Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bamboe stronken verwijderen:

Bamboe stronken verwijderen

Het gaat om het weghalen van 5 bamboestruiken die naast elkaar langs een schutting staan (ongeveer 5 m2). Ik heb alle stengels al afgezaagd, maar merk dat de wortels toch wel een behoorlijk werk worden om zelf met beperkte mechanische middelen eruit te halen. De struiken waren goed afgeschermd door een strook kunststof, maar in de loop der jaren hebben de struiken zich ook omhoog gewerkt waardoor er uitlopers buiten deze bescherming zijn ontstaan. Deze uitlopers kan ik er ook zelf uithalen, daar heb ik er al een aantal van verwijderd. Het is in onze achtertuin die via een poort te bereiken is. Op de foto is nog het restant van een zandbak te zien voor de stronken, maar die kan weg.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bamboe stronken verwijderen uit heel Nederland:

Voortuin leeghalen en compleet renoveren

Ik ben benieuwd of u een indicatie kunt geven over de te verwachten kosten op basis van onderstaande gegevens. Onze voortuin is ca. 6.5 x 6 m (39 m2) met een vierkant stuk van 13 m2 met gras voor de konijnen en een grote L-vormige houten plantenbak van ca 12 m2 met 3 stronken van dakplaten (ca 10-20 cm doorsnede) de stammen zijn reeds verwijderd. Onder het looppad ligt beton met een heel dun laagje grind erop. Er zijn verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: - De houten plantenbak inclusief beplanting verwijderen. - Beton verwijderen. Bij elkaar ca. 12 m2 van ca. 10 cm dik. En daarna bestraten met waalformaat klinkers (ca. 26 m2). - Tevens aan de zijkant van het huis een houten plantenbak met bamboe verwijderen ca 1,5 m2 en daar een afdak voor fietsen maken van 4 x 2.20 m. (Palen met balken, gordingen en golfplaat als dak) - Snoeien van beukenhaag ca 9 m lang - Snoeien hederahaag van 2 m hoog ca 10 m lang Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

Tuin afgraven, struiken verwijderen en vullen met zand

Ik wil mijn tuin leeg graven en vullen met zand om later te bestraten. De tuin heeft nu heel veel laag groen en onkruid en een bamboe plant, ook moeten er een 6 tal stronken uit de tuin. Aan de achterkant van de tuin is aan de buitenkant een klein stukje gemeente grond. Er is geen poort aanwezig, maar als er eerst van buitenaf de struik weggehaald wordt, kan er zo binnengekomen worden. De afmeting van de tuin is ongeveer 6 x 8 cm. Ik schat dat er ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. Graag alles laten afvoeren door de vakman.

Bamboe uit de achtertuin verwijderen

Ik wil mijn achtertuin veranderen, maar er zit een reeds afgezaagde bamboeplant van 1,5 bij 1,5 meter in de weg. De stronken en stengels met een hoogte van 30 cm. De vakman dient het puin af te voeren.

Diverse stronken verwijderen

Wij hebben enkele struiken, bamboe en een boom afgedaan, nu moeten enkel de stronken nog verwijderd worden. Graag had ik een offerte gehad. Het gaat om 3 struiken , 1 grote boom en 1 kleine boom en een hele struik bamboe.

Stronken en bamboe verwijderen

Graag uw prijsopgave voor het verwijderen van een aantal struiken, een wortel van een Conifeer en bamboewortels (1.5 m2. Dit zit allemaal in een border, moet weg zodat er een gazon aangelegd kan worden.

Tuin leeghalen en oprit bestraten

Wij willen graag de oprit laten bestraten. Momenteel liggen er kiezeltjes. Uit te voeren werkzaamheden: - Verwijderen Hedera afscheidingen circa 22 meter - Verwijderen van een pergola, alsmede een kluit/stronk van een blauwe regen (steekt nog 30 cm boven de grond uit) - Verwijderen houten plantenbak circa 2 m2 - Afgraven, afvoeren, ophogen en straten van de oprit circa 70 m2 (20 cm) (met klinkers, waalformaat 20x5x7 cm, verzorgen wij zelf) - Kabels voor verlichting aanleggen - 3 stronken van dak platanen verwijderen in de voortuin (waren circa 10, 15 en 20 cm in diameter) Optioneel, graag aparte prijsopgave, de voortuin: - Verwijderen bamboe uit een houten bak circa 6 m2 - Verwijderen houten bakken (incl. Beplanting) waar de dakplatanen in zaten, circa 6 m2 - Verwijderen houten bak met bamboe circa 2 m2 - Afgraven en ophogen voortuin, 25 m2 tbv aanleg graszoden en 10 m2 tbv bestrating - Graszoden leggen 25 m2 - Bestraten 10 m2

Bamboeplant verwijderen uit de tuin

Het betreft bamboe wat ongeveer 8 jaar geleden geplaatst is. Zou niet woekerend zijn en was "omringt". Strook 8 meter x 2 meter met bamboe verwijderen, stronken en wortels.