Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Son te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Son heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Son u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Son of directe omgeving.

111 klanten uit Son bevelen een bij Casius in Son aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Son bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Son staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Son:

Vervangen oud kunstgras

In onze tuin ligt 10 jaar oud kunstgras dat lelijk en wat hobbelig is geworden. We willen dit vervangen door een nieuwe laag kunstgras. Afmeting is 5x3 meter.

Boomstronken verwijderen

Boomstronken kapot frezen. 2maal.

Pergola met harmonicadoek plaatsen

Ik wil een pergola met harmonicadoek plaatsen. Als het doek is uitgetrokken, moet dit vlak zijn. Moet tegen garagemuur gemonteerd worden, als dit niet kan dan losstaand. Graag advies van vakman. Afmeting : breed 500 cm diep 265 cm.

Tuin renoveren

De tuin is 14 x 9 meter en wil ik renoveren. Ik wil meer paden en een terras, deels nieuwe bestrating, nieuwe border, met oude en nieuwe planten, verplaatsen (indien mogelijk) tuinhuisje van 158 x 84 cm. Ik heb zelf een tuinontwerp en beplanting gemaakt, met hergebruik en nieuwe planten.

Waterput boren slaan spuiten

Ik ben opzoek naar iemand die een 15 meter diepe waterput af kan maken. De put is al 5 a 6 meter diep geboord met de hand. Wie kan het geheel afmaken?

Plantenvijver aanleggen in tuin

Ik wil graag een plantenvijver in mijn tuin van ongeveer 1.50 meter breed en 2 bij 2.50 meter lang het liefst door een kant en klare vijverbak. Er is een achterom.

Tuinpoort laten plaatsen

Tuinpoort van hout te plaatsen tussen twee hagen. Met twee betonpalen of houtpalen en poort van 110 breed en 160 hoog of 180 hoog. All in.

Diverse klussen in de tuin

Een klant via Homecleaning & services. Ze willen graag een tuinman. (Engels sprekende klant) gras vervangen 1 a 2 m2. herstraten van

GAMMA schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 15 meter lang. De oude schutting is er al uit. Antracietkleurige betonblokken aan de onderzijde, betonnen palen, houten schermen en een houten deur. Graag wil ik een offerte voor de plaatsing van de schutting.

Graszoden vervangen in de achtertuin

Ik wil het gras uit de achtertuin laten verwijderen en laten afvoeren. Daarna dient er nieuwe graszoden gelegd te worden. De oppervlakte is 45 m2.

Ovale trampoline ingraven in de tuin

Ik wil een ovale trampoline laten ingraven van 423 X 244. Wat zijn de kosten inclusief afvoeren van grond?

Walnotenboom verwijderen uit de tuin

Ik wil een walnoot boom uit mijn tuin laten verwijderen. Ik heb hem altijd kort gesnoeid dus heel groot is ie niet. Stam meet iets van 35 cm en boom is ongeveer 6 m hoog. Ik wil ook de wortel voor groot deel weg laten frezen.

Berk snoeien en krulwilg rooien

De berk in onze voortuin (goed bereikbaar) we wonen op een hoek, is hard toe aan een snoeibeurt zodat hij minder kans op afbrekende takken heeft en ook weer een mooie vorm krijgt. Verder hangen de takken nu op het dak van het huis waarin we een dakraam willen plaatsen. De boom is 10 meter hoog en moet flink teruggesnoeid worden. Als tweede klus willen we de krulwilg in onze achtertuin laten rooien. Deze is te groot geworden en verdringt andere bomen. Hij staat tegen de schutting aan en is ongeveer 6 meter.

Tuin bijhouden en om te beginnen ipv ...

Tuin bijhouden en om te beginnen ipv perken grasmat aanleggen ivm kinderen. Aantal m2 weet ik nog niet. Graag vakman die kan komen kijken en er iets moois va