Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Steensel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Steensel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Steensel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Steensel of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Steensel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen, schutting plaatsen, ontwerp en aanleg nieuwe tuin, damwand laten slaan, vervangen van schuttingen bij drie woningen, haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen, terras en tuin renovatie, veranda realiseren, het renoveren van een achtertuin, bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten, tuin afgraven en vullen, tuin afgraven en egaliseren, afgraven en ophogen van voor- en achtertuin, terrastegels leggen en oprit, tuin aanleggen, 3 terassen realiseren en verhogen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Steensel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Steensel:

Bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten

We willen in de voortuin nieuwe riolering en bestrating met nep gras. We twijfelen wel of we nep gras en bestrating willen, of alleen bestrating met misschien vaste plantenbakken of dat we later losse bakken aanschaffen. De huidige riolering is van beton, dit moet vervangen worden en afgevoerd. We schatten dat er ongeveer 3-4 meter vernieuwd moet worden. Het gaat om een rijtjeshuis. De gemeente gaat de straat riolering aanpassen. Moet ik aanvragen wat ze gaan doen? In de voortuin hebben we alleen tegels. In overleg dat we dit misschien zelf doen, of dit willen laten doen. De voortuin is ongeveer 5 x 3 meter. In de achtertuin willen we bestrating en hoge tuinbordes. Oppervlakte achtertuin: is ongeveer 5 x 6 meter. Dit moet schuin aflopen vanwege een putje. Achter is er een verhoging, dit moet weg en gelijk gemaakt worden. Er moet een trap komen naar de schuur. We denken ook na over een vlonder. Dat we een deel laten bestraten en een deel met vlonders leggen. In de schuur is een achterom aanwezig. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen

Mijn tuin (van een huurhuis) wil ik afgraven, omdat het gras niet goed groeit op de slechte (nieuwbouw-) bouwgrond. Het ligt er nu een jaar. Circa 90 m2 moet worden afgegraven en afgevoerd. Er is een tuinpoort aanwezig, wel ongeveer 50 meter van de straat af. Aan de zijkant naast het hekwerk ligt de straat een meter lager. Het hek ligt naast een fietspad. Mogelijk wil ik dan een deel van het oude gras bestraten, en op circa 60 m2 gras of kunstgras aanleggen. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is en wat elke mogelijkheid mij zou kosten. Ik kan later foto sturen.

Egaliseren van onze achtertuin

Het gaat om het egaliseren van onze tuin van 40 m2. Er is een poort van ongeveer een meter. Hier moeten alle stenen door, wij gaan de stenen zelf afvoeren.

Huidige terras vervangen

Huidige terras (gedeeltelijk overdekt) zo’n 40 m2 met balustrade verwijderen en afvoeren, en daarna vervangen door nieuw hardhout of composiet.

Tuin leeghalen + opvullen

We hebben een tuin die geheel leeg moet, inclusief wat planten/struiken. Er staat 1 boom die ook weg moet. Gaat om 60 m2, ook graag afvoeren.

Bron slaan in de tuin

We hebben een nieuw huis gekocht en het moet nog gebouwd worden. In het oude huis hebben we grondwater met pomp om de tuin te sproeien enzovoort dit willen we ook graag in het nieuwe huis. Nu is de vraag kan het en hoeveel gaat dit kosten. Met een pomp van 6000 liter per uur moet het voldoende zijn. De tuin is 100 m2.

Een bestaand balkon uitbreiden

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande balkon kan uitbreiden. Het balkon is momenteel 5 bij 2,5 meter, maar dit wil ik laten uitbreiden met 4 bij 2,5 meter. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. In verband met de beneden buren zou ik graag een ontwerp willen hebben.

Terras hardhout realiseren

We willen een terras realiseren voor op de camping. Terras moet 6 x 3 meter worden en van hardhout of Bankirai Hout. We willen geen Douglas hout. het hout moet glad zijn, zonder ribbels. Er liggen nu tegels. Deze kunnen blijven liggen. Het is heel makkelijk om erbij te komen. Graag op de offerte apart specificeren materiaal kosten en kosten voor het plaatsen, en een offerte zonder materiaal kosten.

