Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Teteringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Teteringen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Teteringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Teteringen of directe omgeving.

91 klanten uit Teteringen bevelen een bij Casius in Teteringen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Teteringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Teteringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Teteringen:

Terras en vlonderpad leggen

graag ontvangen wij een offert voor het aanleggen van twee terrassen en een 'vlonderpad'. Voor zowel de terrassen als het vlonderpad worden keramische tegels gebruikt (120 x 30 cm). Deze bestellen wij zelf en hoeven dus niet mee in de offerte. Het rechter terras (1) en het vlonderpad zijn al uitgegraven, het linker terras komt iets verhoogd t.o.v. het pad. Ophoogzand, opsluitbanden, drainagemortel, voegzand en natuurlijk het aanleggen etc. moeten allemaal meegenomen worden in de offerte, a.u.b. Zie de tekening voor een indruk. De maten van de terrassen zijn 3 x 6 mtr. Het 'vlonderpad' heeft de breedte van de tegel (120 cm) en is ca. 5 mtr. lang. De terrassen zouden halfsteens gelegd mogen worden, bij het vlonderpad worden de hele tegels gewoon achter elkaar gelegd. Op de tekening heeft het rechter terras een pergola. Deze hoeft niet meegenomen te worden in de begroting. Het liefste zouden wij zo snel mogelijk beginnen, maar wij weten niet wat mogelijk is. Het is nu een grote aardevlakte, harde aarde. Het pad hebben we afgegraven (2 m). 1 terras van ongeveer 3 bij 6 m hebben wij ook afgegraven, het andere terras hebben wij al voor een gedeelte afgegraven.

Vijverfolie inclusief raam plaatsen

Graag zou ik een prijsopgave willen hebben voor het laten aanleggen van vijverfolie inclusief een vijverraam zoals op de bijlage staat aangegeven. Momenteel is er een deel vijver, maar daar komt een hoek aan. Momenteel is de vijver 5.5 m breed en 2 diep. Ik graaf de grond zelf af en maak alles zo klaar dat alleen het raam en de vijverfolie erin gezet hoeven te worden. Drainage en afvoer van de vijver leg ik ook zelf aan. Achterom is aanwezig van ongeveer 1 m. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Alvast bedankt.

Gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien

Oud gazon 1500 m2 moet worden gefreesd, geëgaliseerd, bemest en ingezaaid met graszaad.

Boom verwijderen

Ik wil graag een 10 meter lange boom verwijderen (hoge Conifeer), afvoeren en de wortels verwijderen.

Oude grond verwijderen en afvoeren

Het verwijderen en afvoeren van oude grond. Nieuwe grond storten voor aanleg gras, ongeveer 100 m2.

Drainage realiseren in achtertuin

In onze achtertuin hebben we een uitbouw. In de tuin loopt het water, zeker bij hevige regenbuien, af naar de achterpui, waardoor het water bijna de uitbouw kan instromen. We willen graag een drainage goot over de breedte van het huis (5m). Klus is inclusief slijpen bestaand tegelwerk, graven geul, plaatsen en evt. Opnieuw afdekken met grind/stenen. Er is een afvoerputje aanwezig. Het is niet bekend of deze aangesloten is op het riool af afwatering. De tuin is goed bereikbaar.

Wilgentenen schutting laten plaatsen

Ik wil graag 2 wilgentenen schuttingen laten plaatsen in mijn achtertuin. 1 schutting geplaatst tussen een stenen garage en een stenen muur van de buren. 720 cm breed en 200 cm hoog. De tweede schutting zou geplaatst worden tussen de stenen garage en het woonhuis. Hierin wil ik graag een poort. De afstand tussen garage en huis is 3 m. Ook deze zou 2 m hoog moeten worden. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Houten schuttingdelen vervangen

Ik wil een houten schutting bij mijn woning laten vervangen. De betonnen palen en betonnen onderplaten kunnen gehandhaafd blijven. Ik wil de schuttingdelen laten verwijderen en afvoeren en nieuwe laten plaatsen. Het gaat om 7 houten schuttingen van 1.80 x 1.80 meter, 1 houten schutting van 1 meter hoog en schuinlopend tot 1.80 meter en 1 houten schutting van 1 m hoog. De schuttingdelen hebben verticale planken en zijn met hoekbeugels bevestigd. De hoekbeugels moeten ook vervangen worden. Ik wil de bovenzijde laten afwerken met een horizontale lat. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna een offerte. Het is mijn wens om het werk in het najaar te laten verzorgen.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouw huis is er een gedeelte van de achtertuin, zijkant huis en oprit wat betegeld moet worden. Het gaat om een tuin van 26 meter diep en ongeveer 8-9 meter breed waar ook een garage staat. Graag ontvangen we advies over een budget, maar toch mooie oplossing. Er moet een terras aangelegd worden in de achtertuin en een oprit aan de voorkant. De tuin is al geëgaliseerd.

