Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tilburg of directe omgeving.

1725 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tilburg:

Tuinpoort vervangen

Leveren en plaatsen van een eiken houten tuinpoort van 100 x 200 cm. Dicht, inclusief hang en sluitwerk. Inclusief demonteren en afvoeren oude poort.

Kappen van één eikenboom en verwijderen van 3 stronken

Ik wil graag 1 eikenboom laten kappen en de stronk ervan verwijderen. Tevens wil ik ook graag nog 2 andere zeer dicht nabij gelegen stronken verwijderen. De daarbij behorende kap vergunning is inmiddels verleent door de gemeente. De locatie betreft deels een openbare parkeerplaats en deels eigen grond. Graag in overleg de situatie bekijken en bespreken wat het beste uitkomt om deze klus uit te voeren. Al het materiaal mag worden afgevoerd door de vakman. Volgens de gemeente mogen de werkzaamheden niet tussen maart en juni worden uitgevoerd. Wat mij betreft mag men vanaf volgende week beginnen, maar ik ben flexibel.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil de linkerzijde van de muur ophogen, zodanig dat katten er niet overheen kunnen. Terras doortrekken over hele breedte. Simpele overkapping met zijkanten tussen poort en schuur realiseren. Met daaronder nieuwe bestrating. De oppervlakte van deze tuin bedraagt ongeveer 7 x 5 meter. Ik schaf zelf nieuwe tegels aan. Uitvoerintentie is heden t/m voorjaar 2020.

Flatground trampoline ingraven

Wij zouden een trampoline flatground diameter 330 in willen laten ingraven. Zand en gras zouden daarbij afgevoerd moeten gaan worden. Tuin is bereikbaar voor minigraver. Ik beschik inmiddels over de trampoline.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Schuttingen plaatsen voor mij en mijn buren, 4 schuttingen van circa 11 m van Potdekselplanken van Lariks Douglas hout zwart. Aan beide zijde betimmert.

Tuin vernieuwen

Hello i want to renew my garden with new tiles. I need help with this thing. Can you tell me the price or maybe one of your experts can come to see the garden and tell me the price. The garden has 40 m2 or less. Now i have small tiles as you can see in the picture and i want to put 60x60 tiles. Thank you and have a nice day.

Vijver verplaatsen

Ik wil mijn vijver 3 meter naar achteren laten verplaatsen. De vijver is ongeveer 4 bij 3 meter en 1 meter diep. Ik vraag mij af of dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.

Twee grasvelden vervangen door kunstgras

Voor de schoolgemeenschap willen we voor de leerlingen een plek maken waar ze buiten les krijgen bij mooi weer. Het gaat om twee veldjes, daar ligt nu gras maar dat moet kunstgras worden. Een veld is ongeveer 100 m2, daar staan 4 picknick tafels op. Deze staan vast. Het andere veld is 150 m2 en daar staan 6 vaste picknick tafels. Het ras zou ook moeten worden afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Bamboe stronken verwijderen

Het gaat om het weghalen van 5 bamboestruiken die naast elkaar langs een schutting staan (ongeveer 5 m2). Ik heb alle stengels al afgezaagd, maar merk dat de wortels toch wel een behoorlijk werk worden om zelf met beperkte mechanische middelen eruit te halen. De struiken waren goed afgeschermd door een strook kunststof, maar in de loop der jaren hebben de struiken zich ook omhoog gewerkt waardoor er uitlopers buiten deze bescherming zijn ontstaan. Deze uitlopers kan ik er ook zelf uithalen, daar heb ik er al een aantal van verwijderd. Het is in onze achtertuin die via een poort te bereiken is. Op de foto is nog het restant van een zandbak te zien voor de stronken, maar die kan weg.

Kunstgras aanleggen

Ik heb een vraagje met de hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik ben zelf al met de tuin aan het stoeien gegaan. Al veel gedaan alleen nog een stuk te gaan wat met kunstgras bedekt moet worden. Het gaat om een stuk van 5,5 bij 5,5 waarvan een kwart door de schuur is bezet. Het overige is al helemaal van alles ontdaan en een laag zwart zand van 20 cm is al gestort. (Zo goed als egaal) Nu ben ik door mijn rug gegaan en heb niemand die het laatste stukje van onze tuin netjes kan krijgen. Ik heb al een bigbag ophoogzand staan. Gronddoek en kunstgras is er ook al. Ik zoek dus iemand die dit voor mij nog helemaal kan egaliseren, ophoogzand, worteldoek en kunstgras kan leggen. En invegen met Quartz zand. Zou u dit kunnen doen en zo ja

Twee bomen kappen

Ik heb hier 2 bomen die gekapt kunnen worden.. Wat zal de prijs hiervan zijn? Zie foto.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Achtertuin van een kleine 40 M2 waar de bamboe verwijderd moet worden , ook onder te tegels waarschijnlijk. Ook een grote boom moet omgekapt.

