Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tilburg of directe omgeving.

1725 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tilburg:

Grondwaterput slaan/boren

Ik wil een put laten slaan, boren of spuiten om m'n gazon van 50 m2 te kunnen sproeien.

Complete tuin renoveren

Graag willen een vrijblijvende offerte of een afspraak. Ik wil graag mijn tuin renoveren (tegels + kunstgras). 6m breed en 11m lang.

Opnieuw leggen tuintegels

We willen graag tuintegels (natuursteen) opnieuw laten leggen, dit na verwijderen van bomen, gaat om circa 20 vierkante meter, tegels zijn 60x60

Vijverfolie plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een EPDM vijverfolie op maat in mijn vijver kan maken. Het betreft een strakke siervijver opgebouwd uit sandwich panelen . Zie tekening en aanvullende foto's met de exacte maten .

Achtertuin laten bestraten

Achtertuin bestraten in rijtjes woning. 77 m2

19 meter Coniferen vervangen door hedera

Onze erfgrens 19 meter coniferen 2 meter hoog 20 jaar oud vervangen door hedera op gegalvaniseerd gaas 2 meter hoog. Incl. Afvoeren coniferen

Coniferen verwijderen en hek plaatsen

Bestaande coniferen vervangen door kant en klare hedera op gaashek met groene gegalvaniseerde palen. Hoogte van hekwerk en hedera moeten 2 meter zijn. Inclusief alle werkzaamheden zoals coniferen afvoeren en grondwerkzaamheden. De totale lengte van de coniferen is ongeveer 30 meter

Tuin uitgraven en opvullen wit zand

Het betreft een nieuwbouwwoning (tussenwoning) en de tuin die nu met bouwgrond gevuld ligt moet uitgegraven worden en weer opgevuld met zand. De afmeting van de tuin is 9,50 meter bij 5,1 meter. Graag zou ik willen weten wat dat gaat kosten? Het huis wordt 6 mei opgeleverd en het makkelijkst zou zijn als de tuin wordt uitgegraven voor er in de rij veel schuttingen worden geplaatst

Graszoden vervangen

Ik wil binnenkort het gazon van 280m2 bij mijn huis in Tilburg laten verwijderen, de ondergrond laten egaliseren en vervolgens nieuwe graszoden aan laten leggen. Wat zou het kosten om deze werkzaamheden uit te laten voeren? En per wanneer is dat mogelijk? Ik hoor 't graag!

Tuin renovatie: opnieuw tegelen

Wij hebben een achtertuin waar wij nu tegels en stenen hebben liggen met wat beplanting, een gedeelte willen wij vernieuwen. Oude stenen en tegels laten wij graag verwijderen, 20 m2, en nieuwe tegels leggen 25 m2. Er is een achterom. Waarschijnlijk moet er wat zwarte grond worden verwijderd en nieuw zand erin. Graag oude tegels afvoeren.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin (+- 110 m2) een grondwaterput laten slaan. Wat gaat dit ongeveer kosten? Aanleg inclusief materialen: leidingen, waterpomp etc.

Tuinaanleg

Wij willen onze tuin (ca 35m2) aanpakken: Terrastegels leggen in cement ca 15m2 Verder borders, gras en laden aanleggen, ideeën zijn welkom. Graag prijsindicatie aanleggen inclusief materiaal. Verwijdern en afvoeren

Tuinpoort vervangen

Leveren en plaatsen van een eiken houten tuinpoort van 100 x 200 cm. Dicht, inclusief hang en sluitwerk. Inclusief demonteren en afvoeren oude poort.

Kappen van één eikenboom en verwijderen van 3 stronken

Ik wil graag 1 eikenboom laten kappen en de stronk ervan verwijderen. Tevens wil ik ook graag nog 2 andere zeer dicht nabij gelegen stronken verwijderen. De daarbij behorende kap vergunning is inmiddels verleent door de gemeente. De locatie betreft deels een openbare parkeerplaats en deels eigen grond. Graag in overleg de situatie bekijken en bespreken wat het beste uitkomt om deze klus uit te voeren. Al het materiaal mag worden afgevoerd door de vakman. Volgens de gemeente mogen de werkzaamheden niet tussen maart en juni worden uitgevoerd. Wat mij betreft mag men vanaf volgende week beginnen, maar ik ben flexibel.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil de linkerzijde van de muur ophogen, zodanig dat katten er niet overheen kunnen. Terras doortrekken over hele breedte. Simpele overkapping met zijkanten tussen poort en schuur realiseren. Met daaronder nieuwe bestrating. De oppervlakte van deze tuin bedraagt ongeveer 7 x 5 meter. Ik schaf zelf nieuwe tegels aan. Uitvoerintentie is heden t/m voorjaar 2020.