Boom rooien

Naast ons perceel staat een boom waar wij veel last van hebben. Deze moet worden weg gehaald. Afvoeren graag in onderling overleg.

Tuin aanleg

Ons nieuwbouw woning is klaar en de tuin is nu aan de beurt. We hebben al een paar hoveniers over de vloer gehad, maar de kosten zijn erg hoog. Het gaat om een tuin van 9 x 15 m Wensen: Over de hele breedte (9 m) een schuur+overkapping 4,20 x 9 m bestrating tbv overkapping 9 x 6 m gras zoden Bordes tbv planten Terras 4,20 x 9,00 m.

6 vlonders van hout realiseren en stuk grond afgraven + afvoer

Graag laat ik 6 vlonders maken aan de waterkant. het terras komt 30 cm hoger dan de vlonders, de heuvel moet dus afgegraven worden en de aarde afgevoerd. Het gaat om 6 x een vlonder van 7 meter breed x 3.5 meter diep van hard hout. Er is geen achterom, maar aan de linker of rechterzijde van het appartementencomplex kan de afvoer gebeuren. Het is op de begane grond. Vergunningen zijn nog niet helemaal rond, maar verwacht dat dit tussen nu en 6 weken is gereld.

Boomwortels verwijderen uit de voortuin

Ik ben opzoek naar iemand die diverse boomwortels kan weg frezen. Het gaat om 2 relatief grote stobben en een aantal kleintjes. Gemiddeld allemaal met een doorsnede van 5 - 10 cm. in totaal denk ik dat het om ongeveer 10 boomwortels gaat. Totale oppervlakte van de voortuin is 5 x 7 meter. Afvoeren is niet nodig.

Bamboewortels verwijderen

Ik ben opzoek naar iemand voor het verwijderen van bamboewortels. Strook van circa 6 meter x 40 cm. Bovengronds is de bamboe al weg. Afvoeren graag apart vermelden op de offerte. Graag ontvang ik een offerte.

Afgraven en afvoeren van 10 m3 grond

Ik ben opzoek naar iemand voor het afgraven en afvoeren van ongeveer 10 m3 zwart zand. Het gebruik van een graafmachine is waarschijnlijk niet mogelijk. Er is wel een achterom aanwezig, maar deze zit in een brand gang. Het gaat om een nieuwbouw tuin die ze vrij hoog hebben opgeleverd. Wellicht dat er ook wit zand opgehoogd kan worden, maar omdat wij nog niet zeker zijn wanneer wij beginnen met de tuin aanleg, durf ik niet te zeggen of dit dan handig is om meteen te doen. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin laten afgraven, ophogen met geel zand en mogelijk ook bestraten. Het gaat om een stuk met planten en onkruid dat afgegraven moet worden. 20 cm diep afgraven met behoud van twee cipressen. Vervolgens vullen met geel zand. Het gaat om ongeveer 21 m2. Graag ontvang ik twee offertes, een waar bestrating meegenomen is, met apart vermelde materiaalkosten als dat mogelijk is, en een andere offerte zonder de bestrating.

Tuin leeghalen, egaliseren en betegelen

Ik ben opzoek naar iemand die de achtertuin volledig kan leegmaken en egaliseren. De bestrating zou eruit moeten en afgevoerd worden. Er is een achterom aanwezig en het gaat om een hoekwoning. De achtertuin is 55 m2. Dan willen we de achtertuin voorzien van hardstenen tegels antraciet. De tuin loopt taps toe, van 6 meter breed, naar 4 meter. De tegels zouden dan gezaagd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin leeghalen, afvoeren en nieuw zand erin

