Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor spar verwijderen:

Spar verwijderen

Verwijderen van een spar. Hoogte schat ik op circa 8 meter. Graag een offerte met en zonder het wegfrezen van de stronk. Spar en alles graag ook afvoeren. Tuin is goed toegankelijk. Boom staat aan de voorkant van een zijtuin.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spar verwijderen uit heel Nederland:

Voortuin opnieuw inrichten

• Afgraven en afvoeren van ca. 3 m3 tuingrond en planeren oppervlak 4 x 3 meter • Inclusief verwijderen en afvoeren van 1 x spar en 5 taxus bomen 1. 60 hoog en enkele haagjes van 60 cm hoog. • Bestaande palisadebandjes opnieuw plaatsen • Leveren van 10 m1 palisadebandjes 6 x 40 x 50 cm en plaatsen volgens tekening • Levering van 5 m2 bestrating formaat 20 x 5 cm inclusief leggen • Gesloten schutting van 5 meter x 1. 80 m leveren en plaatsen inclusief toegangspoort 1 x 1.8 m inclusief hang/sluitwerk Goed toegankelijk allemaal.

Boomstronk verwijderen van een spar

Ik wil graag een douglas spar stronk uit mijn tuin verwijderd hebben. De diameter is zo’n 64 cm. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.

Bomen verwijderen uit de tuin

Het gaat om de voortuin, daar moet een spar gesnoeid worden, het hout kan ik zelf afvoeren, dus alleen het neerhalen en ik doe de rest/kan de rest doen. Graag per e-mail een indicatie van de kosten toesturen.

Spar omhakken

Er dient een Spar gekapt worden. De boom is ongeveer 5 meter hoog en de stronk kan blijven staan. Rondom de boom is er voldoende mogelijkheid de boom te verwijderen.

Boom vellen en stronk verwijderen

Wij hebben dicht tegen een garage aan een hoge spar van een meter of 20 staan. Deze boom willen wij graag laten kappen of rooien. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hiervoor zijn?

Grote spar verwijderen

In onze achtertuin staat een heel grote spar van misschien wel 20 meter hoog, die voor de helft dood is. Er hangt een deel van de boom boven het tuinhuis van de buren en ik ben bang dat er bij storm schade zal ontstaan. Ik wil de boom graag met wortel en al laten verwijderen en afvoeren, zodat ik daar later een nieuwe boom kan plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Boom verwijderen uit de tuin

Wij willen een boom uit onze tuin laten verwijderen. Het is een oude kerstboom die de vorige bewoners 10 jaar geleden hebben geplaatst. Den of spar. Hij is ongeveer 10 meter hoog. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn om deze boom weg te laten halen. Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Spar- of Den-achtige boom rooien

Zowel voor het huis als achter in de tuin heb ik spar/den-achtige boom die beiden hoger zijn dan het huis. Graag zou ik een offerte willen ontvangen per boom wat de kosten zijn om die te laten verwijderen. Voor het huis wil ik graag opnieuw bestraten als de boom weg is. Dus de stronk er zover uit dat dit mogelijk is. Achter wil ik de stronk ook weg hebben. De boom achter staat helemaal achter in de tuin met een tuinhuis en een schutting er naast. Er is een achterom met wat extra ruimte gezien de huizen achter mij versprongen liggen. Zoals aangegeven graag de offerte per boom.

Boomstronken verwijderen

Verwijderen van boomstronken van een spar (de boom nog gekapt worden, de boom is meer dan 10 meter hoog) een jeneverbes, een gouden regen (40 jaar oud, grote stam, meerdere stammetjes. Deze is tot 1 meter boven de grond gekapt) en een kersenboom. Ik heb één stronk van de jeneverbes, deze heeft meerder stammen en is nu tot de grond gekapt. Het zijn oude bomen. Het gaat om een hoekhuis die redelijk toegankelijk is. Er is een looppad van 50-60 cm.

Boom uit tuin verwijderen

Ik heb een boom in de tuin en wil deze boom weg hebben. Hij is ongeveer 15 meter lang. Het is een soort spar boom. Ik heb geen kapvergunning (ga ook niet aanvragen want is te duur). Ik wil weten wat het gaat kosten om deze boom weg te krijgen, inclusief frezen. En als het te lang is wil ik hem zelf korter maken.

Partners

Partners van Casius