Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tilburg of directe omgeving.

1626 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg bij een nieuw huis, schutting plaatsen, uitgraven en zand aanbrengen, tuin opnieuw inrichten, complete tuin laten aanleggen, tuin aanleggen met gazon en groot terras, grote achtertuin aanleggen, plaatsen van schuttingen, hardhouten Bankirai schutting plaatsen, tuin geheel opnieuw aanleggen met twee terrassen, betongaas schutting inclusief plaatsen, vervuilde grond afgraven en afvoeren, tuin voor achter verbouwen, inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten, composiet schutting leveren en plaatsen, betonschutting met rotsmotief plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tilburg:

Inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten

Inrit bestraten is +/- 20 m2. Een tuin +/- 100 m2 aanleggen/beplanten en bestraten. In de inrit en gedeelte tuin (40 m2 ) ligt ni grind wat afgevoerd of hergebruikt mag worden.. (nu ligt er te veel).

Composiet schutting plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een composiet schutting inclusief poortdeur. De lengte van de schutting is 16 meter met 2 hoeken en de poortdeur zal 90 cm breed zijn. De erfafscheiding die er nu staat dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed te bereiken.

Tuinpoort met slot plaatsen

Tussen de tuinmuren moet een tuinpoort inclusief het kozijn vervangen worden. De totale ruimte tussen de muren is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. We willen graag een hardhouten poort, maar de stijl zijn we nog niet helemaal over uit. Ook omdat we nog de mogelijkheden onderzoeken om er een schutting bij te plaatsen in dezelfde stijl. Maar de poort heeft prioriteit, want die is aan vervanging toe (zie foto).

Apenboom kappen en afvoeren

Een Apenboom kappen of rooien en afvoeren. In de voortuin staat een apenboom net zo hoog als het huis. Graag wil ik weten hoe duur het is om hem te laten kappen en afvoeren.

Eikenboom van buren snoeien

Wij liggen in geschil met buren over een eikenboom die in geen 20 jaar gesnoeid is. Hij hangt richting ons 6,5 meter over. Deze boom staat ruim 2 meter van onze erfgrens af en heeft een totale wijdte van 18 meter. Wat kost het om deze boom vakkundig te snoeien? Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Stronk verwijderen

De stronk van een inmiddels verwijderde boom willen wij laten weghalen zodat wij hier een houten terras/vlonder te kunnen plaatsen.

Boom verwijderen

Het betreft de boom die je op de foto ziet die moet weg!

Graszoden vervangen

Ik wil in mijn tuin de graszoden verwijderen, grond egaliseren, bemesten en nieuwe graszoden erin 300m2.

Kunstgras aan laten leggen

Het leveren en leggen van kunstgrasveld van circa 17,5 m2. Soort kunstgras is bespreekbaar maar is voor in de tuin waar ook nog boompjes in geplaatst worden. Meer sier dan functioneel

Boom kappen en wortels verwijderen

2 x boom kappen en wortels verwijderen. Tuin is redelijk bereikbaar.

Kunstgras aanleggen

Voor nieuw bouw woning circa 17,5 m2 (2.4 x 7,2 m) aanleggen kunstgras op deels zwarte grond

Schuttingen plaatsen bij meerdere woningen

Heer/mevrouw, 12 september ontvangen wij de sleutel van ons nieuwbouw huis in Goirle Ik ben voor ons en 11 andere woningen opzoek naar een goedkope schutting omdat niet iedereen net zoveel te besteden heeft. Wilt u voor mij een offerte maken van een goedkope houte Schutting incl plaatsen. Het zijn 12 woningen waarvan er 10 schuttingen geplaatst moeten worden. (Hoekhuizen hebben aan de buitenkant al een afscheiding) Elke schutting is ongeveer 15 meter lang. Ik hoor graag van u.

Nieuwbouw woningen van schuttingen voorzien

12 september ontvangen wij de sleutel van ons nieuwbouw huis in Goirle. Ik ben voor ons en 11 andere woningen opzoek naar een goedkope schutting omdat niet iedereen net zoveel te besteden heeft. Wilt u voor mij een offerte maken van een goedkope houten schutting incl. plaatsen. Het zijn 12 woningen waarvan er 10 schuttingen geplaatst moeten worden. (Hoekhuizen hebben aan de buitenkant al een afscheiding). Elke schutting is ongeveer 15 meter lang. Ik hoor graag van u.

