, complete tuinaanleg, tuinaanleg bij een nieuwbouwhuis volgens ontwerp, walbeschoeiïng en vlonder aanleggen, beschoeiing, damwand en vlonder aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, complete tuin aanleggen, jeu de Boulesbaan aanleggen, tuin uitruimen en opnieuw aanleggen, houten vlonder in twee achtertuinen, walsbeschoeiing vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Veldhoven:

Kunstgras leggen

Graag voorbereiden en kunstgras leggen. Het gedeelte is ongeveer 3 bij 3 meter.

Renovatie van een vijver

Wij hebben een vijver die in de achtertuin ligt. Deze is vrij groot en loopt in een bocht door de tuin, schat de grootte de lengte ongeveer op 12 meter, breedte is wisselend van 1 tot 2 meter, diepte 0.70 cm. Sinds vorige zomer loopt ie langzaam leeg en blijft ie op een bepaalde hoogte hetzelfde. We denken ergens een lek te hebben dus. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van renovatie en de kosten die daarbij horen.

Renovatie van de voortuin

De voortuin is 6 meter breed en 3.60 meter diep. Nu is hier vooral zand, beplanting en grindtegels aanwezig. Graag laten wij dit verwijderen en afvoeren. Hierna dient er betegeld te worden met tegels van 60 bij 60 cm, 2 plantenbakken met beplanting of bolvormige bomen. Verder dient de tuin afgeschermd te worden met een laag en veilig ijzeren sier hekwerk. De tuin dient zeer onderhoudsvriendelijk te worden.

Grasmat door nieuwe graszoden vervangen

Ik wil mijn oude grasmat laten vervangen door nieuwe graszoden. Het gaat om een rechthoek van 9,50 x 7 meter. Ik ontvang graag uw offerte met daarin ook de kosten voor het verwijderen en afvoeren van het oude gras, egaliseren van de ondergrond en de levering van de graszoden.

Grote paardenkastanjeboom verwijderen

In mijn voortuin staat pal aan de straat een grote hoge paardenkastanjeboom. De boom levert gevaar op omdat er in het midden een grote tak schuin naar de zijkant groeit en voor ernstige disbalans zorgt. Er is al iemand van de bomenwacht van de gemeente langs geweest en deze heeft geadviseerd om de boom op korte termijn te laten kappen. Ik heb inmiddels een kapvergunning aangevraagd. Ik hoef daar niet op te wachten, maar mag de boom snel laten weghalen. Ik laat de boom hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schutting met houten delen plaatsen

Graag willen wij een offerte voor een schutting van 14 meter. Het moeten gemetselde muurtjes zijn met houten delen ertussen. Ook moet het groen dat er nu staat, coniferen en laurier, verwijderd en afgevoerd worden. Graag hoor ik van u.

Onderhoud aan tuin en eventueel zwembad

Graag ontvang ik een offerte voor het onderhoud aan de tuin en zwembad. De werkzaamheden zijn als volgt: - Leibomen snoeien; - Meidoorn snoeien; - Buxushagen snoeien; - Onkruid verwijderen; - Vijver onderhoud; - Opzetzwembad die wij in de grond hebben laten zakken winterklaar maken. De diameter is 3.15 meter.

Notenboom rooien

Notenboom rooien van circa 10 meter hoog. De diameter van de boom is wel 6 a 7 meter. Hij staat in de achtertuin. De tuin is bereikbaar via de achterkant, daar is ook een plein. Rooien en afvoeren.

Notenboom snoeien

Notenboom ca. 25 - 30 jaar oud. Hoogte 10-12 meter. Takken hangen tegen het dak en over de schutting bij de buren. Wij willen hem graag flink teruggesnoeid hebben zodat we er weer een paar jaar tegen kunnen. Locatie: achtertuin, bereikbaar via oprit.

Afwatering in de achtertuin verbeteren

Bij extreme regenval staat onze achtertuin blank tot aan de woning. We willen graag drainage of een betere afwatering laten aanleggen om dit tegen te gaan. De tuin is 80 tot 100 m² groot. We hebben het idee dat er een drainagegoot langs de rand van de woning aangelegd kan worden van 12 tot 15 meter lengte. Ook kan het bestaande terras verhoogd of verlaagd worden waar dat nodig is. Er zijn al twee regenpijpen aan de achterzijde van de woning aanwezig met aansluiting op de riolering. Daar kan misschien een aansluiting op worden gemaakt. We maken graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen en ons te laten adviseren over de beste aanpak en de kosten daarvan.

Oude notenboom snoeien

Een ruim 30 jaar oude notenboom moet nodig weer gesnoeid worden. Deze boom is de laatste 15 jaar steeds om de drie á vier jaar gesnoeid door een echte boomchirurg uit de omgeving van Eindhoven.