Grove boom kappen

Een grove dennenboom van 26 meter in mijn achtertuin moet om. Het afvoeren van het hout doe ik zelf. We wonen redelijk vrij, maar met het kappen moet er uitgekeken worden dat de boom niet omvalt op het hek van de buren, of ons eigen huis. Er is een achterom van ongeveer 3.5 meter.

Conifeer in stadstuin rooien

De gele conifeer in onze stadstuin is te groot en wij willen deze volledig verwijderen. Graag offerte inclusief afvoeren.

Waterbron slaan of pulsen

We zijn een achtertuin aan het aanleggen. daar komt een gazon in van ca 60 m2. Dit wil ik met een aantal sproeiers automatisch laten beregenen. Nu begrijp ik dat ik daarvoor het beste bron water kan gebruiken.Is het mogelijk om in de achtertuin een bron te laten maken? Heb ik daar een vergunning voor nodig? Hoe diep wordt zo'n bron en heb ik dan wel schoon (geen bruin) water? Op welke termijn kan dit worden uitgevoerd en hoe lang gaat het duren. En tot slot natuurlijk wat gaat dit kosten?

2 heester eruit halen en een eucalyptus en afvoeren

Graag 2 heester uit de tuin haken en een eucalyptus kappen en afvoeren. De tuin is via een dubbele poort achterom goed bereikbaar met aanhanger. De wortels kunnen blijven staan.

verwijderen boomstronken

ik heb 3 boomstronken in de achtertuin die verwijderd moeten worden. De locatie is goed beschikbaar. Graag in overleg beslissen wat het beste is om te verwijderen aangezien de wortels deels onder de schuur lopen.

Vijver schoonmaken

Slib van vijverbodem verwijderen. In de vijver ligt een grote waterlelie,die steeds naar de oppervlakte komt. De kluit is een "eiland".Deze moet ook verwijderd worden. diepte ongeveer 1 meter. breedte 1.60 meter lengte 4.50 meter inhoud 5 kub

Kleine bomen weghalen

Wij willen graag na de zomer 2 kleine bomen inclusief wortels laten verwijderen uit onze voortuin. En zijn benieuwd wat hier de kosten van zullen zijn. De bomen zijn 5 meter hoog.

Zweeds rabat schutting leveren en plaatsen

Samen met onze buren willen wij tussen 4 nieuwbouw woningen een grijze dubbelzijdige Zweeds rabat schutting laten plaatsen. Het gaat om 3 schuttingen van totaal 37 meter (14,5, 13,5 en 9 meter). Graag ontvangen wij twee berekeningen: - Zweeds rabat grijs zonder zichtbare palen - Zweeds rabat met zichtbare betonnen grijze palen Palen in beide gevallen in beton verankerd. Een zijde grenst aan de woning, de andere zijde aan de vanuit de bouw geplaatste gaas met hedera. Levering en plaatsing in overleg z.s.m.

Zweeds rabat schutting leveren en plaatsen

Samen met onze buren willen wij tussen 4 nieuwbouwwoningen een grijze dubbelzijdige Zweeds rabat schutting laten plaatsen. Het gaat om 3 schuttingen van totaal 37 meter (14,5m, 13,5m en 9m). Graag ontvangen wij twee offertes: - Zweeds rabat grijs zonder zichtbare palen - Zweeds rabat met zichtbare betonnen grijze palen Palen in beide gevallen in beton verankerd. Een zijde grenst aan de woning, de andere zijde aan de vanuit de bouw geplaatste gaas met hedra. Zie bijlage bouwnummer 77, 78, 79 en 80. Plaatsing z.s.m. in onderling overleg.

Boom rooien

Ik wil een Magnolia boom verwijderen. Het zit aan de straatkant. Goede toegang. Ongeveer 4 meter hoog diameter 86 cm.

Tuin afgraven, drainage aanleggen en tuin betegelen

We hebben een nieuwbouw rijtjeshuis. Het gaat om een nieuwbouw tuin met onkruid. Grootte tuin ongeveer 30 m2. De tuin moet worden afgegraven (tuin is bereikbaar via een galerij). Ook moet er een drainage systeem worden aangelegd i.v.m. drassige grond. Daarna moet de tuin worden betegeld/bestraat.

Boomstam inclusief wortels verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk inclusief wortels uit mijn achtertuin kan verwijderen. Deze dient vervolgens afgevoerd te worden.

Schutting reparatie

Ik wil 2 beschadigde schutting platen vervangen. Het betreft de bovenste platen. Het is een betonnen schutting en het gedeelte dat vervangen moet worden is 1,44 meter lang en 24,5 cm breed.