Kerstboom kappen

In mijn achtertuin staat een grote kerstboom van ongeveer 12 meter hoog. Deze wordt nu te groot nu en wankel en wil ik daarom laten verwijderen. De boom is bereikbaar via een brandgang die achter de tuin loopt.

Bomen laten kappen

Wij hebben onlangs een vergunning aangevraagd voor het kappen van 2 bomen met een doorsnee van ongeveer 77 cm. Het gaat om naaldbomen. Daarnaast staan er nog 5 bomen met een kleinere omtrek waar geen vergunning voor nodig is volgens de gegevens op de site van het omgevingsloket en ook die willen wij kwijt. In totaal dus 7 bomen waarvan er 6 naaldbomen zijn en de andere is een kale ondefinieerbare boom. De bomen staan allemaal bij elkaar op een oppervlakte van ongeveer 20 m². Wij weten nog niet of we het hout willen laten afvoeren of gebruiken. De bomen staan direct naast de poort in de achtertuin en daar kunt u ook parkeren. De stronken moeten ook verwijderd worden. Wij gaan er vanuit dat de vergunning rond komt en willen daarom alvast het kostenplaatje weten. Ik hoop dat u ons een indicatie van de kosten kunt verstrekken en hoor het graag.

Snoeien en toppen van coniferen

Kunt U een prijsopgaaf doen voor het snoeien en toppen van coniferen. Het betreft een haag met een lengte van 10 meter.

Gaashekwerk als schutting leveren en plaatsen

Wij willen een gaashekwerk als schutting plaatsen aan een zijde van de tuin. Het betreft 22 meter lang en zijn op zoek naar een hoogte van ongeveer 220 cm hoog ivm de tuin van de buren hoger ligt. In het hekwerk hoeft geen deur. Graag zie ik uw reactie tegemoet

Tuinschermen monteren in de tuin

Het betreft het monteren van 5 tuinschermen, inclusief plaatsen van betonnen onder platen, 5 x, en betonpalen, 6 x. Deel van "achterste" tuinscherm en betonnen onder plaat zal op maat moeten worden gezaagd.

Waterbron in de tuin laten slaan

Waterput slaan in de tuin voor beregening van 1000 m2 gazon, met daaronder zandgrond. Er is al een (oude) bron aanwezig van ongeveer 7 meter diep met een diameter van 50 mm. Deze oude bron krijgen we niet werkend. Graag een nieuwe waterput slaan met een kunststof buis. Graag ontvangen we advies over de diepte en de materialen en bijbehorende kosten.

Hoge boom rooien in de tuin

Er dient een boom van 9 meter hoog uit de tuin verwijderd te worden. De boom staat tussen de schuur en de schutting en is alleen bereikbaar via een brandgang. Graag ontvang ik een vaste prijs.

Boom kappen in de achtertuin

In de achtertuin hebben wij een boom van 10 a 15 meter hoog staan. De boom willen wij graag laten kappen, hij is goed te bereiken.

Boom in de achtertuin kappen

Boom kappen in achtertuin

Bomen en stronken verwijderen

Wij hebben net een nieuw huis gekocht hierin staan 2 hele grote bomen. 1 in de voortuin denensoort, en 1 in de achtertuin conifeer. Daarbij zijn er ook nog 2 boomstronken die ook nog weggevreesd is.

Coniferen laten verwijderen

Wij hebben 6 stuks coniferen staan gescheiden in de tuin. Zie bijgevoegde foto's Wij willen die laten verwijderen met kluit. Er is helaas niet in de tuin te komen met een graafmachine. Breedte toegang naar de tuin ongeveer 95 cm. Kunt u hiervoor vrijblijvend een aanbieding maken.

Boomstronken verwijderen

Wij willen een offerte voor het verwijderen van 4 stronken zoals op de foto te zien zijn. 1 Offerte voor 2 x 200 + 1 x 220 + 1 x 220 aan straatzijde voor en daarbij wat het meer kost om 4 aan de opritzijde te verwijderen. Deze zijn 2 x 110 + 1 x 150 en 1 x 180, zit in een hoek.

bomen en struiken verwijderen

bomen en struiken verwijderen

Plaatsen van houten tuinomheining (35 ...

Plaatsen van houten tuinomheining (35 meter) Aanleg van terassen in tuin

Gras opnieuw leggen/zaaien. Plaatsen van ...

Gras opnieuw leggen/zaaien. Plaatsen van schuttingen. Nieuwe bestrating en terras. Nieuwe beplanting. Eventueel weghalen van oude beplanting.