Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting reparatie:

Schutting reparatie

Ik wil 2 beschadigde schutting platen vervangen. Het betreft de bovenste platen. Het is een betonnen schutting en het gedeelte dat vervangen moet worden is 1,44 meter lang en 24,5 cm breed.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting reparatie uit heel Nederland:

Schutting reparatie

De schutting in de achtertuin van ons huurhuis gaat steeds schuiner staan. Als het stormt dan houden wij ons hart vast of de schutting het zal houden. Dit jaar is al 1 deel geheel omgewaaid. Ik heb dit met veel moeite weer overeind kunnen trekken en vastzetten. Wij wonen in een huurhuis, circa nog 5 jaar. Is er een goedkope oplossing om ervoor te zorgen dat de schutting niet om zal waaien als het weer gaat stormen? Graag vrijblijvende offertes van meerdere aanbieders.

Schutting repareren, goed vastzetten in de grond

Graag wil ik een offerte voor de reparatie van mijn schutting. Deze is afgelopen maart door de hevige stormen los gaan staan in de grond. Dus hij wiebelt heen en weer. Het gaat om een schutting van ongeveer 10 meter, hij staat bij mijn stacaravan op een camping in Klein Zundert hij moet weer stevig verankert worden in de grond. Ik weet niet wat het beste is, of langere pinnen aan de palen of dat de pinnen worden vastgezet in cement. Dit laat ik over aan de vakman.

Reparatie schutting

Ik ontvang graag een offerte voor een schutting reparatie. Het gaat om ongeveer 6 meter, schutting hangt bijna tegen de grond wellicht moet alles vervangen worden.

Omgewaaide schuttingen repareren

De schutting in onze tuin is omgewaaid en moet gerepareerd worden. Zie foto's. Het gaat om 2 schuttingen (standaard lengte 180x180 rechte bovenkant) en 1 paal (300 cm in het midden). Zou u ons een offerte kunnen sturen met hierin de onderstaande punten gespecificeerd: - Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? - Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor de reparatie? - Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? - Wat kosten deze materialen? - Wat is het btw-percentage?

Inspectie en reparatie houten schutting

Onze schutting heeft stormschade en daardoor is een inspectie nodig. Graag ontvang ik een offerte van een geïnteresseerde firma.

Schutting beoordelen voor onafhankelijk rapport

In september 2017 is er een schutting bij mij geplaatst door een tuindersbedrijf. Nu zijn er wat kleine problemen, maar de tuinder reageert soms maar doet verder niets. Inmiddels ben ik in contact geweest met consu-wijzer en het juridische loket. Heb hem gesommeerd om de reparatie uit te voeren. Om hem verder aan te kunnen spreken heb ik een onafhankelijke rapportage nodig. Kunt u dit voor mij verzorgen? Of weet u iemand die dit kan?

Schutting met stormschade laten repareren

Poort/schuttingdeuren tuin zijn kapot door de storm. Schroeven in 1 betonnen paal afgebroken, beide palen gedraaid. Geen bestrating aanwezig. Zie foto's in bijlage. Reparatie op korte termijn.

Poort plaatsen en schuurdeur vervangen

Graag zie ik een offerte voor een stuk schutting met poort de afmeting zijn 2.40 m x 2.40 m. Inclusief afvoer struiken er is namelijk in gebroken deze foto van schutting was voor de inbraak, ik moet een reparatie offerte hebben voor de verzekering en die gaan kijken wat mogelijk is, tevens voor een schuurdeur/kozijn. Zie foto's, ik zie graag een globale offerte te gemoed graag correspondentie via mail, ben telefonisch slecht bereikbaar overdag ivm werkzaamheden

Reparatie van een schutting

Schutting is omgewaaid door storm, ongeveer 12 meter lang en 6 meter breed. Het gaat om 1 zijde en achterkant, aan de andere kant staat een haag. Ik zoek iemand die de schutting kan repareren/vervangen. De houten panelen moeten denk ik vervangen worden en ik heb achter een nieuwe poort nodig. Graag ontvang ik een offerte van wat bovenstaande gaat kosten!

Reparatie schutting

Door een storm eerder dit jaar is mijn schutting aan de achterzijde van mijn huis deels omgewaaid. Tenminste 1 schutting paal is defect (9 cm) en een ander schutting deel is beschadigd. Kunt u een prijs maken om twee schuttingdelen en (tenminste) één paal te vervangen. Er is een zijpad bij mijn hoekwoning.

Partners

Partners van Casius