Gemetselde schutting met hout plaatsen

We willen graag onze schutting vervangen, er staat nu een houten schutting, maar we zoeken een schutting die zand kan tegen houden, dit omdat tussen 2 tuinen een hoogte verschil van 50 cm over een lengte van 3 tot 4 meter is. De totale lengte van de schutting is 14 meter. We dachten aan penanten met lage stenen muur en hout (geen vuren, het betere hout) er boven, oftewel hout tussen de penanten, hoogte 2 meter in zijn totaliteit. Fundering moet gemaakt worden, en ik denk een dubbel steens muurtje tussen de penanten in verband met met de druk van het zand. Zouden jullie een schatting kunnen maken wat zo iets gaat kosten, inclusief zetten en fundering. Er staat nu een houten schutting. Ps. Als jullie een andere oplossing hebben, met beton / hout, hoor ik dat ook graag. De schutting moet dus wel wat druk van zand kunnen tegen houden en eigenlijk zouden we dan ook de schutting schoten 60 cm de grond in willen hebben in verband met tegen gaan van onkruid buurman. Al vast hartelijk dank.

Conifeer vellen

Ik wil een coniferen boom om laten doen wat kost dat?

Oude treurwilg rooien

Omdat we bang zijn dat er takken afbreken en op de schuur of boerderij vallen.

Boomstronken verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van drie boomstronken (ongeveer 30, 40 en 50 cm doorsnede). Het zijn coniferen. Materialen kunnen alleen via het huis naar de tuin!

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik heb een tuin van 11 meters lang en ik wil mijn coniferen laten verwijderen en een schutting laten plaatsen. De coniferen zijn ongeveer 2,5 meter hoog en de haag is ongeveer 9 meter lang. De coniferen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Er moet een houten schutting van 11 meter lang en ongeveer 1,80 meter hoog geplaatst worden. De schutting komt langs de erfafscheiding in een rechte lijn te staan. Graag ontvang ik een offerte.

Wit zand vervangen voor tuinaarde

Ik zoek iemand die ervoor kan zorgen dat het aanwezige witte zand in mijn tuin vervangen wordt voor gezonde tuinaarde. De oppervlakte die ik wil gaan gebruiken als groenruimte is bij benadering 20 m2. Ik denk dat een halve meter tuinaarde voldoende is. Afvoeren en opvullen dus.

Aanleggen van een houten tuinterras

Verwijderen en afvoeren huidige 25 m2 sierbestrating en aanleg 25 m2 hard houten terras.

Boomstronk van conifeer verwijderen

Verwijderen + frezen van een stronk van een conifeer, verwijderen tot onder het maaiveld. De stronk is 1.30 meter in omtrek en goed bereikbaar. Wilt u een indicatie van kosten aan mij geven?

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag mijn schutting laten vervangen. Het is een rechte schutting die uit 6 schuttingdelen bestaat. De schuttingdelen zijn elk 1.80 meter meter breed en hoog. Die moeten vervangen worden. Er zijn twee carportdeuren, die moeten ook vervangen worden. Standaard breedte om met een auto erdoor te kunnen.

Coniferenhaag verwijderen en nieuw aanplanten

Ik heb een oude coniferenhaag van 42 meter lang en ongeveer 1,80 meter hoog, welke moet worden verwijderd afgevoerd. Daarna dient er een nieuwe coniferen haag te worden aangeplant van ongeveer 1 meter hoogte of hoger. De haag staat in een rechte lijn van 42 meter en is goed bereikbaar met kraantje. Graag ontvang ik een offerte.

Gras vervangen door nieuwe graszoden

Het betreft het verwijderen van oude graszoden en het plaatsen van nieuwe graszoden (speelgazon). Het is in de achtertuin van onze woning en de oppervlakte is ongeveer 33 m2. Eventueel zal het afvoeren van het oude tuinafval verzorgd moeten worden.

Tuin opknappen en bestraten

Graag een offerte voor: - het verwijderen en afvoeren van 60 m2 oude graszoden ; - afgraven en afvoeren ca 20 cm t.b.v. bestrating; - aanvullen met zand t.b.v. bestrating.

Plaatsen van een schutting

Ik wil mijn huidige schutting van 7 meter laten vervangen voor een nieuwe hout/beton schutting, ook zal er een nieuwe poort van 2 meter geplaatst moeten worden. Als de offerte aantrekkelijk is willen de buren ook hun schutting van 9 meter laten vervangen. De achterom is makkelijk te bereiken.

Stronk verwijderen en trampoline ingraven

Graag wil ik een gat laten graven voor een trampoline. Op die plaats zit nu nog een stronk van ongeveer 80 cm doorsnede welke dan direct verwijderd dient te worden. Het is een trampoline van ongeveer 3.5 meter doorsnede.