Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tilburg of directe omgeving.

1723 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tilburg:

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wil 1 jeu de boulesbaan laten aanleggen met de officiele maten en met de goede materialen zodat hij goed afwatert.

Berkenbomen kappen

Ik wil twee berkenbomen kappen. De bomen zijn makkelijk te bereiken. De bomen zijn ongeveer 15 meter hoog.

Tuin afgraven en zwarte grond aanbrengen

Ik wil de tuin met 15 cm afgraven en zwarte bemeste grond aanbrengen. Het gaat om 30 m2.

Boom rooien en afvoeren

Ik wil de boom rooien in mijn achtertuin. De boom is ongeveer 10 meter hoog. De achtertuin is prima te bereiken.

Deels dode boom kappen

De boom is deels dood en deze moet gekapt worden. Deze moet er echt uit omdat we bang zijn dat hij op het huis gaat vallen. De vraag is dan ook wat de kosten gaan zijn. Graag zou ik hier een offerte van willen. De meter is 15-20 meter hoog. De vakman mag het puin afvoeren.

Jeu de boulesbanen vervangen

Er zijn 3 bestaande jeu de boules banen van 3 x 26 meter. Op dit moment zijn zij in gebruik, maar moeten geheel vervangen worden. Dus zowel een nieuwe drainerende funderingslaag, als een nieuwe halfverharding/basislaag en een afstrooi/toplaag. Naast de totaalprijs, zijn wij ook nieuwsgierig of het mogelijk is om gespreid te betalen.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen, boom is al gekapt.

Zweeds rabat schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een Zweeds rabat schutting. - Lengte 8. 80 m - Beide zijden bekleed - Palen 9 x 9 cm, 2 meter boven de grond - Inclusief paalbeschermers voor duurzaamheid - Rabatdelen douglas, zwart gespoten, vacuumdruk geïmpregneerd Goed bereikbaar.

Vijver aanleggen

In onze achtertuin het leveren en aanleggen van een vijver

Boom kappen

Wij willen een boom gekapt hebben. Het gaat om een fijnspar, stamomvang vlak boven de grond 110 cm. Op de bijgevoegde foto gaat het om de boom die vlakbij ons huis staat en er is erg weinig ruimte. De stronk moet blijven zitten en gefreesd worden.

Poortdeur en deel schutting vervangen

De poortdeur moet vervangen worden en de schutting die daaraan aansluit.

Kunstgras leggen

Kunstgras in de achtertuin 55m2 in totaal

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Put spuiten voor beregening plus het aansluiten van de pomp. Verder in overleg. Goed toegankelijke tuin.

Waterput maken

Voor beregening van een paardrijbak moet een waterput geslagen/gepulst worden (verwachte diepte 4-8 meter) voor beregening van de rijbak. Pomp is aanwezig. Put kan buiten stalcomplex (boerderij) geslagen worden zodat pomp inpandig geplaatst kan worden. Inclusief levering van buis en grindbed. Ik zoek een partij die dit voor mij kan installeren.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Een deel van mijn tuin staat vol bamboe en dat wil ik graag kwijt. Het gaat om een stadstuin en het deel dat begroeid is schat ik tussen de 10 tot 15 vierkante meter. Verder is het misschien handig om te weten dat er een redelijk brede poort aanwezig is. Ik heb geprobeerd het geheel zo goed mogelijk te fotograferen en deze foto's heb ik bijgevoegd. Ik hoop u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan ben ik het beste te bereiken via mijn e-mail adres.

Vijverfolie aanbrengen en gras inzaaien

Ik heb een tuin met een grasveld wat opnieuw ingezaaid dient te worden. Veel onkruid etc. Het gras is minimaal 15 jaar oud. De vijver is lek dus daar moet een nieuwe folie in. De vijver bestaat uit 2 delen wil nu een grote vijver.

Tuin uitgraven en vullen met ophoogzand

Ik heb een tuin van 3.50 bij 2.50 meter die ik wil uitgraven met 10 cm en vervolgens weer aanvullen met ophoogzand. Ik heb een achterom.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Grondwaterput slaan in de achtertuin. Beregeningsinstallatie leg ik zelf aan.

Tuin afgraven en afvoeren

Tuin afgraven en afvoeren. Nieuwe tuingrond aanbrengen. ongeveer 30 m2.

Tuin afgraven en vullen met tuingrond

Wij willen onze voortuin ongeveer 20 cm laten afgraven om daarna weer met nieuwe tuingrond op hoogte te brengen. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter voortuin. Graag even komen kijken. Goed toegankelijk.

Twee afvoerputten in de tuin aanleggen

Ik wil graag 2 afvoerputten in mijn tuin laten aanleggen in verband met wateroverlast bij sterke regenval. Er moet 1 put links achterin de tuin komen (vlak voor tuinhuisje) en 1 put langs het paadje naar achteren (aan het begin van het paadje). Beide putten komen in het gras. De riolering moet onder het gras door en aangesloten worden op de gewone riolering. Het betreft een hoekwoning en is goed bereikbaar via achterom.

Grond van een padelbaan afvoeren

Het gaat om de afvoer van grond die vrijkomt bij de aanleg van padelbanen (kooiconstructie voor een tennisbaan). Indicatief betreft het zo'n 1000 m² met een diepte van maximaal 40 cm. Ik zou graag een offerte willen in combinatie met een schoongrondverklaring. De huidige ondergrond is perk, gras, een klein stuk muur en lava. Ook ligt er nog een en een Jeu de Boulesbaan met tegels. Afhankelijk van de planning van de aannemer kan er afgegraven worden begin augustus.

Composiet poort laten plaatsen

Ik zoek iemand voor het maken en plaatsen van een dubbele poort in een bestaande schutting. Het gaat om composiete poorten met een aluminium frame. Kleur antraciet. Bestaande situatie Afmeting 180 x 163,5 cm (incl. Kozijn) Poort links 90 breed Poort rechts 63,5 breed Hand bediend met standaard hang- en sluitwerk De poort bevind zich aan de achterkant van de woning, welke goed bereikbaar is.

Brandschade aan een tuinhek repareren

We hebben brand gehad aan de zijkant van ons huis, hierdoor heeft het hekwerk (groen) brandschade opgelopen. Helaas is het gaas aan 1 stuk van voorzijde tot achter 40 meter, ergens bijna in het midden moet het gaas vervangen worden stuk tussen 2 palen van 1,80 meter (opnieuw weven) Kan dit of moet het gehele gaaswerk vervangen worden?

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen de achtertuin onderhoudsvrij hebben. Tuin is in de vorm van een driehoek (rechthoek met 1 schuine zijde). Circa 30 m2 is reeds bestraat (verwijderen) en de rest is zwart zand of gras. Wij willen graag circa 50 m2 tegels van 80 x 80 en circa 20 m2 kunstgras. Wij hebben geen achterom, maar wel een bijkeuken met deur enerzijds en schuifpui andere zijde. 8 Juli beginnen.