Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom rooien:

Boom rooien

Ik wil een Magnolia boom verwijderen. Het zit aan de straatkant. Goede toegang. Ongeveer 4 meter hoog diameter 86 cm.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom rooien uit heel Nederland:

Boom rooien

Lindeboom ca 20 meter hoog, staat in achtertuin. Achtertuin ligt naast een weg, tuin is ommuurd. Deze kappen en rooien

Boom rooien

Taxis is dood aan het gaan. Om verdere problemen te verkomen graag rooien. Omvang stam 80cm hoogte 8m. Staat in achtertuin deze is makkelijk benaarderbaar. Uitvoering rooien in onderling overleg.

Boom rooien

Atlasceder rooien. omtrek stam = 170cm hoogte ongeveer 15meter

Slangenden rooien en afvoeren

Slangenden 6m rooien en afvoeren. Ter plekke uitgraven diameter 2,5m tbv ronde trampoline. Boom is makkelijk te bereiken voor de vakman.

Boom rooien

De boom staat achter in de tuin en er kunnen geen grote machines bijkomen. Het is de bedoeling dat deze gerooid wordt en afgevoerd. De boom is een Den van meer dan 7 meter lengte.

Een boom kappen en 3 stronken rooien

Goedenavond, Bij deze wil ik graag een offerte aanvragen voor het kappen van een berk met een diameter van 100 cm en een geschatte hoogte van 12 meter hoog. Deze berk gaarne ook de stronk uit de grond verwijderen. Verder staan er in mijn tuin nog 2 stronken van +/- 1 meter hoog met diameters van 100 en 120 cm. Hiervan wil ik ook graag de stronken uit de grond laten verwijderen. Wij zijn in het bezit van een open haard en willen graag het hout bruikbaar voor de haard verzaagd hebben. Zie de bijlagen. (3X) Op de vrijdagen is mijn vrouw vrij, dus dan zou je langs kunnen komen. Als het niet op de vrijdagen lukt, kunnen wij een andere dag vrij nemen.

Hoge boom rooien

Hoge conifeer rooien (inclusief de wortels) in de achtertuin. Er is al toestemming door de gemeente verleend. Komt net boven dak uit. De locatie is goed toegankelijk. De boom staat een meter of 4 van de achtergevel en 4 meter van de schutting.

Conifeer van 16 meter rooien en afvoeren

We willen deze grote conifeer laten rooien, wortels afzagen en afvoeren. Alles moet door de gang onder het huis afgevoerd worden, zie foto. De boom is cc 16/17 m lang, groeit in drie takken. Misschien moet ie getakeld worden. Graag offerte sturen.

grove berk rooien 45 cm x ong 10 meter

Het rooien en afvoeren een grove berk van 45cm dikte en 10 meter hoogte. De boom is via de tuin bereikbaar, maar voor de afvoering zal dit handmatig moeten gebeuren gezien hier geen zware voertuigen mogen staan.

Bomen rooien

Boom dubbele stam rooien. Ook boomstronk zo veel mogelijk verwijderen.