Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput boren slaan spuiten:

Waterput boren slaan spuiten

Ik ben opzoek naar iemand die een 15 meter diepe waterput af kan maken. De put is al 5 a 6 meter diep geboord met de hand. Wie kan het geheel afmaken?
Onze klant uit Son (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput boren slaan spuiten uit heel Nederland:

Waterput boren in de achtertuin

Ik had een waterput maar deze deed het niet meer; er zal een nieuw pomp geplaatst moeten worden en een nieuw beregeningsinstallatie; tuin is ca 500 m2 (achter 400 en voor 100)

Het slaan van een waterput

Ik zoek een partij die een waterput kan slaan of boren in mijn achtertuin. Ik heb geen beregeningssysteem nodig, wel heb ik een waterpomp nodig. Het grondwater zit waarschijnlijk op 5 meter diepte. De tuin is zeer goed bereikbaar. Wat is het waterverbruik? Hoeveel druk (Bar) moet er geleverd worden? Wat zijn de doelen voor de waterput?

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag een waterput/beregeningsput in de achtertuin voor het besproeien van de tuin. Achtertuin is goed bereikbaar. Het gaat om 860 m2l.

Waterput boren of pulzen

Ik zoek een hovenier voor het slaan van een put in een dorpstuin. In deze tuin beschikken we niet over water. We willen graag beschikken over een waterput. De pomp zelf hebben we reeds een aantal jaren geleden aangeschaft de rest niet. Als we water geven dan hebben we zo'n 2 tot 300 liter water nodig. De aan te leggen pomp moet dat wel in 1 tot 2 uur kunnen leveren. De tuin is ongeveer 2000 m2 groot. De tuin is bereikbaar via paadjes.

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan/boren op een volkstuin complex. De tui is ongeveer +/- 500 m2. De locatie is goed bereikbaar om deze klus uit te voeren.

Waterput boren in de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een waterpunt in de tuin voor beregening van het gras en de moestuin/fruit tuin. De tuin is ongeveer 850 m2 groot en goed bereikbaar.

Waterput boren of pulzen

Ik heb een waterpunt waar niks meer uit komt. Deze zit bij mij in de kelder. Wat zou het kosten om een nieuwe aan te leggen? Het moet niet dieper dan 10 meter worden. De kelder is 100 m2.

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 1 tot 3 waterputten in mijn tuin ten behoeve van de beregening. Graag inclusief alle kosten van 0 tot werkend. Onze tuin is goed bereikbaar. De tuin is zo'n 17.500 m2 groot.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. De tuin is 2000 m2.

Waterput boren in tuin

Ik zou graag een waterput met pomp willen laten boren in de tuin tbv beregening moestuin. De klus kan makkelijk geschieden met divers materiaal. Moestuin is ongeveer 25 m2 en de tuin ruim 1000 m2. Graag prijs inclusief buis en pomp.