Flatground trampoline ingraven

Wij zouden een trampoline flatground diameter 330 in willen laten ingraven. Zand en gras zouden daarbij afgevoerd moeten gaan worden. Tuin is bereikbaar voor minigraver. Ik beschik inmiddels over de trampoline.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Schuttingen plaatsen voor mij en mijn buren, 4 schuttingen van circa 11 m van Potdekselplanken van Lariks Douglas hout zwart. Aan beide zijde betimmert.

Tuin vernieuwen

Hello i want to renew my garden with new tiles. I need help with this thing. Can you tell me the price or maybe one of your experts can come to see the garden and tell me the price. The garden has 40 m2 or less. Now i have small tiles as you can see in the picture and i want to put 60x60 tiles. Thank you and have a nice day.

Vijver verplaatsen

Ik wil mijn vijver 3 meter naar achteren laten verplaatsen. De vijver is ongeveer 4 bij 3 meter en 1 meter diep. Ik vraag mij af of dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.

Twee grasvelden vervangen door kunstgras

Voor de schoolgemeenschap willen we voor de leerlingen een plek maken waar ze buiten les krijgen bij mooi weer. Het gaat om twee veldjes, daar ligt nu gras maar dat moet kunstgras worden. Een veld is ongeveer 100 m2, daar staan 4 picknick tafels op. Deze staan vast. Het andere veld is 150 m2 en daar staan 6 vaste picknick tafels. Het ras zou ook moeten worden afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Bamboe stronken verwijderen

Het gaat om het weghalen van 5 bamboestruiken die naast elkaar langs een schutting staan (ongeveer 5 m2). Ik heb alle stengels al afgezaagd, maar merk dat de wortels toch wel een behoorlijk werk worden om zelf met beperkte mechanische middelen eruit te halen. De struiken waren goed afgeschermd door een strook kunststof, maar in de loop der jaren hebben de struiken zich ook omhoog gewerkt waardoor er uitlopers buiten deze bescherming zijn ontstaan. Deze uitlopers kan ik er ook zelf uithalen, daar heb ik er al een aantal van verwijderd. Het is in onze achtertuin die via een poort te bereiken is. Op de foto is nog het restant van een zandbak te zien voor de stronken, maar die kan weg.

Kunstgras aanleggen

Ik heb een vraagje met de hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik ben zelf al met de tuin aan het stoeien gegaan. Al veel gedaan alleen nog een stuk te gaan wat met kunstgras bedekt moet worden. Het gaat om een stuk van 5,5 bij 5,5 waarvan een kwart door de schuur is bezet. Het overige is al helemaal van alles ontdaan en een laag zwart zand van 20 cm is al gestort. (Zo goed als egaal) Nu ben ik door mijn rug gegaan en heb niemand die het laatste stukje van onze tuin netjes kan krijgen. Ik heb al een bigbag ophoogzand staan. Gronddoek en kunstgras is er ook al. Ik zoek dus iemand die dit voor mij nog helemaal kan egaliseren, ophoogzand, worteldoek en kunstgras kan leggen. En invegen met Quartz zand. Zou u dit kunnen doen en zo ja

Twee bomen kappen

Ik heb hier 2 bomen die gekapt kunnen worden.. Wat zal de prijs hiervan zijn? Zie foto.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Achtertuin van een kleine 40 M2 waar de bamboe verwijderd moet worden , ook onder te tegels waarschijnlijk. Ook een grote boom moet omgekapt.

Grove boom kappen

Een grove dennenboom van 26 meter in mijn achtertuin moet om. Het afvoeren van het hout doe ik zelf. We wonen redelijk vrij, maar met het kappen moet er uitgekeken worden dat de boom niet omvalt op het hek van de buren, of ons eigen huis. Er is een achterom van ongeveer 3.5 meter.