Strakke moderne kleine vijver met pomp en verlichting maken

Er is reeds een plastic vijver die we willen vervangen door beton en een modern uiterlijk met verlichting en pomp. Afmetingen 80 cm diep 350 cm lang bij 200 cm breed. Min al een planten bak van 100 bij 80 die er al staat. Tevens ligt er een losse verlichtingsvraag binnen de bestaande tuin waarbij de huidige verlichting technisch niet prettig werkt en niet functioneel is.

Kersenboom kappen en Berkenboom rooien

Ik zou graag een kersenboom willen laten rooien (ongeveer 10 m), daarnaast wat kleiner snoeiwerk aan drie bomen nodig. Locatie Tilburg, via achterpoort 1 meter doorgang bereikbaar. Hoor graag mogelijkheden en kosten.

Schutting afbreken, afvoeren en nieuwe plaatsen

Ik heb een hoekwoning. Nu wil ik mijn oude schutting van hout deels laten afbreken, als dat mogelijk is. En nieuwe schermen van hout, 23 planks, laten plaatsen. Er zit al een betonnen ombouw in de grond en er staan betonnen palen. Die zouden gewoon hergebruikt kunnen worden. Ik zou graag willen dat een persoon de situatie komt bekijken en opmeten. De lengte bedraagt ongeveer 9.50 meter.

Bomen inclusief wortels verwijderen

Het verwijderen van 2 bomen inclusief wortel en een boomstronk waarvan de boom inmiddels is verwijderd.

Tuin opknappen

Wij willen onze tuin laten doen. Hij moet recht getrokken worden. We hebben er een plantenbak in staan die hoeft niet gedaan te worden hier moet dus omheen gewerkt worden. Het gaat om een tuin van tussen de 25 en 30 m2. De stenen mogen gewoon simpel zijn maat 40 x 40 of 50 x 50 cm Zou graag horen wat dit gaat kosten met stenen en zonder stenen (om te kijken of we ze zelf kunnen aanleveren als het veel scheelt)

Tuin laten afgraven en ophogen

Ik heb een tuin van ongeveer 70 vierkante meter. Deze wil ik graag af laten graven 15 cm en weer op laten hogen met geel zand. Afgegraven aarde mag ook afgevoerd worden. tuin is bereikbaar via een poort met een breedte van 85 cm.

Gaaspaneel plaatsen

Ik ga een gaaspaneel kopen van 200 bij 200. Deze wordt op de grond geplaatst en tegen 2 muren. Dit voor een goed(kope) ruimte waar de kat buiten kan. Ik heb achter een andere deur naar buiten. De afmeting van de ruimte is 1,71cm breed en en 2,27cm breed. Het paneel moet dus daarop passen en de rest afgezaagd worden. Om het stuk tot 2,27cm hoog te halen. Hij moet aan elk van de vier zijden stevig vastgemaakt worden.

Zwarte grond afgraven en afvoeren

Graag wil ik een offerte voor het afgraven en afvoeren van ongeveer 50 kuub zwarte grond in Tilburg. Het gaat om de voortuin van een bedrijfspand. Ligt aan de straat dus prima bereikbaar.

Tuin leeghalen en egaliseren

Het betreft het leeghalen van de voor- en achtertuin, de bestrating moet blijven liggen. Het zal gaan om ongeveer 140 m2. De tuin dient ook te worden geëgaliseerd, enkele planten moeten bewaard worden.

Tuin deels leeghalen, egaliseren en afvoer overbodige grond

Graag de tuin leeghalen en overbodige zwarte grond afvoeren. In de tuin staat een kersenboom, waarvan de wortels ook verwijderd (zover als nodig) dienen te worden. Kap gebeurd in eigen beheer.

Schutting met betongaas plaatsen

Betongaas schutting van 6 meter, inclusief alle onderdelen en plaatsen. 180 X 180 cm? (of is een andere afmeting beter?)

Standaard schutting in de tuin plaatsen

Ik wil een standaard schutting laten plaatsen. Het gaat om een stuk van 14 en een stuk van 12 meter. Ik hoor graag wat de prijs per meter gemiddeld is voor de levering en montage.