Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Veldhoven of directe omgeving.

369 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Veldhoven:

Schutting plaatsen

Vervangen van huidige schutting 1 - Lengte (recht) 10 meter 2 - Optie: ook vervangen lengte 15 meter (in hoek met poort). Nog geen idee van verdere mogelijk heden, in ieder geval hout, degelijk, beperkte kosten.

Waterput slaan of pulsen

Wij willen een waterbron in onze tuin (+-300m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het gaat om het boren/pulsen inclusief afvoer van evt. rommel. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is. Daarnaast wil ik een offerte met beschrijving van de kosten en werkzaamheden. Werkzaamheden kunnen in overleg van start. Als u telefonisch contact opneemt dan graag niet met een afgeschermd nummer.

2 Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 boomstronken met wortels verwijderen (zoveel mogelijk).

Voortuin opnieuw aanleggen

Ik wil mijn voortuin onderhoud vrij maken. Het zand moet er uit, er moet grind in en ik wil bloembakken plaatsen. De voortuin is 20 m2.

Voortuin afgraven en ophogen

Ik wil mijn voortuin van 640 bij 400 cm laten afgraven. Dit moet ongeveer met 15 cm afgegraven worden. Vervolgens moet het zand afgevoerd worden en opgehoogd worden met zand. Ook zitten er steentjes in de voortuin. De voortuin is makkelijk te bereiken.

Twee kastanjebomen snoeien

Aan de weg staan deze twee bomen. Omdat ze zowel bloesem als bolsters als bladeren op de weg laten vallen wil ik de bomen laten snoeien.

Bouwperceel ophogen en draineren

Ons bouwperceel van 640 m2 moet 70 cm worden opgehoogd, perceel is goed bereikbaar. Uitvoeren werkzaamheden december 2018.

Nieuwe houten poort maken

Graag wil ik een andere poort laten maken. Kunt u mij een offerte opsturen? Ik denk dat de foto's voor zich spreken. De poort moet van binnen en van buiten uit zijn af te sluiten. Heeft u nog vragen dan hoor ik het graag. De oude poort afvoeren.

Kunstgras aan laten leggen

Graag een offerte voor het aanleggen van kunstgras. bij elkaar circa 60 a 65 m2. Huidige ondergrond is gras, kunt u apart vermelden hoeveel het kost met en zonder voorwerk? Materialen mogen door de vakman aangeleverd worden.

Renovate old garden

We want to remove many plants of our old garden, remove old tiles and rebuild/design a new, fresh looking garden. The size of the garden is about 90 m2 and is easily accesable.

Trampoline in laten graven

Ik wil graag mijn trampoline in laten graven. Inclusief het afvoeren van het zwarte zand. Type trampoline 'BERG Inground Champion Grey' 330 cm. Locatie is de achtertuin en deze is bereikbaar via een achterlangs (poort breedte is 90 cm denk ik).

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat om het ingraven van een trampoline van ongeveer 300 x 225 cm, inclusief het afvoeren van de grond. Tuin redelijk bereikbaar.

Overkapping maken en bestrating vervangen

Ik wil graag een open overkapping (ongeveer 5 meter breed en 4 meter diep) laten maken, gemaakt van aluminium met glas. De overkapping komt vast aan de muur van het huis te zitten. Er zit nu een boeibord aan de woning, hier moet de overkapping op een of andere manier tegen aan gebouwd worden. Daarnaast wil ik bestrating (20 m2) laten vervangen in de achtertuin, waar dan de overkapping over heen komt. Belangrijk detail is dat de bestrating op de kelder van het huis ligt.

Schutting met poort plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting. De palen en onderplaten moeten van beton worden en de schuttingsdelen van hout. De lengte van de schutting is 25 meter en de hoogte moet 1.95 meter worden. De oude schutting gaan wij zelf verwijderen en de tuin is goed bereikbaar.