Graag laat ik de tuin geheel leeghalen, alles afvoeren en nieuw zand erin storten. Dit graag egaliseren. Er liggen 2 terrassen en nog een betegelde vierkant. Ook ligt er een grasmat en 2 boomstronken. Dit graag allemaal weghalen. De tuin is 80 m2 en is te bereiken via een brandgang.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een waterput slaan in een particuliere tuin van ongeveer 2000 m2. Er is heel makkelijk bij te komen. Hoe diep de put zou moeten komen durf ik niet te zeggen. Of er een vergunning nodig is durf ik niet te zeggen, ik heb wel een vergunning voor een warmtepomp installatie. Is het mogelijk de kosten voor de pomp en het slaan van de put apart te vermelden? Graag ontvang ik een offerte.

Schutting met schuifdeur

Ik wil een schutting van 5 meter waarvan een schuifdeur van ongeveer 1.2 meter. Er staan nu 4 betonblokken met hout er tussen, dit eventueel verwijderen, afvoeren hoeft niet. Graag laat ik de schutting door de vakman leveren.

Tuin vernieuwen

Hello i want to renew my garden with new tiles. I need help with this thing. Can you tell me the price or maybe one of your experts can come to see the garden and tell me the price. The garden has 40 m2 or less. Now i have small tiles as you can see in the picture and i want to put 60x60 tiles. Thank you and have a nice day.

Vijverfolie inclusief raam plaatsen

Graag zou ik een prijsopgave willen hebben voor het laten aanleggen van vijverfolie inclusief een vijverraam zoals op de bijlage staat aangegeven. Momenteel is er een deel vijver, maar daar komt een hoek aan. Momenteel is de vijver 5.5 m breed en 2 diep. Ik graaf de grond zelf af en maak alles zo klaar dat alleen het raam en de vijverfolie erin gezet hoeven te worden. Drainage en afvoer van de vijver leg ik ook zelf aan. Achterom is aanwezig van ongeveer 1 m. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Alvast bedankt.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Graag laat ik mijn tuin egaliseren en een terras aanleggen, ook in de serre (3 x 3m.) Het totaal dat betegeld moet worden is ca. 45 m2. Graag patioblokken rondom. Voordat er betegeld kan worden moet er wat grond (6 m2) weggehaald worden, dit wil graag door de vakman laten doen. Er moet ook opgehoogd worden. Zand laat ik graag door de vakman regelen, tegels ligt aan de prijs. Er is geen achterom, het moet door het huis.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een houten schutting laten leveren en plaatsen, tussen betonpalen, onderste plaat beton,14 +1 mtr. 12 mtr recht 90 graden hoek 2 mtr en een poort. Ik overweeg de optie om de huidige coniferen, appel en perenboom te laten verwijderen door de vakman.

Tuin op hoogte brengen en bestraten

Onze tuin moet op hoogte met het verbouwde huis komen en bestraat. Evenals onder de carport waar een camper staat. De tuin is 500 m2 , en er moet ongeveer 40 m2 bestraat en opgehoogd (10 cm) worden.

Buxushaag vervangen door Japanse Hulst (Ilex Crenata)

Wij hebben een buxushaag in de voortuin die geheel is kaalgevreten door de buxusmot en willen deze laten vervangen door Japanse Hulst. Het betreft tevens het verwijderen van de buxus. Een van onze buren, rechts van ons, wil dit ook laten doen. Het gaat om de volgende afmetingen: Onze voortuin is 6,5 meter breed. De twee zijkanten zijn ieder 2 meter lang, waarvan een zijkant op de erfgrens met onze buren ligt. De voortuin van onze buren is ook 6,5 meter breed, maar deze wordt onderbroken door een pad van 1,3 meter breed. De tweede zijkant in de voortuin van onze buren ligt op de erfgrens met hun buren en hiervan is nog niet duidelijk of deze vervangen moet worden. Mijn tweede vraag is of jullie kunnen aangeven welke soorten Japanse Hulst het meest geschikt zijn voor zandgrond en een tuin op het zuid-westen.