Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor conifeer verwijderen:

Conifeer verwijderen

Graag prijsopgaaf voor een circa 10 m hoge conifeer volledig te verwijderen uit voortuinen wanneer dit eventueel kan worden uitgevoerd.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor conifeer verwijderen uit heel Nederland:

Nieuwe tuin aanleggen

Onderstaande wil ik op korte termijn aan mijn tuin laten doen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte: Verwijderen en afvoeren oude bestrating, schuur en schutting Leveren zand 1,5 m3 Leveren en plaatsen bestrating MBI Quatrottops pampelona 60×60×4 (of soort gelijk) 27 m2 Leveren en plaatsen opsluitbanden 5×15×100 grijs 17 stuks. Leveren en plaatsen schuurtje van 2 bij 1 ongeveer inclusief funderingsbalken & afvoergoot regenwater Leveren en plaatsen elektra, incl. Kabels, stopcontacten Verwijderen betonnen plaat. Incl. Afvoeren Leveren & plaatsen schutting aan linker kant Snoeien conifeer

Boomstronk verwijderen in een kleine achtertuin

In mijn achtertuintje stond een oude hoge Conifeer van 32 jaar oud. De Woningstichting heeft mijn schutting verwijderd en de boom omgezaagd. De stronk moet ik er nu zelf uit laten halen. Ik zoek een bedrijf dat hier op korte termijn tijd voor heeft, omdat mijn tuin nu gemakkelijk toegankelijk is. Ik ontvang graag vooraf uw offerte. Ik stel een bezoekje op prijs.

Boomstronk verwijderen

Graag een prijsindicatie voor het verwijderen van: 1) boomstronk achtertuin doorsnede stam 29 cm grondmaat circa 53 cm 2) kleine boomstronk voortuin doorsnede stam 18 cm 3) verwijderen van een conifeer in de voortuin. Doorsnede stam circa 12 cm en grondmaat circa 30 cm Bijkomende info: Onze achtertuin is via achterom bereikbaar. Echter, de doorgang is 89 cm maar er moet een bocht van 90 graden worden gemaakt. Alleen een kleine (stobben) frees kan de achtertuin daardoor bereiken.

Boom verwijderen en boomstronk verpulveren

Graag een prijsindicatie per boom voor het verwijderen van: 1) Achtertuin: boomstronk met doorsnede van 29 cm en een grondmaat van circa 53 cm (inclusief zichtbare wortels); 2) Voortuin: boomstronk met doorsnede van 18 cm; 3) Voortuin: een kleine conifeer met doorsnede van circa 12 cm en een grondmaat van circa 30 cm (inclusief zichtbare wortels).

Bomen kappen en afvoeren, onkruid weghalen

In mijn achtertuin heb ik drie bomen van ongeveer 6,7 meter hoog. Ik wil ze heel graag laten verwijderen. Een is een conifeer. Daarnaast heb ik ook een aantal stammetjes van ongeveer 9, 10 boompjes van 2,5 meter hoog en ongeveer 10 centimeter van doorsnede. Ik wil ze ook laten verwijderen. Daarnaast wil ik ook da tal het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. Ik heb een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed.

Boom kappen

Graag offerte voor kappen van 1 berk (15 meter hoog) en 1 conifeer (8 meter hoog inclusief verwijderen van stronk en wortels) in particuliere achtertuin en advies of kapvergunning noodzakelijk is. De vakman moet dan ook al het puin afvoeren.

Boom rooien

Een 15 meter hoge conifeer verwijderen. De Conifeer staat in de achtertuin van een woonwijk. De boom moet in delen gerooid worden. Het afval moet door het huis afgevoerd worden aangezien er geen achterom is.

Boomstronk verwijderen

We hebben 1 boomstronk, deze willen we graag laten verwijderen. De stronk is van een conifeer/dennenboom. Deze moet afgevoerd worden.

Conifeer verwijderen

Wilt u een grote conifeer verwijderen uit onze achtertuin. De diameter is 40 cm op 1,5 meter hoogte. Inclusief de stronk en het afvoeren van alles. De tuin is bereikbaar via een poort naast het huis. Liefst zo spoedig mogelijk. Kap vergunning is in Leiden niet nodig.

Grote bomen verwijderen

2 grote bomen verwijderen. Zijn ongeveer 10 tot 12 meter hoog. 1 dennenboom en 1 conifeer.

Partners

Partners van Casius