Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Valkenswaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Valkenswaard heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Valkenswaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Valkenswaard of directe omgeving.

193 klanten uit Valkenswaard bevelen een bij Casius in Valkenswaard aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Valkenswaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Valkenswaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Valkenswaard:

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Wij willen graag een waterput laten slaan in onze tuin. Oppervlakte is 144 m2. Tuin is goed bereikbaar.

Een schutting en poorten plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting en poorten kan leveren en plaatsen in mijn tuin. Oranje + Rode lijn(1) : 3 meter poort (2x1,5m) (oranje lijn) 14meter hout-beton schutting (rode lijn)(1) Rode lijn(2): hout-beton schutting (6,20m) • Idem rode lijn (1) Gele + witte lijn: hout-beton schutting licht grijs (Totaal: 9,60m) • 3 x gaaspaneel van +/- (witte lijnstukken) • 4 x grenen tuinscherm 180x180 (gele lijnstukken) Blauwe + witte lijn: hout-beton schutting licht grijs (Totaal: 3,20m) • 1 x grenen tuinscherm 180x180 (blauw lijnstuk) • 1 x gaaspaneel van 120cm (witte lijn) Paarse lijn: • Standaard poort grenen (breedte 1,10m x hoogte 1,80m)

Tuin renoveren

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen houten schuttingscherm, vervangen ronde houten bielzen. vervangen tuinhaard rookkanaal, rotte plekken in de schutting behandelen. vervangen tuin sierverlichting.

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag een waterput in mijn tuin laten slaan. De tuin is ca 100m2, groot deel gras.

Wortels en stronk fruitboom weg frezen

De wortels + stronk van een fruitboom weg frezen.

Grote spar laten rooien

Graag wil ik een oude Spar laten rooien in mijn tuin deze is boven de 15 meter en heeft onder de doorsnee van 60 cm hij kan in principe gewoon vallen in mijn tuin. Als het mogelijk is wil ik die boom zsm weg hebben hij is over de 15 meter en 60 doorsnee onder deze staat mij te dicht bij mijn huis en ik vind het een groot risico dat als er Storm komt dat hij vandaag of morgen gaat vallen op mijn huis. U zou hem kunnen laten vallen en ik heb de ruimte om hem te laten vallen da's geen probleem. Mijn tuin is sowieso 100 meter diep. Graag hoop ik zo spoedig mogelijk iets te horen van u.

Tuin aan laten leggen

Het gaat om de achtertuin bij een nieuwbouwhuis. De ahtertuin moet ongeveer 10-15 cm worden opgehoogd. Totaal oppervlakte van de achtertuin is 145 m2. Hiervan ongeveer 95 m2 bestraten met tuintegels standaard grijs (60 x 60 cm grijs) en 50 m2 graszoden. Goed toegankelijk, er is een achterom van een meter breed.

Waterbron slaan voor beregening

Wij hebben een totaal perceel van circa 700 m2, waarvan circa 300 m2 achtertuin en 100 m2 zij-en voortuin. De tuin ligt tegen een klein bos. In onze achtertuin staan 6 grote bomen en in de voortuin 2 grote bomen. De tuin is nu nog vrij eenvoudig met veel gras en borders. Maar dit willen we gaan veranderen in een tuin met meer variatie en begroeiing. Daarbij willen we een automatisch tuin besproeiing systeem met een waterput. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil een 55 m2 tuin afgraven met 15 cm en opvullen met straatzand tot 10 cm. Extra zand om af te voeren is 6 m3. Dit is van de fundering schuur. Zie foto's. Aanvoer kan via achterzijde. 35 meter vanaf de straat. Voldoende ruimte voor containers. Pad is 1,6 meter breed, schuur roldeur is 1,8 meter breed, schuur deur is 1,6 meter breed. Graag prijs indicatie.

Tuin afgraven en grond afvoeren

De oprit is ongeveer 30 m2 groot. Hier zal ongeveer 20 cm grond afgegraven moeten worden en afgevoerd. Daarna zal de oprit opgevuld moeten worden met puin en geel zand.

Kapot schuttingdeel vervangen

Het gaat om het vervangen van een 3d hekwerk deel van 250 bij 200 cm. Ook moeten er 2 palen van 270 cm worden vervangen. Dit moet in beton gezet worden. Het hek is begroeid met klimop en zit 15 cm in de grond. Ik heb een achterom.

Tuin aanleggen

Complete tuin aanleggen (zie ontwerp). Tuin is 7.7 meter breed en 6.9 meter diep. Ontwerp heb ik bijgevoegd (wordt nog gedaan).

