Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tilburg of directe omgeving.

1710 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin herinrichten, onderhoud aan de tuin, oprit en terrassen aanleggen, tuin opnieuw inrichten met gras en omheining, grote voor- en achtertuin vernieuwen, tuin achter de woning aanleggen, tuin opnieuw inrichten, tuin afgraven en aanleggen, voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen, voor- en achtertuin opknappen, aangrenzende achtertuinen aanleggen, tuinaanleg nieuwbouw, kunstgras leggen en parkeerplaats bestraten, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tilburg:

Brandschade aan een tuinhek repareren

We hebben brand gehad aan de zijkant van ons huis, hierdoor heeft het hekwerk (groen) brandschade opgelopen. Helaas is het gaas aan 1 stuk van voorzijde tot achter 40 meter, ergens bijna in het midden moet het gaas vervangen worden stuk tussen 2 palen van 1,80 meter (opnieuw weven) Kan dit of moet het gehele gaaswerk vervangen worden?

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen de achtertuin onderhoudsvrij hebben. Tuin is in de vorm van een driehoek (rechthoek met 1 schuine zijde). Circa 30 m2 is reeds bestraat (verwijderen) en de rest is zwart zand of gras. Wij willen graag circa 50 m2 tegels van 80 x 80 en circa 20 m2 kunstgras. Wij hebben geen achterom, maar wel een bijkeuken met deur enerzijds en schuifpui andere zijde.

Tuindeur van composiet op maat maken

Ik wil graag een composiet poort van 118 cm breed en 185 cm hoog met sluitwerk en RVS handvat, kleur antraciet of licht grijs. Het is goed bereikbaar.

Kleine voortuin aanleggen

Ik heb een kleine voortuin die opnieuw geagaliseerd moet worden en eventueel leuke bloeiende plantjes erin Wat zijn u kosten ik heb geen foto

Tuin vernieuwen

Bestaande tuin aan de voorzijde betreft een gazon (±28m²) ophogen, opnieuw inzaaien en de tegels (±12m²) vervangen. Goed toegankelijke tuin. Oude materiaal mag door de vakman afgevoerd worden.

Zwart zand afgraven

Wil straks graag tegels maar ben benieuwd wat het kost om 66 m2 zwart zand te laten afgraven en afvoeren

Tun bestraten

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het bestraat van de achtertuin. De tuin is 54 m2 en er dienen bijvoorbeeld tegels van schelvis 60/60 en opsluitbanden geplaatst te worden. Er zal ook opgehoogd moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Zweeds Rabat schutting laten plaatsen

Ik wil een zwarte antraciet kleurige Zweedse Rabat schutting laten plaatsen. De lengte zal 9,60 meter lang zijn, dan een hoekje om tot aan het schuurtje met een poort erin dat is ongeveer 2,5 tot 3 meter. De tuin van onze nieuwbouwwoning is goed bereikbaar.

Grote coniferen halveren

Twee grote Coniferen tegen de schutting halveren ze zijn 75 cm dik. Ze zijn nu al erg hoog (komen een meter boven de schutting uit en duwt de schutting ook omver).

Twee kersenbomen snoeien

Er moeten twee Kersenbomen gesnoeid worden. Het zijn twee jonge bomen met opgaande scheuten. De achtertuin heeft een achterom.

Reparatie schutting

Door storm schade ontstaan aan tuinafscheiding. Rechterzijde wat lichtere schade(scheur) in muur. Linkerzijde muur over zeker 2 meter. Gescheurd. Herstellen van de stenen muur. Het gaat om een verzekeringsofferte.

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Tijdens de storm van afgelopen week is mijn schutting beschadigd. Het gaat om een houten schutting van 16.5 m lang hiervan zijn zo'n 5 panelen en diverse palen beschadigd, uiteindelijk moet deze wel vervangen worden. De verzekering heeft al aangegeven de schade te vergoeden. Dus graag een offerte voor het herstel hiervan incl afbreken en afvoeren van de beschadigde delen en waar nodig verstevigen van de overige palen. Vermeld de materiaalkosten en arbeidskosten apart graag.

Schutting met poort plaatsen tussen 2 huizen

Na de storm moet er een nieuwe schutting worden geplaatst tussen twee huizen (lengte 11 meter). Het gaat om 5 schuttingdelen en een passtuk. Aan de achterkant van de tuin moet er een nieuwe poort in met een passtuk. Voorheen hadden we houten palen. We willen nu graag betonpalen en het liefst licht grijs. De houten panelen moeten iets van de grond af komen. Graag ook verwijderen en afvoeren van de oude delen (deze zijn voorheen met cementpoeder vastgezet).

Grond afvoeren

10 kuub graszoden/tuingrond afvoeren. Langs

Conifeer verwijderen

Graag prijsopgaaf voor een circa 10 m hoge conifeer volledig te verwijderen uit voortuinen wanneer dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Verontreinigde grond saneren

Ongeveer 140 m3 verontreinigde grond saneren. Zware metalen/ koper/ zink/ nikkel. Bouwrapport heeft aangegeven dat er meer dan 170 m2 grond ligt. Het bevindt zich tot 80 cm onder het maaiveld. Boringen uitgevoerd en een KIB rapport aanwezig. De lokatie is goed bereikbaar.

Inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten

Inrit bestraten is +/- 20 m2. Een tuin +/- 100 m2 aanleggen/beplanten en bestraten. In de inrit en gedeelte tuin (40 m2 ) ligt ni grind wat afgevoerd of hergebruikt mag worden.. (nu ligt er te veel).

Composiet schutting plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een composiet schutting inclusief poortdeur. De lengte van de schutting is 16 meter met 2 hoeken en de poortdeur zal 90 cm breed zijn. De erfafscheiding die er nu staat dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed te bereiken.

Tuinpoort met slot plaatsen

Tussen de tuinmuren moet een tuinpoort inclusief het kozijn vervangen worden. De totale ruimte tussen de muren is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. We willen graag een hardhouten poort, maar de stijl zijn we nog niet helemaal over uit. Ook omdat we nog de mogelijkheden onderzoeken om er een schutting bij te plaatsen in dezelfde stijl. Maar de poort heeft prioriteit, want die is aan vervanging toe (zie foto).

Apenboom kappen en afvoeren

Een Apenboom kappen of rooien en afvoeren. In de voortuin staat een apenboom net zo hoog als het huis. Graag wil ik weten hoe duur het is om hem te laten kappen en afvoeren.

Eikenboom van buren snoeien

Wij liggen in geschil met buren over een eikenboom die in geen 20 jaar gesnoeid is. Hij hangt richting ons 6,5 meter over. Deze boom staat ruim 2 meter van onze erfgrens af en heeft een totale wijdte van 18 meter. Wat kost het om deze boom vakkundig te snoeien? Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Stronk verwijderen

De stronk van een inmiddels verwijderde boom willen wij laten weghalen zodat wij hier een houten terras/vlonder te kunnen plaatsen.

Boom verwijderen

Het betreft de boom die je op de foto ziet die moet weg!

Graszoden vervangen

Ik wil in mijn tuin de graszoden verwijderen, grond egaliseren, bemesten en nieuwe graszoden erin 300m2.

Kunstgras aan laten leggen

Het leveren en leggen van kunstgrasveld van circa 17,5 m2. Soort kunstgras is bespreekbaar maar is voor in de tuin waar ook nog boompjes in geplaatst worden. Meer sier dan functioneel