Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor wilgentenen schutting plaatsen:

Wilgentenen schutting plaatsen

De eerste week van maart 2018 willen wij graag een wilgentenen schutting laten plaatsen. Het gaat om 30-35 meter en 180 cm hoog.
Onze klant uit Ulicoten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wilgentenen schutting plaatsen uit heel Nederland:

Wilgentenen schutting laten plaatsen

Wij zouden graag een prijsindicatie ontvangen voor het laten plaatsen van een wilgenteen-schutting (incl. Palen). Het bestaat uit twee delen. 1 deel van circa 5,5 meter breed en een deel van circa 10 meter breed. Onze tuin is in totaal ongeveer 10 bij 15. Geen voorwerk nodig. Bereikbaarheid via een brandgang aan de achterkant. Graag één offerte met en één zonder het aanleveren van materialen.

Tuinafscheiding plaatsen

Aan de linkerkant van onze tuin, staat een muur tussen ons en de buren met daarin een ijzeren hekwerk (zie foto, de klimop is verwijderd) van 5,20 breed x 2,60 hoog. Dit hekwerk willen wij bedekt hebben, het liefst met een wilgentenen afscheiding. En als het mogelijk is door de schutting aan de hekwerk vast te maken zodat er geen palen voor de muur komen te staan.

Wilgentenen (vlechtwerk) schutting maken

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een wilgentenen schutting. Het gaat om een stuk van 4 meter en een stuk van 5 meter (middenin komt een deur) van 1,80 meter hoog. Graag alle kosten: voor materiaal, arbeidskosten, vervoer etc. inclusief btw (om een duidelijk beeld te krijgen).

Wilgentenen schutting opnieuw laten vlechten

Zie bijgaande foto uit 2009 van de schutting zoals deze toen is ingevlochten. De palen zijn nog goed dus graag een prijs voor het leveren en invlechten van ca 17 m2 wilgentenen. Wij zorgen er zelf voor dat de oude tenen worden verwijderd en afgevoerd.

Schutting van wilgentenen plaatsen

Een schutting van wilgentenen leveren en plaatsen. De lengte is 6,50 meter. Graag de kosten van de schutting en het plaatsen apart vermelden.

Coniferenhaag vervangen door een schutting

Wij willen de coniferenhaag op de erfgrens tussen onze achtertuin en die van de buren laten verwijderen, inclusief de wortels. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 14,5 meter. De coniferen zijn tussen 220 en 250 cm hoog. Daarna willen wij er een schutting laten plaatsen en hierover zijn we nog met de buren aan het overleggen. We denken aan vlechtschermen maar ook aan een schutting van wilgentenen. We laten ons hierover graag even adviseren. De achtertuin is via een overpad aan de achterzijde bereikbaar. Wij ontvangen graag een offerte.

Wilgentenen schutting vernieuwen

Graag wil ik een offerte voor het vernieuwen van een wilgentenen schutting van 10 meter lang en 2 meter hoog. Mogelijk moeten de palen ook vernieuwd worden of verstevigd.

Wilgentenen schutting opnieuw laten vlechten

Wij willen graag onze huidige wilgentenen schutting opnieuw laten vlechten. De schutting is ongeveer 6 meter lang en 1. 80 meter hoog. Zou het kunnen met een roodachtige wilg? Zo niet dan graag een zeer duurzaam wilgensoort. Wat wij 4 jaar geleden hebben laten plaatsen is ons enigszins tegengevallen omdat het nu al vergaat. De huidige palen zijn nog in goede staat en kunnen blijven staan. Graag advies en offerte. Tevens op welk termijn u dit voor ons zou kunnen doen.

Vlechten en plaatsen wilgentenenschutting

Ik ben op zoek naar iemand die een wilgentenen schutting van 8 meter lang en 1.30 meter hoog kan vlechten / plaatsen. Graag een prijsopgaaf via de mail. En op welke termijn dit mogelijk is. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Betongaas schutting laten plaatsen

Op de erfafscheiding met de buren wil ik graag 3 schermen van betongaas laten plaatsen. Het gaat om twee schermen van 180 bij 180 cm en 1 scherm van 180 bij 100 cm, inclusief de palen. Ook wil ik graag de huidige schutting en de oude wilgentenen laten afvoeren.

Partners

Partners van Casius