Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Steensel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Steensel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Steensel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Steensel of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Steensel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Steensel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Steensel:

Grondwaterpomp

Grondwaterpomp doet het niet meer, ik ontvang graag offerte voor het bekijken/repareren/vervangen. Ik heb geen idee welk merk of type het is.

Waterput of waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in achtertuin zodat grondwater voor de beregening gebruikt kan worden.

Waterput slaan in Roosendaal

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Waterput laten pulsen voor grondwater

Graag willen wij als particulier een waterput laten aanbrengen voor het kunnen beregenen van onze tuin. Inclusief alle materialen en pomp. Oppervlakte tuin: achterzijde ca 10 x 20 meter, voorzijde ca 8 x 10 meter. Graag uitvoeren binnen een maand, binnen 2 maanden is ook prima. Alvast dank.

Waterput slaan

Ik wil een waterput slaan in mijn achtertuin ten bate van besproeing. Ik weet niet hoe diep er geboord moet worden.

Pulse slaan

Ik wil graag een puls laten slaan inclusief pomp. 6000 m2. De tuin is heel toegankelijk, ik weet alleen niet tot hoe diep het gaat moet komen.

Schutting plaatsen hout beton

Ik heb een beton palen en hout schutting die geplaatst moet worden. Het gaat om 7.80 m aan de ene kant en de andere kant gaat het om 16 m totaal. Geen huidige schutting.

Waterput slaan

Ik wil graag een pomp in de tuin om grondwater te gebruiken voor planten en gazon. Ook eerst graag een waterput in de grond slaan. Het gaat om een tuin van 240 m2. De tuin is alleen via een smalle poort te bereiken.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik zou graag een waterput willen laten slaan in mijn achtertuin. Het dient voor de beregening van de tuin en de tuin is ongeveer 800m2.

Waterput boren in achtertuin

Wij willen mogelijk een waterput om de tuin mee te kunnen besproeien. Het gaat om ongeveers 400 - 500 m2. dit is zowel de voortuin als achtertuin samen.

Beukenhaag snoeien en inkorten

Ik wil de beukenhaag in de voortuin laten snoeien. Deze is +-2 meter hoog , 1 meter breed en in totaal ongeveer 20 meter lang. Graag wil ik deze +- 30 cm lager maken en liefst ook een stuk dunner. Een deel van +- 8 meter grenst aan de buitenkant aan een dikbegroeid gemeenteplantsoen en hoeft maar aan 1 kant gesnoeid te worden. De rest aan beide kanten. Bijgevoegd 2 foto's die de totale heg laten zien.

Installation of garden fence

I am looking for the installation of a new wood fence in my garden. It concerns an L shape total length of 13 meters with one corner, the height of the fence should be between 5-6 feet. Nothing needs to be removed.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Water bron maken in tuin.

Beukenhaag snoeien

De beukenhaag is circa 30 meter lang en 5 meter hoog. De buitenkant is goed bereikbaar maar de binnenkant is door hoogteverschil en beplanting niet met steiger of kraantje te bereiken.

Waterput of bron slaan

Ik wil een put laten slaan voor de beregening van de tuin

Waterput slaan of pulsen

Voor onze tuin wil ik graag een waterput laten slaan of laten pulsen, we hebben in de naast gelegen berging een stroomaansluiting, een pomp zou ook in de offerte moeten meegenomen worden.

Waterbron in de tuin maken

waterput voor beregening tuin in eindhoven met pomp

Sierbestrating leveren en leggen en moestuintje maken

Achtertuin totaal ongeveer 105m2 Afmeting tuin: 5.5m bij 19.20m (105.60m2) Schuur in tuin: 3.30m bij 3.20m (10.56m2) Moestuin(nog te maken) 2m bij 10m (20m2) Half betegeld (stoeptegels) op zand en de rest is altijd een moestuin geweest maar nu vol onkruid (zie foto) Ook staat er een boom die verwijdert moet worden (dit hangt af van jullie prijs). Ik wil witte sierbestrating met aan 1 zijde een verhoging van ongeveer 2m breed bij 10m lang en 0.5m hoog. Hier wil ik een klein moestuintje vandaar. Er is nog niks aangeschaft (bestrating zand zeil) en ben op zoek naar een totaalprijs voor het aanschaffen, aanleggen en verwijderen van een tuin (inlc. boom).

Waterput slaan

Waterput slaan - 5000 m2 - Toegankelijk, niet met grote apparaten.

Grondwaterput in achtertuin

Ik wil een grondwater put laten slaan om mijn tuin te beregenen. Graag geen roestwater. Ik weet niet hoe dit verder in zijn werk gaat en waar we rekening mee moeten houden, maar onze achtertuin is enkel via de garage toegankelijk (deur is wel 1m breed). Ben benieuwd naar kosten en waar we rekening mee moeten houden.

Waterput boren particulier

We willen een waterput laten boren voor de beregening van weideland en paardenrijbak. Totale oppervlakte can 6.500 m2

Vijver renoveren

Bestaande vijver renoveren , ca. 2 bij 4 meter. In ieder geval nieuwe folie. En daarnaast hout rondom vijver vernieuwen en gedeelte hout vervangen in tuin om te zorgen dat bij nat weer de gladheid weg is.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Wij willen een grondwaterput laten slaan op Gorp te Hilvarenbeek. Geen idee hoe diep die zou moeten gaan. Dit is om onze tuin te kunnen beregenen. De tuin is prima bereikbaar.

Terras en vlonderpad leggen

graag ontvangen wij een offert voor het aanleggen van twee terrassen en een 'vlonderpad'. Voor zowel de terrassen als het vlonderpad worden keramische tegels gebruikt (120 x 30 cm). Deze bestellen wij zelf en hoeven dus niet mee in de offerte. Het rechter terras (1) en het vlonderpad zijn al uitgegraven, het linker terras komt iets verhoogd t.o.v. het pad. Ophoogzand, opsluitbanden, drainagemortel, voegzand en natuurlijk het aanleggen etc. moeten allemaal meegenomen worden in de offerte, a.u.b. Zie de tekening voor een indruk. De maten van de terrassen zijn 3 x 6 mtr. Het 'vlonderpad' heeft de breedte van de tegel (120 cm) en is ca. 5 mtr. lang. De terrassen zouden halfsteens gelegd mogen worden, bij het vlonderpad worden de hele tegels gewoon achter elkaar gelegd. Op de tekening heeft het rechter terras een pergola. Deze hoeft niet meegenomen te worden in de begroting. Het liefste zouden wij zo snel mogelijk beginnen, maar wij weten niet wat mogelijk is. Het is nu een grote aardevlakte, harde aarde. Het pad hebben we afgegraven (2 m). 1 terras van ongeveer 3 bij 6 m hebben wij ook afgegraven, het andere terras hebben wij al voor een gedeelte afgegraven.

Waterput slaan

wij hebben een diepe achtertuin en zouden daar graag een watervoorziening hebben in de vorm van een pomp waar we de planten mee water kunnen geven