Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Uden of directe omgeving.

247 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Uden:

Zwembad verwijderen en grond aanvullen

Ik heb een koivijver opgemetseld met betonblokken. Deze moeten verwijderd worden, puin afgevoerd en het gat weer aangevuld. De wanden zijn ongeveer 15 m2. De tuin is bereikbaar via een brede brandgang met een deur in een gemetselde schutting. Container zal aan de straatkant moeten komen te staan, maar ik kan meehelpen puin sjouw, kruien en dergelijke. Afvoeren kan ik eventueel zelf doen.

Grondwaterput slaan

Graag een offerte voor het slaan van een grondwaterpunt. Ook graag meenemen in de offerte de bovengrondse pomp (eventueel ondergrondse pomp indien mogelijk).

Koivijver aan laten leggen

Graag zou ik een offerte willen voor een strakke koivijver van 3 meter lang, 2 meter breed, 2 meter diep waarvan 60 cm opstaande rand is met raam.

Windscherm monteren

Graag een offerte van een windscherm, grijs of antraciet. Tegen wind en mijn inkijk. Dus een doek wat veel privacy bied. Onder de overkapping. 3.70 of 4 meter lang, en 2 m hoog.

Voortuin leeghalen en afvoeren

We hebben beuken heg, kiezelstenen en siergras in onze voortuin, maar hier willen we allemaal vanaf. Alleen voetpad naar voordeur en voor het huis mag blijven. Bijgevoegd zijn foto's van hoe het er nu uit ziet. Oude materialen moeten ook afgevoerd worden. De tuin is ongeveer 4.5 x 4 meter.

Spar verwijderen

Verwijderen van een spar. Hoogte schat ik op circa 8 meter. Graag een offerte met en zonder het wegfrezen van de stronk. Spar en alles graag ook afvoeren. Tuin is goed toegankelijk. Boom staat aan de voorkant van een zijtuin.

Schuttingen van hout laten monteren

Schuttingen van hout, grenen, gewolmaniseerd en betonnen palen over een afstand van 41 meter. Het is tussen twee bedrijfspanden in, gemakkelijk bereikbaar. Kan eventueel nog 60 meter bij komen op het bedrijventerrein.

Plaatsen van schutting

Het plaatsen van schuttingen, variabele prijs, mag goedkoop zijn. Er staat nu een heg van 11 meter. Die halen we mogelijk zelf weg. De schutting moet ook 11 meter lang worden. Kunt u een offerte uitbrengen voor het verwijderen van de heg en de schutting leveren en plaatsen?

Houten schutting laten neerzetten

Het plaatsen van een houten schutting

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag op een stuk van 22 m2 kunstgras aanleggen. De ondergrond is zwart zand. Het gras moet tegen een stootje kunnen.

Tuin uitgraven en afvoeren

Het betreft het uitgraven van 24 m2 voortuin. het gaat om de bovenste graslaag. Deze tuin is makkelijk te bereiken. Het puin dient te worden afgevoerd.

Kunstgras laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die kunstgras kan leggen. Het kunstgras regelen wij zelf. Het gaat om 110m2 en het moet om de trampoline gelegd worden. Daarnaast moet het klaar zijn voor de zomervakantie.

Walnotenboom in de tuin snoeien

In mijn tuin staat een walnotenboom van ongeveer 14 meter hoog. Deze mag gesnoeid worden. Er staat een schutting naast de boom.

Gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren

Wij zijn ons aan het oriënteren op het plaatsen van een prefab kelder in onze achtertuin. Daarvoor moet een gat worden gegraven van 9 x 5 meter met een diepte van 3,5 meter. De grond moet voor een gedeelte worden bewaard in de tuin en later worden gebruikt om de kelder te bedekken. De rest moet worden afgevoerd. De achtertuin is bereikbaar via een brede oprit en poort van ruim 2,5 meer breed. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Thuyahaag inkorten

Het betreft het inkorten van een haag van 350 cm naar 220 a 250 cm. Dit over een lengte van 8 meter. Het gaat hierbij om een Thuyahaag. afvoer

Schutting compleet nieuw plaatsen

Ik ben op zoek naar een herstelofferte voor mijn schutting na stormschade ongeveer 7 en 5 meter inclusief poort. Ik wil graag een composiet schutting en de offerte graag incl. Montage.

Gaashekwerk plaatsen

Ik wil graag een gaashekwerk met ijzeren palen laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 70 meter. Er hoeft geen oud hekwerk te worden verwijderd.

Praxis schuttingdelen laten plaatsen

Ik heb alle schuttingdelen, palen enz. al bij Praxis gekocht en dit ligt bij mij thuis. De schuttingdelen zijn 180 x x180 cm. Ik heb 10 delen gekocht, waarschijnlijk heb ik maar 7.5 delen nodig. Ook zal er een poortdeur van 90 cm breed geplaatst moeten worden.

Tuin bij een nieuwbouwhuis ophogen en egaliseren

Voor een nieuwbouw huis dient de tuin van 350 a 400 m2, ongeveer 30 cm opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Het zwart zand is er voldoende en wit zand dient aangevuld te worden. De tuin is goed bereikbaar doordat er op de aanliggende kavels nog niet begonnen is met bouwen.

Apenboom verwijderen

In onze voortuin (goed bereikbaar aan een ventweg) staat een z.g.n. apenboom, die inmiddels naar schatting 10 m. hoog is en die wij graag willen laten verwijderen. De wortels mogen wat ons betreft blijven zitten, dus waar het om gaat is zo laag mogelijk bij de grond omzagen en afvoeren. Graag vrijblijvende offertes.

Tuinklus: schutting plaatsen

Schutting plaatsen: 3.60 meter dus twee schermen en drie palen. Misschien nog een extra half schermpje. Alleen twee coniferen van 3 meter hoog en een stamdikte van 7 cm moeten eruit gehaald worden. Ik heb geen mail dus even bellen om een prijs te geven.

Schutting compleet nieuw plaatsen

Er dient een nieuwe schutting geplaatst te worden van 12 meter lang en met een hoogte van circa 2 meter. De huidige schutting is omgewaaid en er moet nu een nieuwe worden geplaatst. We hebben foto's beschikbaar van wat we graag zouden willen.

Wilgenschutting plaatsen

Het plaatsen van een wilgenschutting over een lengte van 15 meter van 2 meter hoog. De oude schutting is al weg. Graag een indicatie voor het leveren en plaatsen. Het is goed bereikbaar door de garage aan de zijkant van de woning.

Boom snoeien in de achtertuin

Wij hebben een boom achter in de tuin en die willen wij laten snoeien. Wat kost dat inclusief het meenemen van het snoeiafval.

Hoge conifeer laten kappen

Onze conifeer staat in de achtertuin. Ik vrees dat de boom met een heftige storm omwaait. Waarschijnlijk valt hij bij de buren op het huis. Ik zal daar niet voor verzekerd zijn. Hij is ongeveer 6 meter hoog en deze zal gekapt of gerooid moeten worden. In overleg kan het groenwerk ook afgevoerd worden.