Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tilburg of directe omgeving.

1719 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg nieuwbouw woning, permanent onderhoud aan daktuinen, afgraven en zand storten bij meerdere huizen, tuin opnieuw aanleggen, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin laten renoveren, tuin afgraven, gras leggen en schuttingen plaatsen, voor- en achtertuin aanpakken, vlonder en schutting aanleggen, tuin renoveren, tuinontwerp maken, tuin renovatie, beschoeiing en een vissteiger plaatsen, tuin aanleg, nieuwbouw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tilburg:

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Put spuiten voor beregening plus aasluiten pomp. Verder in overleg

Waterput maken

Voor beregening van een paardrijbak moet een waterput geslagen/gepulst worden (verwachte diepte 4-8 meter) voor beregening van de rijbak. Pomp is aanwezig. Put kan buiten stalcomplex (boerderij) geslagen worden zodat pomp inpandig geplaatst kan worden. Inclusief levering van buis en grindbed. Ik zoek een partij die dit voor mij kan installeren.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Een deel van mijn tuin staat vol bamboe en dat wil ik graag kwijt. Het gaat om een stadstuin en het deel dat begroeid is schat ik tussen de 10 tot 15 vierkante meter. Verder is het misschien handig om te weten dat er een redelijk brede poort aanwezig is. Ik heb geprobeerd het geheel zo goed mogelijk te fotograferen en deze foto's heb ik bijgevoegd. Ik hoop u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan ben ik het beste te bereiken via mijn e-mail adres.

Vijverfolie aanbrengen en gras inzaaien

Ik heb een tuin met een grasveld wat opnieuw ingezaaid dient te worden. Veel onkruid etc. Het gras is minimaal 15 jaar oud. De vijver is lek dus daar moet een nieuwe folie in. De vijver bestaat uit 2 delen wil nu een grote vijver.

Tuin uitgraven en vullen met ophoogzand

Ik heb een tuin van 3.50 bij 2.50 meter die ik wil uitgraven met 10 cm en vervolgens weer aanvullen met ophoogzand. Ik heb een achterom.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Grondwaterput slaan in de achtertuin. Beregeningsinstallatie leg ik zelf aan.

Tuin afgraven en afvoeren

Tuin afgraven en afvoeren. Nieuwe tuingrond aanbrengen. ongeveer 30 m2.

Tuin afgraven en vullen met tuingrond

Wij willen onze voortuin ongeveer 20 cm laten afgraven om daarna weer met nieuwe tuingrond op hoogte te brengen. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter voortuin. Graag even komen kijken. Goed toegankelijk.

Twee afvoerputten in de tuin aanleggen

Ik wil graag 2 afvoerputten in mijn tuin laten aanleggen in verband met wateroverlast bij sterke regenval. Er moet 1 put links achterin de tuin komen (vlak voor tuinhuisje) en 1 put langs het paadje naar achteren (aan het begin van het paadje). Beide putten komen in het gras. De riolering moet onder het gras door en aangesloten worden op de gewone riolering. Het betreft een hoekwoning en is goed bereikbaar via achterom.

Grond van een padelbaan afvoeren

Het gaat om de afvoer van grond die vrijkomt bij de aanleg van padelbanen (kooiconstructie voor een tennisbaan). Indicatief betreft het zo'n 1000 m² met een diepte van maximaal 40 cm. Ik zou graag een offerte willen in combinatie met een schoongrondverklaring. De huidige ondergrond is perk, gras, een klein stuk muur en lava. Ook ligt er nog een en een Jeu de Boulesbaan met tegels. Afhankelijk van de planning van de aannemer kan er afgegraven worden begin augustus.

Composiet poort laten plaatsen

Ik zoek iemand voor het maken en plaatsen van een dubbele poort in een bestaande schutting. Het gaat om composiete poorten met een aluminium frame. Kleur antraciet. Bestaande situatie Afmeting 180 x 163,5 cm (incl. Kozijn) Poort links 90 breed Poort rechts 63,5 breed Hand bediend met standaard hang- en sluitwerk De poort bevind zich aan de achterkant van de woning, welke goed bereikbaar is.

