Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Sleeuwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Sleeuwijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Sleeuwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Sleeuwijk of directe omgeving.

12 klanten uit Sleeuwijk bevelen een bij Casius in Sleeuwijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Sleeuwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Sleeuwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Sleeuwijk:

Tuin en bestrating aanleggen

Graag ontvang ik een begroting voor de het leveren en aanbrengen van de onderstaande werkzaamheden. Nieuwbouw huis (eengezinswoning woning) totaal circa 60 m2 * afgraven en afvoeren grond * zand aanbrengen voor de bestrating, 20 cm, 47 m2 * grond aanbrengen voor de van beplanting, laagdikte, 17 m2 * graag apart prijsopgave voor het aanbrengen van bestrating, 47 m2.

Tuin afgraven en egaliseren

Onze voortuin afgraven en egaliseren. Er ligt nu een stenen pad en er staan ook wat struiken die eruit moeten. Verder moet er een gat gegraven worden voor de trampoline.

Tuinscherm en tuinpoort plaatsen met palen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van 1 tuinscherm van 1,80 bij 1,80 meter en een tuin poort van ongeveer 1 meter ernaast. Daar zitten dan ook 3 tuin palen bij en het hang en sluit werk van de poort.

Krulwilg snoeien en inkorten

Krulwilg van ongeveer 8 meter inkorten. Staat tussen huizen in.

Schutting zonder poort plaatsen

Graag laten wij een hout/beton schutting met een lengte van 18,30 meter zonder poort leveren en plaatsen. De schutting dient 2.20 meter hoog te worden en het liefst geplaatst tegen of langs de oude bestaande schutting.

Nieuwe schutting samen met de buren laten plaatsen

Onze schutting is op 31 maart helaas gedeeltelijk omgewaaid. We zijn nu samen met de buren wat offertes aan het opvragen voor het plaatsen van een nieuwe schutting. De schutting die er nu staat bestaat uit 3 delen en een kwart/half stukje. In totaal denk ik 6 of 7 meter. We willen er een goede schutting voor terug op 1.80 meter hoogte en met de nodige privacy, hoeven dus geen open stukken in te zitten. En het liefst een rechte schutting. Kunnen jullie wellicht een offerte maken voor een houten schutting?

Gegalvaniseerde betongaas schutting plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een gegalvaniseerde betongaas schutting inclusief hedera planten. De tuin is 11,25 meter lang en 2,20 meter breed. In het brede stuk wil ik graag ook een poortdeur. Waarschijnlijk wil de buurvrouw het brede stuk (2,20 m) ook laten plaatsen.

Beschoeiing sloot

Voor een slootkant van iets meer dan 7 meter zouden we graag beschoeiing willen hebben. Graag advies en offerte. Beschoeiing moet ook geleverd worden.

Boomstronk verwijderen

Het werk bestaat uit het verwijderen van twee boomstronken. Op ongeveer 1 meter uit de achtergevel staan twee boomstronken van bomen die circa 6 jaar geleden zijn gekapt. Het betreft een stronk met een doorsnede van circa 400 mm en één van circa 200 mm. Dit tuindeel is niet bereikbaar met een trekkertje ofzo maar evt. wel met een losse stobbenfrees. De boomstronken moeten eruit. Mogelijk dat we tevens geadviseerd willen worden en een aanbieding ontvangen voor het deels aanleggen van de tuin.

Grasmat aanleggen

Het verwijderen van de oude grasmat en het egaliseren en op de juiste wijze aanbrengen van de nieuwe grasmat. De grasmat is ongeveer 60 m2. Betreft ook het leveren van de graszoden.