Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tilburg of directe omgeving.

1721 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tilburg:

Hele achtertuin ontwerpen en maken

Ik wil mijn achtertuin laten ontwerpen en realiseren. Met veel hout, planten, gras, tegels en een terras. De oppervlakte bedraagt ongeveer 20 meter breed en 30 meter lang.

Tuin egaliseren en kunstgras aanleggen

Ik wil graag mijn tuin egaliseren en kunstgras aanleggen. Tuin is 6 x 4 meter groot. Betreft een nieuwbouwwoning, dus kale tuin. Kan iemand mij hierbij helpen? Ik hoor het graag!

Afgraven, afvoeren en vullen

Het gaat om een nieuwbouwwoning, achtertuin. Ik wil het graag afgraven, afvoeren en vervolgens vullen met zand +- 15 cm. De tuin is 45 m2. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Vijver met lekkage repareren

We hebben een lek in de vijver van 12 x 3 meter. Hij blijft ongeveer tot 10 cm vol.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Voor beregening van weides en moestuin (totaal 750 m2) willen wij een grondwaterput boren.

Tuin kattenproof maken met rolsysteem

Wij wonen in het centrum van Tilburg en willen graag onze tuin catproof maken. Zelf dacht ik aan een rolsysteem om onze kat binnen te houden. We hebben al een elektrische omheining maar door de wind heeft deze kortsluiting gemaakt. Bovendien houd dit draad katten buiten maar onze eigen kat niet in de tuin. Graag hoor ik of iemand ons kan helpen en wat de kosten en mogelijkheden zijn.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wil 1 jeu de boulesbaan laten aanleggen met de officiele maten en met de goede materialen zodat hij goed afwatert.

Berkenbomen kappen

Ik wil twee berkenbomen kappen. De bomen zijn makkelijk te bereiken. De bomen zijn ongeveer 15 meter hoog.

Tuin afgraven en zwarte grond aanbrengen

Ik wil de tuin met 15 cm afgraven en zwarte bemeste grond aanbrengen. Het gaat om 30 m2.

Boom rooien en afvoeren

Ik wil de boom rooien in mijn achtertuin. De boom is ongeveer 10 meter hoog. De achtertuin is prima te bereiken.

Deels dode boom kappen

De boom is deels dood en deze moet gekapt worden. Deze moet er echt uit omdat we bang zijn dat hij op het huis gaat vallen. De vraag is dan ook wat de kosten gaan zijn. Graag zou ik hier een offerte van willen. De meter is 15-20 meter hoog. De vakman mag het puin afvoeren.

Jeu de boulesbanen vervangen

Er zijn 3 bestaande jeu de boules banen van 3 x 26 meter. Op dit moment zijn zij in gebruik, maar moeten geheel vervangen worden. Dus zowel een nieuwe drainerende funderingslaag, als een nieuwe halfverharding/basislaag en een afstrooi/toplaag. Naast de totaalprijs, zijn wij ook nieuwsgierig of het mogelijk is om gespreid te betalen.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen, boom is al gekapt.

Zweeds rabat schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een Zweeds rabat schutting. - Lengte 8. 80 m - Beide zijden bekleed - Palen 9 x 9 cm, 2 meter boven de grond - Inclusief paalbeschermers voor duurzaamheid - Rabatdelen douglas, zwart gespoten, vacuumdruk geïmpregneerd Goed bereikbaar.

Vijver aanleggen

In onze achtertuin het leveren en aanleggen van een vijver

Boom kappen

Wij willen een boom gekapt hebben. Het gaat om een fijnspar, stamomvang vlak boven de grond 110 cm. Op de bijgevoegde foto gaat het om de boom die vlakbij ons huis staat en er is erg weinig ruimte. De stronk moet blijven zitten en gefreesd worden.

Poortdeur en deel schutting vervangen

De poortdeur moet vervangen worden en de schutting die daaraan aansluit.

Kunstgras leggen

Kunstgras in de achtertuin 55m2 in totaal

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Put spuiten voor beregening plus het aansluiten van de pomp. Verder in overleg. Goed toegankelijke tuin.

Waterput maken

Voor beregening van een paardrijbak moet een waterput geslagen/gepulst worden (verwachte diepte 4-8 meter) voor beregening van de rijbak. Pomp is aanwezig. Put kan buiten stalcomplex (boerderij) geslagen worden zodat pomp inpandig geplaatst kan worden. Inclusief levering van buis en grindbed. Ik zoek een partij die dit voor mij kan installeren.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Een deel van mijn tuin staat vol bamboe en dat wil ik graag kwijt. Het gaat om een stadstuin en het deel dat begroeid is schat ik tussen de 10 tot 15 vierkante meter. Verder is het misschien handig om te weten dat er een redelijk brede poort aanwezig is. Ik heb geprobeerd het geheel zo goed mogelijk te fotograferen en deze foto's heb ik bijgevoegd. Ik hoop u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan ben ik het beste te bereiken via mijn e-mail adres.

Vijverfolie aanbrengen en gras inzaaien

Ik heb een tuin met een grasveld wat opnieuw ingezaaid dient te worden. Veel onkruid etc. Het gras is minimaal 15 jaar oud. De vijver is lek dus daar moet een nieuwe folie in. De vijver bestaat uit 2 delen wil nu een grote vijver.

Tuin uitgraven en vullen met ophoogzand

Ik heb een tuin van 3.50 bij 2.50 meter die ik wil uitgraven met 10 cm en vervolgens weer aanvullen met ophoogzand. Ik heb een achterom.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Grondwaterput slaan in de achtertuin. Beregeningsinstallatie leg ik zelf aan.

Tuin afgraven en afvoeren

Tuin afgraven en afvoeren. Nieuwe tuingrond aanbrengen. ongeveer 30 m2.