Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor onderhoudsvrije tuin aanleggen:

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen de achtertuin onderhoudsvrij hebben. Tuin is in de vorm van een driehoek (rechthoek met 1 schuine zijde). Circa 30 m2 is reeds bestraat (verwijderen) en de rest is zwart zand of gras. Wij willen graag circa 50 m2 tegels van 80 x 80 en circa 20 m2 kunstgras. Wij hebben geen achterom, maar wel een bijkeuken met deur enerzijds en schuifpui andere zijde. 8 Juli beginnen.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudsvrije tuin aanleggen uit heel Nederland:

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf wat een nieuwe tuin kan aanleggen. We willen een simpele en onderhoudsvrije tuin. De oude beplanting en bestrating moet worden verwijderd. Vervolgens is egalisatie nodig en nieuwe bestrating. We willen ook een deel beplanting en gras. Onze tuin is circa 4,5 bij 12 meter en deze is goed bereikbaar. Materialen graag in overleg.

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin van 50 m2. De tuin is op dit moment verwilderd en er zijn 3 boompjes die verwijderd moeten worden. Ik wil graag alles laten betegelen omdat ik een onderhoudsvrije tuin wil voor nu. De achtertuin is goed bereikbaar.

Kindvriendelijke en onderhoudsarme tuin aanleggen

Het is een nieuwbouw woning waarbij de gehele tuin + oprit aangelegd moet worden. We willen een kindvriendelijke, budget vriendelijke en onderhoudsvrije tuin met een flink grasveld, wat leuke beplanting, een terras aan het huis en eventueel een terras achter in de tuin. Schuttingen worden al gedaan.

Tuin ophogen en worteldoek leggen

De tuin is ongeveer 40 m2. Graag ophogen en worteldoek onder de tegels leggen. De oude tegels hergebruiken. Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin. Benodigdheden zullen zijn ophoogzand, worteldoek en voegzand. Periode voor 17 mei voltooien.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor onze achtertuin. Er moeten nieuwe schuttingen worden geplaatst en een overkapping bij de containers tot de schuur is een wens. Deze moet gedeeltelijk worden opgehoogd en geheel met bestrating een een deel kunstgras worden aangelegd. Wel zouden we een stuk border willen voor beplanting en een stukje voor een moestuin. Alleen de bomen en trampoline zouden we willen behouden. Om de bomen en trampoline een stuk kunstgras. Rechtsachter zouden we graag de lounche-set plaatsen op het terras en voor bij de schuifpui de eetset. Alvast bedankt voor uw reactie. Jeroen

Oprit bestraten en onderhoudsvrije tuin aanleggen

Bestraten oprit en pad. Aanleg onderhoudsvrije tuin met o.a. witte bakken, siergras, grind totaal oppervlak ongeveer 80 m2

Renovatie van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van 10 meter diep en 9 meter breed die er mooi uitziet en weelderig groen is. Toch willen we de tuin graag laten renoveren, omdat het onze wens is om voor de toekomst een zo veel mogelijk onderhoudsvrije tuin te hebben. De huidige beplanting en bestrating moet er daarom uit. De tuin moet geëgaliseerd worden en daarna opnieuw ingericht met nieuwe bestrating en kunstgras. We willen een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte. We hebben hier geen haast mee, de uitvoering mag ook in het voorjaar van 2018 plaatsvinden.

Gemeenschappelijke tuin onderhoudsvrij maken

Het betreft de gemeenschappelijke tuin (1200 m2) op privé grond van een appartementencomplex. Het werken is dus in opdracht van een VvE. Het bestuur wil met één slag en investering naar een onderhoudsvrije tuin met behoud van een aantal bomen die er staan. Op dit moment veel wild groen en wat onkruid. Klus is in amsterdam west (Osdorp). Neem contact op met de voorzitter van de VvE, de heer Cairo. Bij interesse kunt u komen kijken op locatie en krijgt u meer informatie. Uiteindelijk betreft e.e.a. een vereenvoudigd aanbestedingstraject (tender) waarin het bestuur van de VvE voor de meeste interessante offerte zal gaan. Trefwoorden: Duurzaam, onkruidvrij en onderhoudsvrij, combi van grind/split, of goedkoper beter idee! We staan open voor alles.

Vlonder aan de waterkant plaatsen

Aan de waterkant willen we op een vlonder een onderhoudsvrije afscheiding plaatsen. Daarvoor hebben we eerst de vlonder nodig. Een van 6 meter lang en 1 meter diep/breed. Aan een zijde de palen in het water zetten. Het moet een stevige constructie zijn vanwege de afscheiding die erop komt. Het hoogteverschil tussen de tuin en het water is ongeveer 1 meter. Het water zal circa 50 cm diep zijn. Wat zijn de globale kosten hiervan?

Voortuin aanleggen met straatwerk

Ik wil straatwerk in mijn voortuin laten aanbrengen. Het voortuin is 6 meter breed en 2 meter lang. Het moet volledig met de keramische tegels van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm bestraat worden. In de tuin liggen nu kleine tegels en planten. Ik wil een onderhoudsvrije tuin.

Partners

Partners van Casius