Brandschade aan een tuinhek repareren

We hebben brand gehad aan de zijkant van ons huis, hierdoor heeft het hekwerk (groen) brandschade opgelopen. Helaas is het gaas aan 1 stuk van voorzijde tot achter 40 meter, ergens bijna in het midden moet het gaas vervangen worden stuk tussen 2 palen van 1,80 meter (opnieuw weven) Kan dit of moet het gehele gaaswerk vervangen worden?

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen de achtertuin onderhoudsvrij hebben. Tuin is in de vorm van een driehoek (rechthoek met 1 schuine zijde). Circa 30 m2 is reeds bestraat (verwijderen) en de rest is zwart zand of gras. Wij willen graag circa 50 m2 tegels van 80 x 80 en circa 20 m2 kunstgras. Wij hebben geen achterom, maar wel een bijkeuken met deur enerzijds en schuifpui andere zijde. 8 Juli beginnen.

Tuindeur van composiet op maat maken

Ik wil graag een composiet poort van 118 cm breed en 185 cm hoog met sluitwerk en RVS handvat, kleur antraciet of licht grijs. Het is goed bereikbaar.

Kleine voortuin aanleggen

Ik heb een kleine voortuin die opnieuw geagaliseerd moet worden en eventueel leuke bloeiende plantjes erin Wat zijn u kosten ik heb geen foto

Tuin vernieuwen

Bestaande tuin aan de voorzijde betreft een gazon (±28m²) ophogen, opnieuw inzaaien en de tegels (±12m²) vervangen. Goed toegankelijke tuin. Oude materiaal mag door de vakman afgevoerd worden.

Zwart zand afgraven

Wil straks graag tegels maar ben benieuwd wat het kost om 66 m2 zwart zand te laten afgraven en afvoeren

Tun bestraten

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het bestraat van de achtertuin. De tuin is 54 m2 en er dienen bijvoorbeeld tegels van schelvis 60/60 en opsluitbanden geplaatst te worden. Er zal ook opgehoogd moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Zweeds Rabat schutting laten plaatsen

Ik wil een zwarte antraciet kleurige Zweedse Rabat schutting laten plaatsen. De lengte zal 9,60 meter lang zijn, dan een hoekje om tot aan het schuurtje met een poort erin dat is ongeveer 2,5 tot 3 meter. De tuin van onze nieuwbouwwoning is goed bereikbaar.

Grote coniferen halveren

Twee grote Coniferen tegen de schutting halveren ze zijn 75 cm dik. Ze zijn nu al erg hoog (komen een meter boven de schutting uit en duwt de schutting ook omver).

Twee kersenbomen snoeien

Er moeten twee Kersenbomen gesnoeid worden. Het zijn twee jonge bomen met opgaande scheuten. De achtertuin heeft een achterom.

Reparatie schutting

Door storm schade ontstaan aan tuinafscheiding. Rechterzijde wat lichtere schade(scheur) in muur. Linkerzijde muur over zeker 2 meter. Gescheurd. Herstellen van de stenen muur. Het gaat om een verzekeringsofferte.

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Tijdens de storm van afgelopen week is mijn schutting beschadigd. Het gaat om een houten schutting van 16.5 m lang hiervan zijn zo'n 5 panelen en diverse palen beschadigd, uiteindelijk moet deze wel vervangen worden. De verzekering heeft al aangegeven de schade te vergoeden. Dus graag een offerte voor het herstel hiervan incl afbreken en afvoeren van de beschadigde delen en waar nodig verstevigen van de overige palen. Vermeld de materiaalkosten en arbeidskosten apart graag.

Schutting met poort plaatsen tussen 2 huizen

Na de storm moet er een nieuwe schutting worden geplaatst tussen twee huizen (lengte 11 meter). Het gaat om 5 schuttingdelen en een passtuk. Aan de achterkant van de tuin moet er een nieuwe poort in met een passtuk. Voorheen hadden we houten palen. We willen nu graag betonpalen en het liefst licht grijs. De houten panelen moeten iets van de grond af komen. Graag ook verwijderen en afvoeren van de oude delen (deze zijn voorheen met cementpoeder vastgezet).

Grond afvoeren

10 kuub graszoden/tuingrond afvoeren. Langs