Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor zwembad verwijderen en grond aanvullen:

Zwembad verwijderen en grond aanvullen

Ik heb een koivijver opgemetseld met betonblokken. Deze moeten verwijderd worden, puin afgevoerd en het gat weer aangevuld. De wanden zijn ongeveer 15 m2. De tuin is bereikbaar via een brede brandgang met een deur in een gemetselde schutting. Container zal aan de straatkant moeten komen te staan, maar ik kan meehelpen puin sjouw, kruien en dergelijke. Afvoeren kan ik eventueel zelf doen.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad verwijderen en grond aanvullen uit heel Nederland:

Installeren warmtepomp voor zwembad

Buiten zwembad 3 x 4 m en 1,2 m diep, ca. 1500 m3 inhoud Vervanging van gas gestookte defecte warmte wisselaar. Afsluiten & verwijderen huidige warmte wisselaar Installatie warmte pomp naast technische ruimte aan koppelen aan bestaand leiding werk Levering materiaal en arbeidskosten Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen

Tuin renoveren

We willen onze tuin renoveren: grasveld groter maken, stronken verwijderen, gedeelte rond zwembad voorzien van nieuw hout of van tegels, dat door laten lopen naar links zodat daar een terrasje ontstaat. Tevens resterende terras aan voorzijde (na groter maken grasveld) voorzien van nieuwe tegels. En op de plaats waar nu nog 7 boompjes (coniferen? ) staan een moestuin aanleggen. De tuin is 400 m2 ongeveer.

Zwembad verwijderen en grond dicht maken

In mijn tuin is een zwembad aanwezig waar wij geen gebruik van maken, daarnaast is de huidige situatie ook niet veilig voor mijn kind. Ik ben op zoek naar iemand die mijn passend advies kan geven en dit ook toe kan passen. Mijn zwembad is 6 meter lang, 3 meter breed en 1,5 meter diep. Voor mij zijn de opties: zwembad dichtgooien met zand, gehele zwembad verwijderen en dichtgooien, een vlonder maken die op het zwembad kan liggen of een soort schuur om het zwembad heen.

Tuin bestraten rondom zwembad

De bestrating rondom het zwembad zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient er opgehoogd te worden en nieuwe bestrating gelegd. De oppervlakte is 28 m2 en wij hebben nog geen keuze gemaakt voor de soort tegels. De tuin heeft een achterom.

Opnieuw de bestrating leggen

De bestrating dient opnieuw ingelegd te worden. Deze is namelijk verzakt. Ik zal zelf de aanwezige bestrating verwijderen. 16 vierkante meter het terras zie foto en bij het zwembad 2 vierkante meter. Bestratingsstenen die gelegd dienen te worden zijn aanwezig.

Zwembad verwijderen

In verband met de mogelijke koop van een huis willen we graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een zwembad van ongeveer 15 bij 4 - het gaat om totale verwijdering en aanbrengen goede tuingrond.

Zwembad uit de tuin verwijderen en tuin opnieuw aanleggen

De tuin is 12 bij 16 meter (192 m2). Zwembad moet (gedeeltelijk) verwijderd worden. Er moet keurige schutting omheen. 3 leibomen. 2 Grote terrassen van grijze tegels 60 x 60 cm. Plataan in parasolvorm. Verder gazon. Langs de zijkanten lavendel afgewisseld met de sterke annebel. Voor ook annebellen en lavendel. Voor ook beukenhaag. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Zwembad uit de tuin verwijderen

Wij willen ons zwembad verwijderen omdat wij problemen hebben met het hoge grondwater. Het bad is ovaal 7. 50x3. 50x1. 20 meter dus ca. 28m3. Kan iemand dit dempen zonder onze tuin teveel schade toe te brengen? Afstand vanaf straat (stoeprand) is ongeveer 30-35 meter.

Onderhoud aan tuin en eventueel zwembad

Graag ontvang ik een offerte voor het onderhoud aan de tuin en zwembad. De werkzaamheden zijn als volgt: - Leibomen snoeien; - Meidoorn snoeien; - Buxushagen snoeien; - Onkruid verwijderen; - Vijver onderhoud; - Opzetzwembad die wij in de grond hebben laten zakken winterklaar maken. De diameter is 3.15 meter.

Zwembad uit de tuin verwijderen

In mijn tuin ligt een zwembad van 9 x 4 x 1,5 meter. Deze wil ik graag laten verwijderen en het gat laten vullen met zand en deel aarde voor een gazon.