Notenboom snoeien

Wij zijn een schoonheidssalon met wellness. In onze tuin staat een hele mooie walnotenboom. Wij hebben hier altijd heel veel bladval van. In de laatste 5 jaar is er ook niks meer aan deze boom gedaan. Waarschijnlijk ook in de verschillende stormen van de afgelopen tijd wat schade opgelopen. Graag krijg ik van u een offerte voor het nakijken en snoeien van deze boom. Ik weet niet precies hoe oud de boom is. De boom is zeker 40 jaar oud, dus deze is heel groot en dik. Deze is ook de laatste 5 jaar niet gesnoeid.

Waterbron / waterput slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan op stuk wei dat we huren, de waterbron zou zijn voor water voor een paard. Geen idee hoe diep de waterbron moet komen. Er is overigens stroom aanwezig. En het terrein is goed bereikbaar.

Schuttingdelen en poort plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Betreft een lengte van 4 meter, inclusief poort. Gebruik composiet zwart. Horizontale planken. Er staat nog geen schutting.

Waterput slaan en pomp leveren/aansluiten

De tuin heeft een grasmat van circa 200 m2. De overige 500 m2 zijn struiken, heesters en borders met planten. Een eenvoudige voorziening met put, pomp en slang. Tuin is goed bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het water staat.

Onkruid verwijderen op recreatiepark

Op ons recreatiepark hebben wij elk jaar vast iemand nodig die 1 à 2 keer per jaar het onkruid kan verwijderen op de wegen. Het betreft ongeveer 400 à 500 vierkante meter. Het beste is om dit door middel van machines te doen.

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Zelf heb ik een beregeningsinstallatie aangelegd in mijn tuin. Nu op kraanwater maar zou dit graag op grondwater hebben. Graag zou ik voor het aanleggen van de put en eventueel afvoeren van aarde en afval een offerte willen ontvangen.

Schutting laten leveren en monteren

Totaal 2x880cm schuttingen aan weerszijde van de tuin. Plus een schutting met poort tussen twee schuren, breedte 275cm. Goedkope houten schutting.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting van in totaal zo'n 23 meter (ruime berekening) die vanaf de tuinafscheiding met de buren 9 meter is, daarop haaks 13 meter en daar haaks op de poort (1. 20m) tegen het huis aan. Graag met betonnen fundament.

Coniferen halveren

Onze coniferen zijn zo'n 8 meter hoog en daar dient de helft van af te worden gesnoeid. De coniferen zijn tot 5 meter al ontdaan van zijtakken. Op de snoeihoogte heeft de stam een doorsnee van 10 -15 cm, het zijn 5 stuks.

Oude schuttingdelen vervangen door nieuwe

Het verwijderen van oude schutting en het plaatsen van 4 nieuwe schuttingdelen. Schuttingdelen van 180 x 180 cm. In totaal 7.80 meter lengte. Ik wil weer een schutting met houten palen en houten schuttingdelen met verticaal geplaatste planken.

Bielzen uit de achtertuin verwijderen en afvoeren

De bielzen zijn reeds uit een rijbak verwijderd en moeten alleen worden afgevoerd. Mijn vraag is dan ook of jullie bedrijf dit ook doet.

Tuin renoveren

Het gras in de achtertuin dient te worden verwijderd, dan geëgaliseerd en nieuw gras geplaatst. Dit is ongeveer 80 m2. Tevens dient er ongeveer 20 m2 vlonders gelegd te worden voor het terras. In de borders mag er diverse beplanting aangebracht worden. Aan de voorzijde van de woning willen wij graag een nieuwe oprit van 3.5 bij 6 meter laten aanleggen. Het gras wat er ligt moet worden verwijderd en 2 stukken van 9 m2 kunstgras gelegd. Als laatste dient er een gedeelte beplanting aangebracht te worden. De vrijstaande woning is ongeveer 10 km van de Nederlandse grens verwijderd.

Tuintegels verwijderen en leggen (150916-000175)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een aantal werkzaamheden uit te voeren in de tuin. De details van de klus worden hieronder vermeld. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord van uw offerte door Praxis. Gelieve referentie 150916-000175 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte. Details: 1) Verwijderen van 47 stuks 60x60x4 cm Dark Dessert tuinegels, te vervangen door dezelfde hoeveelheid tegels Bree 60x60 cm; 2) Wij vermoeden dat de ondergrond wel goed, is maar mocht dat niet zo zijn dan vernemen wij dat graag van de vakman; 3) De oude tegels dienen door de vakman terug te worden gebracht bij Praxis Eindhoven, Hurksestraat 27, 5652 AH te EINDHOVEN, tel 040-2522555; 4) De nieuwe tegels worden door de winkel bezorgd. Bij voorkeur tijdig contact met de vakman voor een bezorgdatum; 5) De nieuwe tegels dienen vóór 17 juni a.s. te worden gelegd.