Tuinhekje of afscheiding laten aanleggen rondom tuin

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een tuinhekje van ongeveer 50 cm hoog, het is totaal 45 meter lang, er zitten 4 hoeken in en 4 eindpalen, ik denk zelf aan composiet in de kleur donkergrijs of zwart, inclusief leveren en monteren, het mag ook een restpartij zijn of iets met een b keus,

Nieuwe tuinpoort inclusief kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een duurzame oplossing. Liefst zonder inkijk, we hebben nu een dichte deur. Aan een kant staat het kozijn tegen de stenen muur van de schuur. Aan de andere kant staat het kozijn tegen een stenen/betonnen paal van de schutting. Graag zo spoedig mogelijk.

Bloembak maken van stapelblokken en stucen

Ik wil in mijn achtertuin een vaste bloembak maken die ook gestuct moet worden. Lengte is ongeveer 3 meter bij 1,5 meter. Tuin is bereikbaar. Inclusief materialen en dergelijke.

Gemetselde afscheiding vervangen door houten schutting

De schutting moet worden: 10.50 meter lang, dan haaks erop 3 meter en dan een poort van 1.20 meter die vast komt te zitten aan een bestaande berging. Achtertuin is via een brandgang bereikbaar.

Betonschuttingen plaatsen

Het dient het leveren en plaatsen van betonnen schuttingen. Er is 1 deel van 10 meter en 1 deel van 9 meter. De hoogte zal 1.80 meter worden. Er zal ook 1 poortdeur geplaatst moeten worden.

Kunstgras leggen

Graag voorbereiden en kunstgras leggen. Het gedeelte is ongeveer 3 bij 3 meter.

Renovatie van een vijver

Wij hebben een vijver die in de achtertuin ligt. Deze is vrij groot en loopt in een bocht door de tuin, schat de grootte de lengte ongeveer op 12 meter, breedte is wisselend van 1 tot 2 meter, diepte 0.70 cm. Sinds vorige zomer loopt ie langzaam leeg en blijft ie op een bepaalde hoogte hetzelfde. We denken ergens een lek te hebben dus. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van renovatie en de kosten die daarbij horen.

Renovatie van de voortuin

De voortuin is 6 meter breed en 3.60 meter diep. Nu is hier vooral zand, beplanting en grindtegels aanwezig. Graag laten wij dit verwijderen en afvoeren. Hierna dient er betegeld te worden met tegels van 60 bij 60 cm, 2 plantenbakken met beplanting of bolvormige bomen. Verder dient de tuin afgeschermd te worden met een laag en veilig ijzeren sier hekwerk. De tuin dient zeer onderhoudsvriendelijk te worden.

Grasmat door nieuwe graszoden vervangen

Ik wil mijn oude grasmat laten vervangen door nieuwe graszoden. Het gaat om een rechthoek van 9,50 x 7 meter. Ik ontvang graag uw offerte met daarin ook de kosten voor het verwijderen en afvoeren van het oude gras, egaliseren van de ondergrond en de levering van de graszoden.

Grote paardenkastanjeboom verwijderen

In mijn voortuin staat pal aan de straat een grote hoge paardenkastanjeboom. De boom levert gevaar op omdat er in het midden een grote tak schuin naar de zijkant groeit en voor ernstige disbalans zorgt. Er is al iemand van de bomenwacht van de gemeente langs geweest en deze heeft geadviseerd om de boom op korte termijn te laten kappen. Ik heb inmiddels een kapvergunning aangevraagd. Ik hoef daar niet op te wachten, maar mag de boom snel laten weghalen. Ik laat de boom hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schutting met houten delen plaatsen

Graag willen wij een offerte voor een schutting van 14 meter. Het moeten gemetselde muurtjes zijn met houten delen ertussen. Ook moet het groen dat er nu staat, coniferen en laurier, verwijderd en afgevoerd worden. Graag hoor ik van u.