Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor conifeer verwijderen:

Conifeer verwijderen

Graag prijsopgaaf voor een circa 10 m hoge conifeer volledig te verwijderen uit voortuinen wanneer dit eventueel kan worden uitgevoerd.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor conifeer verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen en conifeer snoeien

Ik wil graag een boomstronk verwijderen tot aan het maaiveld. De stronk is ongeveer 50 cm boven het maaiveld. Daarnaast dient er een te grote conifeer op stam gesnoeid te worden. Het groen hiervan dient te worden afgevoerd. De stronk en de conifeer zijn beide goed bereikbaar.

Hoge conifeer kappen in kleine achtertuin

De boom staat in de achtertuin van mijn moeder. De boom staat er al meer dan 20 jr, tegen schutting aangegroeid. Schutting moet ook vervangen worden maar kan pas als de boom weg is. Conifer is ong 15 mtr hoog en is moeilijk bereikbaar vanuit de kleine achtertuin ( huis is tussenwoning in wijk met veel huizen. Telekraan wrschlk nodig om over het huis te gaan. Eventueel stronk dan ook verwijderen ivm wortels die bestrating omhoog hebben geduwd. Daarna wellicht opnieuw bestraten.

Conifeer verwijderen

Voor/tegen ons huis (kleine stadswoning zonder tuin) staat in het geveltuintje een kleine (dubbele) conifeer van ongeveer 2. 50 m die we willen laten verwijderen. De wortels zitten misschien deels onder de bestrating, dat weten we niet precies. Ook staat er vlak tegen de gevel een buxus van ongeveer 1. 50 m die we wel willen houden, we vragen ons af of die verpot kan worden. Graag advies en een evt prijsopgave van verwijderen vd conifeer en de buxus.

Boomstronk verwijderen

Door de storm van januari is er een Conifeer gesneuveld. Stam is afgezaagd en opgeruimd. Stroken konden niet verwijderd worden. Zijn tot maaiveld hoogte afgezaagd. Stronken staan aan een vijver op een schuin gedeelte. Konden er met een frees niet bij. Wat zijn de kosten voor het verwijderen door middel van zout of branden?

Conifeer en dode stronken verwijderen

De conifeer steekt boven een benedenhuis uit en er hangen nog wat dode stronken van een gouden regen tegenaan. Graag laat ik beide verwijderen. Rondom de tuin staat een schutting, er kan een deel verwijderd worden voor het afvoeren van het groen. Daar de conifeer scheef hangt zou ik de werkzaamheden graag snel willen laten uitvoeren.

Coniferen uit de tuin verwijderen

Wij willen alle coniferen laten verwijderen, voor één conifeer is een kettingzaag nodig. Deze laatste heeft een doorsnede van 13 cm. Er hoeft niks afgevoerd te worden. Ze zijn ongeveer 3 meter hoog en het gaat om een stuk of 4 bomen over een oppervlakte van 3 vierkante meter. Goed toegankelijke voortuin. We hebben dus iemand nodig met een kettingzaak. Het mag eruit gerausd worden, hoeft niet netjes te gebeuren.

Conifeer-achtige boom verwijderen

In de voortuin staat een uit de kluiten gegroeide conifeer-achtige boom tot aan de nok van het huis. Hoeveel kost het om die te laten verwijderen? Goed bereikbaar. Optioneel is afvoeren van de boom, kunt u dit apart in de offerte vermelden?

Boomwortels en stronken van grote struiken verwijderen

We hebben in de tuin alle bomen omgezaagd. Nu moet alleen nog wat onder de grond ligt, wortels, verwijderd worden. Het gaat om boomwortels, grote struiken die wij er niet uit krijgen, en een conifeer met een wortel diameter 50 cm. Het gaat om 6 stuks in achtertuin en 7 stuks in voortuin. De tuin wordt vervolgens volledig opnieuw gedaan, dus hoeft geen rekening gehouden te worden met tegels.

Boomstronk verwijderen

Ik heb een boomstronk van een flinke conifeer in mijn voortuin staan die ik compleet wil laten verwijderen en afvoeren. Tuin is goed bereikbaar (zie foto).

Achtertuin leeghalen en renoveren

Ik wil de achtertuin van ongeveer 40 m2 afgraven, stronk van een conifeer (1 meter hoog) verwijderen, oude grindtegels afvoeren en vullen met geel zand, afvlakken voor een terras, regenwaterafvoer met zinkput maken, terrastegels leggen, en enkele borders van stapelblokken met zwarte grond en 2 palmbomen (1,5 meter) plaatsen. Alleen het zware werk dus. Beplanting borders/potten en andere inrichting doe ik zelf. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt.

Partners

Partners van Casius