Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom rooien en afvoeren:

Boom rooien en afvoeren

Ik wil de boom rooien in mijn achtertuin. De boom is ongeveer 10 meter hoog. De achtertuin is prima te bereiken.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom rooien en afvoeren uit heel Nederland:

Boom rooien

Boom rooien en stam kan grotendeels blijven staan.

Voortuin renoveren

Ik wil in mijn voortuin (ongeveer 50m2) een Buxushaag, gras, prunis boom rooien, en planten laten verwijderen in de voortuin. Hiervoor wil ik in overleg met de vakman een nieuwe haag planten en graszoden laten leggen.

Boom rooien

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 7 meter die ik graag wil laten rooien. De boom staat dicht tegen een schutting aan en het groen dient te worden afgevoerd.

Grote spar laten rooien

Graag wil ik een oude Spar laten rooien in mijn tuin deze is boven de 15 meter en heeft onder de doorsnee van 60 cm hij kan in principe gewoon vallen in mijn tuin. Als het mogelijk is wil ik die boom zsm weg hebben hij is over de 15 meter en 60 doorsnee onder deze staat mij te dicht bij mijn huis en ik vind het een groot risico dat als er Storm komt dat hij vandaag of morgen gaat vallen op mijn huis. U zou hem kunnen laten vallen en ik heb de ruimte om hem te laten vallen da's geen probleem. Mijn tuin is sowieso 100 meter diep. Graag hoop ik zo spoedig mogelijk iets te horen van u.

Boom rooien

Boom kan via garage met dubbele deuren worden afgevoerd. De boom is ongeveer 13 meter.

Verwijderen grote boom

In onze achtertuin staan een boom van ongeveer 15 meter die nogal scheef is gegroeid en hij neemt veel zonlicht weg. Rooien is een optie. Ik bewaar het hout voor onze open haard. De takken moet wel afgevoerd worden. De toegang naar de boom met hulpmiddelen is geen probleem.

Rooien boom

In de achtertuin die via een achterom te bereiken is, staat een boom van ongeveer 10 meter hoog. Deze willen wij graag laten rooien. De boom staat vrij en het afval mag blijven liggen.

Rooien van hoge berk en afvoeren inclusief nieuwe boom planten

We willen een 15m hoge berk laten rooien inclusief stronk, zodat deze plek geschikt is voor het planten van een nieuwe kleinere boom.

Boom kappen en rooien

Ik wil graag een boom laten kappen en rooien. Graag de wortel en alles meenemen. 133 cm omvang foto vanaf 10 meter genomen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Boom rooien

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het rooien van een boom. De boom is circa 22 meter hoog en 150 cm in doorsnede. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Ik moet nog een vergunning aanvragen.