Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom rooien:

Boom rooien

Ik wil een Magnolia boom verwijderen. Het zit aan de straatkant. Goede toegang. Ongeveer 4 meter hoog diameter 86 cm.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom rooien uit heel Nederland:

Boom rooien

In de voortuin staat een apenboom van ongeveer 7 meter hoog. Deze boom wil ik graag laten rooien en het groen afval laten afvoeren.

Boom verwijderen

Graag zou ik de kosten willen weten voor het kappen of rooien van een apenboom in de voortuin. De boom is 5 meter hoog en goed bereikbaar.

Boom rooien

Ik ben op zoek naar iemand die een boom voor mij kan rooien. Ik weet niet precies hoe hoog het is. Ik heb een foto meegestuurd, hopelijk krijgt u daardoor een beter beeld. De wortel moet ook verwijderd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Boom rooien of kappen

Een boom staat op een talud, tussen huis en schuur. De boom is aangetast door zwam, is circa 4 meter hoog (is vlak afgetopt), doorsnede naar schatting 50 cm en heeft geen grote takken (wordt telkens gesnoeid). Stronk verwijderen optioneel (niet zeker of frezen lukt ivm beperkte ruimte en schuinte). Inclusief afvoeren hout.

Boom rooien

We willen een boom laten rooien en graag zo snel mogelijk als dat kan. De boom is ongeveer 15 meter hoog en staat dicht bij een heg en een schuur.

Boom rooien

Boom rooien en stam kan grotendeels blijven staan.

Voortuin renoveren

Ik wil in mijn voortuin (ongeveer 50m2) een Buxushaag, gras, prunis boom rooien, en planten laten verwijderen in de voortuin. Hiervoor wil ik in overleg met de vakman een nieuwe haag planten en graszoden laten leggen.

Boom rooien

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 7 meter die ik graag wil laten rooien. De boom staat dicht tegen een schutting aan en het groen dient te worden afgevoerd.

Grote spar laten rooien

Graag wil ik een oude Spar laten rooien in mijn tuin deze is boven de 15 meter en heeft onder de doorsnee van 60 cm hij kan in principe gewoon vallen in mijn tuin. Als het mogelijk is wil ik die boom zsm weg hebben hij is over de 15 meter en 60 doorsnee onder deze staat mij te dicht bij mijn huis en ik vind het een groot risico dat als er Storm komt dat hij vandaag of morgen gaat vallen op mijn huis. U zou hem kunnen laten vallen en ik heb de ruimte om hem te laten vallen da's geen probleem. Mijn tuin is sowieso 100 meter diep. Graag hoop ik zo spoedig mogelijk iets te horen van u.

Boom rooien

Boom kan via garage met dubbele deuren worden afgevoerd. De boom is ongeveer 13 meter.